Allergi til ansikt - hva gjør jeg?
 Allergi vises på forsiden på grunn av ulike årsaker. Symptomer sin også svært mangfoldig. Allergisk reaksjon alltid oppstår plutselig og uventet. Vanligvis gjør en person ikke vet hva du skal gjøre hvis du er allergisk mot ansikt når sykdommen først vises.
 Bedre å umiddelbart oppsøke lege for å bidra til å forstå årsakene til allergi og foreskrive behandling. Hvis du søke legehjelp i øyeblikket ikke er mulig, bør det lindre deres tilstand ved hjelp som er hjemme på fingertuppene.
 Rensing ansikts hud
 Den første handling når symptomer på allergi er normal rengjøring person, inkludert hans berørte områdene. For å gjøre dette, bruker surmelk, yoghurt eller rømme for å være pre-blandet halvparten med vann. Som for krem, bør det ikke være for syrlig. Å rense ansiktet, må du bruke noen vattpinner av bomull som tisse det valgte produkt, produsere erstatte dem minst 2-3 ganger.
 Så ansiktet er renset ved hjelp vatt dynket i kokt vann, eller enda bedre i vann renset gjennom destillasjon i dystyllyatorah du ønsker å varme opp litt. Dette er forbudt å bruke andre behandlings kosmetikk.
 Komprimere brukes til de berørte huden
 Etter fullføring av rengjøringsrutiner som bør gjelde en kompress på temaer allergisk hudreaksjon. Det bør være utformet som en kompress dyppet i en svak oppløsning av ortoborsyre. Den beskrevne løsning ble fremstilt som følger: a. Ta 05 timer L. ortoborsyre og blandes med 1 kopp vann, renses ved destillasjon i dystyllyatorah. Varigheten av kompress er 10-30 minutter. Dette gasbind bør skiftes etter 2-3 minutter, hver gang et nytt stykke tisse løsning og kokt grundig vred.
 I foreslåtte løsningen kan brukes skjøre infusjoner av urter. Dette er en tusenfryd, salvie eller nummer. De fremstilles som følger: 1 ss. l. gress fylt med en kopp kokende vann og la stå i 20-30 minutter.
 Hvis disse urter og var ikke hjemme, kan du brygge usøtet, medium styrke te og lage en kompress på den.
 Tørr ansiktshud
 Følge de ovennevnte prosedyrer bør være nøye tørket ansikt håndkle. Helt tørr hud stenket stivelse hentet fra korn av ris eller poteter syntetiserte. Med denne prysыpke huden roer ned. Denne prosessen tar ca 1 time samsvar med små pauser. Dette skinnet bør utsettes for en lett massasje.
 Anvendelse av anti-allergi salve
 Behandling av allergi i ansiktet, særlig alvorlig akutt, bør utføres ved hjelp av spesielle antiallergiske salver, hvis valg i moderne apotek er stor nok. Imidlertid bør deres søknad ta kontakt med en hudlege eller allergolog. Disse stoffene påføres huden ikke mer enn to ganger om dagen. Og gjøre det veldig forsiktig, uten å trykke på de berørte områdene, og ikke gni dem. Under behandling, bør slike salver ikke brukes noen andre kosmetiske produkter, inkludert såper, kremer, osv
 Anvendelsen av kalsium
 Bruken av kalsiumtilskudd har en positiv effekt på behandling av allergi. Hvis i tilfelle legen finner det nødvendig å bruke antihistamin narkotika, så de trenger å bli satt i gang. Således vil det være mulig å oppnå det ønskede resultat.
 Bruken av kamille krem
 Små hudlesjoner kan behandles med konvensjonell naturlig kamille krem. Dette produktet inneholder azulene ekstrakt reduserer betennelse og desinfiserende hud som er utsatt for allergiske utslett.
 Generelt, behandling av denne sykdommen går svært lang tid. Det kan ta flere år. Hyposensybylyatsyya er den viktigste måten å løse problemet. Det er gjennomføring av kompliserte terapeutiske intervensjoner som bidrar til organismens reaksjoner til et fremmedlegeme natur. Dette kan være i ferd med å innføre en liten mengde av allergen kroppen for å ta i bruk og videre redusere behovet for fordeling av stoffer for å bekjempe fremmedlegemer. Over tid, synker antallet til det normale, som viser minimal reaksjon mot allergener.  
 Folkemedisin er mye brukt elskede honning. Kombinert med mange frukt han har en positiv effekt i behandling av hoste hjemme.

Folk rettsmidler for hoste


 I folkemedisinen brukes mye elskede honning. Kombinert med mange frukt han har en positiv effekt i behandling av hoste hjemme. Det finnes mange oppskrifter med honning. La oss se på noen av dem.

 Du kan ta 1ch.lozhechku honning og oppløses i et glass vann eller te og en varm drikke en slurk.

 Når den brukes sammen med sitron oppnådde et godt resultat. For å gjøre dette, ta saften av en sitron og tilsett honning og drikke 5st.lozhek daglig.

 Du kan lage en blanding av fersk juice av løk, 4 ss. skjeer av sukker og 50 g honning og påfør med en tørr hoste. Godta ofte opp til seks ganger om dagen.

 Ved behandling av hoste kan anvendes på alle kjente og hvitløk. Du må ta fem tenner av hvitløk og kok i melk. Drikk mix 4 ganger om dagen.

 Nyttig i hoste aksepterer følgende oppskrift. Bland honning, sitron, druer, tyttebær og aloe juice i like store deler. Påfør med en tørr hoste som et slimløsende.

 En fantastisk middel for hoste er en blanding av svart reddik juice og honning. For denne svarte reddik skal være grundig vasket, fjern kjernen og fyll i reddik honning. La virke i 12 timer. Drikk en blanding av 1ch.lozhke flere ganger om dagen. Oppbevare i kjøleskapet i en lukket form.

 Ta 70hr korn havre, rug og 30 hr endivie og stek i en panne. Ta med varm melk.

 Stor hjelp alle favoritt bringebær. I det som brukes til å behandle hoste ikke bare bær, men suppen med strimlet kvister og røtter.

 Ta to eller tre frukt fiken. Grind og bland med varm melk kypyachennыm. To minutter betyr klar for opptak. Du kan få opp til tre ganger om dagen.

 Ofte hoste er de som røyker mye. Denne hosten kan også bli behandlet hjemme. Vurdere noen interessante og enkle oppskrifter.

 De apotek kjøpe linfrø blandet med honning og mynteblader og stek alt. Motta opp til seks ganger om dagen.

 Stor granateple juice bidrar normalt. Samtidig skal det ta og varme. Drikk fire ganger om dagen i 50 oz.

 I sjeldne hoste bør ta en stor sitron og kok det på lav varme 10.Kohda minuttene det vil trenge en myk klemme saften ut av det, og du kan bruke en juicer. I den resulterende juice legge 1-2st.lozhky glyserin, rør godt og tilsett randen med honning. 1ch.lozhke drikke flere ganger om dagen. Med sterk drikk 1ch.lozhku natt hoste om natten.

 Infusjon av kamille, mor og stemor, oregano (alle tatt i like deler) ta 05 kopp 3-4 ganger om dagen.

 I dag med hell brukes til å behandle hoste svært gammel rette. For å gjøre dette, ta 50g 300hr pepper og hvitvin og kok blandingen. Drikk varm flere ganger om dagen og alltid før sengetid.  
 ahitnist - bedårende ni måneder i livet til hver kvinne. Avhengig av om eller ikke ønsket graviditet, noen kvinner vente dens komme med spenning, andre med frykt.


Tegn på graviditet


 Umiddelbart etter befruktning i kroppen begynner å bli betydelige endringer, og det antas at graviditet kan bestemme adgang til legen. Så hva er tegn til å hjelpe med å finne ut hva som er inni deg, et nytt liv?
 Som er kjent for alle, det savnet periode. I fravær av vanlig månedlig, bør du umiddelbart se en spesialist, fordi i tillegg til graviditet, kan disse skiltene indikere menstruasjonssyklusen, eller gynekologiske sykdommer.
 Dessuten kan du oppleve følsomhet eller øke i bryst og brystvorter. Utseendet av denne funksjonen er på grunn av fremstillingen av bryst amming er vanligvis endringer kan sees allerede i de tidligste stadier.
 Det er verdt å merke seg utseendet på toksisitet. Noen vordende mødre bekymret for det i mange uker gravid, og de med problemet med kvalme og oppkast kan ikke kjøre en gang. En hyppig symptom på graviditet er ubehag og svakhet.
 Hvis du er blant de kvinner som planlegger graviditet, er daglig morgen basal temperatur målt, kom skiltet graviditet øker sitt preg på 37.7S.
 Den neste funksjonen er rett og slett tatt for forkjølelse, men noen gravide kvinner under graviditet oppsto, økt kroppstemperatur, det er kaldt.
 Du ble ofte føler trang til å urinere? Hvis det ikke er ubehagelige smertefulle opplevelser, kan det være et symptom på graviditet. De kan endre smakspreferanser i mat, vil ivrig følsomhet for lukter og favoritt parfyme kan starte eneste årsaken avsky. Noen varsel gråt og humørsvingninger. Dette er et vanlig fenomen forårsaket av hormonelle endringene som følger graviditet.
 Alle disse symptomene kan tyde på at snart vil du bli oppdatert, men for å bekrefte eller avkrefte graviditet kan bare komme gynekolog under inspeksjonen og resultatene av analysene.
 Lykke til graviditet og friske barn!  
 Snorking - Et vanlig problem folk i alle aldre. Og det gjelder både menn og kvinner. Noen gjør ikke engang lider av denne sykdommen. Årsaken til snorking er nasal muskelavslapning drøm som forårsaker vibrasjoner i det myke vevet, og dermed gjengir kjente til alle de ubehagelige lyder.


Årsakene til snorking hos voksne og måter behandling


 Ofte er dette problemet rammer eldre mennesker på grunn av det faktum at aldrings musklene i tungen og ganen. Bare snorking ofte gjør seg folk røyke og drikke alkohol.

 Den viktigste årsaken til snorking kan være en rekke forskjellige sykdommer. For eksempel, slik som adenoids, polypper i nesen, skjoldbruskkjertelen, hjerteproblemer - karsystemet, fedme og så videre.

 Snorking fører ikke bare ubehag i folks liv, men fare også for helsen og livene til snorking. Mens snorking en person slutter å puste, noe som kan føre til en fullstendig stopp det. Hrapyaschye folk ofte føler en hodepine i morgen. Det er økt tretthet og søvnighet på dagtid. Det samme resultatet kan snorking hukommelsestap, høyt blodtrykk, vektøkning. Menn kan oppleve redusert potens og andre seksuelle forstyrrelser.


 Hvordan å kurere snorking?


 Først må du finne årsaken til problemet. Først av alt, bør du rådføre deg med ØNH - lege. En erfaren spesialist vil hjelpe finne årsaken til snorking og riktig behandling. Om nødvendig kan du trenger kirurgi.

Årsakene til snorking hos voksne og måter behandling


 Mange utvei å behandle snorking hjemme. For å gjøre dette, er det mange metoder.


 De fleste mennesker snorke i liggende stilling. Dette tungen faller i halsen, som fører til respirasjonssvikt. Avlære seg til å sove i denne posisjonen nesten umulig. Det er en tro på at i denne regionen tilbake til natt klær kan sy liten ball. For eksempel tennis. Selvfølgelig kan denne metoden virke smertefullt og kan gi ubehag under søvn. Men det er sannsynlig at i noen få uker vil det avlære sove på ryggen.

 Men sove på siden ikke alltid hjelper å bli kvitt snorking helt. Kanskje bare styrken snorking vil være mindre. Kan det - noe å sette under madrassen på siden av hodet. Men i alle fall, kan du bruke og solide puter. Det er spesielt flat pute. Kan jeg sette et ark med kryssfiner. Under søvn, vil hodet være i hevet stilling, som hindrer tilbaketrekning av tungen.

 Like godt gjøre ulike øvelser for musklene i himmelen og språk. Det finnes også diverse tilbehør til munnen, som du kan gjøre øvelsene. Men slike ting ganske dyre og bidrar bare på scenen for mild snorking. Også de har en kontraindikasjon der bruken er uønsket.

 Legene sa at folk som er overvektige ansikt problemet med Snorking mye mer. Vi må prøve å gå ned minst ti prosent av vekten. På grunn av fettavleiringer innsnevring av luftveiene. Dette er årsaken til snorking. Likeledes bør du ikke overspiser på kvelden.

 Først av alt er det nødvendig å redusere bruken av alkohol og sovetabletter til et minimum. En ønskelig å helt forlate den. - For musklene i munnen slappe som forstyrrer normal pusting. Forbedrer snorking og røyking også. Og hvis - fortsatt ikke kan bli kvitt denne uvanen, men minst må vi prøve å ikke røyke for et par timer før sengetid.

 Ofte Snorking oppstår på grunn av en forkjølelse. Det forhindrer nesen puste under søvn. For behandling, er det ulike oljedråpene, spray. Bare stor hjelp innånding.

 En annen årsak til snorking kan være allergisk. De sterke allergener er husdyr, tepper, utstoppede leker, blomster, syntetisk. Kanskje dette er årsaken til snorking og fjerning vil hjelpe å bli kvitt problemet.

 I dag blitt en populær behandling for the People. For eksempel sier de at hvis du gurgle med olivenolje før du går til sengs, kan det hjelpe å bli kvitt snorking, samt olje smører og lindrer halsen. Tilsvar, eksperter anbefaler å ta før leggetid kål juice med honning.

 Bare behandle snorking kan være med spesielle medikamenter. De selges i vanlige apotek og bidra til å få raske resultater. Men valget av narkotika bør tas svært alvorlig. Mange av dem har sterke kontraindikasjoner og bivirkninger.

 Problemene forbundet med snorking og behandle tretthet, hvis ikke regimet. Vi må prøve å hvile så mye som mulig og være sikker på å få nok søvn. Det er også nødvendig for dagen å drikke rikelig med vann. Dette er for å sikre at neseslimhinnene ikke ville tørke.

 Men vi må huske at ty til selvmedisinering kan bare være mild alvorlighetsgrad av snorking og helst etter avtale en spesialist.


Яндекс.Метрика