Reglene for kviser på ryggen


 Innhold:

 Årsaker til akne på ryggen

 Behovet for profesjonell behandling

 Mangan, jod og peroksyd

 Diett for å bekjempe akne

 Kjempe hjelp sol og vann

 Folk rettsmidler mot kviser

 Liste over utestengt Handling Årsaker til akne på ryggen

 Kviser på ryggen - noe veldig ubehagelig. Ved første øyekast kan det virke som problemet er ikke alvorlig, men det er ikke merkbar utslett en utenfor øye, men det er ikke slik. Faktisk langt i fra. Akne kan være en konsekvens av sykdommen, og deres utseende er sikker på å være tilgjengelig for allmennheten i sommer på grunn av uteklær.
 Å begynne å slåss med akne, bør du identifisere deres årsaker. Først av alt, synes ekkel utslett som et resultat av overdreven svetting. Dette problemer kan skje hvis du er kledd for varmt eller bære ting med kunstige materialer som hindrer luftventilasjon. Som andre årsaker kan være:

 Problemer med fordøyelsessystemet, metabolske forstyrrelser;

 Ikke riktig, og ikke vanlig hudpleie tilbake, hyppig bruk av Scrubs;

 Opprettholde en sunn livsstil er ikke, tilstedeværelse av dårlige vaner, ikke riktig dannet diett;

 Uregelmessigheter i hormonsystemet;

 Arvelig disposisjon;

 Utfallet stressende situasjon;

 Aldersrelaterte endringer. Svært ofte oppstår hos ungdom i ungdomsårene. Behovet for profesjonell behandling

 Som du kan se ganske mange mulige årsaker. For spesifikk informasjon, må du gå til en lege og passere en rekke tester. Bare da vil du være i stand til å få riktig svar på sine spørsmål og forventer hensiktsmessig behandling som vil gi resultater. Mest sannsynlig vil legen forskrive antibiotika slike medisiner virker raskt og effektivt. Hvis for noe grunn du ikke ønsker å se en lege, kan du gjennomføre operasjonelle tiltak for å bekjempe akne hjemme. I dette tilfellet, må du vite når du skal stoppe og husk at tilgjengelige midler er ikke medisiner.
Reglene for kviser på ryggen Mangan, jod og peroksyd

 Den vanligste metoden for behandling er ansett å være problemområde med en oppløsning av kaliumpermanganat. Kaliumpermanganat er en enkel, men svært effektiv ved at gamle tørker kviser og forebygge forekomst av nye lesjoner. Nødvendig å utarbeide en svak løsning og røre den, ellers en flott sjanse til å bli brent. Oppløsningen skal festes på ren og tørr hud. Fremgangsmåten kan utføres på en dag. En alternativ marhantsivtsi virker hydrogenperoksyd. Det må ikke brukes på hele ryggen, men bare på de berørte acne områder. Tørr utslett kan peke påføre jod eller brilliant grønt. Ofte brukt sinksalve, det er ikke dyrt, men en høy grad av effektivitet.


 Diett for å bekjempe akne

 Hvis disse tiltakene ikke hjelper, må du tenke på kostholdet. Spesiell diett og vitamin introdusere nye matvarer gunstig for hele kroppen som en helhet. Det er et par av universelle retningslinjer å følge anbefalte. Unngå fet, altfor saltet og røkt mat. Under kategorisk forbud mot quick-matlaging mat fra kafeen og bistro, alt mel og søt. Svært nyttige frisk frukt, grønnsaker og komplekse vitaminer. Hvis oppsummere kan vi si at du ikke bør spise mat som treg fordøyelse. Spesiell oppmerksomhet bør gis til komponenter i gruppe B.


 Kjempe hjelp sol og vann

 Hvis det er mulig, anbefales det å bruke vanlig soling i vinter i stedet kan du ta et kurs av behandlinger i Solseng er ikke bare podsushyt hud og redusere utslett, men det gir en fin farge.
 Mange viktig rolle i kampen mot kviser på ryggen spille vann og skjønnhetsbehandlinger. Ta et bad, sørg for å fullføre arrangementet opolaskyvayuschym lette regnbyger, som er hentet fra huden alle utenlandske fond. Om nødvendig, kan i det betente området brukes manuelt forberedt maske med slike komponenter som leire, tang og salt. De som ikke er i stand til å gjøre disse hud kremer, massasje kan ta en aktiv hånd eller med en svamp. Forresten, er det viktig å velge riktig svamp, bør det være middels vanskelig ikke myk, men ikke å forårsake skade. Slike manipulasjoner akselerere prosessen med sirkulasjon, gunstig for forsvinningen av akne.
Reglene for kviser på ryggen Folk rettsmidler mot kviser

 En annen hemmelighet hjemmesykepleien, badekar med et avkok av urter. Disse inkluderer celandine, eik bark, flokk. Den mest effektive anses kamille, smeshennuyu med grovt havsalt. Sammensetningen av disse komponentene tørker ut huden, noe som gjør det mer elastisk. Fans av urte terapi verdsatt vil sette pris på følgende metode. Hver dag, morgen og kveld, er kviser på ryggen håndtering bruke alkohol anstrøk av calendula, fortynnet med vann. En utmerket antiseptisk antatt og aloe juice.
 For behandling av den berørte huden er lov til å bruke baby pulver og salt skrubb. Utarbeidelse av siste utvei er enkel og lett. I to spiseskjeer med salt, blir teskje natron lagt. Komponentene er blandet med gel cleanser og påføres huden ved hjelp av lys masserende bevegelser. Når tradisjonell medisin ikke hjelper, kan du bruke de midler som er tilgjengelige fra apotek. Allmennheten er tilgjengelig som salver, zyneryt eller andre preparater på basis av salisylsyre.


 Liste over utestengt Handling

 Det er viktig å ikke bare vite hvilke prosedyrer som skal gjennomføres, men aktiviteter som trener er absolutt ikke nødvendig. Disse inkluderer:

 Bruken av noen kosmetiske kroppsskrubb, unntatt salt innhold;

 Extrude kviser på egen hånd, ville det resultere i opptak sårinfeksjon;

 Bruke pimpstein;

 Ikke bruk massasjeoljer og kosmetikk, har fuktighetskrem en markert effekt;

 Egenbehandling ved overdreven hudlesjoner.

 Det skjer ofte at en av disse metodene ikke bringe det ønskede resultat i dette tilfellet vil hjelpe integrert tilnærming. Som om ikke det var, informativ og riktig å oppsøke lege.
 De fleste mennesker som tilbringer mesteparten av sitt liv i en tilstand av angst og nød, når ett av problemene løst, de umiddelbart gi fødsel til et nytt problem og igjen på grunn av hennes erfaring. Og dette skjer hele tiden. Man kan ikke slutte å bekymre deg, da denne tilstanden er normalt for ham, men kroppen hans er ikke enig med dette.

Hvordan å stoppe nervøs


 Permanent opphold i stress, kan føre til psykosomatiske sykdommer. Og folk vil ikke engang spekulere på årsakene til sykdom hadde hendt ham. Det vil gå til legene, drikke forskjellige medisiner, men sykdommen vil ikke gå, fordi det er roten til all denne gangen med en mann. Og bare en erfaren psykolog vil hjelpe ham å finne ut problemet som forårsaket spenning.
 Hva ville forhindre dette, la oss vurdere de grunnleggende måter stress og nervøs spenning.

 Fokusere på dette tidspunkt

 Alle vet at problemet skal være løst bare som de blir tilgjengelige. Ikke bry deg om hva som skjedde, og som vil være. Du må konsentrere seg om i dag, og det er opp til de problemer som trenger oppmerksomhet dette øyeblikk. Men dette betyr ikke at du bør glemme om fremtiden. Alt helt motsatt: hvis du levde i dag stor dag, vil det være grunnlaget for morgendagens din.
 Hva ville en dag lever det maksimale, må du minne deg selv hver morgen som i dag er unik, og du bor kan det bare én gang. Ikke mørkere mitt liv med tanker om fortiden, som ikke lenger eksisterer, og ikke kaste bort dyrebar tid drømme om fremtiden, konsentrere all din energi for i dag og tilbrakte det lykkelig.
 Noen tror, ​​mye hastverk som ville ta raskere og bedre. Deres dag er bokstavelig talt malt per sekund, kan et liv være en kilde til stress. Plutselige endringer i planen kan forårsake alvorlig irritasjon. Du må stoppe og føle sin tid, du kan tilbringe jage drømmen. Å være i en konstant kappløp med tiden, kan du gå glipp av muligheten til å nyte livet.
Hvordan å stoppe nervøs


 Sette en klar og oppnåelige mål

 Det er viktig å vite hva du forventer av livet ditt. Tilstedeværelsen av et bestemt formål og omtrentlig plan for å oppnå det, vil gjøre det mulig å beskytte deg selv fra unødvendig angst. Livet uten hensikt, kan føre til følelsesmessig disharmoni.
 Noen ganger er vi redd for tanken på mulig svikt i å nå målet. Dette er fordi mannen er av naturlige disposisjon, tilbøyelig til å overdrive alt og absolutt ikke på en positiv måte. Det bør være et øyeblikk til å stoppe opp og tenke på worst case scenario, er han forferdelig? Kan du bare komme opp med denne frykten?
 Hva ville overvinne obsessive frykt, kan du gjøre din favoritt og interessant affære. Dette kan være din hobby, intellektuelle spill og mye mer. Den mest nyttig øvelse for stress relief er dans. Hvis dans er ikke for deg, så bare ta en komfortabel posisjon og lytte til din favorittmusikk.

 Det bør løse problemet

 Hvis du har samlet et stort antall problemer, og du vet ikke på hva problem å takle, så kaster papiret, liste opp alle dine problemer for dem lese dem flere ganger og bestemmer at for deg akkurat nå gjør hun ikke otlozhnaya. Deretter bør du skrive foran hver problemløsning måte, når du velger det, eller begynne å løse problemet umiddelbart. Så snart ett problem er løst, er det trukket fra en liste over dine problemer.
 Denne metoden vil hjelpe deg å overvinne frykten forårsaket av opphopning av et stort antall uløste problemer. Og når du er alle problemene La oss vurdere det viser seg at ikke er så forferdelig og de virkelig var.
Hvordan å stoppe nervøs


 Vurdere situasjonen og objektiv måte

 Ofte, mange folk betaler for mye for dyre ting uten å tenke på deres praktiske betydning. Bare skje med livssituasjoner. Du tror kanskje at er veldig viktig og verdifullt i en gitt tid, men mest sannsynlig, etter en viss tid, denne tingen eller hendelse bare verdiløs for deg.
 Så om det er fornuftig å betale for og ordne skandaler ting fordi noen hendelser? For et øyeblikk, bare stoppe opp og tenke over situasjonen, kan du bare overdriver, og det er ikke altfor alvorlig.
 Men på grunn av en feilvurdering av noen hendelser, føler vi skyld. Men ikke klandre deg selv. Det gjøres, ikke for å gå tilbake. Og din erfaring kan bidra til nevroser og med føre til magesår. Så er det verdt det? Bedre å fokusere på fremtidige hendelser. Og gjøre alt mulig for å hindre katastrofale konsekvenser for deg.

 Ideelle folk ikke eksisterer

 Hvis du ofte kritiserer seg selv, og med jevne mellomrom på grunn av denne opplevelsen, bør du stoppe og sjekke for store krav til seg selv. Kjærligheten i seg selv er nøkkelen til åndelig harmoni. Du må elske deg selv uavhengig av andres meninger, utseende, økonomisk status, tilstedeværelse eller fravær av personvernet. Elsk deg selv, uansett hva, og livet ditt vil være lyse og attraktive.
 Noen ganger virker det som alle mennesker er bare å gjøre det vi diskuterer. Tro meg, det gjør det ikke. Alle er opptatt med sine egne problemer. Etter dette, når noen andres mening stoppe deg fra enhver handling for å gjennomføre planen uten tvil. Like viktig vil øke selvtilliten. Med høy selvtillit, vil andres menings og skrå visninger ikke være et hinder for deg.
 Slutt å bekymre deg, selvfølgelig bare ikke vil fungere. Men hvis du gjør alle dine anstrengelser gjør revurdere viktige verdier over tid blitt mer rolig og fredelig mann. Så snart det blir en situasjon skaper bekymring, tenker på det: "Er det verdig dine erfaringer? "Og hver dag vil du bli mer trygg, sterkere og mer vellykket.  
Яндекс.Метрика