Frisyrer for hver dag på langt hår
 Eiere av korte hårklipp er vanligvis desperat drøm av vakre lange hår. De tror at med langt hår stil kan endre nesten daglig, som kan gjøres med dem og enhver frisyre. Men i praksis viser seg ofte at kvinner har langt hår, har samme type kjedelige frisyrer, endre dem bare ved spesielle anledninger eller for publikasjonen. Dette er ikke overraskende, fordi den moderne tempoet i livet er ikke veldig lange posisjoner til den konklusjon, slik at kvinner har lenge vært vant til å ta hensyn til håret til et minimum.
 Så velge riktig frisyre for hver dag for langt hår er ekstremt viktig.
 Merk at en slik hår bør ikke være for fancy, og praktisk og enkel i utførelse, fordi morgen kommer til å fungere, er du neppe enige om å trylle en time på sin egen konklusjon. Det er også viktig å merke seg at hver dag rundt treffer sin opprinnelige håret, vil du finne deg selv i en vanskelig situasjon på dagen av en bedrifts eller personlig ferie, fordi ikke kan tenke på noe ganske interessant å se i dag på en spesiell måte.
 Velge en frisyrer bør også vurdere om du elsker å ha langt hår eller ønsker å samle dem. Og hvis du liker å la håret løs, passende, kanskje, gjøre et fasjonabelt hårklipp i en god salong. Legg merke til at det lange håret perfekt styling, opprinnelig understreke sin naturlighet når hår - helt rett og godt vedlikeholdt - bare spredt på skuldrene av en mesterlig veiviser skaper uorden. Det er også svært attraktivt utseende, for eksempel, frisyrer med smell klart definert og gradert mykt hår linje, noe som skaper en elegant kontrast.
 Men iført løs håret hver dag er ikke veldig praktisk, så det er lurt å holde seg på frisyrer, som matchet håret forsiktig. Men selv til tross for at å gjøre slikt hår er vanskeligere enn for eksempel, frisyrer for hverdag hår middels lang, med litt fingerferdighet, mye tid det vil ikke ta.
 Dermed ser vi at unge jenter vil være en flott løsning klassisk høy haleElegant obvernutыy egen hårstrået. I tillegg vil frisk og original ser lateral hale, Litt strukket gjennom tannkjøttet og dekorert med attraktive tilbehør. Dessuten ville et godt alternativ være forskjellige fletter - fra elementære flettene spilte klassiske eller pigger til fransk Braid i forskjellige varianter og interessante komposisjoner med fletter.
 Hvis håret er langt, dessuten også klatring, fra høy hale vil mest sannsynlig avslå. Men du kan gjøre god lav hestehaleVed å avlede håret over skulderen hennes.
 Til slutt konstaterer vi at valget frisyrer for hver dag for langt hår bør være basert på deres bekvemmelighet og komfort. I tillegg bør en slik håret optimalt understreke din kvinnelighet og skjønnhet og, selvfølgelig, bør de ikke ta for mye tid.  
Hvordan å vaske mine egg?
 Moderne kosmetiske industrien tilbyr et bredt utvalg av hårpleieprodukter. Hvordan disse verktøyene er trygg og av hva, etter bruk av hår er mykt og silkeaktig for den gjennomsnittlige forbruker er fortsatt et mysterium.
 Siden oldtiden, var kjent for skjønnheten i håret kvinner i Russland, men på den tiden var det ingen sjampo, masker, geleer og balsam. Hemmeligheten er å bruke kun naturlige rettsmidler for hårvask og opprettholde sin helse.
 Et av disse verktøyene er egget. Hvis du har noen spørsmål som egg vaske håret ditt, bør du overholde visse regler, men prosessen er ikke komplisert sjamponering.
 For å begynne, er det anbefalt å skille eggeplomme fra proteinet. Man kan også bruke hele egg, men siden ved høy temperatur en tendens til å koagulere proteinet kan være vanskelig når gre. Antall plommer avhenger av lengden på håret når håret av middels lengde, vil det være bare to plommer, for lange plommer økende antall. Blandingen ble blandet grundig til glatt konsistens, i tillegg kan du legge til en spiseskje honning.
 Etter matlaging healing sjampo, gjelder det på håret hele.
 Hvordan å vaske håret med et egg, så det er ikke zhornulosya i varmt vann? For å gjøre dette, bruker bare varm, ikke varmt vann, og dermed vil ikke skje egg koagulasjonsprosessen og forbli nyttige egenskaper.
 Etter påføring av blandingen, kan det stå i 10 minutter. I løpet av denne tiden de næringsstoffene bedre vberutsya håret og hodebunnen. Etter det, må du vaske håret med varmt vann, bør det være varm, ikke varmt.
 Som en balsam-opolaskevatelya kan bruke infusjon av kamille eller nesle. De positive effektene kan sees etter noen anvendelser. Håret skal være enkelt, og dette problemet vil forsvinne som fett hår.
 Som en ekstra ingrediens kan du legge malt kaffe. Det er fylt med behagelig aroma av hår, forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen og gi spesifikk naturlig skygge av hårfarge. Brukes som essensielle oljer og ekstrakter av ulike urter.
 Ved hjelp av kokte eggeplommer med sjampo regelmessig, kan du gi håret ditt en sann naturlig helse, skjønnhet og styrke. I tillegg til muligheten spare penger på kosmetikk representert i salget.  
Hvordan lage vakre håret hjemme?
 I en viktig dato, på en natt eller et bryllup med venner og familie hver jente ønsker å se helt fint. Svært ofte før en viktig begivenhet jenter deltar frisør for å fikse håret og gjør styling. Og alt dette for en formue! Men du kan selv hjemme lage vakre krøller på hodet. Det tar et par timer, men din innsats vil bli belønnet med komplimenter verdig sterkere sex.
 Så, hvordan å lage vakre håret hjemme? Først må du selvsagt vaske håret. Til hår var lydig, myk og glatt, bruke en god sjampo og balsam for din hårtype. En bedre bruk av sjampo hår maske.
 Det er ønskelig at alle midlene var ett selskap. Pakk håret inn i et håndkle.
 I hånden litt klemme skum og bruke den til håret. Rascheshytes. Tørke håret. Igjen rascheshytes. Varme styler (eller curling).
 Fortrinn stikke toppen av håret på ryggen og begynne å gjøre krøllene på undersiden av hodet. Ta et hårstrå styler holde sin ende, og pakk den inn i en spiral hår. Vent omtrent 30 sekunder og fjerne låsen. Ikke børste den og ikke røre. Denne fremgangsmåten bør gjøres med alt håret bunnen av hodet.
 Ferdig? Starter langsomt løsne det øvre tråd. De kan ta mer subtil. Hvis du ønsker å vedvarende kucheryashky, prøv å holde styler å trappe opp og hvor mye hår (rett til røttene). Hvis du ønsker en romantisk bølger - lavere styler ned og ikke kommer til røttene av ca fem centimeter. Den øverste hårstrå kan holdes lenger, omtrent et minutt. Bare når du er ferdig med toppen, kan du berøre fikk krøller hender.
 Dele nøye hår på hodet, å sette en tråd til en annen (for romantiske bølger) eller håndhilse hår (for ivrige tråder). , Bøyd ved slutten av prosedyren rikelig hårspray lakk sterk fiksering hodet ned. Ca 3 timer - og vakre krøller klar!
 Vakre krøller kan også gjøres på den gamle måten, bare nakrutyvshys på varme curlers eller ankler. Har du krøllete hår av natur - og veldig heldig du! Trenger ikke noen av tre timer. Bare kommer ut av dusjen, søke på håret skum gi hendene skjema smynayte hårføner og avløp. Ved slutten av hårspray lakk sterk fiksering. Få våt bølge effekt eller store romantiske krøller som bøyer hodet av noen mann. Og denne kvelden du vil synke i de misunnelige blikk rundt deg kvinner beundrende blikk og komplimenter menn.  
Hvordan å lage en haug med vanilje?
 Vanilla jente drømmer - mild, vektløs skapelse. Disse moderne fairy klar subtilt oppløst deres favoritt smaken som kaffe. Vanilky tok forsiktig hans koselige nisje blant ulike subkulturer. Kjøring kjennetegn ved deres image - poludetskaya myk kvinnelighet. Det manifesterer seg i alle attributter mye vanilje i verden, som kan møte noen jente bare ved å endre sin frisyre.
 Vanilje jenter slites løs, rett, farget håret eller svakt samle myke vanilje bunter som gir dem bildet av romantikk og lys søt uaktsomhet.
 Hvordan å lage en haug med vanilje på hodet? Det er enkelt og rimelig. Dette frisyre kan enkelt lage hjemme. Selv speilet ikke er nødvendig - bare for å vurdere sluttresultatet og kose seg.
 Så lister vi som må frisyrer: massasje kam eller pensel, viskelær, hårnåler, litt tid og litt tålmodighet - så enkelt.
 Det viktigste! Vanilje strålen er alltid kommer på toppen - ikke fra hodet eller nakken! Du kan samle håret stramt. Men oftere, vanilje haug med pinner som om ferd med å falle fra hverandre, og på toppen av det banket mile Kurset avsluttes. Hard rammeverket er ikke - du kan skape stemning, fyre fantasien til en kopp nytraktet cappuccino.
 Først må du gre håret. Ikke helt lydig og rett kan være en liten pre-fukte med vann eller våte hender glatt og kam. Håret vil bli mer smidig og resulterende strålen vil ikke virke slurvete. For fint hår gjør ikke vondt å gjøre litt fleece.
 Deretter samle håret på kronen. Med elastisk bånd er stramt eller avslappet hale. Da trenger du å gå igjen å børste håret samlet i halen. Dette er en garanti for at strålen vil jevne og ryddig.
 Halen av tykt hår er delt i to eller tre deler, som er sammenflettet eller tvinnes rundt hverandre.
 Tynne hale vridd rundt sin akse. Neste kom stramt tau av hår rundt haleroten roterer innspilt viskelær. Antall omdreininger er avhengig av lengden av håret. Slått ut under rotasjon av individuelle hår eller tråder er velkomne. Enden av halen er skjult under sneglen ut at faste flere nålene. Tykt og langt hår vil kreve mer pins å sikkert holde håret i form. Så det er som en gjeng vanylek!
 Ved enden av bjelken, og resten av håret sbrыzhyvaetsya lakk litt. Så perfekt form frisyrer lenger fortsette.  
Яндекс.Метрика