Med utseendet på flass står overfor en tredje. Det er mange måter og metoder for å behandle flass, men ikke alle gir et positivt resultat. Folk rettsmidler og naturlig behandling av flass, med unntak av hår behandling, kan forbedre sitt utseende og struktur.


Bli kvitt flass folk rettsmidler


 For å føle effekten av bruk av folk rettsmidler, må du være tålmodig. I gjennomsnitt bør fremgangsmåten utføres, og maskene i det minste en måned.

 Fordeler med folk rettsmidler er at de har nesten ingen andre enn mulig allergi til de enkelte komponentene kontraindikasjoner. Flass sjampo ren bare ytre manifestasjoner, kløe og "Snow White". Kontinuerlig bruke dem, vil det være vanedannende, og shampoo for flass opphøre å operere.

 Flass er fet og tørr, noe som vanligvis er avhengig av type av hår. Å vite din type, velger bare de beste alternativene for behandling av flass.

 Den vanligste behandlingen for balsam og masker er. De ikke bare behandle, men også styrke håret, fukte, nære, gjøre dem mer attraktive.


 Meieriprodukter


 Kefir masker er ideelle for tørt hår, hår zvolozhytsya, øm og lydig, vil tørke flass. Vennligst ikke gjør kefir maske for farget hår som mulig utvasking av farge. Den enkleste oppskrift maske: Ta yoghurt eller yoghurt, søke i hodebunnen, dekk til med plastfolie, 30-40 minutter skyll med vann og eddik.

 Du kan lage en maske med 100 ml yoghurt, smule av brød og 1stolovoy spiseskjeer olivenolje.


 Citrus


 Oppskrift maske: 1 ss. sitronsaft, 1 ss. skjeen av honning, 3 ss. skjeer olivenolje.

 Skyll oppskrift: ta en håndfull tørket skorper av appelsin eller sitron, hell to kopper kokende vann, vente 20 minutter og fikk infusjon skylle håret etter vask.

 Citrus egnet for fet og tørt hår. Sitronsaft er også nyttig å bare gni inn i hodebunnen (unntak: sensitiv hud, sår i hodebunnen).

Bli kvitt flass folk rettsmidler Sennep


 Gode ​​resultater gir masken med sennep, men de er kontraindisert for personer med sensitiv hud. Når tørr flass bør bruke sennep med fett (smør eller melkeprodukter).

 Oppskrift maske: 1 ss. ts tørr sennep, 1 eggeplomme, tre spiseskjeer. skjeen av lakser eller burdock olje. All mix, søke om å rydde, fuktig hår, holder ikke mer enn 30 minutter, og skyll med varmt vann.


 Henna


 Naturlige fargestoffer og helbrede, og styrke og gi håret glans og vakre farger. Ikke bruk henna blondiner som verdsetter deres hårfarge. Alle andre - anbefales.

 Oppskrift maske: henna (hvis du ikke kommer til å farge håret, er det nødvendig å fargeløs) fortynnes i samsvar med instruksjonene på håret, varm, kan 15-20 minutter vaskes av med vann.


 Løk


 Løk er svært nyttig for håret, bortsett fra at med fremveksten av kamper flass med regelmessig bruk kan styrke håret og legge glans til dem.

 Oppskrift masker: en stor løk hogge, presse saften, bland i 1: 1-forhold med vodka, gni inn i hodebunnen og fordele håret. Håret wrap, hold i 30-40 minutter, og skyll og vask håret med sjampo.

Bli kvitt flass folk rettsmidler Urter for å bekjempe flass


 God effekt observeres som et resultat av visse urter eller montering av planter. Mai forberede Hårbalsamer, urte sjampo og midler for å gni hodebunnen.

 Egnet for å skylle infusjon av blomster av reinfann, avkok av kamille blomster, avkok av mor og stemor og nesle buljong av humle. Den vanligste middel: ta nesle (helst ung, i begynnelsen av mai), dekk med kokende vann, og skyll håret. Brennesle er mer egnet til eiere mørkt farget hår, blondiner bedre å ta kamille apotek.

 Herbal Shampoo: 2 kopper vann, to kopper eddik (helst eple), 100 gram brennesle. Bland alt og kok på svak varme i ca en time. Da den resulterende oppløsning for å vaske håret i stedet for sjampo.

 Nyttig for å gni hodet bjørk tjære, nesle kjøttkraft.

 Ta en spiseskje av kjerringrokk og arnica, hell kokende vann, sil og gni inn i hodebunnen.

 For fet flass hjelper 150 ml anstrøk av calendula blandet med 1 ss. skjeen av lakser eller burdock olje. Gni hodebunnen anbefalt flere ganger i løpet av dagen.


 Eteriske oljer for flass


 Eteriske oljer (rosmarin, tea tree olje, eukalyptus, sitronmelisse, lavendel, geranium) bør legge noen dråper i din sjampo for å vaske håret ditt, og det vil være et flott tillegg til din favoritt hår maske.

 Hver gang før du vasker håret ditt, bør være forsiktig massasje av hodebunnen med begge hender. Det øker blodtilførselen til hårsekkene og forbedrer deres mat.


 Diett for å kontrollere flass


 I masker og skyll håret bør se gjennom kostholdet ditt. Ytre skjønnhet og hår helse er direkte avhengig av hva vi spiser. Først av alt må vi eliminere fet, stekt, salt, søtt, spise mindre raffinerte matvarer, mer frukt og grønnsaker. Positivt påvirke tilstanden til hodebunnen og håret, samt tilstanden i kroppen, bruker nok vann (ca to liter per dag).

 Alle anbefalte oppskriftene skal brukes 2-3 ganger i uken i minst én måned. Hvis flass ikke behandles, er det ikke bare ødelegger utseende, men også kan påvirke helsen til håret inntil deres tap.


 Mastopatia - en endring i brystvev, preget av fremveksten og konsolideringen av smerter i brystet. Også manifestasjon av disse sykdommene kan være blodig utflod fra brystvorten. Mastopatia refererer til sykdommer forbundet med kreftrisiko.


Symptomer og behandling av mastitt


 Mastopatia - er ikke en sykdom. Det omfatter en rekke sykdommer brystkreft, kjennetegnet ved endringer i kreftvevet i strid med forholdet av epiteliale og forbinde komponenter. I henhold til klassifiseringen av Verdens helseorganisasjon i mastopati forstå fibrocystic bryst sykdom.

 Forekomsten av disse sykdommene forekomme hos både unge jenter og kvinner. Særlig risikoen for mastopati øker etter 40-45 år.

 De eksakte årsakene til mastitt og medisin har ennå ikke oppdaget. Men medisinske spesialister identifisere flere faktorer som bidrar til utvikling av fibrocystic sykdom. Dette er spesielt hormonell balanse lidelse, uregelmessig menstruasjon, abort, mangel på seksuell aktivitet, sykdommer i organer, dårlig arvelighet, stress, nervozы depresjon.

 Det er tre typer av mastitt, mastalgia, diffus og lokaliserte fibroadenomatoz fibroadenomatoz.

 Mastalgia uttrykt en klar manifestasjon av smerte. Når mastalhyy foreskrevet smertestillende.

 Diffuse adenomatosis preget av utviklingen av brystvev i ulike pakninger og cyster. Han også delt inn i to underarter - fiber bryst og fibrocystic bryst sykdom. Når bindevev dannet binde mastitt segl. Når fibrocystic mastopati brystet dannet de såkalte cyster - hulrom, som er fylt med væske.

 Lokalisert fibroadenomatoz preget tetning i et bestemt område av brystet og dekker ikke hele kroppen.

 Å utelukke en ondartet svulst, lege-mammologist, som omhandler gjennomgang av brystene, ta en biopsi (et stykke av svulsten) for analyse.

Symptomer og behandling av mastitt


 Å mastopati å oppdage, er det nødvendig å undersøke brystene sine hver dag i form av dens segl. Forsegling kan isoleres, og kan dekke hele brystet er ganske liten knute.

 Smerter under mastitt er kjedelig, verkende i naturen. Det oppstår når kompresjon av nerveender i bryst fiber sel. Intensiteten av smerte, avhenger av alvorlig patologi. Oftest er det forsterkes før menstruasjon blir uutholdelig, kan "gi" i skulder eller arm.

 Smerten kan ikke vises. Dette er på grunn av forskjellige nivåer av smerte følsomheten for hver person, individuell nervesystemet. Dette skjer i 10-15% av kvinner: de kan oppdage patologi lege.

 Om lag 10% mastopatiy preget av økte lymfeknuter i armhulene. Ved å klikke på disse enhetene kan være sår.
 Noen ganger mastopati medfølgende utslipp fra brystvortene av varierende intensitet og farge. Fargen de kan være gjennomsiktig, hvit, har en grønnaktig, rødlig eller brun fargetone. Den største faren utvalg av rødt som et tegn på ondartet formasjoner. Generelt bør utseendet på noen utladning fra brystvorten se en spesialist eller en lege.

 Det er flere måter å oppdage mastitt sykdom. Først av alt, er det selv. Dette er første fase hvor hun bestemmer patologi av bryst og vender seg til legen.

Symptomer og behandling av mastitt


 Den neste fasen - den instrumental diagnose. Den er utført av mamohrammы (X-ray to sider - foran og på siden). Også produsere bryst ultralyd og termografi (separasjon av høye og lave temperaturer). Også brystene kan bli sett av lys. Denne prosedyren kalles dyafanoskopyya. I dette tilfelle vil tetningen fremstå som mørkere områder av brystet. Testen kan gjennomføres ved hjelp av X-ray og når brystvorten injisere en spesiell væske som du kan se på bildet. Det finnes andre metoder for å oppdage svulster, som kolpotsytolohiya - etterforskning av hormonell status, histologi, pnevmokistohrafiya - fastsettelse av hormoner i blodet, immunogram og andre mindre vanlige metoder.

 Behandling av denne sykdommen er, først og fremst, gjenopprette hormonbalansen. Etter at alle prosedyrer legen foreskriver behandling med medisiner. For å redusere påvirkningen av hormonet østrogen på bryst, kan tamoxifen tildele eller faresteron.

 Også, kan behandlingen omfatte medisiner som bedrer skjoldbruskkjertelen, p-piller og vitaminer som forbedrer ordnede organ, smertebredspekt narkotika, homøopatiske midler. Om nødvendig, kan legen være vert eller kirurgisk fjerning av cyste.

 Du må følge dietten, gi opp te, kaffe, spise mer frukt og grønnsaker.

 Mastopatia - en sykdom som kan forekomme mer enn én gang.


Яндекс.Метрика