Hva er med trost?
 Mange kvinner minst én gang i sitt liv måtte forholde seg til trost. Før du bestemmer deg for hvordan du kan vinne trost, er å forstå hva det representerer er grunnen til sykdommen var så utbredt, og fra hva synes trost. Sykdommer candidainfeksjon, som er populært kjent som "trost", må navnet bety utslipp som følger. Forårsake denne sykdommen gjær, som tilhører slekten Candida. Patogene sopper er de som vanligvis betraktes som normal de er tilstede i de genitale, munn, tarmene. En sykdom oppstår når det er økt reproduksjon. Med andre ord, er årsaken til gjær ikke soppene og de betingelser som bidrar til deres økte vekst. De viktigste årsakene til gjær infeksjoner er følgende:
 Redusert immunitet
 Vanligvis oppstår lavere forsvar under svangerskapet. Dette regnes som en normal reaksjon, fordi ellers ville hun være ute av stand til å føde barn. Men trost som oppstår under svangerskapet, anses normalt ikke er nødvendig, da det er farlig for barnet. Ved fødselen babyen nær kontakt med vaginalmiljøet mor, slik at den har sykdommen kan føre til babyens hud eller oral candidiasis. Tross alt, er hans immunsystem for svak til å takle sykdommen. I tillegg utvikler redusert immunforsvar i tilfelle av HIV-infeksjon, kronisk stress, hyppige infeksjonssykdommer (influensa, akutt luftveisinfeksjoner, tonsillitt, etc.).
 Behandling med antibiotika trost
 Antibiotika dreper alle bakterier fant ham, og de som forårsaket sykdommen, og de er pålagt å opprettholde den mikrobielle balansen. Når antibiotika og normale tarmfloraen, og bakterier er like sårbare. Dette sopp som forårsaker trost, ikke følsomme for antibiotika, så er gode forhold for rask vekst og reproduksjon.
 Tilstedeværelsen av samtidige sykdommer
 Det er ikke lett å håndtere trøske i nærvær av kroppen av sykdommer. For eksempel diabetes økte konsentrasjonen av glukose som er hensiktsmessig betingelse for livet av gjærsopper. Hypovitaminosis fører til slimete veiene og slimhinne. Dette i sin tur letter innføring av patogene sopper. Av samme grunn, trøske ofte utvikler seg mot sykdommer slik som gastritt, kolitt, pyelonefritt, tuberkulose.
 Uriktig hygiene
 Den ødeleggende effekt på lactobacill (nyttig flora) gir hyppig bruk av alkalisk såpe. I dette miljøet, patogene sopp begynner å føle deg komfortabel, og som fører til økt reproduksjon. Ved hjelp av geler for intimhygiene, som inkluderer antibiotika triclosan kan også føre til utvikling av sykdommen på allerede er av åpenbare grunner. Sittende jeans, syntetisk undertøy hindre ventilasjon av de ytre kjønnsorganene og fremme vekst av patogene sopp.
 Hormonelle endringer
 Som en følge av langvarig bruk av hormoner og prevensjon oschelachyvaetsya miljøet i skjeden. Det kan også forårsake trost. I tillegg, hormonelle endringer i kvinner oppstå under graviditet, menstruasjon, overgangsalder, når du setter intrauterin enhet. Rangere helhetlig bilde av sykdommen og foreskrive effektiv behandling kan bare spesialist. Fordi selvdiagnose basert på følelser, eller tildele en behandling basert annonsering sett, kan ikke. Etter candidainfeksjon kan være et tegn på alvorlig problemer organisme som er mye lettere å kurere, å finne dem tidlig.  
 Problemet med akne kan bry med jevne mellomrom, til tross for innsatsen som vil gjøre for å bli kvitt negativ betennelse i ansiktet hans. Kviser har en negativ innvirkning på utseendet, og dermed forverret humør fører til depresjon.

Kviser på pannen


 Foruten akne forårsaker kløe, smerte, fører til spredning av inflammatoriske lesjoner, kan de grunner som bidrar til forekomsten av akne være av varierende art.

 Årsaker til akne

 Den viktigste årsaken til brannen er smerte økt sekresjon av talgkjertler, som i pannen området er mer aktiv. Sebum er stadig tilstoppede porer ansiktshuden og kvise er dannet.
 Lagret i underhudsfett laget er en yngleplass for en rekke bakterier som ikke bare i dette miljøet, sprer betennelse, men også utvide til friske områder av huden.
 Denne negative prosessen fører til en økning i akne, mengde, og bidrar til ulike sår.

 Hvorfor er det kviser


 Uriktig hygiene person. Du kan fremheve utilstrekkelig eller overdreven hudpleie. For eksempel koster vask tre ganger om dagen. Når du vasker mindre antall ganger, huden i ansiktet, ser det ikke fritt for forurensning. Hvis vaskeprosedyren ofte foreta kan ødelegge den beskyttende lag av huden, føre til fremveksten av skadelige sporstoffer i fremtiden kviser i pannen og templer.

 Dette kan brukes kosmetikk med de riktige ingredienser for den type hud som kan tjene aktiv stimulans handle kramkar betennelse. Støtter ødeleggelse av det beskyttende lag av huden, spesielt fuktighets eller besitter tørking, for derved å tette porene.

 Fremveksten av små kviser muligens på grunn av feil ernæring. Feilaktig valgt for menneske dietter påvirker helse hud prosesser. Den viktigste indikatoren på betennelse i huden er bruken av fet, salt mat. Misbruk av nikotin, alkohol, koffein, sjokolade påvirker farge.

 Den utløsende agent for akne på pannen kan gjøre antibiotika. Motta spesiell kosttilskudd prevensjon som et resultat, fører til akne. At det tas hensyn til kroppen målbevisst brukt narkotika, distribuere fordervelige effekter på kroppen.

 Sykdommer i magen innebærer ikke bare akne, men alvorlige problemer som skal løses, i nærvær av en lege. Medisinering støtte i denne situasjonen er nødvendig.

Kviser på pannen


 Teenage akne

 Kanskje opprinnelse og teenage akne som oppstår årsaker pubertet ungdoms kropp, hormonelle forstyrrelser, psykiske forstyrrelser relatert til modning av kroppen.
 Slike årsaker til slynge stort beløp. Dette innebærer mangel på søvn og stress, mangel på mosjon, og mer.
 Utseendet av akne på fremre del av personen er et reelt problem som må løse. Du må finne ut årsaken som førte til fremveksten av betennelse på huden, og velge riktig behandling.

 Behandling av kviser i pannen

 Å kurere kviser på pannen, kan du bruke narkotika. Hvis du har små kviser, utslett eller lesjoner utseende av hvite pus kviser, i disse tilfellene, leger anbefaler umiddelbar bruk av antibiotika og kremer parallelt.
 Krem gi desinfeksjonsmiddel og besitter tørking effekt.
 Den utstrakte bruken av folk rettsmidler med utseendet på flekkete utslett. Bruk av jod bidrar til å fjerne betennelse i huden, desinfiserer og tørker de berørte områdene, hindrer spredning av betennelse.
Kviser på pannen

 Manifestasjon av akne i pannen kan reduseres ved hjelp av acetylsalisylsyre. Rubbing noen piller aspirin pulver, legge til tuppen av en teskje honning og varmt vann. Anbefal sammensetning brukes til punkt program på kviser. Hvis du har noen celler utslett på pannen, denne blandingen godt lindre betennelser og gi ham utvikle seg videre.
 Praktisere forberedelse betyr å få kvitt akne ved hjelp av eggehviter og havregryn mel. Havreflakene skal male i en kaffekvern, bland en eggehvite, sette på betent hud, etter padding, maske, skyll med varmt vann.
 Når små kviser, bidra til å gi anti-inflammatorisk handling av aloe juice. For å gjøre dette, en spiseskje fersk juice, blandet med tre dråper hydrogenperoksid og jod tre dråper, legg en spiseskje honning og bland inn i en homogen masse. Det ferdige maske satt på huden, og skyll med varmt vann. Holde masken på ansiktet i 10 minutter.
 Kvise dannet under huden, anbefales det å behandle hvit leire. Du må lage en lotion laget av leire for natten. Leger anbefaler gjelde salve Vishnevsky, som trekker pus fra kviser.
 Conduct klemme kviser er strengt forbudt. Klemme subkutane kviser, acne er prosessen med sprengning inne. Dermed infisere mikrober blod som sirkulerer gjennom blodårene. Som et resultat, klemt kvise på pannen min, blir til en stor klump som ikke kan falme i lang tid, forårsake smerte.
 Alternativ ekstrudering subkutane kviser kan føre til blodforgiftning, og ytterligere negative konsekvenser, fordi en slik prosedyre på ansiktet hans absolutt kontra gjøre.
 Systematisk og korrekt ansikts akne faktum hindre hudområder til person. Vil gi en mulighet til å se vakre og attraktive.
 Hvor mye ubehag levere fremtidige mødre hatet det brennende og sure oppstøt, magesmerter! Dette er virkelig - sviende angrep! Dette, selvfølgelig, om halsbrann. Hun vanskelig liv i tredje trimester gravide kvinner livet. Hva er grunnen for sitt utseende? Hvordan unngå eller redusere smertefulle angrep? La oss innse det.

Halsbrann i svangerskapet


 Endringer i kroppen under graviditet

 Når en kvinne lider av halsbrann på senere stadier, den eldre generasjonen profetisk sier: "volosatyka folk"! Vitenskapelig sannsynliggjøring av dette faktum er det ikke. Legene tror det er noe mer enn fiksjon. Likevel, myten om forholdet volosatosti og graden av manifestasjon av sykdom - en av de mest populære blant gravide kvinner og deres familier.
 Faktisk gi sykdom hos en annen. Magen under graviditet langsom, siden det er mindre plasskrevende, spesielt nærmere levering. Avslapning av lukkemusklene under påvirkning av hormoner fører til at partisjonen mellom magesekken og spiserøret åpnes.

 Angrep halsbrann uunngåelig? Hvordan kan du håndtere dem?

 Anbefalinger ernæringsfysiologer

 Du kan forebygge sykdommen hvis du følger visse regler for spiseatferd. Det grunnleggende prinsipp - spise små måltider flere ganger om dagen, best - 6 tilnærminger til bordet. Ikke hast trapeznichat. Vel tygge (50 tyggebevegelser) mat!
 Bør utelukkes fra kostholdet, varm drikke (kaffe og te), krydder, sur frukt, muffins, frukt, kål. Også tabu få alle krydret, fet, stekt, fet mat.
 Ikke drikk brus, de irritere magen. Det er bedre å drikke urtete - kamille, johannesurt.
 I den daglige menyen bør inkludere matvarer med alkaliske egenskaper, for eksempel kremost, rømme, smør, egg, kokt egg og magert kjøtt. Grønnsaker også ønskelig å bruke kokte og frukt, som epler, bake.
 Det vil være helt fint hvis gjennom observasjon eller matdagbok, vil spore spesifikke produkter som forårsaker deg intense og hyppige angrep. Deres bruk bør redusere og om mulig helt utelukket fra kostholdet.

Halsbrann i svangerskapet


 Livsstil

 Tarmen har oporozhnyalsya hver dag - dette bør følge og styre prosessen. For å gjøre dette, inkluderer en diett relaterte produkter - svisker, rødbeter, yoghurt. Forstoppelse bør prøve å unngå selv det mislykkede forsøk på toalettet fører til en farlig økning i intra-abdominale trykket.
 Det nære og tett passform klær er best igjen til bedre tider. Heller ikke bør bære stramme belter og belter. Lignende dekorasjoner bidra til en ytterligere komprimering av magesekken, som nå er under trykk fra den voksende livmoren. Prøv også hyppige praksis bakker og kurver i løpet av dagen.
 Elsker å spise i kveld og bare kollapse i sengen? Raskt endre en vane, fordi det er den mest gunstige tidspunkt for ankomst av inntrengere. Lett og neobilnyy middag bør organisere minst to til tre timer før natt resten.
 Leger anbefaler ved sengetid ta en vertikal posisjon, mat fra magesekken til spiserøret zabrasыvalas ikke provosere halsbrann, og gikk fortere i tarmen. Innerst i Pyramid strukturer med et par høye puter, og dermed løfte headboard på 20-30 cm og lette manifestasjon av symptomer. Men mange gravid avviser dette rådet som upraktisk. Søvn sitter uutholdelig - verkende bein og rygg, spesielt liggende på ryggen i de senere stadier er ikke anbefalt. Og at ligge på siden av de to puter under hodet vi, tenk?
 "På ettermiddagen sitte rett opp og ikke slentre" - anbefaling av styrkene til hver mor. Det ubehagelige symptomer oppstår oftere i den horisontale plasseringen av kroppen, og når du bøyer. Tilbake "krok" man provoserer dreven mage kompresjonsfaktor.

 Konsultasjon terapeut

 Hatefulle sykdommen er ikke fjernet? Halsbrann kan ikke tolerere? Så den eneste måten - medisiner, foreskrevet av legen din. Ikke ta antispasmodics og generelt, til selvmedisinering. For å unngå negative konsekvenser for deg selv og barnet ditt ta medisinen kun etter avtale en spesialist.
 Astringents (antratsytnыe - nøytralisere syre), som leger vanligvis foreskrive fremtidige mødre (f.eks "smektitten", "Renny", "hevyskon") kan tas på et tidspunkt, og hastighet. Soda (natriumhydrogenkarbonat) gjelder også syrenøytraliserende. Til tross for den hyppige bruken av dette verktøyet i kampen mot "brenner" svøpe, graviditet ofte bruker det er kontraindisert. Først virkningen av sin flyktig. Symptomene kommer tilbake snart, fordi karbondioksid frigjøres under samspillet med magesyren, provoserende ny tildeling av saltsyre. For det andre kan du få hevelse - som i brus inneholder natrium.
Halsbrann i svangerskapet


 Tips opplevd

 Mange gravide bemerket at hyppigheten og intensiteten av uttrykk halsbrann kan bli redusert, og det er ubehagelige symptomer tilbakebetale den daglige bruken av disse produktene - melk, ristede frø, mineralvann Essentuki 17.
 Godt belegg og beroligende effekt som gir juice eller gelé poteter, tilberedt umiddelbart før bruk. Under kan tygge for forebygging av revet gulrot, ulike nøtter, havregryn.

 Stress ut

 I trøst lider av "zhhuschey" svøpe mødre, vi oppmerksom på at babyen er en sykdom påvirker ikke. De fleste kvinner etter fødsel, aldri glemme denne følges-stick siste ukene modus.
 Og til slutt, en annen viktig tips: mindre stress spenning. Spise i en rolig, avslappet atmosfære, uten debatt horror TV og andre problemer som kan føre til stress. Mest gange, lytte til rolig musikk, meditere. Denne positive innvirkning på helsen og tilstanden til barnet.
Яндекс.Метрика