I hverdagen Vishnevsky salve eller liniment i balsamico rusmiljøet ble oppfunnet kirurg AV Vishnevsky om lag hundre år siden (for å være presis - i 1927, internasjonale navn: trybromfenolyat pluss tjære). Det er antiseptisk, anti-inflammatorisk narkotika som gjør irriterende handling (akselererer abstsedyruvannya i tilfelle av lokale betennelsesreaksjoner, fremmer rask regenerering prosess).

Tamponger med salve Vishnevsky


 Vishnevsky salve har lenge vært utbredt og brukes til å behandle et stort spekter av inflammatoriske sykdommer:

 abscesser, carbuncles, koker;

 trykksår, brannsår, frostskader;

 psoriasis, eksem;

 endarteritis, trombose, etc.

 Vishnevsky salve har ikke mistet sin relevans. Dette er ikke overraskende, fordi det er billig og rimelig i forhold til mange andre anti-inflammatoriske medisiner. Dens sammensetning er svært enkel, men likevel helt unikt, har en effektiv virkning på lokal inflammatorisk fokus.
 Liniment balsamico på Vishnevsky består av tre hoved naturlig ingrediens. Blant dem:

 bjørk tjære (øker blodtilførselen til vev) - 3 deler;

 kseroform (kraftig antiseptisk) - 3 deler;

 Ricinusolje (har en beroligende effekt, fremmer penetrering dypt inn i de andre komponenter i huden og slimhinnene) - 90 til 100 deler.

Tamponger med salve Vishnevsky


 Bruken av salver Vishnevsky i gynekologi

 Bruksområdet av salver Vishnevsky ikke begrenset til hudsykdommer. Vi vet det er bred bruk i kvinnelig gynekologi. I den oppfatning av noen heldige denne salven hjalp dem med å håndtere ufruktbarhet og fødsel født etterlengtede baby.
 I gynekologi Vishnevsky salve brukes til å håndtere slike brudd som:

 betennelse i eggstokkene (kalt ooforitt);

 betennelse i bekkenorganer;

 obstruksjon av egglederne og tubal ufruktbarhet;

 cervical erosjon, Bartolini, endometriose, trost (candida);

 voksninger.

 I tillegg, i det medisinske feltet for kvinner Liniment balsamico på Vishnevsky brukt før og etter operasjonen for å akselerere healing dem, og som en del av en kombinasjonsbehandling. Moderne gynekologer nekte så oppskrytte fordeler salve Vishnevsky, men de gamle legene fortsette å anbefale herding strid liniment kvinner i kampen mot gynekologiske sykdommer. Dette er forståelig, fordi Sovjetunionen valg av medikamenter for behandling av delikate kvinners problemer var ikke hva minste og bare elendig fordi folk rettsmidler med salve Vishnevsky kom til unnsetning i hvert enkelt tilfelle. I øyeblikket beslutningen om å søke salve individuelt, er det gratis for hver kvinne.
 Vishnevsky salve brukes i gynekologi kompleks (f.eks, skylling med vann kamille infusjonsbehandling). Sammen med andre antibiotika effekt den produserer bedre enn deg selv. Hvordan fungerer salve?

 det har antyseptychekyy effekter (rammer antibakteriell, hastigheter healing);

 gjenoppretter balansen av mikroflora bekkenorganer;

 helbreder og gjenoppretter slimete onsdag kjønnsorganer, fjerner henne;

 skaper tubene er åpne;

 fremmer rask bedring i den postoperative perioden (etter operasjonen).

Tamponger med salve Vishnevsky

 Gynekologen kan foreskrive bruk av salver Vishnevsky i en rekke situasjoner, fra candidiasis infertilitet. Utvalget av indikasjoner balsamico liniment er ganske bred. Ikke bli overrasket hvis legen vil foreskrive for mottak av kombinasjonsbehandling med dette stoffet foreldet. Til tross for sin høye alder, var han like effektivt som mange år (bekreftet av tusenvis av friske kvinner), og gjennom mange moderne medisiner. "The enkelhet - force". Dette gjelder fullt ut for naturlig og enkel salve.
 Liniment balsamico på Vishnevsky brukes ikke bare ved intern palpasjon og bruke tamponger kvinne. Disse intim hygiene er nødvendig i løpet av behandlingsbaserte salver Vishnevsky. Hennes lite antall (12-15 g., Produsert Bubbles 50 eller 100 g.) Skal suge en tampong. Dette ville være lett, da strukturen av liniment mer væske i forhold til den typiske struktur av salve (på grunn av tilstedeværelsen i det av antimikrobielle balzamyruyuschyh komponenter). Fuktet vattpinne salve inn i skjeden over natten eller i 4-6 timer (avhengig av individuell følsomhet), morgen strekninger. Behandlinger kan vare fra 10 til 14 dager (vanligvis ca to uker). En enkelt av stoffet vil ikke gjøre noe, at han handlet trenger regelmessig bruk.

 Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk tamponger

 Vishnevsky salve beregnet for utendørs bruk. Du kan ikke ta muntlig! Kontraindikasjoner for bruk liniment Vishnevsky mye mindre enn det vitnesbyrd. Ikke bruk salve i tilfeller av individuelle intoleranse (overfølsomhet for komponentene) og inflammatoriske abscesser i spesielt farlige områder.
 Som et datterselskap av samtidig medisinering og delta gynekolog kan foreskrive salve i behandling av seksuelt overførbare sykdommer. I seg selv liniment Vishnevsky ikke eliminere den seksuelle infeksjon, men vil øke effektiviteten av behandlingen.
Tamponger med salve Vishnevsky


 Hvordan tamponger med salve Vishnevsky

 For å gjøre tamponger med salve Vishnevsky behov:

 flere pakker av kvinners tamponger basert på varigheten av behandlingen;

 1-2 ampuller Vishnevsky salve (selges uten resept på apoteket).

 I løpet av behandlingen (varer i opptil to uker) skal brukes til vattpinne 12-15 g. Liniment Vishnevsky, gå inn i natt, i morgen drar. Gjenta prosedyren hver dag fram til slutten av opplæringen.  
 Sannsynligvis alle minst en gang i en eng i parken eller i hagen så en bedårende gule og oransje blomster, som synes å ha absorbert de lyse fargene i sommersolen. Det calendula, eller som det kalles av folket, "spiker".

Calendula - medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


 På grunn av sin enkelhet og frost calendula vanlig nesten overalt, og kan dyrkes så vel som vokser i naturen.
 Imidlertid er calendula kjent ikke bare (og ikke bare) som prydplante, men som en reell kilde til helse og skjønnhet.

 Kilde Helse

 Calendula inneholder et stort antall av naturlige ingredienser, karoten, vitaminer, tanniner, flavonoider, organiske syrer, mineraler og edle eteriske oljer.
 Den første omtale av calendula som medisin dateres tilbake til romertiden. Men moderne medisin verdsatt medisinske egenskapene til denne planten. Hva behandler denne sykdommen "naturlig lege"?
 Calendula har antibakteriell og helbredende virkning, slik at medikamenter basert på det anvendes i behandling av sår (inkludert purulent), kutt, sår, inflammasjon rekke ved behandling av soppsykdommer.
 På grunn av tilstedeværelsen av viktige vitaminer og sporelementer (sink, jern, kalsium, magnesium, kalium, kobber og selen) Calendula har en generell styrkende effekt, øker kroppens motstand og øker forbrenningen.
 Calendula har choleretic effekt, så med hell brukes i behandling av sykdommer i galleblæren og hepatitt.
 Det bidrar til å holde en kvinne helse, vanning Calendula effektiv for inflammatorisk bekken og livmor blødning. På grunn av sine antibakterielle egenskaper, er det brukt for behandling av seksuelt overførbare sykdommer (som trichomoniasis). Inneholdt også i ringblomst, flavonoider lindre muskelspasmer, noe som reduserer smerter under menstruasjonen.
 Calendula normaliserer blodtrykk, styrker hjertemuskelen, noe som er spesielt viktig for folk som lider av arytmi og takykardi.
 Calendula - en naturlig beroligende, ikke-vanedannende. Duftende te med calendula bidrar til å slappe av, lindrer stress og nervøs oppstemthet, normal søvn.
 Men den mest verdifulle trekk ved calendula - er dens evne til å begrense veksten av ondartede tumorer, slik at medikamenter Calendula foreskrevet for kreft i tillegg til kjemoterapi - og radioterapi.
Calendula - medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


 Beauty Flower

 Nyttige egenskaper av calendula verdsatt ikke bare i medisin, men også i kosmetikk.
 Dette er et reelt problem for eiere av frelse og fet hud: det tørker og reduserer betennelse og ødelegger sykdomsfremkallende mikrober, som er årsaken til kviser. I tillegg bidrar dette anlegget for å bli kvitt vorter og hard hud.
 Calendula er ofte brukt i produksjonen av barneomsorg, hjelper bli kvitt bleie utslett hos spedbarn og miliaria.
 Dette anlegget har en tonisk virkning, sliter med tap av elastisitet og for tidlig aldring av huden, og anvendes for forebygging av åreknuter.

 Tradisjonelle oppskrifter Calendula

 Nå kan du finne mange apotek narkotika fra ringblomst ekstrakt, men forberede deg skjær, salve eller krem ​​fra anlegget er ikke så vanskelig.
Calendula - medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

 Samle calendula bedre i varmt og tørt vær siden midten av juli til slutten av høsten, mens prosessen med blomstring, velge bare fullt avslørt og mest intenst farget blomster (de mest karoten). Så de trenger å tørke innendørs eller i en spesiell tørker ved en temperatur på 40 til 45 grader. Tørkede blomsterbutikken på et kjølig sted i 1 år.
 Her er noen oppskrifter for legemidler på grunnlag av calendula.
 Alkohol-basert skjær: 10 gr. tørkede blomster hell 100 ml alkohol. Etter to dager skjær klar. Det er utmerket for behandling av sår og rifter; tørker effektivt kviser. Du kan legge til et lite skjær toner for fet hud for å forebygge og behandle akne.
 Skjær vannbasert: 10 gr. tørr samling helle to kopper kokende vann og la stå (du kan fylle en termos). Den resulterende infusjon ingest magesår, enteritt, kolitt, galleblæresykdom og hepatitt av forskjellig etiologi.
 Tinktur, fortynnet med vann 1 til 10 kan anvendes for lotions for konjunktivitt og blefaritt. Hvis sår hals, tannkjøttsykdom og stomatitt skyll Calendula tinktur raskt bringe lindring til pasienten. En skjønnhet og elastisitet i huden kan fryse skjær hver morgen og tørk møte disse isbiter.
 Calendula salve med: 4,5 oz. Smelt bivoks i et vannbad, tilsett 50 ml calendula olje (tilgjengelig på apotek), bland godt. Salve bidrar til å helbrede brannsår, sår og sår.
 Calendula Urtete: tilsett en klype tørket ringblomst i svart te. Dette vil gi drikken en uvanlig smak, og bidra til å styrke immunforsvaret, beroliger nervesystemet og normaliserer søvn. Forresten, kan tørket calendula godt brukes som et krydder - sin karakteristiske aroma og snerpende smak perfekt kombinert med varme supper og kjøttretter.
Calendula - medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


 Kontraindikasjon

 For det første bør det bemerkes at behandlingen av eventuelle urter, inkludert calendula, langt nebezobydno. Planter inneholder biologisk aktive stoffer som har en betydelig effekt på kroppen, som i behandlingen av alvorlige sykdommer med urter bør først konsultere en lege.
 Calendula, til tross for alle sine nyttige egenskaper, har også noen kontraindikasjoner:

 7 år,

 predisposisjon for allergisk reaksjoner, urtikaria, astma,

 graviditet

 hypotensjon (lavt blodtrykk)

 amming (brukes med forsiktighet under medisinsk tilsyn på grunn av risikoen for allergi hos barn).

Яндекс.Метрика