Hvordan bytte til naturlig rettsmidler for hårvask?


 Virkningen av moderne hårpleie

 På hyllene i butikkene vokser hvert år range betyr at hjelpen behandler håret. På samme tid har et økende antall mennesker med hodebunnen og håret. Mange tror at for å håret ser godt preparerte og ren bør bruke moderne og kostbare midler. Men dette er ikke alltid tilfelle.
 De viktigste middel for hårpleieprodukter er sjampo, balsam, masker, maling, som oppfant på slutten av forrige århundre. Mange bruker dem nesten hver dag, uten å vite, kanskje ikke innser at deres sammensetning er ofte skadelige, og noen ganger også giftige stoffer. Komme inn i kroppen vår gjennom hodebunnen, disse stoffene påvirke ikke bare håret, men på hele kroppen. Forårsaker forskjellige effekter som lever og nyresykdom, sykdom i nervesystemet, hormonelle lidelser, misdannelser hos avkommet kan oppstå selv kreft.
 En av skadelige kjemikalier, som er en del av moderne fasiliteter, er natrium lauryl sulfate og propylenglykol. Hva er tørket huden, øynene såret, har en negativ virkning på leveren og svekke minnet. En annen av de skadelige bestanddeler er silikon, hyppig bruk av kosmetikk med sitt innhold påvirker negativt den samme hår og hodebunn. Silisiumfilm dannet på håret ikke får næringsstoffer til hårets struktur, på grunn av dette er de ikke i stand til å fuktighet, sterkt skadet og ødelagt innenfra.
 "Så hvordan kan det ha seg? "- Spør mye, fordi prosessen med sjamponering er ikke en av de viktigste og vanlige hygieneprosedyrer. Det er en måte, kan du begynne å bruke naturlig hårpleie.

 Frykt og fordelene ved å bruke naturlig rettsmidler for hårvask

 Mange er rett og slett redd for å flytte til sjampo "bestemor" betyr, i frykt for at de ikke vil skylle hodebunnen og håret, som vil være tøff og tørr. Men det er bare reklame forslag der tror vi betyr bare helt kan oppnå "silkeaktig hår.
Hvordan bytte til naturlig rettsmidler for hårvask?

 Bestemmer seg for å flytte til shampoo organisk betyr ikke forvente umiddelbar virkning. Som nevnt ovenfor, at bruken av midler for industriell bruk vårt hår "obvolikayutsya" silikon som bond keratin skalaer og hindrer maktstrukturen i håret. Så for å skylle det vil ta litt tid. Det er best å gjøre overgangen når du har tid, for eksempel en ferie. For skylling med silikon hodebunnen peeling prosedyren kan gjøres. Ta 2 ss havsalt lett fukte den med vann og gni blandingen inn i hodebunnen og skyll med vann. Hvis du vasker hodebunnen og håret med organiske midler, men holde legging av industriell produksjon - resultatet vil ikke være effektiv.
 Her er noen fordeler med å bruke penger som er gitt oss av naturen for sjamponering:

 Først vil deres bruk skal fjernes fra overflaten av hodet alle syntetiske komponenter.

 Sekund, omsorg for hodebunnen og håret, gi dem et mer velstelt og sunt utseende.

 For det tredje, alt som vi påføres huden, blir i våre organer. Ved hjelp av naturlig rettsmidler, berike vi ikke bare i hodebunnen, men også hele kroppen med vitaminer og mineraler.

 For det fjerde, ikke forårsaker flass og allergier. Det forebygging og behandling av visse sykdommer (dermatitt, skabb, soppskader av hodet).

 Femte, lav pris og tilgjengelighet.


 Metoder shampoo naturlige midler

 Siden oldtiden, oppskrifter for hår gått fra generasjon til generasjon. Mange oppskrifter er mistet eller glemt over tid, noen populære og nå fans av folk metoder. De viktigste slike midler inkluderer: egg, mylnyanka, mel, sennep, brød, brus, melkeprodukter, leire, henna. Vurdere noen måter sjamponering gaver av naturen.
Hvordan bytte til naturlig rettsmidler for hårvask?

 Egg hår. Ferske egg inneholder vitaminene A, B, D, E, lecitin, aminosyrer, fett, de trenge dypt inn i hodebunnen og håret nærende hver og korrigere noen problemer (vikler seg sammen, sprø ender, tap av glans, etc.). Bruk: Bland hvit og eggeplomme, legge essensielle oljer. På vått hår gredd og sette blandingen og skyll med vann. Bruke varmt vann til hodet dannes ikke egg. Du kan deretter skylle furu kjøttkraft (i 05 liter kokende vann sette fem spiseskjeer av barnåler og kok i 10 minutter).
 Meieriprodukter for sjamponering. Med meieriprodukter styrke hårrøttene, og er en utmerket rengjøringseffekt hår. Det er best å bruke yoghurt, kefir eller myse. Hvordan bruke: i et vannbad noen valgte meieri produkt (bør være litt varm). På fuktig hår og kjemmet, distribuere "sjampo" hele lengden på håret, sørg for å massere hodebunnen. Bruk en dusjhette eller polyetylen og vask av etter 20-30 minutter.
 Sennep for sjamponering. Anbefales for folk med normal til fet hår og som har problemer med hårtap. Dosering: en liter kokende vann oppløse 1-2 ss tørr sennep pulver, hårvask skyll grundig under rennende vann.
 Velge noen renere hode bør bruke det regelmessig. Sterkt anbefalt å bruke dem i høst og våren for å opprettholde hår i god form. Første gangs bruk av naturressurser, kan du være følelsen uvasket hår kan bli stiv og dårlig kam. Etter gjentatte bruke håret ditt vil bli vant til disse nye hjelp av følelse, og du vil være i stand til å fullt ut nyte skjønnheten og helsen til håret ditt.
 I hagene til paradis Allah tsarstvovalo opprør av farger og maling. Hvor mange var det trær, blomster, duftende behagelig aroma av våren. Ikke overraskende, publikum brast her ennå ønsker å rane en merkelig plante. Dukket opp og Shaitan, som fredsbevarer også hedret hans oppmerksomhet, gi ham det han ba om. Og han spurte busk som zatsviv før alle andre. "Derfor, moden frukt på det ganske snart." Men der var det

Nyttige egenskaper Cornel


 Med utbruddet av sommeren har begynt å bære frukttrær: chervonily kirsebær, eple juice nalyvalysya. Og bær på en busk Shaitan var vanskelig og grønt. Hva han gjorde! Selv dmuhav dem hva bær var rød som blod, og attraktive å se på, men fortsatt beholde stivheten og sur smak.
 - Forfall samme shaytanova bær! - Stomping føtter Shaitan, ute av stand til å stå og vente
 "Shaytanova bær" - dette er noen ganger kalt Dogwood. Etymologien til navnet av bær enkle: "Dogwood" tyrkiske språket betyr "rød". Er rød kornell senhøstes - er den beste tiden for å samle bær, fordi i november konsentrasjon av næringsstoffer i Kyzyl når det høyeste grad. Med utbruddet av den første frosten smak Dogwood betydelig forbedret - blir den myk og søt.

 Nyttige egenskaper Cornel

 Jeg er sikker på at mange vet at innholdet av vitamin C kornell overgår selv solbær. Vi vet også at folkene i Kaukasus synes det er et symbol på utholdenhet. Hvorfor? Fordi dette bær er en pålitelig måte å styrke vår immunitet på grunn av anti-bakteriell, anti-infeksiøs egenskaper. På grunn av det høye innholdet av organiske syrer kan Dogwood være en mektig kriger i kamp med store helseproblemer. Dette vanligvis SARS, ustabilt blodtrykk og fordøyelsessykdommer.
 Hyppige forkjølelser mislykkes hvis du bruker Dogwood bær i den smittsomme perioden. Forresten, i sin rå form ikke spiser mye, hvorfor Dogwood med syltetøy, som vil erstatte tabletten, og vil være en mest mulig behagelig kilde av askorbinsyre.
 I fruktose, glukose, garvesyre, eple og andre organiske syrer, inneholder kornell pektin, som hjelper rense kroppen for raske metabolske produkter, og ikke minst fart på stoffskiftet, og dermed forbedre fordøyelsessystemet. Husk, kjære dame, hva som gjør en god intestinal peristaltikk slank figur og hud ren! Ikke bare er dette verdifull kornell. Sine sammentrekkende egenskaper gjør at du kan bruke den som et effektivt middel mot diaré og andre gastrointestinale sykdommer. Det er merkelig at noen mennesker lever med hemoroider i årevis uten å vite at halvparten-liters krukke av modne bær med frø for alltid frata dem et delikat problem.
Nyttige egenskaper Cornel

 Dogwood spesiell rolle i reguleringen av blodtrykket Hippokrates sa, til tross for at om medisin i sin tid var kjent mye mindre enn i den moderne verden. Denne rollen er virkningen av biologisk aktive stoffer som er en del av Dogwood, blodsystemet, noe som resulterer i sterkere veggene i blodårene, hodepine forsvinne, normalt blodtrykk. Hjertemuskelen blir styrket, og øker sin tone. I diabetes Dogwood konstituert regulator av blodsukker, også brukt i anemi som hemoglobin nivået øker. Således er Dogwood en pålitelig forebyggende tiltak mot sykdommer i sirkulasjonssystemet.
 Millioner av kvinner verden over slitasje hæler som serverer årsaken til åreknuter. Kornell frukt er kjent for sine egenskaper forbedre elastisiteten i blodårene, hevelse skyte. Bare spise en halv kopp kornell dag i tre uker, og bena vil alltid være vakker, og du - en munter stemning!

 På fløte og røtter

 Hvem vet hva som røtter, bark og blad Dogwood også kan dra nytte? Samle flere blad Dogwood i blomst - da vil høst blues og det vil være risiko for entreprenør forkjølelse, vil de hjelpe deg å bli kvitt hodepine og tretthet. I tillegg er et avkok av bladene Dogwood har choleretic og vanndrivende egenskaper. Juice presset fra ferske blader kornell, kur konjunktivitt.
 Dogwood bark er høstet i løpet av våren som trærne skal kutte ned. Dette er en stor smerte-fail revmatoid smerter, ryggsmerter og tinnitus. Ofte laget av barken avkok brukes til å behandle sykdommer i munnhulen (skjørbuk, gingivitt, stomatitt), men det er tortillas med henne hjelpe fjerne huden av byller og post-akne. Dogwood root har de samme egenskapene som barken.

 Hvordan bruke kornell behandling

 Vurdere hvordan du søker kornell å oppnå de mest effektive resultater.
Nyttige egenskaper Cornel


 Mulberry syltetøy fra bær frynsete - deilig kur for forkjølelse og influensa, hodepine. Vask 1 kg av fersk frukt Dogwood, tørk gjennom en sil, og bær vekt tilsett 2 pounds av sukker. Bland deretter, tidsplaner i rene glass og forsegl lokket.

 Avkok av roten Dogwood forberedt som følger: root Dogwood - 1 ss (Det bør være tørr og male forhånd) hell 250 ml kokende vann, kok over middels varme. Etter en 30-minutters koke røtter dato brygge og filter.

 Bli kvitt koker hjelp salve: en liten mengde buljong med rot Dogwood legge litt mel og en skje med honning impregnere denne vekten stykke gasbind og satt på koke i et par timer.

 Infusjon av Dogwood drikke i sykdommer i munnhulen og forstyrrelser i mage-tarmkanalen. En fjerdedel kopp bær helle et glass med kokende vann Dogwood 8 timer. Drikk i morgen og kveld med 100-150 ml

 Infusjon av blader og grener av anemi og gikt. En spiseskje av blader og grener av Dogwood, helle et glass med kokende vann og la stå i 3 timer. Strain, drikke 1/3 kopp tre ganger om dagen. Bruk av denne infusjonen å raskt gjenopprette metabolisme.

 Her er en hun, "shaytanova bær." Jeg er glad for å spise det, lage en deilig fruktdrikker, juice, husker at de gode egenskapene av Dogwood blitt uunnværlig for din helse og skjønnhet.
 Spise Dogwood - nabyraysya krefter!
Яндекс.Метрика