Smerter i brystet (bryst) hos kvinner henvist mastalhyyamy, vises de som en egen symptom eller en manifestasjon av sykdom.


Smerter i brystet hos kvinner


 De fleste smerter er sykliske karakter og relatert til menstruasjonssyklusen. Årsakene er økende og vev hevelse av kjertler som vises under eggløsning og kan vare inntil utbruddet av menstruasjon. Det er en naturlig kroppstrening i ferd med unnfangelsen, i hans fravær er et tilbakeslag prosesser og symptom alene er. I smerte, i denne perioden kan kvinnen oppleve økt følsomhet og brystspreng brystvorter. Disse prosessene vanligvis forekommer i begge brystene.
 Brystsmerter som ikke er knyttet til menstruasjonssyklusen. Slike smerter kan oppstå plutselig, ofte - i ett bryst, med bankende eller verkende i naturen. Det prikking eller brennende følelse. Smerten kan være pågående og noen ganger være ganske intense. Ofte smerte er et resultat av traume i bryst slag eller fall.
 Under amming urovekkende symptom er smerter og krever umiddelbar behandling til legen. Dette symptomet er forårsaket av stagnasjon av melk i stykker av kreft som truer tiltredelsen av infeksjon og utvikling av betennelse - mastitt. Av den smertefulle symptomer raskt selskap av feber, sykdomsfølelse, og svakhet. I slike tilfeller er det nødvendig å tømme stillestående områder av kreft, infeksjoner tiltredelse til å bruke antibiotika terapi. Amming er den perioden av tid av.
 I andre tilfeller, smerte som følge av mastitt, cystisk fibrose eller kreft vevsforandringer på bakgrunn av hormonelle lidelser. Smerten oppstår under stimulering av nerveender og kan ha en annen intensitet, inntil sterke, ødeleggende og føre til psykiske lidelser manifestasjoner av smerte symptomer.
 Smerter i brystet kan være et tegn på ondartet dannelse, men kan forekomme i de senere trinn av prosessen. Sykdommen kan være ledsaget av en utflod fra brystvorten og bryst misdannelse.
 Fremveksten av smerter i brystet - en urovekkende tegn, krever denne situasjonen en obligatorisk legeundersøkelse. Hvis smertene er syklisk i naturen, er kvinne anbefalt å holde en dagbok detaljering typen og tidspunktet for forekomst av smertefulle symptomer.
 To ganger i året må du ta råd fra en lege og gynekolog mammologist for dynamisk observasjon av brystet. De må utnevne en mammografi og ultralyd brystvev, og i tilfelle av kommuner endret - sikter punktering etterfulgt av en biopsi.
 Å forebygge sykdom, kan hver kvinne etter 20 år uavhengig inspisere og palpere bryst. En gang i måneden rett etter måned, speilet med hevet, hendene så ned nøye undersøke form av kjertler og tilgjengeligheten av innhold fra brystvorten. Så hold på palpasjon sehmentarnuyu kroppen. Og i tilfelle av formasjonen i vev - øyeblikkelig legehjelp.
 Fedme, ville jeg liker å kalle sykdommen til stede. Faktisk, hvis du ser nøye, lider hver fjerde eller femte person fra denne sykdommen. Men la oss prøve å tenke, hvorfor skjer dette.


Årsaker til fedme


 Første opptreden av fedme, vanligvis dukket opp i Amerika. Fast food og snacks fet mat ledet amerikanerne til denne "katastrofe". Amerika i første omgang - et land av immigranter ankommer hele tiden. Fordi det ikke er dannet et system av riktig ernæring.
 Høyhastighets tempoet i livet av befolkningen er tvunget haug med ubrukelige produkter, og selvfølgelig drikke det hele tatt, "favoritt" all cola. Og selvfølgelig, for å holde tritt med en slik "fantastisk" land som USA, Russland også trukket inn i den samme "hull" som fast food. Som vi har sett, alt rask, førte til en massiv problem.
 Hvis du ta hensyn til kosthold i land som Tyskland eller Japan, ser vi at de har ingen problem med å være overvektig. Og grunnen er at disse landene ikke aksepterer denne type mat som fast food. Men jeg kan likevel forsikre deg - fedme behandlet.
 Men hva er årsakene til fedme kan være? La oss tenke. Den første grunnen til at jeg vil trekke fram - dårlig kosthold. Det viste seg hvis din tabell mat laget av naturlige produkter og valgt med omhu, for eksempel mat eller vil ikke føre til overvekt. Det tror ofte at spiser du og din familie. Trenger bedre fortsatt ikke bort i "McDonalds" og "kylling" og spise et komplett måltid.
 Følg nødvendigvis diett av våre barn. For barn som oftest er i faresonen. Barnas kroppen blir utsatt for fristelser og hamburgere cheeseburger. Fedme hos barn forekommer også ikke av seg selv. Dette kan bidra til, og arvelige faktorer, og kjøpt. Det er nødvendig å tenke på at noen ganger barn fedme er observert siden det første året.
 Grunn nummer to, stillesittende livsstil. Så, sitter i en trykkende kontor, er vi stadig drar drikke og spise noe søtt. Pluss det faktum at vi sitter en arbeidsdag ved datamaskinen og sjelden heve vår "ass". Snakker omkostninger ved lunsjtid, kan du ikke engang si hvorfor ikke. Det sjelden er i samsvar med det. Så tenk på bildet selv. Åtte arbeidstid, vanlig kopp kaffe, og ikke noen bevegelsesfrihet. Og til slutt - de ekstra pounds.
 Og hva de skal gjøre med dårlige vaner?
 Røyking og alkohol. Ja, disse vanene betydelig ødelegge vårt immunsystem og fordøyelse. Men er det verdt å minne folk hvor ille røyke eller drikke. Jeg tror ikke det. En annen årsak til fedme, jeg ønsket å markere en genetisk predisposisjon for fedme. Hvis ja, så de trenger for å hjelpe en lege.
 Men hva om våre menn? De også er et problem er - "hormonelle" fedme. Dette skjer som en reaksjon på metoder for steroider eller andre legemidler for muskelvekst. Så menn bør tenke når de tar noe tull. Men ikke så lett å ta og begynne å miste vekt. Jeg vil råde til å slå til ernæringsfysiologer, personlige og plukke opp menyen. Det kan føre til selv ikke veldig bra resultater.
 Som folk en masse penger for å bli kvitt ekstra pounds. Dette aktivert karbon, og slankepiller og avføringsmidler og rensende klyster. Og mange forskjellige dietter. Men etter min mening, den beste måten (selvfølgelig hvis det er ikke familie) - ernæring og konstant bevegelse. Start en fortsatt dagen med banale øvelser. Ti minutter om dagen, men resultatet er fantastisk. Jeg tror at hvis en person ønsker å se på fem poeng hver dag, finner han en måte å hjelpe kroppen din.
 Jeg vil bare si på forhånd !!!! Du vil lykkes.  
 Hendte det at candidiasis eller som det kalles av folk "trost" - en sykdom forårsaket av en sopp slekten Candida, som er til stede i kroppene til mennesker. Inntil nylig betraktet trost en kjønnssykdom. Seksuell kontakt kan utløse utvikling av candidiasis, både kvinner og menn. Senere fant at smitte skjer umiddelbart etter fødselen.

Årsaker til trost


 Mange kvinner står overfor trost. Denne sykdommen fører til mye ulempe, men ikke livstruende, er så mange engasjert i selv-behandling.
 Årsaker til candidiasis (trost) kan omfatte

 Redusert immunitet

 Redusert immunitet forekommer hovedsakelig hos kvinner under graviditet. Selv om dette er normalt, men er gjær infeksjon hos gravide kvinner farlig for liv, spesielt hvis du ikke tar medisiner. Ved fødselen, under passasjen gjennom fødselskanalen baby i kontakt med vaginal miljøet er ikke overraskende hvis han straks vil utvikle candidiasis (trost), munn eller hud.

 Ta antibiotika

 Thrush bruke den etter å ha tatt antibiotika. Det faktum at antibiotikumet dreper bakteriene som forårsaket sykdommen, og som er nødvendig for å understøtte mikrobiell balanse. Den normale tarmfloraen og lacto bakterier floraen i dette tilfellet også, er sårbare. Men sopp ikke svare på antibiotika, er de mest strid optimale forhold for reproduksjon og vekst.

 Samtidig sykdom

 Hvis du har diabetes, vil trost må takle. I alle vev økte konsentrasjonen av glukose. Rikelig søtsaker og varer laget av gjærdeig kan også bidra til utvikling av candidainfeksjon.
 Elskere av fastfood vitaminmangel observert. Han begynner å infisere tarmslimhinnen og i skjeden, noe som sikkert gjør det lettere å treffe dem patogene sopp.
 Forårsaker også trost kan være de følgende sykdommer: gastritt, kolitt, tuberkulose, pyelonefritt.
Årsaker til trost


 Personlig hygiene intim

 Skadelig virkning på lacto bakterier og fører til fullstendig ødeleggelse fortsatt bruk av såpe, som omfatter alkali. Mange populær krem-gel for intim hygiene stoff som inneholder triklosan, som er et antibiotikum (og du allerede vet hva dette kan føre til). Utvilsomt, i trange jeans og en fin, stram syntetisk undertøy, men vil tillate deg å se på den "gode", men på grunn av dette er det ingen skikkelig ventilasjon kjønnsorganer.

 Prevensjonsmetoder

 Langvarig og hyppige hormonelle legemidler forverre alkaliske miljøet i skjeden som kan forårsake trost. Også til brudd på normal vaginal mikroflora fører svært lang bruk intrauterin enhet.
 Imidlertid ikke gi opp prevensjon det er ikke nødvendig, du trenger bare tid til å ta vare på forebygging.
 Å hindre candidiasis (trost) trenger å føre en sunn livsstil, god personlig hygiene intim og spise riktig.
Яндекс.Метрика