Forstoppelse - en langsom og systematisk zatrudnena eller ufullstendig avføring i mer enn to dager. Samtidig zashlakovannyy tarmen fører til hodepine, svimmelhet, Ståle pust, tap av matlyst, belegg på tungen, og alvorlighetsgraden av oppblåsthet. Det er til og med tegn til tretthet, apati, irritabilitet, kronisk tretthet. Dette er en alvorlig medisinsk og sosialt problem. I gjennomsnitt, klager forstoppelse til 50% av den yrkesaktive befolkningen.

Hvordan du raskt bli kvitt forstoppelse


 Ifølge undersøkelser i sunn mat tas fra munn til anus, i gjennomsnitt 24 til 48 timer. Personer som lider av forstoppelse i løpet av denne perioden varer opp til 60 eller til og med opp til 120 timer. De viktigste årsakene til forstoppelse bør inneholde: skade tarmperistaltikk, svekke trangen avføring, øker volumet av avføring i forhold til størrelsen av tykktarmen. Følgelig, forstoppelse, først av alt, må du justere mat.

 De viktigste årsakene til forstoppelse er:

 Først, høyt kalori, raffinert mat - slik som å spise noe fett, stimulere tarmen til å jobbe aktivt. Naturligvis, for avføring refleks sløvet ikke tømt tarmen og avføring stivne, noe som resulterer i forstoppelse.

 For det andre kan noen medisiner føre til forstoppelse, for eksempel, beroligende midler, narkotika, hypnotika og t. E.

 For det tredje kan stress, røyking, kroniske yrkes forgiftning provosere spastisk forstoppelse når avføring er veldig tett, prosess vanskelige og smertefulle avføringer, mulig sprekker anus.

 Fjerde, mangel på mosjon, en skarp endring i naturen av makt.

 Femte, kan leversykdom, pankreatitt, en betennelse i tykktarmen og tynntarmen, galleblæren svulst i tarmen og andre sykdommer forårsake forstoppelse.

Hvordan du raskt bli kvitt forstoppelse


 Tips om hvordan du raskt bli kvitt forstoppelse


 Et av høydepunktene - nøye tygge mat, da er det lettere å bli fordøyd. Husk at fordøyelsen starter i munnen, så ideelt tygge maten 32 ganger.

 Ikke overspise. Overflødig mat brukes ikke av kroppen, kommer i kolon og årsaker, blant annet tyngdekraften forstoppelse.

 Drikk 2 liter vann per dag (ikke-kullsyreholdig).

 Dietten må foretrekker plante matvarer rike på fiber (ulike frukter og grønnsaker, kli) og melkeprodukter som inneholder fosfor og kalsium. Riktig ernæring bidrar til å normalisere tarmfunksjonen.

 Bran har en sterk effekt for forstoppelse. De stimulerer sammentrekningen av glatte muskler i tarmen.

 Drikke juice (gulrot, gresskar, rødbeter). De styrker immunforsvaret, og levere flytende nødvendig tarmen. For eksempel bidrar bete juice til å forbedre fordøyelsen av mat bryter ned fett og stimulerer tarmer.

 Bevege seg mer. Komme på jobb til fots eller prohulyuytesya en halv time før sengetid. Engasjere seg i fitness, dans. Fysisk aktivitet fremmer bedre blodsirkulasjon mage-tarmkanalen.

 Vel posmiytesya. Ler hjertelig, når pressen og såre ansiktsmusklene, reduserer muskel av tarmen, og dermed stimulere sitt arbeid.

 I morgen - massasje av magen. Etter å våkne opp for å tømme blæren. Etter gjør det, liggende i sengen, massere magen. Starter nederst til høyre, trykker fingrene på magen (så hvis du liker razmyahchaete tarminnholdet og avføring hjelper flytte på). Gradvis bevege seg opp, massere toppen og deretter ned opustytesya allerede forlatt. Da ligge på magen og prohynaytes opp, løft rette ben og overkroppen opp. Gjør denne øvelsen 10-20 ganger. Se på den generelle helsen hvis slike belastninger er dårlig vpravlyaytesya 5-10 ganger, gradvis øke belastningen. Disse bevegelsene bidra til å revitalisere tarmen.

 Klyster. På denne måten løse problemet med forstoppelse bør bare være en siste utvei. Ved å gjøre klyster kan ødelegge nyttige tarmfloraen, foruten redusert evne i tarmen til å trekke seg sammen for å fremme avføring.

 "Forbidden" mat i løpet av forstoppelse.
 Hvis forstoppelse ikke anbefale å spise tonics (f.eks, kaffe, sterk te) og krydder. Hva er de fysiologisk aktive stoffer feste tarminnholdet. Den negative effekten på tarmer og gi drinker fordi de inneholder tanniner som ødelegger tarmveggen og forårsake forstoppelse. Det bør gi opp brød produkter, spesielt friske og myke, pasta, semule og ris kokt i raske egg. Disse produktene degradere tarmer.
Hvordan du raskt bli kvitt forstoppelse


 Avføringsmiddel for å godta eller ikke godta?

 Eksperter anbefaler å ikke ty til hyppig bruk av avføringsmidler som de hjelper fint i begynnelsen, men senere vanedannende. Dermed grunn av avføringsmidler svekket intestinal peristaltikk og han var ikke i stand til å kvitte seg med avføring. Det er bedre å bruke naturlige avføringsmidler:

 solsikke eller olivenolje i morgen på tom mage;

 yoghurt og gjær;

 linfrø (de kan bli funnet i apotek);

 dampende frukt og vann fra under dem - utmerket myk avføringsmiddel;

 Kiwi - også et utmerket middel for forstoppelse;

 rødbeter og gresskar. Disse produktene kan brukes i rå og kokt, og gjøre dem juice.

 Forstoppelse - det er ikke en sykdom. Dette er et symptom som kan indikere tilstedeværelse av tarmsykdom og kroppen som en helhet.
 Det er viktig før du gjør konkrete tiltak for å eliminere forstoppelse, fremfor alt, finne ut årsakene til at det kan oppstå. Vi bør ta hensyn til kosthold, væskeinntak, tilstedeværelse av stress. Hvis alt dette er rettet opp, forstoppelse, men er fortsatt bekymret, bør du kontakte lege for råd.
Hvordan bli kvitt Mr. yatkovoyi spurs?


 Hva er hælspore?

 Det er en betennelsessykdom i vev av foten, for eksempel spredning kitnoyi vev som dannes på såle i hælen, som en torn eller en kile. Det er ledsaget av en lignende sykdom sterke smerter, skarp, brennende kribling mens du går eller på annen måte utsatt til hælen.
 Det antas at dannelsen av hæl spurs - resultatet av flate føtter, bein endringer knyttet til alder eller revmatisme. Men ofte spurs er resultatet ahylobursyta - betennelse i slimposer eller betennelse i muskelvevet såler - fastsytu.

 Mulige metoder for behandling.

 Først, se en lege. Mest sannsynlig legen vil anbefale å gjøre en x-ray. Hvis X-ray hørtes Etter en skuffende diagnose - hælspore, til det presserende behovet handle. Valg av en behandling, er det viktig å ta hensyn til alle faktorer, inkludert selve årsaken til sykdommen.
 Det finnes forskjellige behandlingene for denne sykdommen:

 Fysioterapi.

 Medisinering.

 Kirurgi.

 Folk.

 Kirurgi - dette er trolig den måten at du vil bruke bare som en siste utvei. Du må først behandles fysioterapi. Og prosedyrer ikke inkluderer kirurgi, nok. Selv om de er ubrukelig, kan du prøve medisiner og tradisjonelle metoder.

 Fysioterapibehandling.

 Dette er den mest effektive måten å bli kvitt hælspore. I løpet av disse prosedyrene fjernet betennelse subside smerter, forbedrer blodsirkulasjonen. Et sett med prosedyrer utformet terapeut vanligvis standard:

 Ultralyd. Denne prosedyren varmer opp de mest følsomme og betente steder på hælen. Hjelper akselerere metabolisme og regenerering av skadet vev.


 Radiologi. Prosedyren er en poliklinisk og helt smertefri. Innebærer blokkerer nerveender og redusere smerte. På problemområdet x-ray strålen er rettet og fikset på stedet der sporen. Spur etter denne prosedyren fortsetter, men smertene bosetter. Denne prosedyren gjør ingen kontraindikasjoner.


 Sjokk - bølge terapi. Godkjent - bidrar til å redusere smerte og mykne og løsne ossified vekster. Forbedrer blodsirkulasjonen. Spesiell enhet sender impulser til inflammatoriske områder, og dermed redusere smerte. Behandling med godkjente gir et positivt resultat så snart som mulig

 Hovedvekten er også på ortopediske forhold. Dette - bruk av sko, bare lave hæler, fot høyde ikke mer enn 3-4 cm, ortopediske innleggssåler eller podpyatochnoy substrat, med en spesiell åpning i fossa eller betennelse. Og selvfølgelig er det viktig å begrense turgåing, trening, løfte vekter.
Hvordan bli kvitt Mr. yatkovoyi spurs?


 Medikamentell behandling.

 Hvis fysioterapi ikke gi den ønskede effekt, oppnevnt av hormonelle injeksjoner, for eksempel medisinske blokader som har en sterk innvirkning lokalt. Slike injeksjoner fremme smertelindring og reduserer betennelse.
 Legen bestemmer at medikamentet skal brukes, og etablerer dybden av innføringen. Selv små avvik fra disse kravene kan provosere komplikasjoner. Og hvis alle anbefalingene, er det sannsynlig at pasienten vil glemme problemet for et par år.
 For behandling også anvendes anti-inflammatoriske medikamenter slik som dimeksid. Han ble utnevnt til å forberede komprimerer.

 Kirurgisk behandling.

 Som nevnt tidligere, er denne metoden brukes bare som en siste utvei:

 Hvis physioprocedures behandling og medisiner ikke gi ønsket effekt.

 Med sterk betennelse og smerte.

 Den eneste operasjon kan ikke løse problemet helt, da den ikke påvirker den årsaken til sykdommen, og bare fjerner sykdommen.

 Behandling av folk rettsmidler.

 Tradisjonelle oppskrifter som lover å kurere sykdom utrolig mye. Dette er - ulike urte komprimerer og sliping, oppvarming, tappe, magnetiske innleggssåler.
 Vurdere den mest tilgjengelige for bruk i hjemmet:

 Pakker av rå potet og pepperrot feste til hælen og holde over natten.

 Link til hæl stykke smult og la over natten.

 I en bøtte med varmt vann og tilsett såpe brus. Hold deg løsningen på sin komplette kjøling.

 Smøre fem jod.

 I en sokk å sette et stykke hund hår.

 Spres med honning kål blad og feste til verkebyll.

 Riv svart reddik og lage en kompress for natten.

 En liten rød pepper helle en sokk under hælen og gå for en stund.

 I en liten pose og hell frokostblanding ri hans føtter.

 Varm en stekepanne alkohol, inkludert en liten brann. Leggene i varm alkohol og sitte ca 15 minutter. Etter bade føtter tørke.

Hvordan bli kvitt Mr. yatkovoyi spurs?


 Forebygging av sykdom.

 Å glemme permanent om en sykdom som hælspore må oppfylle visse forebyggende tiltak. Dersom man ser bort behandling, kan det ønskede resultat ikke forekomme. Dette - vilkår som må følges for å hindre aldring bein og ledd.

 Kampen mot fedme.

 Compliance aktiv profil.

 Prøv ikke å overbelaste foten.

 Bruk komfortable sko.

 Ved hjelp av ortopediske innleggssåler.

 Tid for å behandle ryggraden og leddene.

 Fighting flate føtter.

 Det er viktig å huske at smerter i hælene kan utløses av andre forhold som for eksempel leddgikt eller Bekhterevs sykdom. Så sørg for å se en lege for å få riktig diagnose. Dette kan være en lege eller ortopedisk kirurg. Først etter at diagnosen er etablert, kan du prøve å kombinere resepter av folk oppskrifter.
 Ikke delta i egenomsorg, samt mulige irreversible konsekvenser.
Яндекс.Метрика