Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, så du trenger for å fjerne fra din diett matvarer av animalsk opprinnelse. Men mens du bør vite at kroppen din vil kvitte seg med protein, som er en svært viktig komponent er nødvendig for funksjonen av kroppen.


Farene ved raske vekttap


 Så, du setter din kropp farene som kan unngås forbruk av soyaprodukter.
 Mannen er satt opp slik at alle ønsker å få rask ønsket. I tilfelle av hurtig vekttap fra dette prinsipp skal bli forlatt. Ifølge ernæringseksperter - raskt ned i vekt kan ikke være kategorisk. Den sikreste måten for en menneskekropp er å gå ned i vekt 2-3 kg per måned. Det er vitenskapelig bevist og begrunnes. Her er noen argumenter.
 Når en person mister vekt raskt, fett brenner meget raskt, og dette fører til opphopning av skadelige stoffer i legemet, som i sin tur fører til sin forgiftning. Når en person mister vekttap på mer enn 3 kg per måned, trenger indre organer ikke har tid til å omgruppere, som fører til feilfunksjon fartøy obvyslosti hud og andre problemer.
 Jo raskere vekttap skjer, jo raskere vektøkning skjer da.
 I skarp vekttap er funksjonsfeil i systemer. Den første til å lide fordøyelsessystemet, urin og nervesystemet. De begynner å få problemer gynekologisk natur - menstruasjonssyklus etterfulgt av forstyrrelser i eggstokkene.
 Et annet problem er reduksjon av fettvev, som i sin tur fører til utelatelsen av nyrene i en liten skål.
 Sykdommer i nervesystemet manifestert i form av obsessive ønske om å gå ned i vekt, noe som fører til tap av appetitt for en lang tid og fører til utmattelse. Dette kan igjen føre til døden.
 Rapid vekttap påvirker også fordøyelsessystemet. Det er en fare for gastritt, magesår og duodenalsår.
 Basert på alle de ovennevnte skriftlige konklusjonen antyder selv. Rapid vekttap er ikke bare ønskelig, men også ekstremt farlig. Alt bør gjøres med måte. Hvis du trenger å gå ned i vekt, gjør det sakte, sakte, for å unngå skade på kroppen din. Ikke frata kroppen av nødvendige næringsstoffer, og slå seg i helse.
 Lykke til og god helse.  
 ode - Source of Life! Dette er kjent voksne og barn, men mange vet ikke selv foreslå hvor viktig vann er for figuren, skjønnhet og helse. Hvorfor er vann et så stort behov for kroppen? Er det virkelig så viktig og trenger å drikke vann?


Hvorfor bør du drikke vann


 Det er flere grunner til at vi anser dem videre.
 Til å begynne, vi oppmerksom på at vann er et renset eller mineral.
 For normal kapasitet på organismen, en person bør drikke 2 til 3 liter tre behandlet vann per dag.
 Mineralvann bør du drikke veldig nøye, og best av alt, bør du kontakte lege. Avhengig av hva du har surhet, som er beriket med vitaminer vann - alt dette må skyldes legen din før du bestemmer deg for å kjøpe en aksje til en bestemt mineralvann.
 Følgelig flere argumenter hvorfor du bør drikke vann.
 Først et glass vann om morgenen - det er en nødvendighet. Ikke rart leger rådes til å drikke et glass vann på tom mage, fordi om natten kroppen er dehydrert og 200-250 gram. vann vil være nok til å fylle den tapte væske. Dessuten er vann meget godt stimulere tarmer og får den til å raskt ren. Og viktigst av alt - et glass vann om morgenen og søvnig, som en hånd heis.
 Dernest trenger huden vår vann. Uten vann, huden blir tørr og begynner å flasse av. For å forhindre dette og holde huden frisk og hydrert, bør du drikke en tilstrekkelig mengde rent vann gjennom hele dagen.
 Tredje, bare vann vil bidra til å forhindre dehydrering. Hvis du føler at ytelsen avvist, pleier du å sove, hodepine og verkende ledd - er tegn på dehydrering. Prester vann, og du vil sikkert bli mye bedre. Videre fører dehydrering til redusert styrke av celler, noe som direkte rute til forskjellige typer av sykdom på grunn av redusert immunitet.
 For det fjerde kan vannet regulere "kjølesystemet i kroppen. Vanligvis etter alvorlig atletisk trening, svett og dampende kaste idrettsutøvere til fitness bar, absorberende annen type sportsdrikke. Men eksperter sier at så vanntemperaturen regulator håndterer mye bedre enn de nymotens trenings cocktails, spesielt hvis de inkludert sukker.
 Du kan bli overrasket over å høre at vann - et stoff som kroppen trenger i størst grad. 50 til 70 vekt% av den humane middels alder og kroppsbygning er ingenting som vann, som er involvert i den termoregulering i kroppen.
 Og i konklusjonen, vil jeg si at hvis du ikke er vant til rent vann, og deretter gi den noen dråper sitron duft, et par mynteblader, et par skiver av epler eller jordbær, men i alt du trenger å vite når du skal stoppe.
 Overskridelse av de tillatte normer drukket behandlet vann kan føre til alvorlige nyre omlasting, utvasking mineraler fra kroppen og en krenkelse av retten til mage-tarmkanalen.  
 Smerter og ubehag i halsen kan skyldes nedkjøling, drikke kullsyreholdige drikker irriterende, skader på halsen bein fisk med redusert motstand mot sykdom og til og med den høye rop.

Hva hvis en sår hals


 Det er mange svært effektive Lollipop og pastiller, tygging er mye polehshatsya status for sykdommer i halsen. Du kan bruke alle typer aerosoler. Imidlertid er det viktig å identifisere årsaken til en sår hals manifestasjoner.
 I høst og vinter, er det menneskelige immunsystemet reduseres. Virusinfeksjon får inn i den mest sårbare punkt - nasopharynx. Virus er avsatt på overflaten av mandlene, svelg slimhinne, ubehag, hals artikkelen, gjør det vondt.
 Verdt et forsøk skylling. For dette formålet, kan du bruke alle tilgjengelige midler - decoctions av urter, spesielle løsningene. Siden urter er best egnet kamille, som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper eik bark ekstrakter, Clary salvie.
 Hvis du ikke har noe medisiner, bruker den enkle måten - Rør i en kopp varmt vann, en teskje salt og brus. Skyll trenger så ofte som mulig om hver halve - to timer. Denne måten du skyter plakk virus som har samlet seg på veggene i strupehodet.
 Ikke bli overflødig innånding og komprimerer.
 For innånding krever ulike urter, oljer, kan du kjøpe spesiell inhalator. Ikke mistet sin relevans gamle bestefars metode når, innpakket i et håndkle, inhalerer dampen bare kokte poteter i sine jakker.
 En av de mest effektive behandlinger for sår hals betraktes komprimere. Å produsere komprimere nødvendig stykke tøy impregnert med alkohol eller olje løsning halsen wrap. Fremfor alt nær voks papir eller cellofan vikle og noe varmt. Komprimere kan holde 2-3 timer, og deretter smøre huden babyen krem ​​og en god wrap å hindre nedkjøling.
 Hvis du mister stemme er nødvendig for å redusere belastningen på stemmebåndene som mulig til å tie eller snakke i en hvisking. I denne situasjonen, kan du prøve poparyty føtter og hender.
Hva hvis en sår hals

 For å lette statens sykdom, i tillegg til innføringen av medisiner, skylling og inhalasjon, er det nødvendig å legge til rette for resten av kroppen. For å sikre best pasienten sengeleie, fukte og lufte ut rommet.
 Fra mat å ekskludere grove, krydret mat, krydder og brus. Menyen bør inneholde kokte grønnsaker, korn, supper, borsjtsj, må også være til stede matvarer som inneholder vitamin A og E. Ikke overse de rike og flyktige løk og hvitløk. Dette brukte produkter og væske bør ha romtemperatur.
 Det er viktig å bruke mye væske. Drikke så mye som mulig! La dette være bare en munnfull, men det vil gjøre en positiv effekt.
 Ofte bli med virus og bakterier. Feber, hovne kjertler, kan sår hals begynne eller svelg. Deretter må du søke om mer seriøs behandling og kontakt lege. Legen kan foreskrive ulike antibiotika, noe som vil i stor grad forenkle generelle helse, tildele ulike tester for å fastslå hvilken type infeksjon. Og da legen vil bestemme behandling. Det er viktig å gjennomføre alle anbefalingene en lege og deretter en sår hals i lang tid du lar.
 ahitnist - dette er svært viktig og avgjørende periode i livet til hver kvinne. På hvordan svangerskapet vil skje, helse og trivsel for et barn. Først av alt, alle gynekologer har en tendens til å støtte gravide kvinner nok vitamin. En av de viktigste vitaminer er vitamin B9 som er folsyre.


Folsyre i svangerskapet


 Ideelt sett er det foreskrevet til alle kvinner som planlegger en graviditet, eller de som er gravide. Akseptert tre måneder før graviditet og under graviditet i tre måneder. Alt dette med god grunn, som vitamin B9 er involvert i metabolismen (inkludert DNA syntese), nødvendig i utviklingen av immunitet bidrar til en bedre funksjon av mage-tarmkanalen, og for mor og foster, er et must.
 Folsyre er involvert i dannelsen av det nevrale rør av fosteret i dannelsen av placenta. Derfor, i de første seks ukene (kritiske punkter) som trenger rikelig med folsyre var full. Men vitamin B9 bringer fordeler også kan bringe skade hvis de misbrukes resept. Derfor må vi strengt holder seg til den tildelte dose.
 Virkningene av mangel på vitamin B9.
 Alt er så alvorlig at mange ikke engang er klar over. Svært lite vitamin under svangerskapet kan utløse morkakeløsning (delvis eller fullstendig), abort, dødfødt fødselen av et barn, umotivert abort, diverse feil og mangler hos fosteret, mental retardasjon. Ikke bare på utvikling og dannelse av fosteret har en negativ effekt mangel på vitamin B9 men tilstanden av moren. En kvinne kan utvikle depresjon, anemi, toxemia og være smerter i bena.
 Basert på det foregående, konkluderer vi med at prisen betalt for mye for en mangel på folsyre. Denne brutt skjebne barn (skade, mental og fysisk mishandling, etc.) og den bitre skjebne av sine mødre.
 Produkter som inneholder folsyre.
 Folsyre finnes i store mengder i grønne blader av planter og navnet kom fra ordet brev (oversatt fra det latinske ordet "folium"). Også vitamin er til stede i mørkegrønne grønnsaker som salat, spinat, asparges bønner, samt gulrøtter, lever, eggeplomme, aprikoser, rå, mørk rugmel etc.
 Hva annet bør jeg vite om folsyre.

 Tilbaketrekking fra kroppen av vitamin B9 akselererer sterkt brygget te.

 Graviditet påvirker også rask tilbaketrekning av folsyre fra kroppen.

 Folsyre kan forårsake allergiske reaksjoner.

 Mangel på vitamin overføres fra mor til barn (foster).

 Uansett vitamin konserverte grønnsaker, bør de spises rå eller dampet.

 Graviditet - er en fantastisk tid som har omrachatsya negative følelser og tanker. Vi må lytte til leger og deres anbefalinger.
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика