ushna svovel - en klebrig stoff gul-brun farge, som minner om klebrig papir som stikker eller skall, som hindrer støv, skitt, bakterier og andre irritanter i øret. Produserer ørevoks kjertler svovel, som er plassert i det ytre øret. Deres tall er ca 2000 av disse kjertlene. For en måned produserer de ca. 20 mg svovel.


Svovel plugger i ørene De viktigste komponentene i ørevoks - dette lipider, fettsyrer, kolesterol, og svovel kan oppløses i vann og fungerer som en naturlig smøremiddel som forhindrer uttørking delikat epitel meatus og trommehinnene.


 Årsaker til øre ørevoks


 Nå vil vi vurdere flere årsaker til øret ørevoks:

 Ved uregelmessig hygiene.

 Hvis du bruker høreapparat.

 I anatomiske defekter som medfødt og ervervet.

 Svovel kork aksje følgende typer:

 Pastopodobnыe.

 Plastilinopodobnye.

 Tørr og solid.

 Den viktigste årsaken til svovel er feil huden bak ørene. Mange tror at det er nødvendig å ofte rense ørene og trenge dypere og må rengjøres med en ganske vanlig bomullspinner. Bruk disse pinner er ikke anbefalt fordi de er små og tynne ull. Grunn av mangel på bomull i dyp rengjøring av ørene vil bli forstyrret prosessen med å rense øregangen. Også, ved hjelp av pinner du kan skyve svovelsyre kork til trommehinnen eller øre vondt, og da må du se en lege for å fjerne svovelsyre kork medisinsk metode.


 En annen årsak til ørevoks er et høreapparat. Jo lenger du bruker den, jo større er muligheten for blokkeringer av svovelsyre kork. Også folk som jobber på steder der støv, møtt med dannelsen av lunger i ørene. Dette er på grunn av den vanlige hit i øregangen og del skitt hindrer naturlig separate otmyrayuschym celler.

Svovel plugger i ørene Legene vet ikke utelukke flere årsaker til ørevoks, nemlig anatomisk defekt som vises ved fødselen eller alder, og det kommer vann inn i øregangen, høy tetthet dannet ørevoks. Merkelig men dannelsen av en stor masse av ørevoks kan forårsake dårlig arvelighet.

 Å bestemme dannelsen av ørevoks i øret, må du gjøre en prosedyre, kan du bare gjøre med noens hjelp. Prosedyren er ikke komplisert. Ta tak i øreflippen trekk forsiktig ned og se på innsiden. Også, hvis du finner ut at er godt å høre, er det nødvendig å se en spesialist, slik at helse gjennom ørepropper ble fjernet.


 Forebygging og avhending av ørevoks


 For å unngå ørevoks, husk at det ikke er anbefalt å rense ørene mer enn tre ganger i måneden. Når vil rense oftere da ørevoks vises raskere og derfor må forholde seg til trafikkorker oftere.

 For å unngå trafikkork ønsker å bruke forebyggende metoder som kan brukes selv om du var pluggene i ørene. Å kvitte seg med øreplugger du vil trenge en vegetabilsk olje eller vaselin, hydrogenperoksid, for å hjelpe myke opp ørevoks. Da bare en som innpodet de ovennevnte legemidler bør oppvarmes til en temperatur som ikke bør være under 37 ° og over. Hvis temperaturen er høyere, kan du bli brent. Kapaa bare 4-5 dråper to ganger om dagen. Denne fremgangsmåten blir utført i fem dager.

 En annen metode for å hindre eller fjerne øreplugger er pakninger. Å komprimere du trenger hvitløk og kamfer olje. Ta ett fedd hvitløk, male den godt og bland med tre dråper olje som bør være litt varm. Så et stykke gasbind eller en bandasje, smachyvaete i den resulterende massen sette inn i øregangen og la stå i 25-30 minutter, og skyll med varmt vann øre. Denne prosedyren gjøres best på kvelden før sengetid.

 En populær metode for å fjerne lunger er løk juice. Den brukes i tillegg til hydrogen peroxide, begravet 3-4 dråper i hvert øre. Før bruk skal du kontrollere løk juice ørene at de ikke har noen sår eller riper, ellers kan du skade trommehinnen.

 Og viktigst av alt, hva som ikke skal gjøre når du finner deg selv svovelsyre kork. Ikke skyll øret press vann på grunn av høyt trykk kan skade trommehinnen og skubbe en kork videre. Dette fører til det faktum at du har brutt hørsel.

 Hvis du fortsatt kjøre inn i dette problemet og tradisjonelle metoder ikke hjelpe deg, ikke vær redd for å gå til legen. Etter å ha fjernet lunger ved hjelp av en lege er smertefri og tar bare noen få minutter, og de fleste er ikke farlig.


 Sjeldne moderne kvinne aldri hørt om en slik sykdom som cervicitis genitalia. For å forstå hva det er, slår vi til teorien om saken.

Cervicitis cervix


 Cervicitt - er en inflammatorisk sykdom, som er konsentrert i sentrum av livmorhalsen. Risikoen for cervicitt øker med alderen av pasienten. Fremveksten av sykdommen før å få vaginal mikroflora E. coli, klamydia, mykoplasma, streptokokker, ureaplasma, gonokokker, virus og sopp.
 I vaginale infeksjoner, hvilke faktorer som provoserer utseendet av sykdommen omfatter:

 tilstand av graviditet og fødsel;

 sykdom i reproduktive system;

 endokrin sykdom;

 tidlig seksuell aktivitet og hyppig skifte av partnere;

 skade på livmorhalsen, er mekanisk i naturen (abort, installasjon Intrauterin enhet);

 bruk av prevensjon narkotika;

 senket immunitet;

 manglende overholdelse av grunnleggende hygiene kjønnsorganer.

 I løpet av sykdommen gynekologi deler cervicitis akutt og kronisk, inflammatorisk formidling prosess - det sentrale og diffuse. Kronisk sykdom fører ofte til эrozyrovanyyu cervical sin jevning. Årsaken for cervicitis hvis han flyttet i kronisk stadium, nesten umulig. For å hindre overgangen fra akutt til kronisk cervicitis kan raskt behandlingsstart.
 Lokalisering cervicitis fornem: endocervicitis (betennelse prosessen, episenter som er i livmorhalsen), эkzotservytsyt (betennelse prosessen lokalisert i avdeling for vaginal livmorhalsen).
 Det er også atrofisk cervicitt forårsaket av, foruten infeksjoner kan være cervical erosjon, cystitt, vaginitis og andre sykdommer i det urogenitale system.

 Det kliniske bilde av sykdommen

 Typiske manifestasjoner av akutt cervicitis kan betraktes tung utflod, skummende, cheesy, har en annen tekstur og farge. Lidelse er ledsaget ved å dra eller kjedelig smerter i nedre del av magen, tar smertefull vannlating også karakter. Smerten kan oppstå under samleie. Akutt cervicitis kan være ledsaget av svimmelhet, høy feber, oppkast.
 For kronisk cervicitis flyte karakteristisk brennende følelse som følger utflod, hevelse av livmorhalsen. Mellom menstruasjon og under samleie kan føre til blødninger. Forsinkelse av behandlingen kan ikke, fordi slutt cervicitis behandling dramatisk komplisert.

 Diagnostisering av cervicitis

 Hovedmålet diagnostisering av sykdommen - for å hindre overgang av akutt kronisk cervicitt.
 Noen ganger, cervicitis ikke manifestert symptomatisk som for rettidig identifisering av sykdom bør gjennomføre regelmessig gynekologisk.
Cervicitis cervix

 Når vises ved hjelp speil blir rødt, konsentrert på utsiden av hullet i livmorhalsen, er purulent utflod fra henne. Deretter cytologisk prøve tatt på flora og underlivsinfeksjoner. Dette bidrar til å identifisere den utløsende agent og riktig behandling. Tilstedeværelsen av et stort antall av smøre-lymfocytter, hvite blodceller og røde blodceller indikerer at sykdommen utvikler seg. I tillegg er kolposkopi utføres - undersøkelse ved hjelp av en spesiell enhet som gjør at du kan se mer tydelig cervical slimete og definere det i den minste endring.

 Hvordan å behandle cervicitis?

 Behandling av cervicitis - en lang prosess, som krever mye arbeid på den delen av pasienten. Dette gjelder kronisk sykdom, siden det er nødvendig ikke bare for behandling, men også for å behandle komplikasjoner. I tillegg tilbringer behandling av kvinner trenger å bli sjekket og hennes seksuell partner, og om nødvendig utnevne behandlet ham.
 Å ødelegge den utløsende agent forskrive antibiotika (tidligere gjennomført test for følsomhet for antibiotika). Hvis cervicitis candidiasis, flukonazol administreres oralt, vaginalt - econazole. Når chlamydial cervicitis brukt tetracyclin, ofloksacin, azitromycin. Atrofisk cervicitis brukt hormoner som østriol.
 I nærvær av infeksjoner, fore virus (herpes, papillomavirus, etc.) legen antivirale midler, vaginale kremer, suppositorier. For eksempel er hvis du har genital herpes acyclovir pasient tildelt papillomavirus behandlet med interferon.
 Langvarig eller cervicitis i fravær av effekt av konservativ behandling ved hjelp av kryoterapi, laser terapi eller diathermocoagulation.
 Hvis komorbiditet er også tildelt sin behandling.
 Behandling av cervicitis i en gravid pasient har en rekke funksjoner. Bruken av antibiotika er forsiktig under streng medisinsk tilsyn for å hindre muligheten for premature fødsler og aborter.
 Å hindre cervicitis bør følge noen regler:

 besøker gynekolog (minst to ganger per år);

 Riktig valg av prevensjons medikamenter som må oppnevne en gynekolog;

 rettidig fjerning av endokrine lidelser, mekanisk skade av livmorhalsen;

 avvisning av abort;

 hygiene kjønnsorganene.  
Яндекс.Метрика