Som sommeren - så alle trodde en ting: hvordan du raskt finne nydelig gyllen brunfarge. Men vi er villige til å lukke øynene for behovene til huden vår og tro noen myter. La oss prøve dette året å gjøre noe annet, avkrefte myter og vil sole seg etter reglene.


9 farlige myter om solkrem Myte 1: for sjokolade tan lenger trenger en brunfarge.
 Dette er helt usant. Tonen tan avhenger av mengden og kvaliteten av melanin i huden: fair-skinned og blonde mennesker det er mindre enn mørkhudet. Reaksjon for ultrafiolett stråling er melanin som "vises". Som mengden melanin i huden av hver person er genetisk bestemt, svetlokozhaya blonde aldri kunne oppnå en bronse hudfarge brunette, og ingenting kan gjøres. Langvarig soling kan bare skade huden.
 Myte 2: tan til mørkere ut, velge en krem ​​med en lavere grad av beskyttelse.
 Falsk. Betyr å beskytte huden mot solen velges avhengig av huden photo. Totalt seks, og bestemme hvilken du tilhører, er enkel:

 Photo 1: veldig lys hud, ofte - med fregner, blondt eller rødt hår, lyse øyne; Folk i denne type melanin mindre enn alle andre, er det veldig lett å brenne og tan lik nesten umulig.

 Photo 2: lys hud, noen ganger med fregner, brunt hår, lys øyne; sensitiv hud brenner lett.

 Photo type 3: medium nyanse mellom lys og mørk hud, mørkt hår og øyne - er noen ganger hudforbrenninger i solen, men senere på det dannes jevn brunfarge.

 Photo 4: mørk hud, mørke øyne og hår, er huden av denne typen intense nyanser av brunfarge.

 Photo type 5: mørk mørk hud, sorte øyne og hår - hud i solen dette er neppe mørkere.

 Photo 6: svart hud, hår og øyne - et bilde typen afrikanere.

 Kremer med ulik faktor SPF (solfaktor - solfaktor) er utformet for å beskytte huden photo annerledes:

 SPF 6 og under - ikke beskytter huden;

 SPF 6-10 - lav grad av beskyttelse krem ​​er bare egnet for photo 4;

 SPF 15-25 - den gjennomsnittlige graden av beskyttelse krem ​​egnet for photo 3;

 SPF 30-50 - høy beskyttelse krem ​​er egnet for foto type 2;

 SPF 50 og over - meget høy beskyttelse krem ​​egnet for photo en og for å beskytte huden for barn.

 Etter de nye internasjonale regler for pakker solkrem forbudt å bruke fraser som "full beskyttelse", "sun block" osv, som filtre som beskytter huden med 100%, er det ingen

 Myte 3: etter bruk av hudkrem er fullt beskyttet og kan utføres i solen hele dagen, ingenting å bekymre seg.
 Her bare tre feil. Etter de nye internasjonale regler for pakker solkrem forbudt å bruke fraser som "full beskyttelse", "sun block" osv, som filtre som beskytter huden 100% finnes ikke.
 Det andre er at ingen krem ​​kan jobbe 8-10 timer - for å oppdatere beskyttelsen hver 2 time og etter bading. Den tredje feilen: i solen mellom 11 og 16 timer av dagen er spesielt skadelig for huden, samt slike stadig garvede modeller som Gisele Bundchen, aldri gjør det ikke.
 Men hvis du anta at vil være i solen hele dagen (for eksempel i tropiske land vil du tour), ta vare på huden din, kan du bruke en krem ​​med SPF maksimale og deretter lukkede klær.

 Myte 4: en mørk, bruk solkrem er nødvendig.
 Dette gjelder bare for foto type 5 og 6, som du mest sannsynlig ikke vil føle.

 Myte 5: kremer bare beskytte mot ultrafiolett stråling typen kunst.
 Ultrafiolette stråler av type A trenge inn i de dypere lag av huden, og derfor er farligere enn bjelketypen CT. Vanligvis kremer er beskyttet mot begge typer stråler, og beskyttelse mot stråler av A bør være om lag en tredjedel av beskyttelse mot stråler av typen kunst.

 Myte 6: Hvis du tan raskere i de tidlige dagene av ferien, ikke brent; deretter kremer er ikke nødvendig.
 Faktisk bedre brunfarge så sakte som mulig, deretter tan faller jevnt, gjør huden venne seg til solen og brenne fare nedenfor. Så i de tidlige dagene skal tilbringes på stranden så lite tid, strengt å overholde se mindre farlig solen. På solbrun hud bør bare sette solkrem: foruten beskyttelse krem ​​fukter og gir næring til huden, så obrzom redusere stress for henne å møte med solen. Ikke glem at solen - en faktor på aldring №1 og ta vare på huden din.

 Myte 7: oljer for huden "tegne" tan, og kremer og emulsjoner bare hindre sole seg.
 Tekstur til produktet og dets sammensetning kan være forskjellige, så forskjellige og dens egenskaper. I de mest populære biler, kremer og emulsjoner er alle solkremer - både kjemiske og fysiske. Tett tekstur nødvendigvis bety en høyere grad av beskyttelse. Oljer, hud som dekker tynn film, ikke gi så høy beskyttelse som kremer og emulsjoner. De mest avanserte verktøy for enkelt og kjapt sprayet fordampe fra huden, vanligvis ikke like pålitelig som kremer. Endelig stokk bare egnet for leppene, men den er også nyttig for å sette på feltet av pigmentering.
 Lys-skinned folk til å bedre overvinne fristelsen namazatysya solbrun olje, egnet for mørkhudet, og ikke gir pålitelig beskyttelse for foto type 1 og 2.
 Sommer - det er ikke bare en bekymringsløs glede, men også en tid da hud og hår bør se nøye. Først av alt, må du ta vare på intens fuktighetsgivende og beskytte huden mot ultrafiolett stråling. I dag mye av pleieprodukter for ansikt og kropp kan være vanskelig å velge. Jeg vil råde deg til å ta hensyn til en universell middel som kokosolje. Olje skaper en stabil beskyttende lag gir fuktighetsgivende, anti-inflammatorisk, fremmer en jevn og vakker brunfarge. Krukke av olje kan ta med deg til stranden, søke etter behov. Etter stranden for å ta en kald dusj og satt på ansiktet og kroppen - tan er mer tett og intens, og du vil spare huden din fra dehydrering.
 For hårpleie, ville jeg råde til å bruke olje-balsam som inneholder silikon, som absorberes raskt, konvolutte hvert hår og beskytter mot skadelige miljøpåvirkninger. Likevel, sommer ikke alltid ønsker å gå til hodeplagg. Denne oljen kan brukes på vått og tørt hår, er det ikke vanskelig og stikker fett hår effekten varer hele dagen. Oljen gjør håret mykt og silkeaktig, effektivt beskytter håret mot brudd og forhindrer eksisjons- unngå rot. "
 Myte 8: Hvis sole seg i skyggen, eventuelle midler ikke trengs.
 Hvis din hud bilde typen refererer til en eller to kremer uten engang en skygge må du brenne, ikke nøl! UV-stråler reflekteres fra alle overflater trenge vann, slik at en virkelig pålitelig solbeskyttelse, særlig i de sørlige landene - ikke forlate rommet. Men du kommer ikke til dette, så det er bedre å bruke kremer.
 Myte 9: ute av stand til å komme tilbake fra ferie i sør - ikke skrelle deretter to uker.
 Det er mulig, men krever forsiktig håndtering av solen.
 En uke før turen vel å behandle kroppsskrubb eller slappe av i badekaret med en kost til å frigi de gamle hudceller - slik at du øker sjansene dine for en jevnere brunfarge som vil bli lenger. Ved ankomst på start for å bli involvert i prosessen soling enda saktere enn antall din photo. Hvis du vet om seg selv i stand zahratysya sandvolleyball, og glemmer at det var på tide å oppgradere beskyttelse, sørg for at du kjenner eller noen minnet timer med venner. Hver bading i sjøvann ta frisk dusj (salt igjen på huden kan provosere brannskader), og deretter bruke solkrem. Retur fra stranden, sørg for å bruke en beroligende fuktighetskremer "After Sun" - dette er hyggelig og veldig bra for huden.  
 Ifølge statistikk, ønsker hver kvinne å være lykkelig og å ha en sunn mor og en tøff gutt. Alle ni måneder mens fosteret er i mors liv, i hjertet av en kjær, dens utvikling og helse avhenger av god ernæring, hygiene og leve sunt mor.


Trost i svangerskapet


 Det er i løpet av svangerskapet er det en stor restrukturering av den kvinnelige organismen, og deretter enkelt utvikle ulike smittsomme sykdommer. De fleste gravide kvinner står overfor en av de vanligste soppinfeksjon - trøske (candida).

 Trost i svangerskapet er ledsaget av ulike symptomer på rastløs, svie og kløe i vulva, cheesy hvit utflod med en ubehagelig sur lukt fra skjeden, smerte følelse ved vannlating, smerter og rikelig utsondring under samleie. Volumet av slim etter et bad og i trøtthet.

 Provosere trost kan vitaminmangel, nedsatt immunforsvar, hvis det er problemer med mage-tarmkanalen og urinveiene, vagina gjengroing, antibiotika, kortikosteroider.

 Hvis du finner deg selv følgende symptomer og de plager deg, ikke umiddelbart panikk. Å etablere en nøyaktig diagnose og for din sikkerhet bare for å besøke en gynekolog og få testet: mikroskopi - studiet av smøre fargede flora under mikroskopet.

 I utgangspunktet alle kvinnene begynner å medisinere seg selv. På dette tidspunktet er du setter din helse i fare og baby på grunn av graviditet, de fleste legemidler kontraindisert. Etter analysen behandlingen legen vil foreskrive deg.

 De fleste gravide kvinner reseptbelagte medisiner er trygge lokal handling "mikonazol", "Clotrimazole", "Pymafutyn", "natamycin" "Nystatin", "Tsiklopiroks", "Isoconazole."

 Drikk rikelig med vitaminer, tranebær juice, spise riktig og ikke bare skadelig for kroppen produkter. Ikke vær nervøs, stress tilstand påvirker også smitte.

 Gjær infeksjoner kan fjernes ved folk rettsmidler. Det bør vaske (jo mer jo bedre) avkok av eik bark, kamille, tjue prosent løsning av natrium tetraborate i glyserol, gjør bad med calendula, eliminere bruken av såper og parfymer intime.

 Gravide anbefales ikke å gå med trange ting fra syntetisk, og helst ha komfortable og løs bomull undertøy.

 Kjør trost er ikke nødvendig. Konsekvensene kan være vanskelig. I denne infeksjonen tilstanden forverres gravid og nyfødt baby kan bli født med infeksjon. Overvåke deres helse bør ikke bare under graviditet, men også til henne. Etter diverse medisiner og høyt kvalifiserte leger er ikke i stand til å gjøre noe. Selv i dag teknologi i medisin er svært avansert, men bli kvitt candida alltid umulig. En overvåke deres helse og helsen til barnet ditt, du skylder deg selv.  
Яндекс.Метрика