Hva gjør håret vokse raskere
 Hår - en dekorasjon og indikator på kroppen vår. Det er mange måter å forbedre hårvekst og styrke dem fra tradisjonelle metoder til ultra-moderne og kostbar kosmetikk.
 Før du vet hva du skal gjøre for å vokse hår raskere, er å møte normer hårvekst. Det antas at denne måneden håret vokser et gjennomsnitt på 12 cm. Men det er verdt å tenke på at ikke alle perioder av livet det samme sats av hårvekst. Fra 15 til 25 år, de vokser raskest. Kroppen i alle forskjellige genetikk også ikke minst viktig er imidlertid påvirke helse og vekst av hår er fortsatt mulig.
 Akselerasjon av hårvekst er basert på to hovedpunkter:
 - For å stimulere hårsekkene (skikkelig vask, hodemassasje, ingen negative effekter, etc.);
 - For å gi de nødvendige hår næringsstoffer (behandlinger, inntak av vitaminer og mineraler, etc.).
 Skikkelig vask håret
 For regelmessig vask håret bør bruke sjampo beriket med næringsstoffer. For eksempel, meget nyttig for hårsjampo rik på proteiner. I tillegg er vasking viktig å velge en bil som ikke vil skade håret ditt. For dette er det viktig å ta hensyn til type, var det problemer med håret eller hodebunnen. Hvis valgt sjampo rett etter vask håret skal skinne, for å være mild og føyelig, etter tørking bør ikke knurre, blir tørr som halm.
 Anvendelsen av medisinske prosedyrer
 Behandlinger bør gjøres ikke bare i tilfelle noen problemer (økt oiliness, tørrhet, flass, flisete tupper, etc.), men også for å hindre fremveksten av disse problemene. Å gjennomføre prosedyren helst ikke mindre enn en gang i måneden. Hvis håret ditt med flisete tupper, bør de bli kuttet. For fet eller tørt hår bør bruke egnet masker buljong skylling, etc. En av de typer behandlinger for å forbedre frekvensen av hårvekst er en varm olje behandling. Ved en slik eksponering stimulerer blodsirkulasjonen av hodet, slik at håret blir elastisk, fleksibelt og raskere voksende.
 Hodemassasje
 Ved å sørge for god blodsirkulasjon av hodet, kan forbedre ytelsen til hårsekkene. Hodemassasje bør gjøres hver dag i 5-10 minutter. Denne prosedyren vil møte på dette vil akselerere hårvekst og forbedre deres sunt utseende. Massasje kan utføres hendene, masserer hodebunnen lett, eller ved hjelp av en massasje børste. Du kan bruke den til å utføre forsiktig gre håret, med tennene, med spesielle avrundede avslutninger vil ha en positiv effekt på hårsekkene.
 Redusere skade håret
 Ikke utdype frisyrene for ofte, fordi alle slags innstramming, kan innstramming skade røtter enn skade for hele strukturen i håret. Det er også viktig å unngå bruk av forskjellige fremgangsmåter for å behandle håret, maling, belysning, perm. I løpet av disse prosedyrene er behandlet hår alle slags kjemikalier som forårsaker stor skade. Bruk varmt hår styling enheter (tang, Curlers, korrugerte, hårføner) også fremmedgjør formål bare få vakre lange hår.
 Aksept av vitaminer og mineraler
 Aksept av vitaminer og mineraler for å bidra til å forbedre hår. Fastslått at mangel på jern i kroppen fører til en forringelse av benene, og akselerert hårtap. Men før du kjøper vitaminer, bør rådføre seg med legen din for å sikre mottak av viktige stoffer, og dermed ekskludere dem overdose. Også ta hensyn til kosthold, prøv å spise en tilstrekkelig mengde av matvarer rike på næringsstoffer.  
Hårmasker med majones
 Hvis majones, lagt til matvarer kan negativt påvirke kvaliteten på fordøyelsen og harmoni figur, skrev det inn i maskene for hår, kan det gi uvurderlig.
 Perm, farging uprofesjonelt, hyppig bruk av hårføner frata naturlig glans og "live" visning. Som et resultat av denne virkning, blir de tynne og sprø. Hårmasker, den viktigste komponenten i som er majones perfekt sliter med disse problemene.
 La oss huske at en del av dette produktet, og prøve å finne ut, så hår maske med majones gi en levedyktig innvirkning.
 Så, majones bestående av:
 - Eggeplomme, som gir håret en naturlig glans;
 - Vegetabilsk olje, lade tetthet av håret og akselererer deres vekst;
 - Sennep, stimulerer hårvekst;
 - Eddik gir håret glans.
 Disse maskene er svært praktisk: det ikke krever spesiell forberedelse kostnader tid og krefter. Nok til å sette blandingen på hele lengden på håret for å isolere hodet med plastfolie, hold i 30 minutter, skyll med varmt vann og sjampo. Slett karakteristiske "majones" lukt hjelper balsam brukes til håret etter sjamponering. Ta vare på håret denne masken anbefales en gang i uken.
 Eksempler på flere masker med majones som tar sikte på å ta opp konkrete problemer
 1. For å gjøre glans tørt, livløst hår majones maske brukes med tillegg av hakket avokado i en blender. Hold denne blandingen på håret bør være en halv time (i form av buntet), er urte vask anbefales.
 2. For saktevoksende hår er en god sentralstimulerende majones maske med tillegg av 3 egg. 150 g majones blandet med tre plommer. Masken påføres røttene, dynket i 20 minutter, vasket med vann uten sjampo.
 3. Håravfall anbefales følgende oppskrift: 1 ss majones, 1 eggeplomme, 2 fedd hvitløk, 1 ts olje (vegetabilsk) og honning. Alle komponentene i miksen, hogge hvitløk og legge siste. Maske grundig gnidd inn i hodebunnen. Hår dekket med folie, ukutыvayutsya håndkle. Maske holde natten eller morgenen. Skyll sjampo to ganger.
 Det antas at det "butikk" majones er svært rike tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, kjemikalier, så vel som dens fordeler for håret er ikke så stor. Mye mer vitamin er et naturlig produkt, kokt hjemme. For å gjøre dette, 1 egg (kan erstatte to vaktel) slo halv ts salt og en teskje - sukker, tilsett 12 teskjeer sennep og fortsette å kjerne. I løpet av en tynn (!) Sakte helle olje olyvkovasonyashnykovu. Visp til den tykke frodige masse, deretter tilsett 1 ss sitronsaft og litt visp rim.
 Med majones, forberedt for denne oppskriften vil definitivt vakkert hår alle relevante parametere nærende maske, ikke bare fornye sin struktur, men også gir dem lydighet og mildhet.  
Reparasjon Mask for håret hjemme
 Vakker velstelt hår - eiendom av enhver kvinne. Men for å gjøre håret ser 100%, du må gjøre noen forsøk. Ikke snakk om rettidig vask, gre håret, hodebunnsmassasje, ender hårklipp split. Dette er alt de vet.
 Men hvordan å ta vare på "lei" hårfarging oppbrukt, misfarging, sollys og termozavyvkoy vet ikke mange.
 Du kan selvfølgelig bruke til frisørsalongen, hvor en pen sum tilby komplekse gjenopprettingsprosedyrer for hår, hovedsakelig på grunnlag av kjemiske komponenter.
 Men det er mye bedre å bruke århundregamle opplevelse av våre forfedre, som hadde på seg lange fletter og i stand til å ta vare på dem, og ved naturlige midler.
 Hvis du merker at håret blir kjedelig, sprø, og etter å gre, er kammen mye hår, er det på tide å slå alarm. Først må man sørge for å styrke håret. For å gjøre dette, det er enkle og svært effektive gjenopprette hår maske som kan gjøres hjemme.
 1. Carnival maske for å styrke hårrøttene. Ta 1 ss. spoon burdock olje og gnidd inn i hårrøttene. Roter polyetylen hår og topp ukutыvayutsya varme opp batteriet (eller jern) håndkle. Carnival maske hviler på hodet fra 30 minutter til to timer. All olje maske sakte påvirke hårrøttene, så det anbefales å regelmessig varmt håndkle. Etter behandling, vaske håret med sjampo. Gjenta prosedyren 1-2 ganger i uken.
 2. Onion maske for å styrke hårrøttene. Ta 1 ss. spoon burdock eller lakserolje, 1 eggeplomme, 1 ss. skjeen av løk juice. Alt blandes og gnis inn i hårrøttene. Løk juice har en styrkende effekt på hodebunnen, stimulerer blodsirkulasjonen, styrker hårrøtter og hindrer hårtap. Hold masken på i 30-40 minutter, pakket hodet med et håndkle, som i forrige maske.
 3. Egg maske for tørt hår. 2 eggeplommer er tatt, lagt noen dråper sitronsaft og brukes på hele lengden på håret fra røttene. Polyetylen wrap håndkle på hodet og holdt håret i minst 30 minutter. Da masken er fjernet fra håret med varmt vann og sjampo.
 Det bør bemerkes at alle masker anvendes for å tørke håret før sjamponering. Etter skylling masken er anbefalt å skylle håret syrnet vann (vann presse saften av en halv sitron). Ikke tørk hårføner over ovnen. Best håret tørke naturlig, vzъeroshyvaya tidvis hendene.  
Masker for tørt hår hjemme
 Tørt hår kan bringe mye ulempe. De ser dårlig, deres omsorg er komplisert, uten forsvarlig omsorg, de blir sprø. Heldigvis finnes det populære metoder for å håndtere disse problemene. Masker for tørt hår hjemme ganske variert, slik at alle kan velge den mest hensiktsmessige og effektive måten å styrke håret.
 Ikke alle sjampo, som er merket "tørt hår" har, som forventet. Mange mennesker kan ikke tolerere påvirkning av narkotika, ofte bare øker tørrhet og hodebunn som belastes. Narkotika forberedelser og balsamer for ofte "utstoppede" kjemikalier, helseeffekter er kontroversielle. Fordi masker hjemme - rimelig, utprøvd verktøy for omsorg for tørt hår.
 Forskjellige masker mye. Uansett, de er en del av ulike oljer som inneholder essensielle stoffer som styrker og fukter håret.
 1. Masken av tindved olje. Den er laget ved å blande tindved olje med vegetabilsk olje eller nærende krem ​​(forhold 1 til 9). Den resulterende blanding ble gnidd inn i hodet 2 til 3 timer før vasking. I fravær av tindved olje tindved frukter krever at presset og oppvarmet i en blanding av vegetabilsk olje i et vannbad inntil oljen med en karakteristisk oransje farge. Etter filtrering samme forhold (1 til 9), blandet med nærende krem. Denne masken er vasket av med egg ekstrakter eller med fettstoffer.
 2. Røttene til burdock (100 g) finhakket, fylt 200 gram ren olivenolje per dag. Den resulterende 15-minutters infusjon av varme å putre. Den avkjølte blandingen blir presset og filtrert, og 5 timer før bading påføres hodebunnen og håret.
 3. Veldig populært maske av revet løk, blandet med olje og honning (teskje) og eggeplomme (også en spiseskje). Blandingen ble nøye brukes til håret, zakutuyetsya varm og fuktig håndkle (fortrinnsvis i et badehåndkle første til å bære et plastlokk eller skjerf). Etter to timer masken vaskes av i dusjen.
 4. For en teskje av eple cider eddik og glyserin blandet med eggeplomme og lakserolje (2 spiseskjeer). Den resulterende stoffet er gnidd inn i hårrøttene, zamotuyut håndkle (som i forrige oppskrift) og vask av etter 40 minutter.
 Husk at maske wraps ikke skal bli misbrukt. Det anbefales å bruke en type masker i 2-3 måneder. Hvis den ønskede effekten ikke er det, så kan du prøve en annen maske. Hyppigheten av prosedyrer bør ikke være mer enn 1-2 ganger i uken. Det beste alternativet - to ganger i måneden.
 Husk noen regler. Det er uakseptabelt å vaske håret for varmt eller ikke varmt vann. Hårpleie - en lang prosess som krever en seriøs tilnærming og tålmodighet. Ikke forvent effekten umiddelbart. En maske vil ikke endre noe. Bare vanlige prosedyrer gjør håret virkelig vakker og sunn.  
Яндекс.Метрика