Det gjør vondt høyre side av graviditet
 Graviditet er en tilstand av kvinnekroppen som han forbereder seg til fødselen av et nytt liv. Dette er grunnen til at det er eksponert for ulike endringer som er normalt for denne fysiologisk tilstand, men i tilfelle visse vilkår, i stand til å slå inn i en alvorlig patologi som kan bli en trussel mot liv, ikke bare frukt, men også moren.
 Ifølge den oppfatning av mange eksperter svangerskapet kan føre til forverring av noen sykdom, som er i stand til å utvikle ikke bare direkte under svangerskapet, men etter flere år etterpå. Dette skyldes det faktum at fosteret inne i en kvinne fører til en betydelig økning i belastningen på de indre organer hos kvinner. Det er derfor svært viktig i en slik delikat situasjon å sette deg selv svært nøye for å være i stand til uten noen negative konsekvenser ikke bare gjøre, men også gi fødsel til en sunn baby.
 Gravide kvinner ofte klager over ubehag i noen graviditet, men bortsett lem ødem, giftighet, et stort antall kvinner klager over at noen ganger gjør vondt høyre side av magen.
 Smerte kan ha en annen intensitet, noen ganger det tvinger moren til å utsette saken og kontakt lege. Det er viktig å huske at for varigheten av smerte angrep over tretti minutter burde ringe en ambulanse eller gå til sykehuset alene.
 Smerter i høyre side kan være et symptom på forskjellige patologiske tilstander. Dette skyldes det faktum at i magen er mange etater, som hver kan forårsake smerte. Det er grunnen til økningen i langvarige smerter i høyre side bør umiddelbart oppsøke lege for å utelukke en mulig kirurgisk patologi.
 Hva gjør vondt høyre side under svangerskapet?
 1. Noen ganger tidlig i svangerskapet kan oppleve slike smerter, som er ett av symptomene på graviditet utenfor livmoren. Ofte piker etter å ha mottatt et positivt resultat hravydarnoho urintest (normal graviditet test, som bestemmer nivået av gonadotropin i urin) mener at svangerskapet er normalt. Imidlertid kan periodisk befruktning ikke forekomme i livmoren, og eggleder (graviditet utenfor livmoren). Tester i dette tilfelle utvetydig bekreftet tilstedeværelsen av graviditet, som nivået av gonadotropin øker uavhengig av svangerskapet. For å bekrefte diagnosen heller ultralyd, bestemme plasseringen av egget.
 2. Smerter i høyre side kan være symptomer på blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse er en betennelse i tynntarmen prosess som kalles vedlegg. Når denne sykdommen først vises smerter i epigastriet, deretter gradvis falle. Kanskje litt feber. Den eneste terapi blindtarmbetennelse er kirurgi hvor tillegget er fjernet.
 3. kramper smerter kan tyde tarm kramper. Dette kan gå forut for endring av diett, forstoppelse. Å lindre spasmer nok til å drikke krampeløsende medikament eller handling av avføring.
 4. Noen ganger smerter i høyre side kan oppstå på grunn av leveren eller galleblæren. I dette tilfellet er det nødvendig å gjennomføre en full undersøkelse for å utelukke alvorlig svangerskapsforgiftning. Denne betingelsen er ikke bare farlig for fosteret, men også for moren.
 5. Slike smerter kan være et symptom forekomst av cyster på eggstokkene. Slik lokalisert smerte i nedre del av magen, mulig bestråling i anus, noe som gjør det umulig å ta en sittestilling.
 6. Utviklingen av smerter i høyre side kan være forbundet med nyresykdom. Diagnostisering og behandling kan bare lege eller urolog.
 7. Noen ganger årsaken til smerter i høyre side kan være åreknuter fartøy i livmoren som er i sine side deler. Dette skyldes økningen i blodstrøm til livmoren under graviditet kombinert med en svak vegg av de fleste fartøyer. Diagnostisering av denne tilstanden er vanskelig, fordi hun sjelden får noen behandling.
 8. Videre smerter i høyre side kan være helt ufarlig natur. Det kan være på grunn av strekking av leddbåndet i uterus, som er litt kortere enn den høyre, noe som forklarer fremkomsten av smerte er til høyre.
 Det er viktig å merke seg at denne artikkelen er rent informative, så i tilfelle av tilbakevendende smerter i høyre side bør umiddelbart ta kontakt med legen din! Dette vil hjelpe i tide til å diagnostisere og behandle mulige sykdommer.  
Til å begynne sammentrekninger før fødselen?
 En av mareritt av en gravid kvinne som er i ferd med å føde for første gang, er det sikkert kjempe. Under graviditet, lese en rekke artikler, minst lyttet skrekkhistorier om uutholdelig smerte prenatal sammentrekninger. Så ved slutten av svangerskapet, de fleste kvinner passe ganske skremt. Men fortsatt de fleste av dem er ikke redd for å gjenkjenne i gang fødselen smerter, forvirret dem med en trening eller av dårlig helse.
 Hvordan starte sammentrekninger?
 Sammentrekninger manifestert kontraktil aktivitet i livmoren. Sammenstøt må åpnes livmor. I løpet av denne følte smerter i magen, korsryggen.
 Den første bout er ikke veldig intens, intervall mellom store, noen kvinner med en høy smerteterskel de ikke føler. Delvis dette er relatert frykt glipp av kampen, og sent på sykehus. Faktisk sammentrekninger er bare begynnelsen på den generative prosess som kan dra på i lang tid. Mange gravide forvirre trening og reelle sammentrekninger. Deres viktigste forskjellen er at disse sammentrekningene periodisk fenomen - de utvinnes nesten med jevne mellomrom, deretter intervallet mellom riene blir redusert. Øv sammentrekninger - det er bare en krampe i livmoren, som til slutt passerer. Så, følelsen i siste stadium av svangerskapet periodisk vozobnovlyayuschuyusya smerte bør forberede seg til å forlate sykehuset.
 De første tegnene på sammentrekninger før fødselen - periodisk fornyet krampe i livmoren under kampen magen stivner, så kommer avslapping. Innledende kort kamp, ​​de varer bare noen få sekunder. Avstanden mellom dem er stor nok - en fjerdedel av en time eller mer. Dersom det under graviditet patologi ble observert, og ingen helsemessige problemer under innledende møter trygt kan samles til en tur til sykehuset. Men det bør bli husket at det er rikelig arbeidskraft, når riene fra begynnelsen til fødselen av et barn er en time eller to. I tillegg bør sykehuset skynd deg hvis vannet gikk uten tidlige sammentrekninger.
 Disse generiske sammentrekninger av noe grunn til å forhaste til sykehuset, varer omtrent et minutt med et intervall på 2-3 minutter, men det avhenger av den enkelte kroppen.
 Hva skjer under fødselen?
 Sammentrekningene stimulere åpning av livmorhalsen. Faktisk sammenstøt, og videre forsøk på å presse babyen ut av morens livmor, hjelpe barnet å vasse smal fødselskanalen. De første sammentrekningene kan vare ca 10 timer, hvorav tid livmorhalsen bør fullt avsløre. Ved fødselen er andre gang i løpet av de første arbeidskraft sammentrekninger kan være kortere. Når riene travail plassert i prenatal avdeling der det vil bli plassert i begynnelsen av arbeidskraft. Derfra vil det slå ut i rodzal.
 I prenatal avdelingen er anbefalt å ta en flaske med vann. Sammentrekninger kan vare lenge, vil vann bidra til å forynge og slukke tørsten. Bare ikke drikk det i ett jafs, bedre periodisk gjøre noen små slurker, fukte leppene. Under sammentrekninger fødselslege vil tilby push, at vi trenger å samle luft og ikke puster, prøver å presse babyen ned.
 Deretter sammenstøt gå til makten. Forsøk enda mer smertefull sammentrekninger, men denne gangen en fødende kvinne bør konsentrere seg om å hjelpe barnet å bli født så snart som mulig. Etter fødselen sammentrekninger bidra til fødselen av den såkalte søppel - restene av morkaken og navlestrengen.
 Forgjeves forsøk i løpet av smerte er nesten lik den perioden av avslapning. Forsøk som oppstår ved påvirkning av barnet til nerver i livmoren. Livmor og abdominal presser barnet til å avslutte. På dette punktet, bør en fødende kvinne prøver å hjelpe barnet ditt, må du lytte til råd fra lege-fødselslege.
 Under forsøk mødre må ringe luften og anholde pusten, prøve å presse ut barnet. Ifølge denne fremgangsmåten for å utføre tre ganger. De fleste barn født etter tre forsøk. I noen tilfeller kan en kvinne ikke forstå når hun trenger å presse og deretter følger du instruksjonene fødselslege. Løpetid krefter overført vanskelig barn - han mangler oksygen, så jo før det er over, jo bedre for mor og barn.
 Hvordan får jeg smerter under fødselen?
 Fødsel - en smertefull prosess, men kvinnekroppen er tilpasset av natur til dem. Føler fødselsveer, bør fødsel trekke seg sammen - hun blir mamma og betyr i første omgang bør tenke på babyen.
 Det er feil som kan gjøre en kvinne under fødsel - ligge på ryggen og begynner å skrike. Liggende på ryggen forverres tilstanden til barnet og moren gråter frata det av oksygen og en skremme. Fordi han føler status for mor og hennes frykt. Derfor, under fødselen bør roe ned og prøve å puste. Inhalasjon av nesen - puster kraftig gjennom munnen. Under aktive sammentrekninger kan stå på sine føtter, knær, sitter på fitball, lent mot veggen. Hvis den felles levering, kan du be en partner å hamre tilbake - det bidrar til å bære noen smerte.
 Under bør vurderes sammentrekninger deres varighet og intervallet mellom dem, for ikke å gå glipp av et øyeblikk av overgang i kraft. Om alt som plager bedre straks varsle fødselslege.
 Generiske sammentrekninger egentlig ikke så skummelt som det høres ut. Selvfølgelig gjør det vondt, men smerten er fullt mulig å overleve dersom fokus på barnet, som på den tiden av de verste sammenstøtene. Man trenger bare å tenke på hvordan det føles koselig livmor når det spyr av. Task mor - som lette fødselen av babyen din. Du må holde deg rolig, puste riktig og utføre instruksjoner fødselslege. Da vil verden bli født sunn baby og mor fødsel gjennomført uten ubehagelige konsekvenser i form av pauser og andre skader.  
Яндекс.Метрика