Hvor vakkert flette håret?
 Nydelig hår vil se enda mer attraktivt hvis deres gode flette. Hvis håret er langt nok, kan du flette håret hennes normale og fest den på hodet eller i form av åtte kronblader. Dette frisyre vil gjøre glemme om kutt i sommervarmen.
 Du kan samle en haug med hår dele den i deler, og hver del for å lage fletter. Tipsene av små fletter sikre med pinner eller strikker, tusenfryd. Hvis mange eller fletter er tynne, kan de krølle dem til lette krøller hengende ned. Hvis en klynge køen, kan det kuttes rundt hele lengden av hår, feste bunn zalakuvaty. Den samme bjelke kan deles inn i tre deler, hver tråd vri flette og veve disse tråder pigtail.
 Valgfritt hver morgen å tenke på spørsmålet, hvor vakker flette hår, hvis du vet hvordan å veve en fransk flette. Først må du velge håret av hodet fra bunnen opp, dele dem inn i tre strenger og pereplesty første gang. Deretter hver fangst tråder vevd inn i nye små tråder. Fransk flette kan ha flere alternativer, ser det bra fra noen smell.
 Håret kan deles inn i to halvdeler og avskjed fra hver side flette med franske fletter, fletter kommer sammen i en klynge nær halsen, og avhengig av lengden på resten, kan du pakke inn bunten eller la i kjølvannet av vakre pin. Det samme kan spytte beskrive asymmetriske frisyrer på linje: start fra øverst til venstre og nederst til høyre ende, og kan gå på line bøyle hodet og absorbere skjedd til ansikt strand.
 Å bygge en bøyle med fletter rundt hodet, må du dele håret skiltes over hodet fra øre til øre i en avstand på ca syv inches fra hodet og flette håret hennes, det sikret på slutten av håret. Langs spytte kan stikke pinner med originale topper, kamille, perler. Spit kan gjøres svært tynne, bare ekstreme plukke låser, og dens proplesty hele lengden på håret. Få effekten av "innpakket" hår.
 En annen vakker flette hår kan være av fire tråder. Det er nødvendig å dele håret inn i fire deler og opprinnelig proplesty tre strenger til høyre. Så en fjerde tråd i sentrale tråd fletter og igjen pereplesty tre tråder av det ekstreme høyre. Så gå å veve tre strenger igjen, men måten inne. Lengsel flette utvides i form av strimler, og lett formet som en flettet snor.
 Den delikate veving - liten veving. Denne metoden er egnet for personer med sparsom hår, som er delt inn i små rygger og stram zaplitayutsya i forskjellige retninger.
 Etter å lære noen enkle teknikker for veving, skal du begynne å improvisere og gå videre til mer komplekse. Gode ​​frisyrer deg!  
Flettene for langt hår
 Veve flettene for langt hår - er en kunst. Jo lengre hår, jo større muligheter for frisyrer som kan gjøres. Spit er unik i sin allsidighet: Hvis flette klassiske "spike", får du en streng business dresser, elegant og romantisk "Fishtail" legger mystikk og dagdrøm, diversifiserer trist. Hver av disse alternativene er bra på sin egen måte, og hver av dem har en "høydepunkt". Men det viktigste er at å lære å veve disse flettene kan hvilken som helst jente.

 Så, det første alternativet - Spit "Kolosok."
 1. Før du begynner pyntebånd, bør håret være forsiktig gre håret ikke forvirret, og bindende ikke bringe noe ubehag.
 2. Start veving behov fra toppen av hodet. Separat bred hårstrå som er nødvendig for å pannen. De to tråder av samme tykkelse separat høyre og venstre.
 3. Av de tre trådene begynner å veve mottatte vanlig flette. Når to eller tre omdreininger er klar, ta en liten rokk på venstre tempel og supplere den ene delen av spytte.
 4. Etter spinnhjul er vevd inn i håret, gjøre det samme med en liten rokk på høyre lodd.
 5. Hver og en eller to runde gripe nye tråder på siden av hodet og fylle dem bredere tråder (de av dere direkte veve flette).
 6. Når flette når ryggen (nederst hårfestet) oppnådd "spike" kan fikse strikken, mens resten av håret er ikke flettet eller doplesty normal innen utgangen av fletten og sikker viskelær.
 7. For å forbli ryddig frisyre hele dagen på toppen "øret" kan strø lakk.
 Andre metoden: flette "Fishtail"
Flettene for langt hår
 1. gre forsiktig hår kam ikke.
 2. Del håret i to like deler og satt på skulderen hans.
 3. Ta til venstre i venstre håret arm. To fingre på venstre hånd hold høyre side av håret. På dette tidspunkt høyre separat lite fine (dette er viktig) låses på høyre side av den høyre hår.
 4. Vend tynn tråd, slik at det var på høyre kant av venstre side av håret (dvs. diagonalt).
 5. Legg de to delene av håret i sin høyre hånd, og venstre på den tiden skille den samme tynn tråd fra venstre kant av den venstre delen av håret.
 6. Vend tynn tråd bare diagonalt (og det var på venstre kant til høyre hår).
 7. Sett de to delene av håret til venstre arm og gjenta trinn 3-6 første, fange nye spinne ned veksten av hår.
 8. Når flette når baksiden av, fest den med en strikk, hvis du vil at resten av håret var blitt oppløst.
 9. forsiktig rette håret hennes, dryss den med lakk for å danne hår er ikke tapt i løpet av dagen.
 Ved første øyekast kan det virke som veve flettene for langt hår er vanskelig. Faktisk ingenting komplisert i dette, trenger bare litt trening og litt dyktighet til å tilegne seg. Bare noen få forsøk, og du vil legge merke til at hver gang veving blir enklere og penere hår går alt. Det viktigste - fortvil ikke, og deretter luksuriøse og elegante fletter blitt en integrert del av bildet.  
Musefletter for kort hår
 Vakkert hår er gitt av naturen, men dette er nødvendig for å opprettholde skjønnhet og stress. Gjør hver dag vakre frisyrer vanskelig. Hvis du har dårlig tid, og alltid ønsker å se bra ut, vil det musefletter ideell vei ut. Vakre og enkle fletter kan være veldig elegant frisyre selv på kort hår. Hver dag kan du gjøre annerledes spytte og ser alltid fantastisk.
 Veve flettene for kort hår er ganske enkel og veldig spennende. Hvis du ikke vet hvordan å veve fletter, så det er på tide å lære. Så hvis du har hår skulder lengde eller litt lenger, kan du opprette to vakre fletter.
 1. Først må du ha et godt kjemmet hår og dele dem jevnt i to halvdeler: høyre og venstre. På den ene side er det nødvendig å skille små pannerygg og begynner å veve et normalt øre. Med andre ord, den andel av håret i to deler med en del allokere en liten del av håret, å forskyve den til en annen del. Gradvis plukke opp og hår er plassert under setet på hver nodule. Så piske jevnt, gradvis synkende til halsen.
Musefletter for kort hår
Hvordan å veve fletter?
 For å gjøre en attraktiv frisyre med langt hår eller mellomlangt hår, kan du bruke fletter, pyntebånd alternativer som det er mange. Og frisyrer med fletter som kan gjøres hjemme uten hjelp, så mangfoldig at hver kvinne vil være i stand til å velge det alternativet som passer perfekt til den type person, alder og livsstil.
 Så vi presenterer nedenfor noen instruksjoner som forteller hvordan å veve fletter, slik at du kan når som helst hengi attraktiv ny frisyre.

 Pigtail "Fishtail"
Hvordan å veve fletter?
 Dette er ideelt for eiere av frisyrer langt og tykt hår, som er egnet både til hverdags dag og for spesielle anledninger (hvis du dekorere sitt hårnåler eller krystaller).
 Instruksjoner for veving:
Hvordan å veve fletter?
 1. kam alt håret tilbake, godt gre og skille dem en tråd rundt hver av templene. Tråder bør være identiske i lengde og meget tynn (mindre enn 25 cm tykt).
 2. forsiktig krysse tråder fra baksiden av hodet, og rett sted til venstre.
 3. Høyre hånd holder de to første tilnærmingene, og venstre - ta en ny (fra strengene som begynner på venstre tempel). Bare prøv å tykkelse er ikke forskjellig fra den forrige.
 4. En ny tråd på venstre side av hodet lå på toppen av den første rett, la dem. Hold hånden veving, forsiktig trykke den til hodet.
 5. Nå høyre hånd, bruk en ny hårstrå nær høyre lodd (fra den forrige) og sette den på toppen andre til venstre.
 6. Gjenta trinnene som er beskrevet i punktene 4-5 til du kommer til halsen.
 7. Fortsett å flette "Fishtail", men de nye tilnærmingene er trukket ut av den totale massen av hår som faller på ryggen og krysset dem nøyaktig i midten.
 8. Når du kommer til bunnen av håret, en sikker viskelær slutten av flettene ut. Og så, hvis det er nødvendig, paljetter eller dekorere sitt hårnåler.
 De viktigste stadiene veve flette "Fishtail" - 146 og 8 trinn - vi er i fig. 2 for oversiktens skyld.

 Pigtail fire tråder
 Dette er veldig interessant, men komplisert frisyre som du må takle å bruke våre instruksjoner. Det er perfekt for lange eller mellomlangt hår på, og i den endelige versjonen vil se flott ut.
 Instruksjoner for veving:
 1. gre forsiktig vått hår kam pre dem tilbake. Dele hele massen av hår på de fire tråder av lik tykkelse.
Hvordan å veve fletter?
 2. Ta ekstreme høyre tråd i høyre hånd og legg den på en tråd som er nærmest. Deretter holder de to trådene krysset høyre hånd, venstre - ta en av de gratis tråder, som er nærmere midten, og sette på krysset til høyre.
Hvordan å veve fletter?
 3. Nå kom helt til venstre strand. Ta det i hånden og savner i den delen, som tidligere var det ekstreme høyre. Så en del tilstøtende og anvende den på toppen av en som tidligere nest siste rett var. Gjenta denne sekvensen til doplesty håret til ønsket lengde.


Hvordan å veve fletter?
 4. Nå samler håret timelige soner i hver hale. De legger til baksiden av håret og godt sikret. Spit er sikre pin eller tykk gummi band.
Hvordan å veve fletter?
 Den klassiske fransk flette
 Lær hvordan å veve klassisk fransk flette er et blunk hvis du vet hvordan å spinne en vanlig flette. Teknologien som brukes er den samme, bare i pigtail alltid nye vevde tråder.

 Instruksjoner for veving:
Hvordan å veve fletter?
 1. Samle håret sammen templene, fra forsiden av hodet og krone, og de, håret på ryggen før du berører.
 2. Del håret samlet sammen tre hårstrå henne og begynne å veve tradisjonell teknologi.
 3. Før den andre veve et hårstrå igjen i den generelle design, legge den fine rokken, tatt i nærheten av de viktigste tråder.
 4. Tilsvarende fremgang, veving igjen rett strand.
 5. Fortsett å veve fransk flette, stadig gripe tynne hårstrå - høyre og venstre.
 6. Når du kommer til halsen, fortsetter pyntebånd, hår zaplitayuchy den klassiske flette. Tuppen av spydet sikker viskelær og, om nødvendig, dekorere håret.  
Яндекс.Метрика