Doppler ultralyd i svangerskapet
 Graviditet - lykkelig og engstelig periode i livet til hver kvinne. Gleden av å møte med barnet frykten overskygger alle slags komplikasjoner, som dessverre ofte i det siste. For å gjøre nøyaktig fosterovervåking ved hjelp av de nyeste metodene for diagnose: Doppler ultralyd, ekko og kardyotokohrafyyu.
 Doppler - en studie ved hjelp av ultralyd, der legen kan vurdere blodstrømmen i blodårene og indre organer ufødte babyen og se den generelle tilstanden til fosteret. I tillegg kan ved hjelp dopplerohrafa se de tidlige stadier av patologien av blodtilførselen til placenta og uterus hos kvinner og for å vurdere hvorvidt tilstrekkelig føtalt næring og oksygen.
 Indikasjoner for Doppler
 I de fleste tilfeller er Doppler ultralyd i svangerskapet gjort under rutinemessig ultralyd ved 32 uker, selv om det er noen medisinske problemer, og kan gis på et tidligere tidspunkt.
 Indikasjoner for en ekstra formål er det en rekke av patologier oppdaget som en fremtidig mor og ufødte barn.
 Gravid:
 - Hypertensjon;
 - Akutt eller kronisk nyresvikt;
 - Alkohol og tobakk;
 - Staten for svangerskapsforgiftning, som truer liv og helse til fosteret og mor;
 - En autoimmun lidelse hos gravide (diabetes);
 - Karsykdommer (preeklampsi);
 - Tynget obstetriske historie.
 Hos fosteret:
 - Graviditet eller to masse frukt;
 - En liten mengde av fostervann;
 - Underernæring fosteret (IUGR);
 - For tidlig aldring av morkaken.
 Typer Doppler
 Nå, med hjelp av moderne diagnostisk utstyr, kan holde to forskjellige moduser av Doppler ultralyd under svangerskapet:
 1. Dupleksskanning gir en mulighet til å gjennomgå status og vaskulær permeabilitet, og i å oppdage avvik kjenner årsakene til denne tilstanden. I tillegg er en lignende undersøkelse med høy presisjon gjør det mulig å studere de anatomiske trekk ved strukturen av blodkar og blodstrømmen i disse.
 2. triplex skanning typen skiller seg fra den forrige inspeksjon nærvær av et fargebilde modus som skaper en mer komplett og informativ bilde.
 Venteprosedyrer
Doppler ultralyd i svangerskapet
 Ingen spesielle forberedelser før eksamen er utført. En kvinne venter på en baby kommer inn på kontoret av diagnostisk ultralyd utstyrt med en sensor-doppler. På magen til en gravid brukt en spesiell gel-lignende kontakt struktur forbedrer ledningsevne og gjør det lettere å skyve sensoren på huden. Finne fartøyet eller området krever undersøkelse omfatter legen funksjon dopplerohrafa og nøye vurdere bildet vыvodyaschuyusya skjermen. Deretter selve enheten gjennomfører analyse av informasjon og utstede en konklusjon om eksisterende brudd.
 Sikkerhetsforskning
 De fleste kvinner er opptatt av - ikke som stråling påvirke helsen til det ufødte barnet? Leger i en stemme si at prosedyren er ikke absolutt ingen fare for verken mor eller fosteret. Bølgene som brukes for Doppler ligge i området, ikke ta menneskelige hørsel, ikke forårsaker ionisering eller oppvarming av vev.
 Dette er lett å forske, kan tidlig oppdage en slik patologi av fosteret som hypoksi, hjertefeil, bør du vurdere en manifold og navlestreng forviklinger og beregne trykket i blodårene i mor, og dermed forebygge komplikasjoner som trombose.
 Til tross for mangel på skade, de fleste leger forsøker å foreskrive prosedyren Doppler bare hvis strengt nødvendig. Så ikke overse anbefalingen om å bestå en test av din gynekolog. Eventuelle spørsmål som oppstår i fremtiden mor om det er tilrådelig prosedyrer, bedre spørre legen din umiddelbart.  
Utslett rundt munnen av et barn
 Utslett rundt munnen av et barn - ganske hyppig. Vanligvis er utslett 2-3 dager, hvis du nøye følger hygiene og avstå fra bruk av mulige allergener (sjokolade, sitrusfrukter, meieriprodukter). Kviser rundt munnen kan ikke ta lang tid (uke, måned). I denne situasjonen trenger hjelp barnelege, allergolog eller hudlege.
 De viktigste årsakene utslett rundt munnen til et barn
 1. barndom babyer ofte suge en smokk eller hold lang munn flaske med blandingen. I løpet av tenner babyer Rikelig spytt. Huden rundt munnen og haken konstant fuktig og irritert. Dette er en sak rødhet og utslett rundt munnen. Barneleger anbefaler i slike tilfeller alltid bli våt hud og regelmessig rengjøre den med en bomullsrulle dyppet i barn fuktighetsgivende lotion. Morgen og kveld for å smøres irritert overflaten inflammatorisk babyen krem, for eksempel "Bepanten."
 2. Liten utslett rundt munnen av et barn kan indikere en allergisk reaksjon. Disse lesjonene komme plutselig og forårsake ubehag. Hvis utslettet er ledsaget av tåreflod og forbedret rennende nese, 97% av denne allergien. Barnet trenger å finne antihistamin. Ganske mild handling forskjellige narkotika "Fenystyl" "Claritin" og "loratadin". Velprøvd salve "Loryzan." Du må prøve å finne årsaken til allergier og unngå kontakt med allergenet barnet.
 3. Noen ganger utslett vises etter vaksinasjon. Denne type reaksjon i kroppen på babyen immunisering. I slike tilfeller er det nødvendig for å hindre barnelege om bivirkninger. Barnet kan oppnevne stearinlys "Viburkol" eller homøopatiske midler.
 4. Den vanligste årsaken utslett rundt munnen - banale skitt. Hvis en gutt er å trekke i hans munn, søle over drinker og alle yzmazыvaetsya under måltider - enkle utslett og irritasjon ganske sannsynlig. Du må installere privilegiet av å spise, vaske babyen med baby såpe etter å ha spist og drukket, og utslett raskt gå.
 5. Hvis barnet er å vandre ute i vind eller kalde været, kan usikre sart hud obvetrytsya eller obmorozytysya. Utslett rundt munnen kan signalisere skade på epidermis og fuktighet ubalanse. Irritert hud bør smøre babyen krem ​​("Bepanten", "Summamed"). Senere, før du går ut, må du sette barnet på eksponert hud beskyttelseskrem («Chicco», «Baby-plus»).
 6. små lesjoner kan også være en reaksjon på insektbitt. I slike tilfeller, bruk rubbing brus løsning eller gel "Fenystyl."
 7. utslett rundt munnen kan være de første tegn på infeksjon. Dersom barnet i løpet av dagen eller feber var andre a-typisk kjennetegn, trenger hjelp lege. Barnet kan være smittsomt for andre. Med utslett starte følgende sykdommer: vannkopper, meslinger, røde hunder, skarlagensfeber, meslinger, herpevyrnaya infeksjon, mononukleose.
 8. Tilstedeværelsen av ormer i et barn kan også vises små utslett rundt munnen.
 Forebyggende tiltak
 1. Hvis et barn rikelig spyttsekresjon - smøre huden beskyttende krem.
 2. Før vaksinasjon kurs propyyte vitaminer og homøopatiske midler for å styrke immunforsvaret.
 3. Fôring og nye produkter for å angi sakte, nøye ser reaksjonen til barnet.
 4. Rengjør forsiktig babyens hud og daglig tur i frisk luft. Hvis du bor på gaten hver dag, ved å senke temperaturen huden vil gradvis venne.
 5. All frukt og grønnsaker før servering bør være godt vasket i varmt vann. Mange allergiske reaksjoner er ikke årsaken til frukt, og holdt seg på overflaten kjemikalier.
 6. Bruk baby pleie produkter for hud og babyen vaskemidler. Dette vil spare barnet mot allergisk eksem.
 Hvis utslettet er ikke et barn, men er komplisert av andre patologiske forandringer, ringe lege umiddelbart.  
Gaver til nyfødt jente?
 Fødselen av en baby - en betydelig hendelse i hver familie. Vanligvis gratulere den lykkelige foreldre jag til sine venner og bekjente. I dette tilfellet, oppstår spørsmålet umiddelbart med en gave som bør være nyttig ikke bare for barnet, men som sin mor og far.
 I dag, i butikker kan du finne et stort antall forskjellige gaver fra leker som er suspendert over lekegrind og slutter kostutviklings tilbehør.
 I henhold til anbefalingene fra ekspertene vil den mest passende gave være et nyttig tillegg til omsorg for barnet som vil gjøre livet litt mer behagelig ung mor, derimot, er ikke et tema av overordnet betydning. Et slikt tiltak vil gi din gave unik og samtidig, eliminere den sannsynlige kamper. Det faktum at leker og klær for baby, foreldre og slektninger skaffe på forhånd, men bekvemmeligheten av tiden har glemt. Dette er din sjanse til å gi dem uvurderlig hjelp og støtte.
 De mest vanlige og praktiske gaver
 De mest praktiske gaver til nye foreldre vil alltid være penger. Det er lett å forstå og forklare, men som et barn trenger å kjøpe bleier, baby formel og mer, som er forbundet med betydelige kostnader.
 Som for farge, som er oftest assosiert begrepet barn, foretrekker å unngå dem. Hyppige situasjoner der barn har allergisk reaksjon på pollen eller sterk smak og en ung mor ikke alltid har lyst og tid til å rote rundt med arrangement buketter.
 I tilfelle at du bestemmer deg for å kjøpe bleier for nyfødte lager, er det et klart behov for råd moms jenter, fordi dette produktet er valgt, ikke bare av alder, men også vekten av barnet.
 Hvis du ikke kan motstå den magiske dress eller kjole som vil helt klart være en flott liten jente, fortvil ikke. Barna vokser svært raskt i nær fremtid, vil det være bare klærne på størrelse.
 Velge en gave til nyfødt jente, er det verdt å huske at unge foreldre alltid fryde ulike fasiliteter for barnepass og sengetøy. For eksempel, vil selve gaven være barn gels og sjampo, samt myke håndklær og sengetøy.
 En av de beste alternativene for en dag - en enhet som vil være nyttig for den unge moren på kjøkkenet. Det kan være en rekke enheter som har funksjon av varsling, tidsur eller temperaturkontroll oppvarming.
 Hva er nyttig å gi nyfødt jente?
Gaver til nyfødt jente?
 En nyttig presenterer en spesiell pute utformet for å mate barnet. Hun har en spesiell form som gjør det mulig å plassere barnet i den mest praktiske og komfortable posisjonen. Når dette produktet er verdt å betale oppmerksomhet til stuffing puter. Det er best å kjøpe puter fylt med spesielle baller polyэstyrola unngå vanlig skumgummi og syntetisk fyll.
 Andre på listen, men ikke minst, kan du ringe den magiske bleie utstyrt med borrelås. Med dette produktet, kan du sette barnet til å sove uten tepper eller ekstra bleier. Under søvn, barna føler deg komfortabel og koselig, men kan ikke svinge armer og ben, noe som hindrer utilsiktet oppvåkning.
 Denne ordningen som nybler, vil mate de små frukt og grønnsaker uten frykt for utilsiktet inntak av frø, bein og hud. Gjennom en spesiell mesh er lett papirmasse og juice, og alt annet er tilgjengelig. Den eneste nyanse av dette produktet er behovet for regelmessig utskifting av filteret mesh.
 For forretnings moms som ofte administrere sin egen bil vil være en flott gave til en spesiell bil sete base, utstyrt med hjul. Det er universell, slik at den kan brukes for en hvilken som helst modell eller type sete. Fordelen med dette produktet er enklere å fikse ham et barnesete eller bassinet under valgkampen for Rimi. I dette tilfellet, kan mamma jenter bare kastet den i en slags barnevogn uten å anstrenge armmusklene og ikke være redd for å gå glipp av noe.
 Den perfekte gaven vil være en spesiell liggestol, som er en raskachyvayuscheesya stol. For sikkerheten av barnet, er tilveiebrakt for å feste stropper. Om nødvendig, kan produktet ta med deg på ferie eller utflukt natur, fordi det er ganske kompakt.
 Velge en gave til en nyfødt, først av alt, tenk om funksjonalitet og fordelene ved å unngå tilfeldige og unødvendige kjøp.  
Яндекс.Метрика