Svette eller en sykdom, det kalles hyperhidrose. Gjennom året du muchytesya fra overdreven svetting på hender, føtter, ansikt og spesielt under armene, ikke bare når varmen, men den minste opphisselse eller uten grunn.


Hvordan bli kvitt overdreven svetting?


 Hva er noen metoder for å bli kvitt problemet med hvordan å hjelpe seg selv skaffe tillit og bli kvitt ubehaget?

 I dag er det mange måter vi kan hjelpe. Vurdere noen av dem.

 Tradisjonelle metoder. Midlene har lenge oppfunnet og brukt av våre forfedre, er det den dag i dag. Noen er veldig glad fordi de er, i tillegg er det billig og enkelt. Her er oppskrifter på noen av dem:

 Å redusere underarm lukt, kan du tørke dem Formidron (tilgjengelig på apotek), gjelder ikke etter barbering.

 Å redusere svette i dette feltet kan du bruke eple cider eddik, bare tørke dem armhulen.

 Bland vegetabilsk olje (1 st.lozhka) og egg (slå ned) spres med en blanding av hender og føtter og litt tørr, og deretter sette på bomullssokker med hansker og så tilbringe natten, i tre dager lukten skal forsvinne.

 Samt hjelp bad, som for eksempel white willow, eik bark, eller, for eksempel, salvie, de gir bare to positive resultater, i tillegg til å redusere svetting, de er godt renset huden, gir det elastisitet.

 Antiperspirant. Den mest populære i øyeblikket betyr. De blir presentert på en rekke måter: sprayer, geler, salver, talkum, deodorant og andre kompositter. Riktig bruk av dette produktet har ikke tidlig, som mange feilaktig tror, ​​og på kvelden på tørre armhuler å suge den for natten og dannet det innerste laget for å bli kvitt svette neste dag.

 Injeksjoner av botulinumtoksin. Spesielle injeksjoner som er brukt på problemområder, som midlertidig stoppet svett. Plusser er åpenbare, slike metoder vil hjelpe deg å glemme problemene opp til seks måneder, men det finnes ulemper: det er en glede ganske dyrt, rundt 30.000 Dessuten gjør prosedyren ikke eliminere problemet for godt!

 Laser Treatment. Den nyeste teknologien av laser behandling for å hjelpe deg å bli kvitt problemet en gang for alle, er det at laseren ødelegger svettekjertlene. Prosedyren utføres under lokalbedøvelse og nesten uten ubehag. Imidlertid er prisen slik at det kan ha råd til ikke alle, prisen på å bli kvitt hyperhidrose i ett armhulen svever rundt 20.000 rubler!  
 Genital herpes - ikke bare en sykdom som er vanskelig å behandle. Det påvirker perineum og anus, og noen ganger i skjeden og livmorhalsen.


Genital herpes hos kvinner


 Symptomer kan sees i form av et utslett eller store kjønnsleppene lepper, innsiden av lårene og baken.

 På dette stadiet sykdommen er asymptomatisk, disse lesjonene er smertefulle og ledsages av kløe. Men hvis utslettet dukket opp på de indre kjønnsorganer, kan du ikke vet om sykdommen sin.

 Noen ganger sykdommen er manifestert forstørrede lymfeknuter i lysken, feber, utseende av hodepine, smerter i muskler og magen. I sjeldne tilfeller, hyppig og smertefull vannlating.

 Genital herpes smitter først og fremst gjennom seksuell kontakt. Det er overført i den ordinære samleie og når engasjerende i anal og oral sex. Ofte oppstår infeksjon fra en partner som ikke vet om tilstedeværelse av en sykdom, fordi sykdommen kan forekomme uten symptomer. Derfor er risikoen for å pådra genital herpes alltid flott hvis du ikke har en fast partner.

 Det bør følge og forholdsregler for å beskytte deg selv fra denne ubehagelige sykdommen. Risikofaktorer inkluderer: ubeskyttet sex, lavt immunforsvar, uordentlig oppførsel seksualitet, abort og tilstedeværelse i kroppen av smittsomme sykdommer.

 Når du har sex å bruke kondom og betimelig undersøkelse av økte du sjansen til å "fange" sykdommen.

 I moderne medisin er en effektiv behandling mot utnevnelsen av herpes narkotika. I behandlingen av akutte former for herpes går inn i sovende stadium. Men hvis tilbakefall hver 3. måned, bør du holde immunmodulerende behandling.

 Det finnes en rekke populære oppskrifter for å kurere genital herpes, men før du bruker bevist verktøy bestemor ", ta kontakt med legen din for å unngå de negative effektene av selv-behandling.

 Sammen med mot herpes legemidler som brukes i moderne medisin og immunomodulators. Behandling av denne sykdommen er ganske dyrt "moro" og krever en seriøs tilnærming. Tross alt, uten en tilsvarende behandling av sykdommen kan føre til alvorlige konsekvenser som nevroser, seksualitet forstyrrelse, konjunktivitt øyesykdom, livmorhalskreft eller herpesencefalitt.  
 Agenter for klamydia er Chlamydia trachomatis. Være et sted mellom virus og bakterier, er de lett falle og lever inne i cellene av det menneskelige legeme. De er ofte plassert i cellene langs den indre overflate av det urogenitale system, både menn og kvinner.


Klamydia: Hva du trenger å vite og hvordan du kan beskytte deg selv


 Imidlertid kan klamydia bosette seg i cellene i andre organer, forårsaker avbrudd i sitt arbeid. Overføres Klamydia er vanligvis seksuelt. Men det er mange tilfeller av innenlands smitte fordi klamydia kan beholde sin smittsomhet for dagligdagse gjenstander, særlig på klær på ca 18 grader i løpet av dagen.
 Intrigue av denne sykdommen er at det er vanligvis asymptomatisk og personen ikke vet hva som er smittet.
 Akutt Klamydia kan forekomme hos kvinner under graviditet eller overgangsalder. Symptomene er svært like med uretritt, dvs. pasienter har smerter ved vannlating, utflod fra urinrøret utseende muco-purulent karakter, og feber. Dette skjer ofte uten symptomer på sykdommen, svært farlige konsekvenser, som forverres åpenheten av egglederne hos kvinner og hos menn vas kanaler. Hva er årsaken til infertilitet.
 Behandling Klamydia er svært vanskelig, fordi klamydia leve inni cellene og er motstandsdyktig mot de fleste antibiotika. Så foreskrive behandling og overvåke fremdriften må lege. Bare god spesialist kan avgjøre hvilket medikament, hvor mye og når du skal ta pasienten.
 Klamydia er en av de sykdommene som er lettere å forebygge enn å kurere. Metoder for forebygging ganske enkel.
 Det er ønskelig å ha en vanlig seksualpartner, og i sex med å bruke mekaniske prevensjonsmidler. Hvis du leve et aktivt sexliv, anbefales det hvert halvår for å bli testet for klamydia. I tilfelle av et positivt resultat, er det nødvendig å rapportere sykdommen til sin partner, fordi han nå også må gjennomgå behandling.
 Oftest smittet mennesker med svakt immunforsvar, så styrke immunforsvaret ditt.
 For å unngå forurensning av husholdning, må du bare bruke sin personlige hygiene og vaskeri småkoke ca 5 minutter. Smittet med klamydia er enkel, men svært vanskelig å kurere, så du bør ta vare på seg selv, fordi det påvirker vår evne til forplantning.
 Følg alle beskyttelser, og du vil spare mest verdifulle du har - helse.  
 Du plutselig dukket hudutslett hender? Umiddelbart kjøre til hudlege og allergolog!

Hudutslett hender


 Hvis du fortsatt har i øyeblikket ikke er mulig å få en avtale med en lege eller hvis du har besøkt en lege, men det gjorde ikke løse problemet, er det bare når resultatet av en lege besøk eller som kan ty til selvmedisinering.
 Først, husk dette er første gang du har? Hvis den første gangen, er det mulig at du spiser, hva kunne du har allergi eller berøring noe uten å vite reaksjonen av kroppen din, og du har en allergi, og dette er manifestert i utslett på hendene. Så kjøpe på apoteket alt fra allergi, slik suprastin. Den selges i et fritt marked, kjøpe og propyyte sin gang.
 Hvis propyvshy suprastin på tablett per dag for en uke, har du ikke gått et utslett på hendene, og du ikke har lagt merke forbedring i deres tilstand, medisiner, eller hvis du ikke kommer opp, eller hvis du ikke er allergisk.
 Kanskje du har eksem, men diagnosen bare kan sette hudlege. Noen ganger kan en utslett vises på nervene. Kanskje stress forårsaker utslett på hendene. Deretter må du roe ned, drikke vendelrot hastighet eller sterkere sedativa. Hvis noen av det ikke fungerer, prøv å se gjennom homeopat, hvis du setter riktig diagnose og fortelle deg at det er allergisk eksem og ingenting annet, så vil du skrive homeopatiske medisiner og salver.
Hudutslett hender

 Også utslett på hendene kan være en bivirkning av vitaminer og medisiner som du bruker. Det er ikke nødvendig at du har brukt medisinen nylig, du kan drikke lang og respons i form av et utslett dukket opp akkurat nå.
 Unødvendig å florerer frukt som inneholder vitamin C. Husk, kan du spise mer enn vanlige appelsiner eller drikke mer enn ett glass juice. Dette utslett vil raskt og enkelt. Det vil være tilstrekkelig til å begrense sitrus i dietten.
 Av seg selv, er et utslett på hender ikke en sykdom, det er bare en manifestasjon av en sykdom i kroppen din. Du må forstå at det er et utslett på hendene.
 Hvis utslett c Papua og plaketter, hudlege vil du sannsynligvis diagnostisere lupus erythematosus, psoriasis eller lichen planus kan eller si at du har pigmentert nevi eller manifestert kronisk kløende eksem.
 Hvis du har en kløe hud utslett på hendene på selv som lyhenyzatsyy, så har du sannsynligvis avsløre kronisk kløende eksem.  
Яндекс.Метрика