Kolikk hos spedbarn - hva gjør jeg?
 Hver tredje mor møtt med denne ubehagelige fenomenet som baby kolikk.
 Hvordan avgjør dere at et nyfødt kolikk?
 Unge foreldre ganske vanskelig å navigere og forstå i de første månedene av livet, som er hans største bekymring. Men over tid de lærer å forstå tegnspråk at deres barn sier at han er bekymret. Indikerer en kolikk babyen magen følgende oppførsel:
 - Han gråter lang, intens, non-stop;
 - Kjører ut bena til magen, komprimerer cams, bøying tilbake;
 - Magen blir oppblåst, spent;
 - Burp etter fôring er mulig og selv oppkast.
 Vanligvis kolikk begynne kvelden, som varer over tre timer. Ofte er de den femte måned av livet. Bare endeløse tårer og rop av noe bedre utpekt som på baby (bare en kan "rope" navlebrokk), og foreldre som på grunn av kronisk mangel på søvn er utmattet og frustrert. Det er derfor det er så viktig å forstå årsaken til dette syndromet, og være i stand til å hjelpe barnet ditt komme gjennom denne vanskelige perioden i sitt liv.
 Årsakene som forårsaker kolikk hos spedbarn
 1. Det første og viktigste grunnen leger mener tilpasning av fordøyelseskanalen for å få en ny type mat, er at amming eller blanding, i stedet for å spise gjennom navlestrengen.
 Noen produkter som faller gjennom morsmelken som forårsaker økt gassdannelse i barnet. Siden ferdighet hazoyspuskanyya fortsatt underutviklet, mikrofloraen i tarmen er under dannelse, gasser akkumuleres i fordøyelseskanalen, som fører til smerte, oppblåsthet og kolikk. Problemet vil være når babyens fordøyelsessystemet er tilpasset til det nye miljø og vil forbedre prosessen med å tømmes.
 Hver fôring mor bør huske matvarer som forårsaker kolikk. Her er listen:
 - Fersk frukt og grønnsaker;
 - Produkter som inneholder store mengder fiber (pastaprodukter med kli, brun og hvit ris, bønner, linser, nøtter, etc.);
 - Meieriprodukter;
 - Svart brød, pitabrød.
 Listen er lang ennå. Kanskje barnet ditt ikke vil svare for hver av dem, men det er ikke nødvendig å eksperimentere. Bare mamma bør følge nøye med reaksjonen til barnet etter amming og deres kosthold.
 2. dysbiosis. Årsaken er lik den første - et brudd på mikrofloraen i tarmen. Det fører ofte til dysbiosis antibiotika i barselperioden. Statistisk sett barn som får morsmelk etter å ha tatt antibiotika, mange flere lider av kolikk enn de som mødre en pause diett.
 3. Gastroøsofageal refluks. Enkelt sagt, det får syre fra magesekken til spiserøret, forårsaker irritasjon veggen smerter og kramper. Kommer på et tidspunkt når barnet er i en horisontal stilling.
 4. Stress mor. Det later til at denne faktoren ikke kan påvirke babyen. Imidlertid har forskere vist at ammende mødre som er i vanskelige situasjoner etter fødselen, eller i de som begynte postpartum depresjon, endret melk sammensetning. Dette i sin tur påvirket barnet, hans trivsel og helse.
 5. Feil fôring organisert prosess. Unge mødre ofte ikke vet hvordan å sette barnet til brystet. Spesialister i sykehusene ikke alltid gi dette viktige spørsmålet nok oppmerksomhet og tid. Kolikk begynner når et barn er galt når amming og melk med svalene luft. Også mulig alternativ, men i sjeldne tilfeller der hodet av morsmelk er veldig intens. Barnet også choker og svelger luft, noe som fører til ubehag i mage-tarmkanalen.
 6. Individuell laktoseintoleranse babyen. Ganske sjelden, noe som er vanskelig å bevise selv fagfolk. Behov for en rekke studier, er resultatene av som overføres til babyen flaske-fôring.
 Hva du skal gjøre for kolikk hos den nyfødte?
Kolikk hos spedbarn - hva gjør jeg?
 Beste tips kan deles inn i forebyggende (utelukke produkter som fører til dette syndromet, ta kontakt med eksperter på fôring, fôring å følge, og ikke å amme hele tiden) og praktisk:
 1. Etter mate babyen slitasje i 10 minutter i oppreist stilling. Etter Lay siden til melk ikke komme inn i luftveiene når babyen plutselig zryhne.
 2. I intervallene mellom feedings legger barnet på magen i 5 minutter. Så det ikke bare enklere prosessen vil være hazootvedenyya, men vil trene musklene i bukhulen.
 3. lette tilstanden til en varm håndkle eller serviett, varmeflaske, festet til magen.
 4. brygget Dill vodichku eller kjøpe spesielle te (som te med fennikel for babyer).
 5. Hvis barnet ditt er vanskelig å tilpasse seg fôring tidsplanen - feed på etterspørselen. Prøv ikke å utsette barnet ikke har tid til å føle alvorlig hungersnød.
 6. I rommet der min mor vil mate bør være stille, ingenting å distrahere barnet.
 7. Prøv å kjøpe kunstig laktase, som fremmer normal kropps aksept laktose. Det er kostbart, men meget effektiv.
 8. Hvis flyten av melk er for stor - kjøpe en spesiell tilknytning til brystvortene.
 9. Hvis du mistenker at grunnen - i klyngen gass må sette inn damprøret (bedre ringe sykepleier ikke å skade udugelig handlinger tynne veggene i tarmen).
 10. Ta barnet til å oversette kunstig blanding hvis morsmelk er nok. Hvis barnet ditt mer behagelig å drikke fra en flaske - stsezhyvaytes melk og mate den.
 Man bør snakke om massasje som en av de mest effektive middel for å bli kvitt ubehaget. Hold abdominal massasje for kolikk nøye og oppmerksomt utføre en rekke enkle prosedyrer:
 11. buk gni på babyen - 10 ganger med klokken.
 12. Ta to aktive ben og bøy / unbend dem til magen og tilbake 6-8 ganger. Øvelse gjør sakte, forsiktig. Du kan ta svinger på hvert ben, så hvis barnet liker.
 13. Plasser barnet på magen og klapp på sidene av magen, fra magen til ryggen og bare tilbake. Dette vil også hjelpe i tilfelle problemer med tømming (forstoppelse).
 Før kan brukes massasje til magen i 5 minutter oppvarming pad for bedre effekt.
 Ved alle disse fremgangsmåter sviktet, da uten behandling rettet mot bakgrunnskorrigering og fjerning av akutt smerte er nødvendig.
 Uansett hvordan hendelser utviklet, husk - det blir snart! Prøv å opprettholde optimisme og godt humør, fordi babyen passert humøret.  
Hva smøre vannkopper?
 Selv om vannkopper i barndommen overført ganske lett, er dens tilstedeværelse umulig å overse. Lumske utslett som vises på kroppen fra de tidligste dagene, i stand til ikke bare å ødelegge utseendet, men også generelle helse. Ubehagelig kløe, flassing, brenning, ikke gi ikke hvile dag eller natt. Videre rå og blødende kviser ofte slår til virkelige sår.
 Men til tross for de ledsagende problemer å takle den "bivirkning" kraften i hver, fordi moderne farmakologi tilbyr en stor sum penger.
 Den gode gamle strålende grønn
 Mer nylig ble den mest effektive legemiddel mot utslett betraktet som en brilliant grønn, som i prinsippet er lett å forklare. I praksis har Brilliant grønn løsning uttales antiseptiske egenskaper og permanent flekker i huden.
 Som et resultat, er sannsynligheten for å treffe viklet bakteriell infeksjon betydelig redusert. I tillegg merket grønne kviser å fastslå sykdomsforløpet og beregne tiden når det ikke lenger vises utslett (fem dager etter avslutningen av utslett, blir barnet anses å være ikke-smittsom).
 Nye verktøy - nye funksjoner
 I motsetning til tidligere generasjoner som var ikke engang klar over hva flekkete kopper, foruten strålende grønn - moderne foreldre har mye mer valg. Så, i det siste veldig populær blant leger bruker fukortsyn. Det ikke bare beskytter huden mot skadelige bakterier penetrasjon, men da ganske enkelt fjernes uten å etterlate seg spor.
 Ofte de berørte områdene hjelper metylenblått løsning (1-3%) og løsningen rivanola - disse medisinene er bemerkelsesverdig antimikrobiell og desinfisering effekt. I tillegg, har løsningen rivanola unexpressed gul, og derfor sterkt i kontrast til kroppen.
 På grunn av det faktum at vannkopper viruset hører til en gruppe av herpes utslett av problemene kan lette protyvoherpesnыe salver og kremer for ekstern bruk. For eksempel, herpevir eller vyroleks. Den eneste betingelsen - er det nødvendig å kjøpe stoffet diskuteres med legen din.
 Hvis sykdommen er ledsaget av alvorlig kløe, note 5% løsning av kaliumpermanganat og lotion "Kalamyn" - de kan raskt fjerne ubehagelige symptomer.
 Behandling slimete
 Dessverre er vannkopper ikke alltid begrenset til vыsыpkoy huden. Noen ganger akne sår vises på slimhinner i munn og kjønnsorganer. I dette tilfellet, leger advarer sterkt mot konvensjonelle antibakterielle midler. Utsmøring kopper i munnen hos barn (og kjønnsorganer) eneste løsningen furatsilinom eller borsyre og hydrogenperoksyd.
 For å bidra til å avlaste ubehagelige symptomer skyll urtete eksempel kamille, ryllik, kamille og johannesurt.
 Og noen ord
 Selvfølgelig, narkotika er i stand til å gi betydelig støtte, men er avhengige av dem fortsatt ikke verdt det.
 Det er derfor når vannkopper bør alltid følge:
 - Temperaturen i rommet - veldig varm luft provoserer utseendet av svette, noe som bidrar til reproduksjon av skadelige bakterier;
 - Nail pasient - de må være rene og trimmet så kort som mulig;
 - For klær og sengetøy - hver dag, bør alt være fersk;
 - Renheten av kroppen - i de fleste tilfeller pasienten kan ta et bad (viktigst - ikke tørke og forsiktig klatt huden din etter inngrepet);
 - Tilstanden i huden - det bør ikke bli overtørket.
 Ved å følge disse enkle retningslinjene, kan du enkelt unngå komplikasjoner og til raskt å oppnå en reduksjon av arr. Faktisk, foruten terapeutiske prosedyrer påvirke staten babyen kompetent omsorg og bekymring.  




Яндекс.Метрика