Interne kviser med en rød støt, uttales på huden. Modningsprosess kan ta opptil flere uker, og bringer sin mester ikke bare ubehag, men smertefullt når trykket.

Bli kvitt akne intern


 Steder av intern akne er steder hvor talgkjertler, som nese, hake og tilbake.

 Årsaker til Acne intern

 Utseendet av denne type akne signaler inflammasjon i kroppen. Ofte foreslår de:

 inflammatoriske prosesser som finner sted i tarmen, fordøyelsessystemet, lever;

 forstyrrelse av talgkjertel (duct obstruksjon, brudd salootdelenie);

 hudbakterier som ved den akselererte reproduksjon kan føre til dannelse av interne akne;

 endokrine lidelser (spesielt hvis bassengene er interne akne hake);

 mer sannsynlig å ha akne med svekkelse av immunforsvar, generell tretthet, stress situasjoner;

 Inne akne kan vises på grunn av dårlig kvalitet kosmetikk eller hvis kosmetikk er ikke egnet til din hudtype.


 Måter å bli kvitt kviser interne

 Måter å bli kvitt akne interiøret er mer komplisert enn i tilfellet med konvensjonelle akne. Hvis den sistnevnte, som vises i ansiktet eller på kroppen, et par dagers forsvinne selv, er det indre akne mer komplisert. Feilbehandling enhet og skaden kan være nye kvise kviser. Disse problemene gjelder kun en integrert tilnærming som kombinerer behandling brann tenning interne pluss eksterne manifestasjoner av behandling - av akne.

 Dagens behandling av intern akne.

 For innvendig kvise behandling bør konsultere en hudlege. Hvis alle de foreskrevne retningslinjer de kan bli kvitt sykdommen.
 Intern akne - er først og fremst sykdom. Derfor må du først passere de relevante tester for tilstedeværelse av menneskelige inflammatoriske sykdommer. Da er denne betennelsen under tilsyn av en lege er eliminert, utnevnt det narkotika som tar sikte på å behandle talgkjertler.
 Moderne medisin tilbyr behandling for akne intern ozon terapi. Betent acne behandles med ozon, som har antimikrobiell effekt, reduserer betennelse og rødhet. Modning kvise oppstår i løpet av få timer. Etter fjerning av arr er igjen arr på huden.
Bli kvitt akne intern


 Den totale kropps styrking.

 Men ikke glem at i tillegg til medisinering, for å utelukke muligheten for deres ny fremvekst. For å gjøre dette:

 er det nødvendig å normalisere diett, omfatter i dietten "riktige" matvarer som inneholder vitaminer og mineraler som er nødvendige for kroppen - således gjenopprettet riktig metabolisme i kroppen, og talgkjertler begynner å arbeide som vanlig;

 ta rikelig med væske for å vaske kroppen av smittestoffer;

 styrke immunsystem for å forhindre gjentatte tilbakefall, som stoffet at akne ikke er relatert til immunitet er fundamentalt galt. Hvor immunitet er svekket, kan det ikke takle angrep på kroppen av skadelige bakterier og virus, og dette fører til "stikker" av ulike sykdommer, inkludert akne og intern opplæring.


 Folk rettsmidler

 Folk rettsmidler som eliminerer de eksterne manifestasjoner av akne er variert og med riktig tilnærming, kan du bruke dem til å lette betennelser og fjerne akne kosmetiske skjermer interne.

 salt grov slipe - har absorberende egenskaper og muliggjør rask modning av akne. Du trenger å blande salt med vann, får mye kult. Deretter kuttet fra klut sirkel, på størrelse med en kvise (ikke til salt faller på sunn hud kan bli irritert), blir det søkt løsning og brukes på betent prыschu. Å fikse patch kan brukes. Denne pakken stående over natten. Saltet trekker ut pus fra interne kvise, desinfiserer og tørker dannet morgen.

 smøre hode kvise salicylic alkohol flere ganger om dagen,

 smøre gjort kvise jod, men overdreven bruk kan føre til brannskader,

 vel fjerner rødhet Vishnevsky salve,

 Tørk sete for inflammasjon sitronsaft,

 bruker urteekstrakter (kamille, suksesjon, ringblomst, mynte) - alle disse urtene har antiseptisk og tørket hud,

 Potet maske - rå poteter rist, bland med salt og eggehvite. Den resulterende blandingen ble brukt på det berørte området i 20 minutter, deretter yahlytsya varmt vann

 lotions aspirin - aspirin oppløst i vann, ble den resulterende blanding settes på området av intern akne. Aspirin har utmerket antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt.


 Klem eller ikke intern kvise?

 Mange tvister oppstår om spørsmålet: klemme en kvise inni?
 Leger anbefaler ikke selv klemme kviser som det truer arr og arr som forblir i deres sted. Fjerne Acne håndtere bare fagfolk, som etter manipulasjon risiko for arrdannelse er minimal. Videre mange skjulte steder blir betent bakke og purulent hodet på denne bakken er synlig. Klemme en kvise kan skade epitelet i øvre hud, men nådde ikke stedet av kvise.
Bli kvitt akne intern

 Naturligvis er det mange av herskerne i interne akne ikke lytte til meningene til eksperter og prøve å avdekke sin egen hatefulle kvise. Så sørg for å følge disse retningslinjene:

 viktigst - rene hender, for ikke å svinge åpen i morgen infeksjon.

 hvis det var en nagende hodet - må presse alt pus til utseendet på hvit væske og blod.

 hvis purulent hodet er ikke synlig, så etter en nål behandlet i alkohol lotion, må du gjøre en liten punktering. Da innholdet i det indre presset kvise til utseendet av blod.

 ved avslutningen av morgenen skal-behandles for å forhindre infeksjon.

 Intern akne levere ikke bare kosmetisk ulempe. På feil tilnærming til problemet med mulige negative konsekvenser i form av arr, kviser eller nye smittsomme infeksjoner. Så bli kvitt akne du trenger for å lykkes innenlands og veiledning av eksperter.  
 Stein terapi - en spesiell type massasje, unike behandlinger, som på verdensbasis er nesten uten sidestykke. I dag er denne metoden for avslapning og healing kroppen er ganske populær blant innbyggerne i store byer og megabyer, er dens effektivitet anerkjent av de fleste eksperter og de vanlige mennesker som allerede har testet sin effekt på en person.
Stein terapi - massasje med steiner nyttige

 Resultatet av prosedyren - en flott stemning, sinnstilstand og utmerket umiddelbar økning i vitalitet og generell fysisk harmoni og bli kvitt mange ubehagelige opplevelser i kroppen som kan plage deg i år. Hva slags mirakel denne prosedyren?
 Stein terapi - en spesiell massasje teknologi, som bruker naturlige steiner.

 Hele prosessen er basert på den virkelige effekten av kontrasterende temperaturer på menneskekroppen massasje med konstant endring varme og kalde steiner mann går inn i en spesiell tilstand av harmoni og avslapning, kjører bort all den ubehagelige følelsen av tyngde, stimulere energisentre i kroppen.
 Snakker i et nøtteskall, er dette massasje gjort med varme og kalde steiner ved hjelp av akupressur. Ifølge eksperter, er denne behandlingen i stand til å kvitte seg med mange plager, bedre immun og endokrine systemer, bidra til normalisering av blodtrykket samt gunstige effekter på hjerte og blodkar.
 Hyggelige streke skyve steiner er i stand til å kvitte seg med alvorlig hodepine, alvorlig muskelsmerter (f.eks etter tung trening), og forbedre fordøyelsen og med bli kvitt søvnløshet!
Stein terapi - massasje med steiner nyttige

 Stein terapi er i stand til å ha en gunstig effekt på nervesystemet, er det en effektiv behandling for depresjon, nevrose, overarbeid og stress, som har, for sent, blir evige følges moderne og aktiv person.
 Hvis ingen slike problemer ikke gjør det, deretter massere bruker stein terapi er et utmerket verktøy for total avslapning og oppløftende stemning, som det langsomme tempoet i vekslende varme og kalde steiner i hele kroppen, kan legge igjen en reell følelse av "flight".

 Ved grå lekkasje


 Det viser seg historien om denne fantastiske terapi begynte lenge før moderne samfunn ble dannet, som i Mesopotamia brukte store varme steiner for å behandle mange plager.
 På de gode egenskapene av de vanligste steiner kjente av de gamle romerne og indianere, er helbredende egenskaper høyt verdsatt og brukt i disse dager. Indianer mennesker ble overbevist om at steinene - ikke bare naturlige arter, er den virkelige verden vakt som husker alt som skjedde med ham før utseendet av menneskeheten på Jorden.
Stein terapi - massasje med steiner nyttige

 Ifølge den indiske erfaring, steinene - en real energifelt, samspillet av de fire elementene - jord de ble født, og i mange århundrer vesener har absorbert en enorm mengde sol, vind og vann.
 Bare tenk, de fleste fremdeles oppfatter stein som en spesiell verge, kjøper en stein-amuletter for lykke eller lykke, det onde øyet eller oppfyllelse av ønsker.
 Sjamaner og leger bruker i sine ritualer spesielle krystaller og steiner visse raser. Metoder for å bruke varme steiner for å slappe av anstrengte muskler og andre medisinske formål praktiseres aktivt i det gamle Kina, under dynastiet Chang.
 Kineserne tror at spesiell energi belastet i stand til å nøytralisere den negative steiner menneskelig energi akkumulert i lang tid og eliminere stress og spenning.

 Under påvirkning av varme steinene fjernet overflødig væske fra kroppen, båret lokal vasodilatasjon som bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

 Hvordan virker det?


 Uansett hva det kan høres rart ut, men folk som levde for tusenvis av år siden, ikke galt, disse prosedyrene er veldig nyttig og effektiv, og igjen, hele poenget temperatur påvirker steiner, kombinert med elementer av refleksologi.
Stein terapi - massasje med steiner nyttige

 Å tro eller ikke å tvinge energi steiner - er, som de sier, personlig, men trolig for å gjøre noen klare konklusjoner, er det nødvendig å teste denne behandlingen rett over dem.
 I løpet av denne massasje bruker en rekke steiner, tror du at dette vil passe noen glatte steiner oppvarmet eller avkjølt til en bestemt temperatur?
 Men ikke, ikke så enkelt. Profesjonelle massører bruker vanligvis 54 varm stein med svarte steiner (vanligvis av vulkansk opprinnelse) som holder varmen i lang tid. For kaldt terapi ved hjelp av hvit stein, vanligvis kule biter av hvit marmor, glatte og trimmet akkurat nok slik at de ikke glir ut av ryggen og andre deler av kroppen under prosedyren.
 Noen mestere under prosedyren ved hjelp av semi-dyrebare mineraler som fremmer frigjøring av energi og er et kraftig middel mot mange plager.

 Stein terapi begynner med en varm stein massasje føtter, deretter beveger seg jevnt passere på bein, hofter og armer, alt skjer sakte og jevnt, god varme opp musklene er avslappet.
 Når veiviseren begynner å bruke kalde steiner, forårsaker kontrasterende fornemmelser i ulike deler av kroppen gjentas stadig veksler at på et tidspunkt ikke lenger mulig å forstå hva som er de steinene mestrer fungerer for øyeblikket.
 Den største fordelen med denne terapien sammenlignet med konvensjonelle massasje er tilstedeværelsen av kontrasttemperatureffekten, som oppstår på et dypt nivå i menneskekroppen.

 Det fine med denne prosedyren i det faktum at det er nødvendig for å delta i riktig miljø: matte lys, avslappende musikk og aromaterapi støtte. Varighet på 45 minutter til 15 timer, etter tid kommer Mental Health, en beriket munterhet og energi for uken som kommer.

 Denne terapien er kontraindisert steiner?


 Det viser seg at en slik vakker og kraftig verktøy for å bekjempe mange plager, men det er en liste over kontraindikasjoner. Det inkluderer:
  •  Gravide kvinner;

  •  Personer med hudlidelser. Knyttet dette elementet med spesifikke prosedyrer: konstant temperaturendringer føre til endringer i fuktighet, som kan forårsake bivirkninger, spesielt hos personer som lider av psoriasis, eksem, og andre;

  •  Massasje er kontraindisert i nærvær av brudd, blåmerker, skader på indre organer.
  • Яндекс.Метрика