Noen som vet hvordan dette er hyggelig - finne en gang mistet kjære ting. Multiplisere den følelsen av ti, og du vil se de som klarte å gjenvinne en gang tapte fullstendig syn. Joy anskaffe evnen til å se uten briller noen ganger så stor at emisjonskursen ikke spiller noen rolle.


Se inn i øynene hans. Korreksjon av


 Moderne metoder for synskorreksjon virkelig underverker. Men å velge en eller annen måte, du satte veie "proffene" og "imot".
 Laserkorreksjon.
 Til dags dato, er laser synskorreksjon den mest populære og effektive metoden. Imidlertid kan det ikke anses som et universalmiddel, som med alle kirurgi, har laser kirurgi kontraindikasjoner og bivirkninger. Den vanligste metoden kalles LASIK. Den brukes i de tilfeller hvor pasienten ikke har noen bestemt kontraindikasjoner, slik som, for eksempel, et tynt lag av hornhinnen.
 Metoden er som følger: under lokal anestesi på hornhinnen er kuttet og dens øverste laget stiger og bend. Deretter bruke laser forble form av hornhinnen slik at våre naturlige linse kan fokusere lysstrålene på netthinnen. Etter hjemkomsten hornhinne "sunn" form av det øverste laget tilbake til stedet som et lokk lukking operert overflaten. På grunn av de strukturelle trekk ved hornhinnen vev lag, det er godt innspilt, og helbredelse er bare noen få timer.
 LASIK Technique er den mest smertefritt av alle operasjoner på øynene. Det er derfor introduksjonen villig til å gjennomgå laser kirurgi har blitt mye mer. Men ikke bli fristet. Teknikken har mange kontraindikasjoner. Dette økt intrakranialt trykk, og sykdommer i immunsystemet, og forskjellige øyesykdommer. Det er veldig viktig å velge en god klinikk der du først, for å være ærlig, om å gjøre kirurgi og hvilke resultater kan forventes, og for det andre vil garantere postoperativ behandling i tilfelle av uventede komplikasjoner.
 Problemet er komplisert i sin tur er fremdeles åpen. På den ene siden, den eksisterende statistikken sier at når du utfører en dyktig og pasientens etterlevelse anbefalinger fra leger prosentandel av dem som visjon er svekket som et resultat, er ubetydelig. På den annen side, mens ingen vil si nøyaktig det hele kan resultere i 15-20 år. Slike data er ikke der. I stedet, graving i oftalmisk nettstedet kan du finne vitenskapelige studier som sier at etter laserkorreksjon sannsynlig svekkelse av kontrast og økt følsomhet for sterkt lys.
 Orthokeratology.
 I denne geniale skjult ord-kirurgisk synskorreksjon metode. Nemlig - gjennom natten kontaktlinser. Mens du sover, kontaktlinser påvirke hornhinnen, forårsaker den til å endre form. Morgen linse fjernet, og hornhinnen laget er tilbake til sin opprinnelige tilstand. Denne prosessen tar ca en dag, så i hvert fall det selv holde øye synsskarphet nær enhet. Metoden fungerer med nærsynthet til minus seks dioptrier.
 Som produsenter av fordeler natt kontaktlinser kalt alternativkostnader uten briller eller linser under normale våkne timer. Det som virkelig er praktisk i enkelte tilfeller. For eksempel, hvis du elsker dykke eller gjøre aktiv idrett. Et annet pluss - reversibilitet av prosessen, i motsetning til kirurgi.
 Imidlertid har sikkerhetsproblem med denne metoden for synskorreksjon ikke blitt studert grundig. På den ene siden, natt gass-permeable kontaktlinser og ikke forstyrre med oksygen, holde øye helt friske forhold. Imidlertid konsekvensene av permanent deformasjon av det corneale sjikt i flere år, er usikkert. På grunn av "ungdom" orthokeratology, pålitelige data om dette no.
 Maskinvare teknikker.
 Kan betraktes som de sikreste metoder for rehabilitering av maskinvare. Imidlertid er deres bruk heller stimulerende natur i tilfeller hvor stjernene begynte å "falle" på grunn av tretthet, forverring kraften i øyet vev, krampe på overnatting, noe betennelse eller aldersrelaterte endringer i synsnerven.
 I slike tilfeller kan du ta et kurs infrarød laser terapi, vakuummassasje eller elektrisk stimulering.
 Vi bør si om enheten "Ambliokor" utviklet av de ansatte på St. Petersburg Institute of Experimental Medicine og er klinisk testet i en rekke store russiske og utenlandske oftalmologi sentre. Prinsippet om enheten er basert på dannelsen av et nytt system i hjernen refleks tilkoblinger, gjør "rett" til å jobbe det visuelle system. I praksis pasienten bare se en tegneserie, mens sensorene av om øyet. Når bildet er uskarpt, forsvinner skjermen. Som et resultat blir hjernen tvunget til å redusere periodene med lav kontrast og optimalisere neuroner i den visuelle cortex.
 Studier viser at mens slik opplæring og kan ikke garantere absolutt avkastning på visning, men det øker skarpheten.  
 arykozne årer refererer til sykdommer som er vanskelig å "tjene". Ifølge moderne forskere, den viktigste årsaken til sykdommen - en genetisk predisposisjon. På den annen side, finnes denne tendensen i nesten en tredjedel av verdens befolkning. Ifølge statistikk, 25% av pasientene er personer i alderen 20 til 30 år, 55% - 30-50.


Åreknuter: Guide til problemet


 Å forstå mekanismen av opprinnelsen og utviklingen av sykdommen, slår vi til anatomien. Som du vet, blodårene på den inverse flyten av blod fra bena til hjertet. 85-90% av blodet passerer gjennom de dype venene i leggen og låret (dyp vene system), og de resterende 10-15% er fordelt mellom store og små subkutane venene (overfladiske venesystemet).
 Kommunikantnye årer gi kommunikasjon mellom flatlige og dype vener. Grunn av reduksjon av hofte og lår muskler venøs blod rushes til hjertet og ventiler inne venene ikke tillate det å bevege seg i motsatt retning. Når åreknuter ikke avsluttes ventilene og ventil dype komunikantnyh vener og overfladiske årer får mer blod enn de kan gå glipp av. Som et resultat av overflatevener utvide seg og svelle.
 Det er lite sannsynlig at det er en annen sykdomsforebygging som er så lett og behagelig. Dette er en av øvelsene: økningen av sokker. Startposisjon - står rett, føtter parallelle med hverandre og presset mot hverandre. I rett tid - stige på sokker, på grunn av to - opustytesya opprinnelige posisjon. Gjenta 20-30 ganger. Den samme øvelsen gjentas med bestemmelsene hælene sammen, tærne - separat.
 Menn åreknuter observert i to ganger sjeldnere enn kvinner. Og alt fordi bindevevet hos menn er en stor styrke og elastisitet. De fleste åreknuter er utsatt nedre ekstremiteter.
 I de innledende fasene av sykdommen ikke medfører mye ulempe. Eksternt, er det manifestert i utseendet på beina på vaskulære "stjerner" og "nett". På kveldene kan føttene føle tretthet, tyngde, brenning, kribling. Til tross for den tilsynelatende ubetydelighet av sykdommen på dette stadiet trenger å se en lege, fleboloha. Ved videre utvikling av sykdommen i områder skadede årer vises ødem, mørkner huden og komprimeres i avanserte områder av venøst ​​blod samler seg og danner en stillstand og varicer.
 Komplikasjoner av sykdommen kan resultere i utseendet på beinet venøse sår og blodpropper. Siste utgjør den største faren, som bly trombe fra fartøyet veggen og traff den med blodstrømmen til lungene, kan hjertet føre til dødsfall.
 Spesialister, ernæringseksperter anbefaler å spise spirer spirer frøene. Det faktum at spirende, spire svært mobiliserer sin vitalitet. På den tiden produserte det maksimalt antall antioksidantvitaminer, blant annet vitamin C, sporstoffer. Når åreknuter anbefales spirer frø av bokhvete, gunstige effekter på vaskulær vegg.
 Behandlinger for åreknuter er delt inn i kirurgisk og konservativ. Valget av behandlingen er avhengig av graden av sykdommen og graden av veneblodstrøm. For å avgjøre hvilken behandling som er nødvendig i hvert enkelt tilfelle kan bare fleboloh lege.
 Operativ behandling - fjerning av åreknuter er vanligvis brukes for påvisning av endrede årer av stor diameter. Moderne kirurgi teknikker tillate slike operasjoner på poliklinisk basis. Som et resultat av operasjonen, som varer 15-2 timer til fots gjort flere små snitt og syk Wien trukket ut. Etter operasjonen er praktisk talt usynlige klippepunkter.
 I tilfeller hvor omfattende små badebukser eller individuelle komponenter av overfladiske vener, er det vaskulære "stjerner" eller vaskulær mesh, for å oppnå en kosmetisk effekt og for å hindre ytterligere utvidelse av mulig bruk av skleroterapi.
 Det vesentlige ved denne fremgangsmåte er at pasientens blodåre injeksjonen administreres av visse medikamenter sclerosant at ødelegge den indre overflaten av karet. Resultatet er sklerose (kjent som "bonding") fartøy vegger. Denne metoden er meget populære, men det har noen kontraindikasjoner, som for eksempel fedme, begrenset bevegelighet av pasienten, tilstedeværelse av akutt betennelse i huden, og andre. Også når mulige sklerose tilbakefall som Wien, vil skje igjen.
 På ethvert stadium av sykdommen årer for sent å begynne behandlingen. I avanserte tilfeller, tilstedeværelse av ødem, åreknuter konglomerater, trofiske sår behandling er lang, og kombinerer kirurgiske og konservative metoder og kompresjonsbehandling. I de tidlige stadier av sykdommen er trolig begrenset venotonics inntak, kompresjonsstrømper klasse eller profylaktisk skleroterapi.
 Velg en behandlingsstrategi for å hjelpe diagnose, ideelt om det ville ultrasonisk tosidig skanning av skip, noe som bidrar fleboloha vurdere situasjonen, for å utelukke tilstedeværelse av blodpropp i de dype venene i lumen og plukke individuell behandlingsregime. Jeg ønsker å advare fans selv fra ukontrollert bruk av salver og geleer som inneholder heparin. Spesielt på irritert hud. I stedet for å redusere symptomer på venøs insuffisiens kan forårsake eksem. Bare rettidig behandling spesialist vil hjelpe deg å holde føttene friske og vakre og hindre utvikling av åreknuter og venøs insuffisiens.
 Wang rådet healer med åreknuter gjør du følgende: ved daggry for å gå duggvåte eng i rene bomullssokker. Deretter bør propytavshyesya dugg sokker tørke føttene rett på pasienten.
 Konservativ behandling kan bli delt inn i tradisjonelle og utradisjonelle. Og de begge anvendes, vanligvis i de tidlige stadier av sykdommen. Den tidligere inkluderer medisinsk metode og komprimeringsmetoden.
 I dag er det mange stoffer som forbedrer blodsirkulasjonen, kapillær arbeid og tone av vaskulære vegger, for eksempel "Venoruton", "Detraleks", "Trybenozyd" og andre. Foreskrive noen medisiner bør en lege. Kompresjonsbehandling inntil nylig sett på som et ekstra middel til medikamentell behandling eller kirurgisk behandling. Men det siste tiåret metode for komprimering terapi ble betydelig forbedret, i stor grad på grunn av nye tekniske evner.
 Metoden er bruken av elastiske bandasjer eller kompresjonsstrømper. Fordeler jersey før bandasjene er at kompresjonsstrømper eller tights for å gjøre en bestemt etappe press, ikke avhengig, slik tilfellet er med bandasjer, riktig svingete. I tillegg er trykket fordeles natur - avtar fra låret til foten, og skaper gunstige forhold for utstrømningen av blod. Samtidig kompresjonsstrømper mye mer elastisk bind.
 Alternativ medisin og forebyggende behandlinger inkluderer urter og igler. Håper disse folk rettsmidler for å kurere så det er ikke nødvendig, men de også forsømmelse er nødvendig. Urteteer bidra til den generelle forbedringen av kroppen, noe som utvilsomt vil ha en positiv innvirkning på arbeidet til venesystemet. Men før du ty til en spesiell oppskrift bør oppsøke lege phytotherapeutist.
 Det er noen generelle regler for forebygging av åreknuter.  
Яндекс.Метрика