Feste embryo til livmoren
 Eggløsningen skjedde, det befruktede egget har nådd livmoren i tid - forbi den første kritiske fasen av svangerskapet. Det ender som regel i fire dager etter ubeskyttet samleie, og går ubemerket for kvinner.
 Blødning kan være forbundet med den neste fasen - feste av embryoet i livmoren. Det er ikke mindre viktig enn den første. På hvordan forskanset og hvor det befruktede egget vil avgjøre om et barn vil bli født eller ikke. Så ofte dette stadiet kalles den kritiske fasen av svangerskapet.
 I denne artikkelen vil vi se når det er implantasjon når det skjer og hvilke faktorer som påvirker den.
 Når embryoet fester seg i livmoren?
 Feste embryo skjer innen 8-11 dager etter eggløsning. Prosessen varer i 40 timer, der løste prykrepytsya frukt til å komme og slimete graviditet eller kvinnekroppen vil bli oppfattet som et fremmedelement, som utgytes og en ny menstruasjonssyklus.
 Men det er flott fra dette synspunkt, i henhold til hvilke implantatet er opp til 21 uker av svangerskapet, før det blir ingen endelige dannelsen av morkaken, som beskytter barnet.
 Typer implantat
 Leger skille tidlig og sen implantasjon. Men forskjellen er så liten (2-3 dager), at det er ingen fundamental forskjell for mor og barn mellom dem. Er det på et tidlig periode (7 dager) livmor ikke kan være helt klar for adopsjon egg. I tillegg kan det befruktede egget trenge inn i halsen eller nedre segment livmorveggen.
 Hensiktsmessige vilkår
 - Hormoner - er den perioden av svangerskapet nivåer av hormoner som prolaktin, østrogen, progesteron;
 - Vilje endometrium - veggtykkelse opp til 13 mm, tilstrekkelig innhold av næringsstoffer som trengs for den videre utviklingen av fosteret;
 - Integriteten til livmoren - mangel på konsekvenser av abort, infeksjon, betennelse, lang iført intrauterin enhet;
 - Den generelle tilstanden til mor - helsen til kroppen, rolig psykologisk situasjon, en positiv holdning til graviditet.
 Symptomer feste av embryo
 Typisk for et lite antall kvinner. Ifølge statistikk, er bare 4% av rettferdig sex fast på den ene eller den andre tegn på embryo implantasjon. Blant dem (fra det mest vanlig å rarest):
 - Heving av temperaturen til 37 grader;
 - Uforklarlig svakhet, svimmelhet;
 - Kvalme og utseende av metallisk smak i munnen;
 - Angst, irritabilitet, nervøsitet;
 - Mild magesmerter (som i menstruasjon) og en kriblende følelse i brystet;
 - Lite utvalg rødlig eller lys brun.
 Hvis en kvinne planlegger graviditet, under den tiltenkte dato for unnfangelsen til begynnelsen av menstruasjon er det anbefalt å unngå nervøse lidelser, overdreven trening, infeksjoner, eksponering for elektromagnetiske bølger - som alle kan hindre implantasjon av et befruktet egg. Ta vare på deg selv!  
Farlige dager for graviditet - hvordan du beregner det ville ikke bli gravid?
 Menstruasjon - en unik mekanisme som kan fortelle ikke bare hvilke dager i måneden gunstig å begynne et nytt liv, og hva - nei, men om sykdommer i kroppen. Derfor, for å vite hva som kjennetegner deres menstruasjonssyklusen - plikten til hver av det smukke kjønn, uavhengig av om det er planer i nær fremtid bli mor eller ikke. I tillegg er noen kvinner stole kalender prevensjonsmetode, som mange gynekologer kalles naturlig. Eksperter ikke velkommen denne metoden. Hva er dens essens, og hva er årsaken til denne holdningen til hans leger - La oss innse det sammen!
 Menstruasjon av kvinner - et bilde av henne hormonell helse
 Til tross for navnet, Menstruasjon av kvinner omfatter ikke bare direkte menstruasjon, men flere av følgende faser: follicular, Eggløsning og luteal. Hver fase svarer til en bestemt periode etter måned:
 - Follikulær - modnings hårsekken i eggstokken etter som slår inn i et egg;
 - Ovulyatornaya - ut av et egg fra eggstokken til livmoren - den mest gunstige tidspunktet for unnfangelsen;
 - Luteal - modning av corpus luteum i stedet for follikkel i eggstokken, fremstilling av legemet for den neste periode.
 Når egget under eggløsningen smeltet sammen med sperm i livmoren, er gravid. Måten å si at ovulyatornaya fase av menstruasjonssyklus varer i 3-4 dager, en kvinne kan bli gravid er bare en liten periode i måneder.
 Naturlig prevensjon: prinsippene for bruk
 Essensen av kalenderen prevensjonsmetode som kvinne med kalenderen og enkle beregninger bestemme når hun vil eggløsning, og dermed planlegge ditt sexliv.
 Hvis kvinnens menstruasjonssyklus er stabil (denne tilstanden bør vektlegges, er det svært viktig), er eggløsning i kroppen hennes et sted i midten av menstruasjonssyklusen. For eksempel kvinner med 28-dagers syklus "farlige" dager - 131415. Det så er det en stor sannsynlighet for en kvinne å bli gravid. Beregne de farlige dager av svangerskapet kan hver kvinne. Det virker som alt er enklere og enkel metode er utmerket, ikke sant? Men er det noen funksjoner.
 Velge naturlig prevensjon, bør en kvinne huske flere viktige aspekter.
 Først er menstruasjonssyklusen så skjør at nesten ingen kvinne kan skryte av at det er hennes klart og stødig som en klokke. Det er påvirket av alt fra stress overføres av kroppen, som ingen er immune mot plutselige endringer i været. Så stole på kalenderen - litt risikabelt for de som ikke er klar for fødsel.
 Sekund, for å trygt bruke naturlig prevensjon, er det nødvendig, i tillegg til kroppen hans, og kroppen har å vite partner. Mobilitet og varighet av sperm i hvert enkelt menneske: sperm en mann kan leve to dager, den andre - 5 dager. For eksempel, skjedde seksuell handling i 9 dager, og det var fortsatt gravid fordi hennes mann gode gener, fører han en sunn livsstil, og hans sperm "die hard" - dette alternativet er mulig. Uvitenhet om denne funksjonen, som er bestemt av spesielle tester, øker betydelig mulighet for kvinner å bli gravide.
 Derfor gynekologer er sterkt anbefalt å stole bare på en kalender prevensjon og kombinere det med andre arter, som for eksempel mekanisk.  
Babyen burps ofte
 Unge foreldre er ikke alltid i motsetning til avansert, kan se med fullstendig ro i sjelen spytter sine nyfødte. De umiddelbart begynne å plage spørsmålet om det er ok, ikke for mye mat "savnet" magen, kanskje det er for ofte?
 Å igjen ikke å avsløre hans og den allerede knust nervesystemet stress, lese følgende tips.

 Hvorfor babyen ofte zryhuye?
 Hva om babyen burps ofte, har dette fenomenet flere forklaringer.
 1. anatomisk predisposisjon. Spiserøret hos barn er mye kortere enn hos voksne fordi maten er mye lettere å gå hele veien tilbake. I tillegg har de ikke helt utviklet lukkemuskel, som ikke er så tett ventil, og en liten størrelse fold, noe som knapt dekker overgangen fra magen til spiserøret. Selv mage er formet bag, men heller en flaske hvis barnets kropp er slak nedoverbakke, væsken kan lett lekke ut av det. Alle disse elementene bare si at for nå kroppen hans er ennå ikke fullt utviklet og formet. Uten noen innsats på en del av dette vil være på egen hånd, når barnet vokser opp litt. Marginal alder anses å være tre måneder gamle.
 2. Gjør ikke riktig teknikk amming eller formel. Fôring barn som er flaske-matet, riktig brukt flaske. Det er umiddelbart tydelig hvis vi ta hensyn til brystvorten. Det er nær utløpet er en boble av luft. Eller flasken på skrå i en rett vinkel (eller et meget stort hull), så barnet slett ikke har tid til å svelge alt begynner å jag med mat og svelger luft.
 Hos mødre med barn som ammes, er det gale handlinger, nese hvilte fast i brystet, munnen ikke erobret hele halo rundt brystvorten.
 3. Diet og kosthold. Dersom barnet blir matet sjeldne, men store deler (som bare ikke passer inn i magen hans). Fôring ved å bruke riktig matchet blanding. Moren for mye melk (baby banal overspise), "front" trenger for å uttrykke melk, så det er ikke så mye full av nyttige mikronæringsstoffer. Moren for lite melk (baby grådig suger og svelger luft) bør innføre fast føde for råd fra en lege.
 4. Den fysiske effekten. Strammer svøping fører til peredavlyvanyyu magen, og dette fører til oppgulp. Dessuten kan det utløse brå bevegelser baby "tormoshenye" ​​reisesyke, kasting, klem, for brå endring i posisjon.
 Hva du skal gjøre for å hindre oppgulp?
 Helt slutte oppkast, før barnet når en viss alder, er du neppe. Men du kan være sikker på at de forekommer sjeldnere og i mindre grad.
 1. Hvis en baby gråter, ikke tvinge den med makt suge bryst eller flaske.
 2. Etter fôring, inntil ingen luft unna, ingen barn bør gå inn vertikalt.
 3. Følg alle elementer riktig fôring teknikker.
 4. Plasser barnet i en barneseng på magen, og hennes hodegjerde kan plukke opp litt.
 5. Ikke sostsi å reise i svært store åpninger.
 Når å varsle?
 Det er tider når oppkast er en konsekvens av alvorlige forstyrrelser i kroppen, for eksempel tarminfeksjon eller patologi av nervesystemet. Å skille trygt fra farlig oppstøt kan være nøye med babyen i besittelse av følgende symptomer:
 - Barn burps fontene, og etter nesten hver fôring;
 - Barnet er ikke økende vekt kreves ved slutten av måneden;
 - Et barn for sjelden vannlating;
 - Mat at han burps, ikke hvit og har en konsistens som cottage cheese og en gulaktig fargetone (som indikerer tilstedeværelsen av et stort antall av mavesyre);
 - Svært bekymret for magekramper, ledsaget av en spent, gråter.
 Selv om du finner bare ett symptom bør søke råd hos barnelege. Det vil avgjøre om du trenger å bli testet for tilstedeværelse av tarmsykdommer eller søke hjelp av en nevrolog.  
Яндекс.Метрика