ahitnist - et avgjørende øyeblikk i livet til enhver kvinne for hvem det er viktig å lage en sunn baby. Når en kvinne som bærer et barn immunitet er svekket på grunn av den milde kulde kan hoste, noe som er viktig, og bør behandles.

Hoste behandling i svangerskapet


 Det viktigste - tid til å se en lege.
 Før vi snakker om behandling av hoste, er det verdt å minne om at hosten har en annen opprinnelse og natur skjer ikke av seg selv. Hoste - en konsekvens av en sykdom, fordi å identifisere årsakene til hoste, se en lege. Bare etter å ha besøkt legen og nødvendige anbefalinger bør begynne behandlinger avhengig av trimester.

 Hoste behandling i første trimester

 De første tre månedene av svangerskapet - den perioden av dannelsen av alle store organer og systemer, fordi på dette tidspunktet bør tas før bruk av ulike typer narkotika, spesielt lite studert for ikke å skade det ufødte barnet. I den første fasen av svangerskapet for å behandle hoste bedre bruk av påviste tradisjonelle medisiner.
 Alternativ medisin byr på mange måter å håndtere ulike typer hoste, inkludert: damp inhalasjon (over urter, poteter parene, eteriske oljer), komprimere brystet, skyll.

 Innånding

 Innånding godt hjelpe uproduktiv (tørr) hoste, som de er effektive i våt hoste. Utføre innånding av damper bør være kun i fraværet av høy temperatur og varighet på ikke mer enn fem, maksimalt ti minutter. Hold innånding av aromaoljer og urter bør brukes med forsiktighet, spesielt hvis det er allergiske reaksjoner. Gravide kvinner med allergiske reaksjoner på inhalert bedre å bruke normale natriumklorid, mineralvann eller buljong poteter kokt i sitt skinn. Hvis ingen allergier, bør innånding brukes buljong lind, kamille, salvie.
 Damp inhalasjon kan gjøres ved hjelp av en spesiell damp inhalator (tilgjengelig på apotek) eller pustekapasiteten til damp, dekket med et håndkle eller teppe (hovedsakelig for par var ikke for varmt).
 Foreløpig var medisinsk utstyr blant de nyeste enhetene - nebulizers for innånding. Fordelen med nebulizers fremfor alt evnen til å bruke dem ved høye temperaturer, som i betydelig grad øker den helbredende prosessen. Stående nebulizers ikke billig, men hvis det er mulig, bør de kjøpe.
Hoste behandling i svangerskapet


 Komprimerer

 Det finnes forskjellige typer pakker, men husk at alkohol komprimerer gravide kvinner kan ikke brukes. Den vanligste formen for sikker og komprimere for gravide kvinner - med kokte poteter i sine skinn, som må knuses, pakket inn i en plastpose og legg på brystet i ti minutter, dekket med et håndkle. Potet komprimere hjelper veldig effektivt eliminere brystsmerter når du hoster, i stor grad legge til rette for utvinning. Når du bruker komprimerer bør huske at de ikke kan settes på hjertet området, og bruke ved høye temperaturer. Samme behandling er fuktig hoste hos gravide kvinner er effektiv honning pakke. Denne pakken stå over natten, og bare i fravær av allergi mot komponenter av honning. Lag en kompress honning: smøres bryst nezatsukrovanyy honning, toppdeksel med polyetylen og noe oppvarming (for eksempel et teppe). Før du bruker dette effektivt komprimere vil drikke varm te. 

 Skyll

 Vanligvis Gargling utført ved tørr (uproduktiv) hoste, irriterende halsen. Skylling bør gjøres etter et måltid eller mellom måltidene. Bruk til å skylle halsen kan urteteer (kamille, salvie, eukalyptus) eller spesielt forberedt urte (tilgjengelig på apotek). Veldig effektivt i tørr hoste gurgle med varmt vann og natron (en teskje per kopp).

 Hoste behandling i andre og tredje trimester av svangerskapet

 Den andre og tredje stadier av svangerskapet for å behandle hoste kan ikke bare av metoder for tradisjonell medisin, men med visse medisiner.
 Foreskrive medisiner for hoste must spesialist. Vanligvis legen foreskriver medisiner til gravide kvinner bare når det er absolutt nødvendig. Blant de sikreste medisiner for hoste under graviditet kan bruke de som er godkjent for bruk for barn fra fødselen. En slik, for eksempel, omfatter: "Prospan", "Hedelyks", "Herbyon." Tilsvarende kan legen anbefale å behandle hoste piller "Mukaltynu."
Hoste behandling i svangerskapet


 Retningslinjer for behandling av hoste

 For å styrke immunforsvaret og raskere å takle en hoste, bør du merke deg følgende retningslinjer:

 drikke rikelig med vann;

 unngå alvorlig fysisk aktivitet, muligens mer hvile;

 diett (daglig i kosten bør være frukt og grønnsaker, tørket frukt, bær, rykende fersk juice, drinker fra hoftene, meieriprodukter, eliminere den daglige menyen av søte, mel, mat med konserveringsmidler og fargestoffer);

 ofte ventilere rommet;

 spesielt i tørr hoste overvåke fuktigheten i rommet;

 ta vitaminer utviklet spesielt for gravide.

 Det er ingenting bedre forebygging
 For å forhindre forekomsten av hoste er mye enklere enn å behandle den. Fordi gravide kvinner for å styrke immunforsvaret er på planleggingsstadiet av svangerskapet bør ta multivitaminpreparater. I sesongen fordeling av ulike forkjølelse og influensa bør unngå å besøke fylte steder for masse, og om nødvendig, bruk barriere beskyttelse (oksolinovuyu salve, beskyttende masker, antivirale dråper).
 Det er heller ikke en hemmelighet at noen stress eller frustrasjon ikke bare påvirke helsen til det ufødte barnet, men også undertrykke immunsystemet av kvinnen. Derfor bør du unngå stress og smile mer.
 Etter de nødvendige forebyggende tiltak, en gravid kvinne ikke bare sparer din helse, men også gi full utbygging av et barn.  
 Etter den første menstruasjon, som i de fleste tilfeller vises i 11-13 år, er ett og et halvt år hormonelle parametere av den kvinnelige kroppen og etablert regelmessig menstruasjonssyklus. Normen er syklus tid 21-35 dager.


Årsakene til forsinkelsen menstruasjon


 Brudd syklus regularitet som en lakmustest indikerer endringer i kvinner. Vurdere de vanligste årsakene til forsinket menstruasjon.
 1. Kort forsinkelse. Svingninger i menstruasjonssyklusen til fem dager er en normal.
 2. Forsinkelser på grunn av fysiologiske årsaker. Disse inkluderer:

 overført stresset;

 brå klimaendringer;

 besettelse med fysisk aktivitet og kosthold;

 beriberi;

 kansellering av opptak av prevensjonsmidler;

 supplementation nødprevensjon høy i hormoner;

 Visse medisiner;

 røyking og alkoholmisbruk.

 Livsstil modifikasjon, erstatning dietter balansert kosthold, mosjon og optimalisering tenkt bruk av narkotika og legemidler som inneholder hormoner, vil inntak av viktige vitaminer og mineraler normal lengden av menstruasjonssyklusen.
 3. Den generelle sykdomsorganisme. Disse inkluderer dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen, hypothalamus og hypofysen, noe som kan føre til eggstokk dysfunksjon. Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer slik som diabetes, gastritt, nyresykdom bidrar også til å forsinke menstruasjon. Cardio - vaskulære og blodkreft systemer kan forstyrre regulariteten i menstruasjonssyklusen.
 4. gynekologiske sykdommer. I - den første livmor patologi, cyster, muskelknuter og polypper og ovarialsyndrom. I - For det andre smittsomme sykdommer, bekken og urogenitale system, inkludert GST.
 5. Abort. Det er ikke bare en hormonell ubalanse, men også mekanisk skade på integriteten av uterus, noe som resulterer i forsinket menstruasjon.
 6.Rodы.Posle arbeidskraft for å gjenoppbygge det endokrine systemet trenger 2-3 måneder.
 7.Klymaks.Posle '40 forandrer kvinnekroppen, der det henfaller reproduktive funksjon. Eggstokkene ikke svare på hormoner som produseres av hypofysen, er brutt regulariteten i menstruasjonssyklusen. Etter en stopp mensen helt.
 8. Graviditet. Dette er den første grunnen til at du bør ta en kvinne i fertil alder, seksuelt aktive under forsinkelsesperioden. Siden ingen av prevensjonsmetoder ikke gi en absolutt garanti. For å bekrefte eller avkrefte denne grunn er lett med urin graviditetstest. Imidlertid kan en liten graviditetstest viser et negativt resultat. I dette tilfellet, analyse av hCG.
 I alle fall, uansett grunn mislyktes tapte tid - trenger å se en lege - en gynekolog.  
 Glatt og jevn hud har alltid vært betraktet som et tegn på helse og skjønnhet. De eneste eiere av dette idealet "gjemmer" å komme over. Menneskekroppen har mange små defekter og svulster - kviser, vorter, føflekker. Mange av disse svakhetene kan levere fysisk og psykisk ubehag, gi opphav til følelser av usikkerhet i sin egen attraktivitet. Dette gjelder spesielt for ubehagelige svulster som papilloma.

Hvordan vise papillomavirus?


 Hva papilloma?

 Papillomer en type godartet svulst. Små humper på en tynn stilk-bakken som vokser på menneskelig hud. De er vilkårlig form og størrelse, og fargen kan variere fra kjøtt til skitne brun. Vise svulsten kan hvor som helst: på ansiktet (spesielt på øyelokkene og slimhinner), i armhulene, under brystene, og selv på føttene!
 Vær forsiktig!
 Patogen og årsaken til disse tumorene er HPV (human papillomavirus). Sykdommen smitter først og fremst gjennom seksuell kontakt eller gjennom kontakt med hud og slimhinner av pasienten. Mest utsatt for smitte, folk finner seg selv med redusert immunforsvar. I dag er det om lag hundre varianter av viruset som kan føre til ulike typer sykdommer. Den farligste blant de kjente stammer av patogener er kreft, inkludert livmorhalskreft hos kvinner. HPV er en farlig virusinfeksjon som kan forårsake alvorlige komplikasjoner, så hvis du merker uvanlige tegn eller utslett, bør du oppsøke lege umiddelbart! Ta deg tid til å besøke en hudlege, onkolog og immunolog. Lett å behandle disse hud ufullkommenhet ikke verdt det!

 Behandling av vorter i klinikken.

 Noen ganger, for å bli kvitt vortene nok til å ta medisiner foreskrevet av en lege som øker kroppens motstand mot virus, og unngå stress og holde kroppen i god form og gjennomføre tiltak for å øke immunitet. Hvis slike "myke" metoder ikke hjelper, kan du ty til mer drastiske tiltak: laser og cryo-terapi. I alle moderne klinikk får du kvitt mange ubehagelige svulster raskt, sikkert og med god kosmetisk effekt.
Hvordan vise papillomavirus?


 Fjerning av papillomer, farmasøytiske midler

 Dersom analysen av HPV funnet ingen farlige "svulst" typer av viruset, kan du prøve å fjerne papilloma egen. Nesten hver apotek nettverket kan finne en måte å fjerne synlige svulster på hudoverflaten. Mest populære i den vanskelige oppgaven med narkotikabruk 3 "Super celandine" "Kryofarma" og "Verrukatsyd."
 Det første betyr "Super celandine", til tross for navnet, ingenting å gjøre med alle kjente anlegget har. Laget av medikamentoppløsning av svovelsyre. Det bør brukes med forsiktighet, i hvert fall treffer ubeskyttet hud forårsaker rødhet og kløe. For å sette dette verktøyet er anbefalt i små dråper på overflaten av papillomer, pre-behandle huden rundt tykk fett krem, det vil ikke skade friskt vev. Dette stoffet gir ikke raske resultater. Den vanligste prosedyren må gjentas flere ganger. Når du merker at papilloma var mørkt, kan medisinen bli stoppet. En uke senere, svulster forsvinne. Men se opp! Når du bruker dette produktet kan være arrdannelse, så det er best å ikke bruke det for å fjerne vorter i ansiktet.
 En annen måte å fjerne hud feil "Verrukatsyd." Ved sine handlinger de liker med celandine, gir kirurgi handling krever nøyaktig punktvis søknad, unngå stoffet på sunn hud. Det anbefales også å bruke forsiktig i møte med narkotika later arr.
 Til slutt, de anbefalte måte mindre effektive enn de ovennevnte, dette produktet "Kryofarma." Lignende verktøy blir brukt i medisinske klinikker for å bli kvitt vortene. "Kryofarma" fjerner svulster ved å fryse dem, og etter et par ukers bruk huden blir glatt og av papillomer ingen spor gjenstår!
Hvordan vise papillomavirus?


 Fighting papyllomamy - tradisjonell medisin.

 Tradisjonell medisin er en ekte skattekiste av oppskrifter som sparer fra eventuelle plager. Og papilloma intet unntak. Selvfølgelig, det er mange naturlige sammensetningen, lindrer huden mot ytre feil. Her er de mest populære og vil bli testet oppskrifter. Så for å bli kvitt ubehagelige svulster, våre bestemødre brukt Aloe Vera er kjent for alle. Saften som finnes i bladene på denne planten, har kraftig anti-inflammatorisk, immunmodulerende og regenererende egenskaper. Bare et par ukers bruk lotion med aloe vera papilloma borte, er borte.
 En annen effektiv folk rette for å bekjempe hudkreft er egg protein. Den brukes i to trinn: først, er det første laget som brukes på papillomer noen timer, og så, når proteinet er tørr, sette et annet lag. Prosedyren bør gjentas så lenge den menneskelige papilloma endelig tapt.
 Essensielle oljer er også i stand til effektivt å fjerne tumorer. Olje av sitron eller lakris tea tree bør brukes daglig til de berørte huden tørke helt. Om fjorten dager enkle prosedyrer huden din vil se frisk igjen! Populær blant folket og gni lotion eller lakserolje. Men for å oppnå et positivt resultat, betyr det at du må bruke minst en måned.
 I konklusjonen.
 Bruk folk oppskrifter for å fjerne vorter, ty til farmasøytiske legemidler eller ta kontakt med en dyktig fagperson før alle velger sine egne. Men avtalen vil aldri være over! Ikke prøv å styrke kroppen din, og ikke nøl med å unngå alvorlige komplikasjoner, fordi helse er viktigst!
Яндекс.Метрика