Menneskekroppen er kompleks og sannsynligvis nesten alle kjent med denne ubehagelige problemet som diaré.

Essensen og metoder for behandling av diaré hos voksne


 Lidelsen av tarmen kan begynne å bry folk på bakgrunn av følgende:

 forgiftning mat, medisiner eller giftige kjemikalier;

 penetrasjon inn i kroppen av infeksjon - både bakteriell og viral.

 Diaré - en sykdom i magen, noe som fører til akselerert gastrisk motilitet og absorpsjon av vann i tykktarmen. Sykdommen manifesterer seg i form av akselerert flytende avføring (avføring), som kan være ledsaget av smerter i magen.
 Behandling av diaré
 Før behandling av diaré hos voksne, er det nødvendig å fastslå årsaken til dens forekomst. Den vanligste årsakene avbrudd av tarmen er:

 infeksjoner, salmonella, dysenteri, mat forgiftning, viral infeksjon;

 dårlig kosthold. Vanligvis, i dette tilfelle, er denne type diaré systematisk, men av kort varighet;

 enzymatisk mangel og brudd på mage-tarmkanalen;

 kjemisk eller medikamentforgiftning.

 Bruk av rusmidler i behandling av diaré hos voksne er kun tillatt dersom sykdommen bekymret folk mer enn 5-6 timer. Det bør bemerkes at forbehandling er nødvendig å fylle i den tapte kroppsvæske som er å drikke mye vann.
 Enhver form for diaré skal commended sorbenter: aktyvyrovannomu kull, Эnteroshelyu, Fosfalyugel og andre. Bidra til å etablere enzymer sekresjon av mage og tykktarm, anbefalte listen over legemidler aksept av: Mezim, Pancreatin og Creon.
 Mikrofloraen i tarmen også lider av diaré, så bruken av prebiotika og probiotika vil være svært nyttig. De mest effektive: Narine, Linex, atsilakt og Laktobakterin.
 Hvis alle de ovennevnte ikke gir positive resultater diaré hos voksne, bør du konsultere legen din. En erfaren spesialist vil bidra til å forstå årsakene til diaré og foreskrive riktig behandling.
 Forebygging av diaré
 Forebygging av intestinal lidelser til vannvidd enkelt: hver dag i kosten bør være melkeprodukter (ost, yoghurt, kefir, ost) og korn (frokostblandinger, brød). Diaré kan føre til underernæring, så du bør nøye overvåke deres kosthold og kvaliteten på maten fortært.  
 I dag, er mer og mer databehandling i jobbene våre. Mens det betydelig utvider våre muligheter, men på samme tid, og er en ekstra byrde på vår helse.


Ergonomi jobb mens du arbeider ved datamaskinen


 Mange bivirkninger kan minimeres, men den eneste måten å unngå dem - for å unngå flere timer om dagen, tilbringe tid ved datamaskinen. Siden dette alternativet er ikke for alle, er det nødvendig å justere som beste ergonomi på ditt arbeidssted.
 Den ideelle arbeidsplass bør ha en regulerbar høyde. Mange mennesker bare ved sin styrende stol høyde. Dette kan være et problem for mange mennesker som har lav eller høy vekst. Føtter starte eller være for bøyd eller henge i luften. Lårene bør være parallell med gulvet. Vinklene på nitti grader er hofter, knær og albuer. Hvis du sitter bøyd over gulvet, vet du at du er i en posisjon morder. Permanent tilt nakken for å overvåke føre til ytterligere smerte.
 Når hendene hvile på tastaturet, bør albuen være på en linje med håndledd og ikke henge nedenfor.
 Plasser telefonen så ikke trengte å strekke seg etter det og ta en naturlig posisjon under hele samtalen.
 Organisere dokumenter på skrivebordet i henhold til sin relevans og ikke holde den i hopetall. Det finnes mapper, filer og hyller. Så ikke bare vil øke produktiviteten, men også redusere stress på kroppen. Så ta vare på kroppen din riktig posisjon på arbeidsplassen.
 Du må være i en naturlig posisjon og sitte rett. Etter 30-60 minutter med arbeid, bør du ordne en formell pause.
 Lære øvelser for øynene. Legg også merke til generelle gymnastikk eller gange. Som spenninger i kroppen uunngåelig, den beste måten å tilbakestille det er en ukentlig massasje, trening, yoga.
 Hvis folk som jobber hele dagen på sine føtter og hender yrkessykdommer, har du andre assosiert heller med stillesittende arbeid. Derfor bør du laste kroppen din til sitt fulle liv.  
 Utseendet av røde og blå stjerner, er en sikker signal som kommer sykdom. Det er nødvendig å ta ytterligere hevelse kan forekomme på disse nodene og plasserer det varykoza.Pochemu symptomer som sår der?!


Utseendet av stjerner på føttene


 Som vi flytte, gange, dans, løpe, blodet sirkulerer. Men når vi sitter, si, på jobb, noen ganger i timevis, men også sette bena, stagnerer blod, og til slutt disse stjernene vises.
 Stjerners problemer med bena, skyldes det faktum at tids (med alder) venene i bena strukket og bidra, blod stagnasjon. Strukket skip bundet i knop. Som ville bli kvitt disse problemene trenger kirurgi, og det er sannsynlig å helt bli kvitt sykdommen kan ikke komme ut.
 Det er viktig ikke å la stjernene til å dukke opp i livet ditt. Fordi den er reversibel prosessen kan ta opptil ti år. Hvis du starter behandling med bare de første tegnene, er sjansene for mer deprivasjon. Men hva er symptomene på åreknuter?!

 Alvorlighetsgraden av føtter, hurtig tretthet, svie, ubehag;

 Føtter hovne op;

 Foot kløe (pruritus);

 En følelse av at noen kjører sine føtter (insekter, maur);

 Leg smerte, en følelse smerter;

 Ved foten vises pulserende følelse;

 Utseendet på gården;

 Taki Det kan se ut i ankler, føtter og ben. Ubehagelige opplevelser i bena kan oppstå under svangerskapet er kritisk til dagen eller natten (etter eller før slutten av verket). Noen ganger hender det at i begynnelsen, det er stjernen eller mesh, begynner venøs bildet for å skinne gjennom huden.
 Statistikken viste at forekomsten av stjerner, kvinner går til skjønnhetsekspert. Og deretter utført kosmetisk behandling. Denne behandlingen kan avlaste stjernene, men ikke fra åreknuter.
 Hvordan unngå dette unødvendige sår?!
 Hvis du sitter lenge på jobb, prøv igjen om en time (fortrinnsvis en time) for å ta av seg skoene og gjøre øvelser tær (trykk eller dekomprimerer). Hvis du har stående, så jeg trer fra fot til fot, gjøre små skritt, prøv å bevege føttene. Hvis mulig, prøv å heve nivået av meter over gulvet, for eksempel når du ligger nede. Prøv ikke å sette bena. Ikke klem føttene, sitter på huk. Unngå stramme klær og skotøy substandard presse.
 Hormoner forstyrrer årer. Røyking og tung diett (med raske vekttap) også bidra til utseendet av åreknuter.
 La oss føtter hvile, ta vare på helsen sin.  
 I dagens verden, til å takle noen sykdom, er folk vant til å bruke medisiner.


Behandling av materialer på hånden


 Hver familie har et førstehjelpsskrin, såkalt "ambulanse", som presenterer et sett med kurere ulike plager, smertestillende, antiviral, anti-histaminer.
 Og det var tider da folk gjorde uten denne store "kjemi". De brukte urter og matvarer var mye sunnere dagens generasjon.
 Hver kvinne ønsker hennes familie var sunt. For å gjøre dette, du trenger bare å ta hensyn til hva som er under armen. For kjøkkenet - er dette en ekte apotek.
 Hvis influensa eller ARI fanget deg av overraskelse, ikke rush å svelge piller. Noen matvarer på bordet ditt har gode antivirale egenskaper. Denne druen, grapefrukt, rødvin, plomme, fersken, bygg, appelsinjuice, for ikke å nevne den velkjente hvitløk og løk.
 Forresten, varm løk juice - pålitelig febernedsettende.
 Naturlige smertestillende er svart pepper og chili. Den første inneholder pyperyn, og den andre - kapsatsyn som årsak "brann" i munnen.
 Hjernen skiller denne tilstanden som smerte og frigjør opiater - stoffer lavere terskel. Bezotchetnuyu angst og nervøsitet i stand til å fjerne salvie te med honning og pepperkaker (påkrevd med spisskummen og nellik). Disse produktene er stoffer som har en beroligende effekt.
 Lett blodtrykksenkende egenskaper iboende salat med selleri og løk med tillegg av olivenolje. En annen måte å redusere presset - kopp kompott med chokeberry.
 En annen spiss, hvis huset er tørr sennep - poparyty føttene i varmt vann, men det er mulig i fravær av klager av årer og blodkar.
 Akutte diaré kur blåbær, ris eller svart te med tillegg av muskat - i hvert av disse produktene der permer. Det har lenge vært kjent antidiaré egenskaper av granateple skall, men det er nødvendig å tørke.
 Fjern angrepet av skyhet hjelp tomatjuice - det inneholder ksytryptamyn hvis virkning er lik serotonin, gir avslapning og nytelse. Styrke "antysmuschatelnыy" effekt kan spise et stykke ost - det så mye som tre aminosyrer som hever stemningen i svimlende høyder.
 Hudproblemer kan kureres uten å bruke kremer og salver - du bare vet hvilke produkter som er egnet for fet eller tørr hud. For fet hud nyttig sitron, yoghurt, honning, eggehvite og kald (is) rubbing. Tørr - olivenolje, eggeplomme, fløte, lime sjy.
 Hold deg frisk og glad!  
 Før fødselen kvinnen fulgte reglene, etter et år med amming de restaurerte menstruasjonssyklus. I dag, ting har forandret seg, selv hos ammende mødre, 3-4 måneder etter fødselen, kunne begynne helt normal månedlig. Det er ikke alltid amming "brems" menstruasjon.

Amming og menstruasjonssyklus


 Det finnes tilfeller der under amming hos kvinner er ingen menstruasjon, eggløsning og fortsatt kommer - som er grunnen til at mange unge mødre gravid igjen. Det er naivt å tro at fôring et barn, er du ikke gravid igjen! Fravær av menstruasjon - er ikke en indikasjon på at en kvinnes kropp er ikke klar for befruktning.
 Menstruasjon og fôring - fullt kompatibel måte. Men noen babyer nekter brystet under menstruasjon mor til det faktum at melken blir ikke veldig behagelig smak.
 Men for unge mødre som har valgt å kunstig babymat, har prisen ikke endret: 15-2 gjennom måneder etter fødsel måned for å fortsette. Hvorfor er det slik at ammende kvinner menstruasjon inntreffer mye senere enn de som babyer koste kunstig diett?
 Under amming hormonet prolaktin. Vanligvis, jo større moren mate babyen, jo mer prolaktin produseres. Og virkelig hemmer prolaktin menstruasjons funksjon, men ikke nødvendigvis for varigheten av fôring! Vanligvis, når en kvinne slutter å amme, er 1-2 måneder menstruasjonssyklus gjenopprettet. Men hva om matingen er ferdig, og det er ingen måneds?
 Hvis "velkomst dager" ikke kommer etter opphør av fôring, eller hvis du ikke mate, og gjennom 15-2 måneders periode kom ikke, må du kontakte din gynekolog.
 Først av alt, må du finne ut hva som skjer med din hormonelle helse og donere blod på:

 prolaktin, androgener, progesteron, estradiol;

 skjoldbrusk hormoner (T3 T4 TSH);

 luteiniserende hormon, follikkelstimulerende hormon.

 Tester for å påvise hormoner, som gjør din skjoldbruskkjertelen, som spiller en avgjørende rolle i løpet av svangerskapet og helsen til et barn. Du må også gjøre ultralyd binyrene og eggstokkene.
 Etter avvenning prolaktin kan oppgraderes ved treghet, produsert i store mengder og hindre utvinning syklus. Etter eksamen, vil legen gjøre en behandlingsplan basert på alvorlighetsgraden av hormonelle - enten den er funksjonell eller organisk. Funksjonelle lidelser klarer å kurere raskt nok til økologisk er litt lengre. Din helse returnerer raskt til normal når den rette tilnærmingen. Behandlingsopplegg er ca 6 måneder.
 Hvis etter fødselen har begynt kraftig blødning, mest sannsynlig, er dette på grunn av tilstedeværelsen av morkake polypp. Som det er dannet? Etter fødselen, sparer jordmor kvinne fra kull - morkaken. Hvis et stykke "stuck" og ble ikke trukket ut i tid, vil han fortsette å provosere blødning og utflod.
 Å se det, vil du gjøre en ultralyd, og deretter fjerne "ekstra stykke" via hysteroskopi.  
Яндекс.Метрика