Frisyrer for jenter hjemme
 Barne frisyrer med vevd hår er enkelt å lære å gjøre hjemme. Det viktigste i dette tilfellet - en ferdighet, tålmodighet og utholdenhet. Alle disse kvalitetene er nødvendig min mor, spesielt når nødt til å overtale en liten datter sitte på en stol. Det beste argumentet i dette tilfellet vil være lyse mote fotografering utfallet. Og far ros er nødvendig. Hvis nok tålmodighet barnet vokse langt hår flettet og så alt vil slå ut.
 Frisyrer for jenter er så mange og varierte at nok nye ideer hver dag. Den lille fashionista vil veldig glad, og min mor vil bli lykkelig. Endelig akkuratnenkoy hode ser veldig vakker, og håret hennes er ikke lenger klatre inn i øynene hans.
 Krøllete hår er en sann gave fra naturen. Veve dem holde godt, og selv slitt med fletter håret ser naturlig og nøyaktig.
Frisyrer for jenter hjemme
 Men for rett hår er også en flott beliggenhet veving, det kalles en fransk flette. Kanskje den beste måten å samle inn hår over hele hodet. Tidlig Learning mor må arbeide ut prinsippet om veving.Frisyrer for jenter hjemme
 Ferdighet vil være veldig snart, bare tredje gang allerede mulig alternativet ville være å prøve hardere, men veldig praktisk og vakkert.

Frisyrer for jenter hjemme
 Meget interessant hårstrå som kommer ut av sammenheng med bruk av tynne, små gummistrikk. Konvensjonelt, bør denne frisyre bli kalt "mesh".
 Hennes veving er enkel, det viktigste er alltid å starte med hestehale koble den øvre tier og bunnen. Ved hjelp av multi-tyggis bra å kombinere med de samme farge klær detaljer.
 Når morens arsenal zasvoyatsya den ovenfor frisyre, kan du trygt begynne å utvikle en veldig festlig og vakkert hår. Ytelsen er bedre leses som trinnvis veibeskrivelse:
Frisyrer for jenter hjemme
 1. gre forsiktig håret og samle det i hestehale, forlater tilnærmingene av kantene. Separate tråder for videre arbeid på to måter - forming ved foten av hår eller trekanter eller firkanter. Bildet brukt trekanter.
 2. Del den gjenværende hår på den samme tråden og fest på basen med en myk viskelær.
 3. Hver tråd delt i to deler.
 4. Ta to naboseksjoner på den ene tråden og rulle noen centimeter i flag. Prinsippet ganske lik den velkjente vane å tvinner håret på fingeren. Sett lås på pekefingeren, og samtidig "innpakket" på slep. Dermed to vri flette. Da disse filamenter kontakt med dem og begynne å veve fletter, vri dem sammen. Og så hver gang interweaves hårstrå, så mer bratt tråder å gjenoppstår interlaced med hverandre, og dermed nå den sentrale fundament av halen. Pigtail strekke en strikk rundt det på basen.
 5. Så skal flette alt håret på hodet.
Frisyrer for jenter hjemme
 6. Deretter må du låse halen og kaste den på fingeren, slik at det blir holdt mellom indeksen og midtre. Danner en løkke slik at endene av hvilke strekker seg gjennom tannkjøttet nær haleroten, og dermed justere lengden. Dette trinnet blir gjentatt mange ganger, med alt håret med urviseren. Hvis venstre "haler", kan du skjule dem under tapen.
 Alt skjer. Og med det frisyre barnet vil være fullt forberedt på å feire enhver anledning. Vil bare bære vakre klær.  
Hvordan å vaske av maling fra håret hjemme?
 Kanskje hver av virkelig sex minst en gang malt håret hjemme uten hjelp av fagfolk. Ofte, eksperimenter med utseendet av uønskede sluttresultatet. I slike tilfeller oppstår spørsmålet om å vaske av maling fra håret hjemme?
 Hvis du ønsker å få raske resultater, komme til unnsetning spesielle faglige legemidler som kalles vaske håret. De kan kjøpes i butikker kosmetikk og bruke dem uavhengig av hverandre. Strukturen av moderne flush er sensitive verktøy for å fjerne uønsket farge uten å skade skjellaget og naturlig pigment i håret. Vasker ikke inneholde ammoniakk og andre kjemikalier obestsvechyvayuschyh. Moderne former for syre for å bli kvitt uønsket fargepigment hentet syntetiske fargestoffer, men ikke dekker håret. Verktøyet virker på følgende måte: pausen sammenhengen mellom strukturen av håret og fargestoffmolekyler. Hver søknad vasker fjernet to eller tre farger, så i noen teknikker du kan helt vaske bort fargen, som ble mottatt på fargelegging.
 Det finnes andre metoder for å bli kvitt uønsket farge farget håret hjemme for å være mindre effektive i forhold til bestemte legemidler, men de skader håret ditt bare ikke vil gjøre.
 For de som foretrekker sparsom teknikker tilbudt noen folk rettsmidler for hårvask med maling.
 For å hjelpe de ødelagte hår masker kommer fra vegetabilske oljer, inkludert, lin, burdock, oliven og mandelolje. For å gjøre en maske, er det nødvendig å varme oljen tilgjengelig og fordele det til hele lengden av håret, satt cellofan eller gummikappe, innpakket et håndkle. Masken er igjen på i tre timer. Etter inngrepet, må du grundig vaske håret og skyll avkok av kamille eller bite syrnet vann. For å forsterke effekten av oljen kan legge en skje med konjakk eller øl. I fravær av olje kan man bruke en vanlig majones, som skal brukes i samsvar med den ovennevnte skjema.
 Den raskeste måten å bli kvitt godartet uønsket hår farge - en vanlig sjampo eller såpe keramikk. Det er verdt å merke seg at etter denne prosedyren er overtørket hår, så etter hver vask såpe er anbefalt å sette på håret nærende balsam.
 Å markere hår hjelper avkok av kamille, som bør skylle håret etter hver sjampo.
 Uvanlig sak - grønt hår. Å kvitte seg med denne fargen, bruk en løsning av aspirin - 5 tabletter i et glass varmt vann.
 Kefir og yoghurt også hjelpe i kampen mot uønsket skygge. Hvordan bruke en maske: gjelder forvarmet yoghurt hele lengden på håret og holde en halv til to timer.
 I kampen mot uønsket farge hjelper maske med rødvin og rabarbra. Du trenger 200 gram. gress, som skal helle 500 ml vin og sette på en langsom brann. Kok blandingen inntil væsken fordamper halvparten. Deretter tappe, kjølig, sette på en mye hår, vikle et håndkle for å holde halv til to timer. Etter den angitte tiden for å vaske av med varmt vann.  
Frisyrer for hver dag med hendene
 Hver jente om morgenen og tenke på hva du skal ha og hva frisyre til å gjøre det. Delta hver morgen salon har råd til ikke alle, og selv tilbringe en time - to på håret også. 15-20 minutter er nødvendig for å forberede hodet for avkjøringen. Faktisk, ifølge trendsettere - ikke fransk kvinne med dårlig hår ikke hjelpe enda en fin kjole.
 Hovedregelen - Håret må være ren, velstelt og malt ikke dyrket uten røtter. Hvis du farge håret, bør du holde dem i riktig form.
 Du må tenke på forhånd frisyre hver dag, kan du selv male på hverdager for enkelhets skyld.
 Hvis du har kort hår, kan du bruke gel, skum eller mousse å skape ulike effekter og bilder, glatt frisyre som prylyzannoho kattunge pыshnohryvuyu løvinne eller stikkende pinnsvin. Å lage et bilde, kan du bruke en rekke tilbehør, stendere, hoops. Jeg ser hver dag på nytt.
 Hvis du har langt hår du har råd til å skape et større utvalg av bilder. Den svært rask og enkelt alternativ - langt hår.
 Men de kan stables annerledes, endre og legge til tilbehør avskjed.
 Trendy frisyrer for 2011 langt hår er halen. Du kan gjøre hest hår går høyt på kronen og fast elastisk. Halen kan være dekorert med pin bulk viskelær eller skille liten strand av halen, vikle henne tyggis at det ikke var synlig, usynlig og sikker.
 Også nå tilbake på moten "Fishtail". Dette alternativet er ideelt for enhver anledning. Det finnes to versjoner av veving.
 1. På kronen til to tynne tråder, som ligger på motsatte sider og krysser disse. På ryggen, ligge på toppen, legger du til følgende rokken, som er atskilt fra resten av håret. Og så alle disse trådene festet og sammenvevd. Strands bør skilles så tynn som mulig når du flette håret til tilbake i hendene på håret bør deles inn i to deler. Det bør fortsette å separere de tynne tråder og veve gjennom.
 2. er basert på tre tynne tråder veving også begynner med en krone. Og bare piske, og legger til trådene liggende på toppen. Alternativt konklusjon kan veve hårstrå i en flette om igjen.
 Et annet alternativ hale - hale usammenhengende. Du må samle klassisk elegant hestehale. Du kan velge hvilken som helst høyde hale. Så en liten tannkjøtt svekke og dele håret ved basen i to. Løft forsiktig hale og utvider det til å splitte hår. Knytte med den opprinnelige pakken. Tyggegummi hår maske i det hele tatt. For kveld ute kan være dekorert med vakre pin festet på feste tyggegummi. Du kan også gjenværende tråder skrudd.
 "Rim med musefletter." Frisyrer med fletter er for tiden den mest fasjonable. Før flettet håret skal kjemmet godt. I samme tempel skille de tre strenger smøres skum. Veve ring som en normal øre, veving nye tråder bare av personen. Vever, så den andre tempel, og deretter begynne å veve tråder på begge sider, samle håret i en flette. Alternativt - hår kan da samle en haug, eller kø i det hele tatt, og bare samle en gjeng.
 Frisyrer for hver dag med hendene bør være i stand til å gjøre hver jente som alltid ser flott ut.  
Яндекс.Метрика