sju tilsynelatende kjent faktum at narkotika rå ginseng er roten, men moderne vitenskapen har bevist at antennen delen av anlegget også avgjørende og viktig. Det er derfor i lang tid i tradisjonell medisin i Kina, Korea og Østen brukte sin stengler, blader og til og med blomster og frø.

Ginseng - en bit av historien


 Den tidligste omtale av dette fantastiske anlegget funnet i medisinske manuskripter av Midtens rike, som stammer fra det første århundret etter Kristus. Boken heter "Shen Nong Ben Xiao Jing", som kan oversettes som "klassisk posisjon av narkotika guddommelig bonde".
 I Kina er ginseng kalles "mann-rot", i den tro at dens verdi avhenger av likheten med den menneskelige figuren, jo større likhet, jo større fordel. I Østen, mener at de helbredende egenskapene til planter i hver av delene er forskjellige. Den midtre delen av roten har en stimulerende effekt og rot spirer - deprimerende. I høst og vinter, effektiviteten av behandling med gresset vokser. Det er ikke så vanskelig å finne en jomfru bredbladede-barskog.
 I vill ginseng vokser og utvikler seg svært langsomt, når det en maksimal alder av 100 år eller mer. Selv om anlegget er oppført som truet, oppstår det mindre og mindre. I Europa, dette først ble kjent med urter, merkelig nok, bare i slutten XVII århundre, etter ambassadører fra kongen av Siam frem sine røtter som en gave til Louis XIV. Misjonær spøk, som forkynte i Kina i 1709 fortalte verden om dette fantastiske anlegget, som beskriver det i detalj og legge illustrasjoner eier.
 Vi vet at den kanadiske misjonær Joseph François Lafite fant sin tid i Amerika nordamerikanske ginseng utvalg, kalt amerikansk ginseng. I begynnelsen av XVIII århundre fransk lansert en omfattende handel i roten av livet. For en bedre tilførsel sine markeder dette unike anlegget ble de franske tvunget til å flytte sørover i besittelse indiansk Iroquois, og de bare har inngått en fredsavtale med britene.
 Det ga også opphav til alle kjente et århundre med konflikt mellom den franske og britiske Nord-Amerika. Foreløpig er den største eksportøren av grasrot-Korea - det første landet i verden som har etablert sin massive vekst. Ekte ginseng er svært utmattende jord, så det gjentatt planting kan gjøres bare etter 10 år. Anlegget liker skygge, bør lett være mer enn 20 til 30%. Det finnes fire typer ginseng: himmel, jord, god klipp.  
 Det antas at vann gir liv til alle levende ting på jorden. Dette truism er ikke avhørt og ikke omstridt. Å forbedre kvalitetsegenskaper ofte vann, leger anbefaler å legge det normal saft av sitron. Denne sitrusfrukter inneholder en enorm mengde av vitaminer C, A og B, i tillegg inneholder den elementer pektin, kalium, kalsium og magnesium. Selv dette minimalt med informasjon er nok til å forstå at å drikke vann med sitron er mer enn nyttig.

Fordelene med vann med sitron


 Mulige bivirkninger

 Før du går videre til en detaljert opplisting av ulike positive egenskaper og overførte en rekke metoder bruker dette fantastiske verktøyet, må du nevne de mulige kontraindikasjoner og bivirkninger. Overflødig sitron negativ innvirkning på tilstanden til tennene og tannemaljen spesielt. Han forverrer også gastritt, magesår og andre mage-tarmkanalen. Ikke glem at sitrus kan forårsake allergi ganske sterke, spesielt i de som er utsatt for det.

 Mange fordeler av vann med sitron

 Til tross for disse ubehagelige mulige funksjoner, fordeler av vann med sitron langt oppveier eventuelle ulemper. Først av alt, bør vi ta hensyn til den generelle styrking av immunitet. Fastsatt at en enorm effekt vitamin C i frukt. Det bidrar til å hindre alle typer forkjølelse og akselerere bekjempe dem. I sin opprinnelige komponentene, er vann med sitron svært lik gastric juice. Denne kvaliteten gjør drikken til å stimulere fordøyelsen i kroppen for å hjelpe ham å takle halsbrann og kvalme. Noen notat også dårlig avførende effekt av slikt vann.
 Å liste opp alle fordelene med vann med sitron kan være uendelig. Forbedrer funksjonen av nyrene som følge av kroppen raskt utledes skadelige giftstoffer og avfall, flytende galle, leveren fungerer effektivt. Komponenter slik som kalium og magnesium, styrker nervesystemet. Eksperter ofte skille generell kosmetisk effekt av vann med sitron.
 Det er ofte brukt for vekttap, som består av mange dietter, hjelper det å forynge og forbedre tilstanden til hud og hår.
 Leger anbefaler å bruke vann med sitron for å kjempe selv med en sår hals. Denne drinken, eller til og med helt konsentrert sitrus juice, kan du skylle vospalyvsheesya hals.
Fordelene med vann med sitron

 I rimelige doser vann med sitron er veldig nyttig for gravide hvordan å opprettholde sin helse og for riktig dannelsen av fosteret.
 Hvis du er forgiftet, må du ta umiddelbar handling. Bundle gjennom en kjøttkvern med sitrus skall, og legg blandingen til det varme vannet. Dette vil konsentrere seg mye raskere.

 Hvordan bør drikke vann med sitron?

 For å oppnå maksimale positive resultater, med sitron vann bør drikkes rett. Den klassiske oppskriften foreslår å legge fersk juice av en halv mellomstore sitrusfrukter i et glass varmt vann. Vann bør være kokt, renset eller våren. Om ønskelig proporsjoner tillatt litt justert til din smak.
 Det er viktig å huske på at en overdosering kan føre til ubehagelige konsekvenser, særlig liten mengde saft vil ikke gi den ønskede virkning. Hvis du smake drikke virket veldig surt, kan det være søtet med en skje av honning, fordi sukker i kosten er absolutt kontraindisert. Du må ikke endre dosen anbefales drikke. For å få best mulig bruk er tilstrekkelig et glass vann med sitron en dag. Før du bestemmer deg på en slik støtte for kroppen bør konsultere legen din - terapeut.

 Vilkår sitron diett

 La litt mer på fine pohudatelnoy egenskapene til vann med sitron. Ernæringseksperter anbefaler å ta dette kurset drikke for to uker på en viss ordning. Hver dag bør økes med halvparten så mange komponenter.
Fordelene med vann med sitron

 Starte tatt med et glass vann og saften av en halv sitron. I den andre uken diett av vannet tilbake motsatt, bør komponentene reduseres.
 Vann med sitron bør drikke hele dagen, og erstatte det noen måltider. Det beste alternativet er å ta et visst antall drinker i morgen, før frokost på tom mage. Etter å ha mottatt vann bør vente omtrent en time, og bare da begynne å spise. Denne tilstanden vil gi kroppen vitalitet, øke frekvensen av ulike interne prosesser og bidra til å brenne av ekstra fett.
 Hvis du begynner å føle ubehag, bør bruken av væske med sitron begrense eller stoppe helt. For å dempe dens virkninger, kan du legge litt honning drikke ett glass nok bare to teskjeer. Også en god måte å beskytte magesekken er vanlig vann, i løpet av en diett, drikker så mye som mulig, det vil redusere virkningen av sitron vanskelig å magen.
 Spesielt, kan dette sitrusfrukter erstattes analoge, med tilsvarende egenskaper. Som stipendiat sitron har en lang og suksessfull skuespiller kalk. Ved fullføring av kurset er nødvendig for å ta en pause i minst fjorten dager.

 Diett opprinnelig fra England

 Spesiell diett basert på vann med sitron ble utviklet i Storbritannia, forfatteren er en kvinne, Theresa Chong. Ifølge utarbeidelsen av dagen bør også starte med drikke, men det må forberede seg på annen måte. Kok vann, legg den i en skive sitron, drikke et glass full. I løpet av dagen bør du ikke drikke vannet, og sitron i seg selv er nok til å være noen flere skiver. Selvfølgelig bør det tas i betraktning at betydningen av noen diett tapt uten trening og overholdelse av kosttilskudd restriksjoner.
Seboreisk eksem i hodebunnen: årsaker, symptomer, behandling


 Seboréisk dermatitt i hodebunnen er en hudsykdom med kronisk tilbakevendende kurs, som er kjennetegnet ved det faktum at området av hodebunnen vises erytematøse-skvamøs, follikulære papular-skvamøs lesjoner. Dette er en sjelden sykdom - det påvirker om lag 5% av befolkningen 18 år til 40 år. Hos barn, er sykdommen nesten aldri.

 Årsakene til seboreisk eksem i hodebunnen

 Årsaken til seboreisk dermatitt i hodebunnen - soppen Malassezia furfur. I den normale tilstand av immunitet av menneskekroppen, disse sopper er sporetilstand. Imidlertid kan visse faktorer bidrar til deres vekst og reproduksjon. Disse faktorer som:

 dreven trening;

 svekke immunforsvar;

 avbrudd av nervesystemet;

 hormonelle forstyrrelser i kroppen;

 skiftende klimatiske soner;

 sykdommer i det endokrine systemet;

 følelsesmessig stress.

 I alle de ovennevnte faktorer seboreisk dermatitt i hodebunnen kan være forårsaket av genetiske faktorer. Genetikk i dag fortsatt dårlig forstått, men likevel bevist at denne sykdommen har en tendens til mennene i stammen var de som led av eksem, seborrhea eller seboreisk eksem.

 Symptomene på seboreisk eksem i hodebunnen

 Den tidligste tegn på seboreisk eksem i hodebunnen - er utseendet på flass. Så er det peryfollykulyarnoe hud betennelse og dannelse av hennes seboreisk plaketter, som deretter spredte seg til hele hodebunnen.
 Hodebunnen dekket med skjell som er limt sammen sebum. Under skalaer - lit overflaten. Sykdommen er ledsaget av kløe utålelig. Deretter eksfoliere huden flak, ikke bare individuelt, men også lag. Utfallet av denne sykdommen er tap av hår, men antallet er gjenopprettet i remisjon.

 Behandling av seboreisk eksem i hodebunnen

 Behandling av denne sykdommen blir utført omfattende og utgir seg for å eliminere dets symptomer, justere sykdom som skyldes dens utseende.
 Først må pasienten respektere diett. Designet hypoallergenic diett, en diett som inneholder matvarer som er rike på vitamin A, B, C, sink, selen. Det er også nødvendig å bruke spesielle medisinske sjampoer, som inkluderer sink, keratolytiske agenter og de stoffer som fjerner overflødig talg.
 Også utnevnt fysioterapi, for eksempel:

 UV terapi;

 cryomassage;

 arsonvalisasjon.

 Husk! Ikke i noe tilfelle bør ikke bli forsinket tur til spesialist! I vårt medisinske senter vil hjelpe deg!  
Яндекс.Метрика