Betennelse av sykdommen kalles eggstokkene og egglederne (egg for å gå videre til livmoren). Det er akutt inflammasjon - kronisk adneksitt, så vel som fremgangsmåten kan være ensidig eller på begge sider. Kronisk betennelse typen oppstår år har høsten og våren forverring.

Tegn på betennelse i


 Inflammasjon kan være forårsaket av inntrengning av patogener fra vagina og uterus, med blod fra fjernt inflammatoriske foci. Bidra til dette faktorer som reduserer generell og lokal immunitet: Kjønnssykdommer, ubeskyttet samleie, hyppige aborter, intrauterin spiral, hypotermi, hormonelle lidelser, betennelse i blæren, tarm og andre. Årsakene er mange, men til slutt i egglederne er dannet voksninger som fører til infertilitet. En konsekvens av betennelse i eggstokkene kan være apopleksi, dvs. akutt blødning. Infertilitet forekommer i 70% av tilfellene etter lidelse adnexitises.
 For å unngå dette er det nødvendig å beskytte mot disse faktorene og tett lytte til din helse, besøke en gynekolog minst en gang per år.

 Trichomonas-infeksjon

 På det bør behandles separat. Dette er svært vanlig, og dessverre ofte mangelfullt prolechennoe sykdom. Blant alle de patogener trichomonas bare i stand til å nøytralisere melkesyre vaginalslimhinnen. Dermed er det lettest å frata den kvinnelige kroppen og fremmer en naturlig barriere mot oppstigningen av livmoren til andre infeksjoner. Når skummende utflod med en ubehagelig lukt, magesmerter, bør testes for sykdommen. Og, vær oppmerksom på at dette patogenet kan forårsake betennelse i nyrer, blære, tarm. Derfor er det viktig å begynne behandlingen av inflammatoriske sykdommer og aksept protytryhomonadnyh medikamenter.

 Subjektive følelser

 Hvis prosessen startet dårlig, trolig for første gang, vil kvinner bry trekke eller akutte magesmerter, muskelspenninger opp til type "beskyttende" som blindtarmbetennelse. Mulig høy temperatur til 39 0C, frysninger, svetting, muskelsmerter, leddsmerter, hodepine. I studien av en gynekolog, under bekken ultralyd avslørte forstørret livmor. En uke senere, blir prosessen subakutt dannet voksninger. Derfor stihanii smerte kan ikke umiddelbart stoppe behandling for denne sykdommen.
Tegn på betennelse i

 Kronisk adnexitis bekymret smerter under tilbakefall prosessen. Naturen av smerte kan defineres som et drag som er gitt i den nedre del av ryggen og lysken. Vonde følelser kan eskalere fra tid til annen, men noen ganger er permanente, ofte forsterket i fysiologiske funksjoner. Det er mulig å få betydelig ubehag med intimitet.
 Skiftende natur av utflod, en ubehagelig lukt. Eggstokk ledende til forstyrrelser i menstruasjonssyklusen kan forsterke menstruasjonssmerter. Menstruasjon kan være en lang, tung, eller vice versa knappe. Blant annet nervøs og forstyrret mental tilstand, kroppen er mer sliten, tolererer ikke annen type belastning.
 Det skjer ofte når betennelsen ikke manifesterer seg subjektivt, og ultralydundersøkelse av endringene er minimale og ikke viser. Det er ganske pinlig situasjon. Du må passere en generell utslipps smøre jevnlig undersøkt for genital infeksjoner. Finne ut akkurat der det er mulig, er infeksjoner som overføres gjennom seksuell partner. At menn ofte bære smittsomme sykdommer med elendig symptomer, selv om risikoen i fremtiden ha prostatitt. Vanligvis gynekolog utnevner undersøkelse og behandling av par samtidig.

 Hjelp for akutt adnexitis

 Først av alt, bør du oppsøke lege. I noen tilfelle kan ikke være varmeflaske for å undertrykke smerte. I stedet satt vanligvis is på nedre del av magen. Etter anestesi umiddelbart utnevnt sulfonamider, antibiotika. Etter å avklare sykdommens art, kan behandlingen være mer spesifikk, basert på identifiserte patogen. Lokal behandling er ikke indisert for akutt prosessen.
 Legemidler fra betennelse inkluderer: metronidosol (med Trichomonas), erytromycin (med klamydia, mykoplasmose) tsedeks (streptokokker, gonokokker, enterobakterier). Anvendelsen av forskjellige immunomodulatorer.
 Analgetika bør brukes med forsiktighet, som ikke ville "smøre" de kliniske manifestasjoner av sykdommen og bare etter undersøkelse av en lege. Du kan bruke Nimesulide, Analgin, paracetamol.
Tegn på betennelse i

 Hvis purulent salpynhoofaryt førte til dannelsen av purulent zatokiv om livmor kirurgi er indikert. Det er utført gjennom en liten kosmetisk laporoskopom kutt.

 Behandling av kronisk betennelse i

 Kronisk adnexitis vist spa-behandling (skitt, radon vann), en kompleks physioprocedures. Elektroforese av lonhydazoy, for eksempel bidra til å bekjempe voksninger i bekkenet. Laser stråling oppvarming, parafin bad, diatermi, bekken massasje - alle disse prosedyrene, liksom, fremme bedre blodsirkulasjon og styrke immunrespons på infeksjon. Anvendelsen av bærbare Elektrisk hjem.
 Meget godt tolerert i kvinners hormonelle prevensjonsmidler for å forlenge remisjon (roe ned) betennelse. I løpet av denne perioden, nøye foreskrevet antibiotika, narkotika vist med bifidobakterier og laktobasiller.
 Hvis du gjør store sammenvoksninger kan be disseksjon av sammenvoksninger for å gjenopprette tubene er åpne. Dette er en kompleks behandling av infertilitet og svangerskap utenfor livmoren forebygging.
Hvordan vise en vorte på hånden


 Innhold:

 Natur vorter

 Forårsaker vorter

 Midler mot vorter Natur vorter

 Vorter - hudsykdom som har en viral opprinnelse. I utseende gir inntrykk rose "bunter" av fyrstikkhode.
 I dag, studerte medisin typer vorter:

 vanlig;

 flat eller ungdom;

 påpekte;

 senil.

 Vorter som "normal" er en tett tørr kåt hinnedannelse, ofte plassert på utsiden av hendene.
 Flate eller ungdoms warts vises hos unge voksne og barn ofte forsvinne av seg selv.
 Genital warts har utseendet av små store rosa knuter vanligvis ikke oppstår fra ryddighet og tradisjonelt i inguinal folder eller kjønnsorganer. Den viktigste smitteveien er sex, inkludert anal sex og oral-genital kontakt natur.
 Senile vorter forekommer hos eldre og ikke-ekspresjon av virussykdommer. De fleste ligger på kroppen av mannen: ansiktet eller halsen.


 Forårsaker vorter

 Som nevnt ovenfor, er det vorter på huden på grunn av inntrengning av viruset inn i kroppen. Dette viruset tilhører en gruppe av humant papillomavirus (HPV - humant papillomavirus), dens ganske lang inkubasjonstid fra to uker til flere måneder eller år.
 Ved infeksjon, penetrerer viruset de øvre lag av huden og veksten begynner. Infisert med viruset kan være fra en annen person, ved husholdningen, blant annet fra ham selv. For eksempel, når du barberer eller hårfjerning.
 Utseendet av vorter, inkludert grunnet svekket immunforsvar.
 I lys av det ovenstående, er det nødvendig å hindre spredning av viruset, og den første opptreden av en enkelt vorte umiddelbart begynne behandlingen.
Hvordan vise en vorte på hånden Midler mot vorter

 Fjerning av vorter er ikke en lett oppgave. De har ganske dype røtter, og derfor må vise aktsomhet hvis du tok deg for behandling eller ta kontakt med en spesialist.
 Alle metoder for å håndtere vorter kan deles inn i tre grupper:

 folk rettsmidler;

 selv fjerning av produkter kjøpt på apoteket;

 Medisinsk fjerning.


 Folk rettsmidler for å fjerne vorter.

 Faktisk er mange av disse oppskrifter. Og på mange måter resultatet bestemmes av hvor raskt du begynne behandlingen. Hvis vorte var på hånden for en lang tid, og har dype røtter, løvetann juice i dette tilfellet, er usannsynlig å hjelpe. Det er nødvendig å vurdere andre måter å bekjempe.
 Men blant folks oppskrifter var utbredt følgende:

 En blanding av pulp lok påført vorten over natten, inntil forsvinningen. For ikke å bli brent bør gjøre så nøye forsegle gips eller sunn hud. Du kan bruke i stedet for løk og hvitløk.

 Vorte smurt med friske snitt poteter eller knyttet til et stykke potet vorte. Poteter skal alltid være frisk, noe som gjør fremgangsmåten mer enn en gang om dagen.

 Fjerne vorte kan prøve eddik. Det er nok av et fall til vorte. Plassere det gjør vondt, men skal vente. På essensen bør kontakte veldig nøye. For ikke å bli brent.

 Noen mennesker klarer å bli kvitt dette uvesenet bruker kritt og bandasje. Vorte bør gni kritt og bandasje. Bent endring i tilfelle forurensning dressing.


 Fjerning av vorter betyr farmakologi.

 Midlene tillate farmakologi raskt fjerne vorter. De mest brukte rusmidler følgende:

 "Ferezol." Det er en løsning som er brukt på vorte, unngå å få det på sunn hud for å unngå brannskader. For nøyaktig program kan bruke en tynn trepinne eller tannpirker.

 Gel "Panavyr." Det er mye enklere å bruke enn en løsning smertefri søknad. Dypt inn i huden. Ikke vasket bort fra huden i 3 dager. Øker immunitet.

 Betyr "Kryofarma." Ifølge prinsippet om handlingen kan være i forhold til påvirkning av flytende nitrogen til vorte i en medisinsk anlegget, med nok vil spare deg for tid og penger. Detaljert instruksjon fremmer fullstendig bortfall av vorter til ti dager.

 "Imikvimod" (Aldara). Det er en krem ​​som gjør immunsystem til å bekjempe mot vorter. Krem smurt vorter på natten av 3 til 4 ganger i uken. Mulige irriterende hudreaksjoner.


 Kirurgisk fjerning av vorter.

 Hvis folk rettsmidler og uavhengige metoder ikke hjelper, bør du bruke tjenestene til en spesialist og vurdere metoder for å håndtere vorter tradisjonell medisin.
 Denne typen inneholder:

 kirurgi;

 kryoterapi;

 laserteknologi;

 electrocoagulation metode.

Hvordan vise en vorte på hånden

 Vorter fjernes med kirurgi sjelden, i tillegg til en transaksjon oppstår sutur, og etterlater et arr. Ulempen er mangelen på en 100% garanti for å fjerne vorter, er ofte tilbakefall.
 Kryoterapi eller brenning vortene med flytende nitrogen. Prosessen er ledsaget av smerte og markert hevelse etter inngrepet og эpydermyalnыy boble som varer noen få dager etter fjerning av vorter. Kryoterapi ulempe er den manglende evne til å kontrollere dybden av virkningen av nitrogen på vorte, og i noen tilfeller krever ikke en enkelt applikasjon.
 Electrocoagulation metode. Denne metoden er en metode for å fjerne vorter med høy frekvens. Fordelen ved denne fremgangsmåte er mangelen på blødnings vorter og overføring til friskt vev. Ulempen med denne metoden er begrensende for dyp fjerning av vorter, og etterlater et lite arr.
 Laserteknologi. Dette er den minst traumatisk metode er ganske effektiv prosedyre tar 1-2 minutter. Etter eksponering for laser vorte, i stedet blir bare dypere, som forsvinner etter en stund. Sammenlignet med kryoterapi lar deg kontrollere dybden av penetrasjon av laser, og dermed hindre gjeninntreden av vorter.
 Hvilken metode du velger for deg selv er ikke verdt i alle fall ta kontakt med en annen enn de valgt mekanisk fjerning av vorter er nødvendig for å styrke immunforsvaret og bare en lege kan spesielt i din situasjon, velger antiviral medikament legen.
Яндекс.Метрика