Skrubbsår - hva er det?


 Innhold:

 Hva skrubbsår

 Årsakene skrubbsår

 Symptomene på koker

 Typer av skrubbsår

 Behandling skrubbsår Hva skrubbsår

 Skrubbsår - er usammenhengende hudinfeksjon inflammatorisk. Denne hudsykdommen fører lesjoner i huden koker over et stort område. Koke en betennelse i bindevev, ledsaget av pussdannelse hårsekken. Den skiller seg fra acne nettopp det. Når koker skje i umiddelbar nærhet til hverandre, kalles det carbuncles.
 Acne - det er de samme skrubbsår, bare en lett form. Betennelsen kan vises helt i hele kroppen bortsett fra håndflatene og føttene. Når skrubbsår endrer alltid helsetilstand, økt kroppstemperatur, det er smerte betente områder, det fester hevelse.
 Noen forskere mener at koker snakk om nivåene av noen giftige stoffer forårsaket av underernæring og forurensning av kroppen blod. Dette stoffet fører til dannelse av byller. Ikke minst spiller denne leveren. Det kan ikke takle sin funksjon og rengjøring er rus. Som for skrubbsår akkumulere en stor mengde av puss i kroppen, føler personen tyngde i kroppen.


 Årsakene skrubbsår

 Gunstige forhold for fremveksten av byller er mangel på hygiene, svekket immunforsvar, økt svetting, metabolske forstyrrelser. For å redusere immunsystemet bidrar til mange faktorer. Det hele kroppen sykdom, sirkulasjonsforstyrrelser, endokrine lidelser, lav stress og fysiske belastninger og psykofølelsesmessig stress.
 Den utløsende agent for koker er stafylokokker, som av huden selv er ingenting. Men hvis huden er skadet, han raskt fylles, og det er betennelse.
Skrubbsår - hva er det?

 Derfor bevilger to viktigste årsakene skrubbsår først - lokal hudlesjoner seksjon S. aureus, den andre - redusert immunitet for hele organismen. Staphylococcus menneskekroppen kan få på ulike måter, så i alle fall avsløre koke selv ikke kan. Dette kan føre til spredning av smitte i blodet og føre til kronisk furunkulose. Han har alltid preget av utseendet av tilbakefall.
 Skrubbsår kan være en komplikasjon av smittsomme sykdommer før eller vises på en bakgrunn av kronisk sykdom.


 Symptomene på koker

 Noen skrubbsår begynner med utseendet på byller på kroppen som forstyrrer normal funksjon av kroppen. De kan være i ulike stadier av modning. Byller begynne med utseendet på smertefulle kvise - pustler. Deretter, komprimering og plassert i nærheten av vev. Dette kalles infiltrering. Deretter er purulent fusjons hårsekkene, og i prыsche vises purulent lesjoner i midten av hvilken er dannet purulent, tykk stang. Etter at det er et gjennombrudd koke avvisning av kroppen påvirkes vev fulgte hans helbredelse. I stedet for den koke det er et dypt arr. Hvis det var grunt, vanligvis på hudoverflaten har ikke noe valg.
 Hele prosessen er ledsaget av smerter i de berørte områdene, feber, svakhet, manglende appetitt, hodepine.
 Skrubbsår i utviklings barn så vel som voksne. Bare er det mer vanlig og mer vanskelig tolerert. Dette er fordi, ennå ikke fullt ut dannet immunsystem. Oftest oppstår hos barn i ungdomsårene, når det er hormonelle endringer i kroppen.


 Typer av skrubbsår

 Eksperter identifisere to typer skrubbsår - akutt og kronisk furunkulose.
 Akutte skrubbsår begynner med dannelsen av flere koker. Den viktigste tegn på akutte skrubbsår - rask dannelse av purulent fokus koke og åpne den med ytterligere arrdannelse. Det er en forholdsvis kort periode. Men det feil behandling kan flytte inn i kronisk form.
 Kroniske sår preget av hyppige anfall og lang kurom behandling. Dukker opp mot senket immunitet. Tegn på kronisk koker - Utdanning koke så lenge vondt og offentliggjort.


 Behandling skrubbsår

 I behandling av byller umulig å medisinere seg selv. Behandlingen er delt inn lokal og generell.
 Lokal behandling er antibiotika, anestesi, skaper aseptiske forhold for å hindre videre spredning av smitte. Det bør rengjøres med alkoholløsninger infisert sted - 70% alkohol eller 3% borsyre alkohol, eller 2% salisylsyre alkohol, kan jod brukes.
Skrubbsår - hva er det?

 Etter å bryte koke det nødvendig å behandle og bruke antiseptisk salve for å hindre spredning av smitte til sunn hud. Dette kan være Vishnevsky salve. Når det var en vei ut av stangen, er det nødvendig å fortsette behandlingen uten alkohol viklede antiseptiske midler slik som hydrogenperoksyd, Furacilinum.
 Antibiotika brukes som lokal blokade. Rundt byll er obkalyvanie antibiotika bedøvelse. Denne fremgangsmåte er meget nyttig i de tidlige stadier av sykdommen. Den lar deg utvide utvikling av sykdommen i motsatt retning.
 Den generelle behandlings tar sikte på å eliminere sykdommen, noe som førte til utviklingen av byller. Å forbedre eller styrke immunforsvaret, diabetes behandling. I alvorlige tilfeller, koker selvfølgelig bruker antibakterielle og anti-inflammatoriske medisiner for oral administrasjon. Men prøv å ikke bruke dem, som deres resultater i større reduksjon av immunitet.
 Hvis ikke burst koker, sette pasienten i sykehuset for kirurgisk disseksjon av inflammatoriske lesjoner. Prosedyren foregår under lokalbedøvelse.
 For å unngå skrubbsår utvikling er nødvendig for å opprettholde sin helse. Ta sesong terapi for å bedre immunitet. Alltid holde kroppen ren. Komfortable klær. Spis en sunn kvalitetsmat supplerer sine metoder for vitamin komplekser.  
 Hvor ofte legger du merke til en irritabilitet, sinne, økt tone i arbeidet med mennesker? Sannsynligvis alle minst en gang i livet var i en slik tilstand. Den viktigste grunnen ofte er akkumulert negativitet uoppgjorte personlige liv uten ambisjoner nedfelt en rekke av mange andre viktige faktorer. Og alle fåfengte forsøk på venner og slektninger for å hjelpe, nesten alltid bevise for irritasjon. Hvis en lang tid vi har ikke lokalisert vents i vår sinnstilstand, irritasjon i omkringliggende jevnt renner inn sinne. På hvilket tidspunkt er den tilstand av indre fred blir følelsesmessig sårbare?

Hvordan å overvinne hysteri


 Bakgrunn hysterisk tilstand

 I den hektiske rytmen av en by som skjer ofte at glemme om sine personlige interesser, vi fullt utføre arbeidet og oppnå høye mål. I øyeblikk av dyp skuffelse, selv om årsaken til lidelsen var noe mindre, blindt utsatt for aggresjon og sinne. Å være i en tilstand av stress, tapt søvn, appetitt, interesse for åndelige verdier. Men til den rådende ønske lide og skylde alt på dagens problemer. Noen ganger, de som har lært å leve med hysteriske anfall og angst, konstant svakhet og tretthet akkompagnert med økt appetitt kan påvirke helsen.

 Hvordan unngå angrep av hysteri i fremtiden

 Å takle hysteri, for å begynne å forstå årsaken til sin forekomst. Her er noen måter å gradvis bli kvitt utbrudd av hysteri.

 Finne en alternativ måte å kaste ut følelser.

 Aldri gjemte sinne, negativitet problem i seg selv. Allikevel, hvis begrepet "hysteri" du visste, splash skje. Overgå sine følelser, gi dem ut andre steder. Plukk opp på treningsstudio en sport som trening virket tortur, hadde på seg ned å svette. Nye relasjoner, kjærlighet, fallskjermhopping, gokart - alle egnet for sprut av lyse følelser og adrenalin.

 Ikke se etter årsaken irritabilitet hos mennesker.

 Skylde hele verden i hans uheldige omstendigheter bestå, faktisk ikke frustrere og sinne på noen. Alt hastverket vil ikke. Tvert imot, står blant mennesker, venner, møte nye mennesker søker nær i ånden, til slutt, tilby hjelp. Uventet, vil du oppdage at dine problemer kan være den verste. Distrahert av mennesker og deres samtaler, mye bedre enn synes synd på deg selv alene.
Hvordan å overvinne hysteri


 Fortell meg hvem vennen din er, og jeg skal fortelle deg hvem du er.

 Prøv å minimere kontakt med smale elendig og ulykkelige mennesker. Mange analytikere mener at våre omgivelser taler av oss mye mer enn vi gjør. Alle negative "vanskelig" snakker til deg. Ikke på noen måte, ikke støtter forholdet for anstendighet. Den voksende irritasjon med hvert møte vil være vanskeligere å skjule.

 Være vzayemovvichlyvymy.

 Lære å akseptere folk som de er. Med sine feil et sted med dumme vaner, klønete oppførsel. Ser på dem, kan jeg forestille meg hvordan du kan se i øynene til andre. I mellomtiden er det motsatte allerede etablert karakter neppe mulig. Så ikke bli irritert for ingenting.

 Hysterisk anfall som sykdom

 I dag hysteri - en psykisk lidelse. De første signalene du kan stoppe deg. Overfølsomhet for alt, irritabilitet, vedvarende hodepine. Fordi sykdommen ofte går for en lang periode, pasienten sjelden legger seg inn til sin sykdom. Raserianfall iboende teatralitet og økt selvfølelse. I noen misnøye vokser inn i en skummel mindreverdighetskompleks, noe som er svært vanskelig å fjerne uten hjelp av en psykoanalytiker. Sett fra et medisinsk synspunkt, kan disse symptomene være relatert ikke så ufarlig. Med et nervøst sammenbrudd i en pasient kan bli brutt og vi begynner krampe. I alvorlige angrep av tap av bevissthet oppstår. Dessverre, kan alle disse manifestasjoner verken forventet eller stoppe.
 Listen over medisiner sammen med psykoterapi økter, kan du enkelt legge til nye hobby (hobby) eller, enda bedre, arbeid og fritid. Det er kjent at noen følelsesmessig eksplosjon, samler mer enn én dag, så - en slags følelsesmessig konflikt. Og ingenting hjelper sløv avgjort i våre negative følelser, som en endring av natur og dyp tid. I de fleste tilfeller, hysterisk, gjennom et helt liv kan oppstå sjelden, men med overraskende frekvens det. Ingen psykolog vil aldri gi full garanti for utvinning. Som med noen sykdom tilbakefall er mulig.
Hvordan å overvinne hysteri


 Eksempler på "førstehjelp"

 Alle disse teknikkene som ville hindre hysterisk tilstand. Med andre ord, når paret er la, dette rådet for fremtiden. Hvis det er en situasjon akkurat nå, og tid til å velge riktig auditiv trening lenger. Noen psykologer tips kan være svært nyttig.
 Det raskt som mulig, slå deres oppmerksomhet og tanker om noe i nærheten av: online spill, ujevn tone spikeren på sin høyre hånd, tørk av med en fuktig klut innsiden av sandaler. Alternativene er fortsatt veldig, veldig mye, noen nå latterlig, men i ekstreme tilfeller, en tegneserie ser du vil gå mye bedre enn hysterisk. En annen sikker måte å dempe den økende hysteriet brått forlate stedet. Hvis arbeidsplassen eller kontor kolleger, pust ut og unnslippe et sted i noen minutter. Ettersom tiden går, er objektet i en avstand av irritasjon og psykologisk stress vil gradvis.
 Følelsesmessig det smukke kjønn, ikke glem at i øyeblikk av svikt, kan ikke bare flykte til badet, men den nærmeste butikken. Kjøp noen abyschytsyu, detalj vinduene. Og husk, hvis situasjonen og problemet ikke kan løses, kan de lære å leve!  
Яндекс.Метрика