Hver kvinne ønsker å skryte sterkere og frodig hår. Selvfølgelig, som på TV, Internett - overalt som reklame, som modell - skjønnhet skryte sin luksuriøse hår. Jeg ønsker å se i hvert fall ikke verre, og enda mye bedre disse jentene. Det er derfor mange kvinner bruker penger på den dyreste (fordi høye kostnader, i henhold til de fleste alltid bety kvalitet) Masker, balsamer, balsam og sjampo, men til min skuffelse før eller senere innser: vanlig omsorg og kosmetikk forskjellige nok hår fortsatt ikke vær så snill kan skinne og volum. Og spørsmålet er: hva skal jeg gjøre, hvordan håndtere sprø og kjedelig hår og fikse håret hennes?

Vitaminer for hår tap


 Løse problemet med svake hår ganske enkelt, bare følg en balansert og blottet for skadelige stoffer (f.eks, ikke mettet fett) kosthold og kroppen din for å sikre et tilstrekkelig antall ulike stoffer som kreves av spesielle systemer eller enkle produkter.

 Hva bør jeg ta?

 En rekke vitaminer og mineraler for mye, bare ikke forstå at du trenger å ta for å styrke håret og forbedre sin tilstand som finnes i produktene, og som vil produsere "bare gjennom komplekse eller kosttilskudd. Heldigvis har vitenskapen avansert langt er ganske lett å si at du trenger hår. Og de trenger vitaminer AB C og E. Det er fra disse "grupper" avhengige utseende hårvekst. Men mangelen på disse vitaminer kan føre ikke bare til tap av hår, men også til dannelse av flass og for tidlig grått hår! For å unngå dette, er det nødvendig å forstå de nødvendige skritt for vitaminer.
 Tiamin (B1). Tiamin påvirker nervesystemet. Når det er mangel på migrene, søvnløshet, muskelsvakhet, kortpustethet. Mulig hjerterytmeforstyrrelser og tap av matlyst. Nå er de fleste av befolkningen føler seg på en eller annen vitamin B1-mangel, spesielt i kaffedrikkere, alkohol og te. Finnes i svinekjøtt, storfekjøtt, fjærfe (samt eggeplommer) og leveren. Vegetarianere kan få vitamin fra hvetespirer, brokkoli, asparges eller bønner, appelsiner Selv bryggere gjær!
 Riboflavin (B2). Riboflavin påvirker stoffskiftet. Hjelper hud, hår og negler er mye bedre absorbere og levere oksygen til cellene som helhet, noe som er viktig for normal vekst og helse av hår, og gir oksygen påvirker oksidasjon av visse stoffer, som bidrar til deres forståelse.
 Niacin (B3 PP). Nikotinsyre har innvirkning på blodsirkulasjonen. Det forbedrer kraften i håret. Det stimulerer hårvekst i nærvær av et koenzym. Manglende resultater i tidlig grå hår.
 Pantotensyre (B5). Stimulerer hårvekst, har anti-inflammatorisk effekt. På grunn av dette akselerert sårtilheling.
Vitaminer for hår tap

 Pyridoksin (B6). Det er ekstremt viktig vitamin. Sin mangel på merkbar effekt på hjernen og på nervesystemet som helhet. Også når vitaminmangel forstyrret blodkar, noe som øker risikoen for hudsykdommer. Representert ved den i hodebunnen: mangel B6 vises kløe og flass.
 Biotin (H). Mangel på biotin kan føre til overdreven svetting, anemi og håravfall. Finnes i mange matvarer.
 Folsyre (B9). Dette vitamin stimulerer hårvekst. Finnes i mange matvarer.
 Vitamin B10. Effektiv bare i forbindelse med B9. Ansvarlig for pigmentering av hår og stimulerer deres vekst.
 Retinol (A). Retinol gjenoppretter hårets struktur, påvirker talgkjertler og hårvekst. Gjenoppretter tørt og sprøtt hår. Mangel fører til sprøtt hår, hårtap, tap av glans og dannelsen av flass. Den oppløses bare i fett, så produkter med retinol bedre å bruke med vegetabilsk olje.
 Tokoferol (E). Hjelper blodet mettet med oksygen og påvirker immunsystemet. Hår under denne vitamin er mer skinnende og voluminøs, mindre følsomme for UV-lys. Ulempen med fører til hårtap.
Vitaminer for hår tap

 Askorbinsyre (C). Deltar i blodtilførsel og ernæring hår, reduserer håravfall.
 Vitamin F. Dette vitamin hindrer kolesterol bygge opp på blodårene, hindrer hårtap og forekomsten av flass. Påvirke absorpsjon av andre vitaminer, og virker som en katalysator.

 Hva annet du trenger for håret på?

 Selvfølgelig, noen vitaminer noen. Obligatoriske ulike sporstoffer:

 jern;

 silisium;

 magnesium;

 sink;

 svovel;

 selen;

 fosfor;

 kalium;

 jod.

Vitaminer for hår tap

 Selvfølgelig kan ethvert spor oppnås ved hjelp av spesielle systemer. Ofte er de bedre. Det faktum at, til tross for rikdom av visse matvarer med vitaminer og sporstoffer, de fleste av dem er ødelagt av varmebehandling. Som et resultat, selv 20% av alle vitaminer som inneholdes i produktet - det er et godt resultat. Men det er ofte ikke nok for det daglige behovet, og det moderne mennesket ikke alltid har tid og mulighet for ernæring, har ofte for å avskjære veien sandwich eller noe junk food.
 Hvis du bestemmer deg for å vitamin kompleks, ikke løpe til nærmeste apotek og kjøpe en fargerik eske. Først av alt, se en lege, men han kan riktig bestemme hvilke vitaminer du trenger for å gi råd til den aktuelle kompleks. I tillegg er ikke alltid problemet med håret er forbundet med mangelsykdommer, de fleste sykdommer som påvirker utseendet. For eksempel kan det være sirkler. Det er derfor når det oppdages feil, inkludert problemer med hår i første omgang bør se god lege. Han eller fortelle noen stoffet som vil spare deg og de relaterte problemer som du bestemmer vitamin kompleks, eller selv foreta individuell diett, etter som du vil føle deg mye bedre.  
Hvordan vet du at vann blakk?
 Hvis du kommer til å bli mor for første gang, en kvinne i hele perioden av svangerskapet kjent med mange nye opplevelser. At de ikke var en overraskelse for henne, leger prenatal varsle om mulige endringer. Men bare for å være klar, bare forutsatt, som er den første røring se ut som sammentrekninger. Men overfor disse følelsene alene, umiddelbart bestemt hva det er. Selv tvil forfølge den sistnevnte.
 Mange unge mødre er redd for å gå glipp av utslipp av fostervann når du besøker sjel eller forvirre dem med vannlating. Hvordan løser jeg en alle disse tvil?
 Graviditet og vann
 Hva er fostervann? Fostervann - er miljøet der barnet selv. I fostervannet inneholder mange viktige stoffer som gir trygg utvikling av fosteret, beskytter den mot infeksjon, hypotermi eller skade. De er ikke helt klart, litt grumsete væske rosa, lys brun eller grønnaktig i fargen med en bestemt (noen vil si hyggelig) lukt av foreldede lukten av høstløvet. Væsken og barnet inne i en boble som brister ved opptreden leveringstidspunktet. Resultatet er vannlekkasje.
 Når vannet gikk, begynner prosessen med arbeidskraft og levering, der en åpning av livmorhalsen og ut ungen i vår verden.
 Hvorfor avløpsvann under svangerskapet?
 Når det kommer til fødselen (det er, dessverre, finnes unntak), er det spontan blære brudd og lekkasje av fostervann. Dette betyr at de gjenværende par timer før fremkomsten av den lille mannen.
 Men det er tider når blæren ikke miste sin styrke og sine leger må pierce til slutt gikk inn i arbeid. Noen ganger er det for tidlig avgang av fostervann.
 Hvordan vet du at vann blakk?
 Dette spørsmålet er på besøk hodet av hver forventningsfull mor som eier kjent med prosedyren for fødselen. Hvordan avgjør dere at det er fostervann, ikke urinerer?
 Moderne kvinner er svært aktive. De kan på dette punktet være på jobb, gå i parken, shoppe, ta en dusj. Derfor må vi være forberedt på å ta de riktige beslutningene i tide og gå til svangerskapskontroll avdelingen, og deretter på fødestuen.
 1. Hvis graviditet fortsetter som normalt, akkurat en uke før levering, vil forventningsfull mor unnlatelse magen. Dette blir merkbar. Fra dette punkt er det nødvendig å telle dager og vente.
 2. Utslipp av vann kan være en rask og ganske passive, små porsjoner. Men de kan bestemme farge, lukt.
 3. Vann kan begynne å bevege seg bort ved vannlating. Umiddelbart mistanke om at dette vannet så mye væske vil strømme ut, og det vil være lengre enn prosessen med vannlating.
 4. Å våkne opp om natten i et basseng, et presserende behov for å gå til sykehuset.
Hvordan vet du at vann blakk?
 5. Hver normal Kvinneklinikken kan gjøre Amnyotest tilstedeværelsen av fostervann. Men hvis verken kapasitet eller ønske om å hele tiden (minst mistenkt) kjøre svangerskaps, en slik test er tilgjengelig over disk og gjøre det selv hjemme.
 Det kan være at ikke alle butikker har dette produktet for salg, som amnyotest kan koste $ 20 per stykk. Men hvis bedt om å ta en test for, så du kan trygt vente til fødselen av en baby, rolig og trygt.  
Bete amming
 Hver kvinne under svangerskapet og senere med babyen, står et stort problem - mat. Hvordan oppføre seg Souped mødre ikke å skade barnet, hvorfor skulle forlate fjerne langt hylle når rundt solide forbud og tabuer, og noen leger sier en ting og andre helt motsatt. Disse lange og fryktelig lister kan drive deg gal selv opplevd moms. Denne artikkelen vil hjelpe deg å begynne å samle erfaring i maten, fordi vi snakker om hvorvidt ammende mødre bete og hjelpe avkrefte myter om den grunnleggende forbud i kosten.
 De fleste bøker om omsorg for barn, mange online ressurser og annenhver lege hevdet at ethvert produkt rød anbefales ikke under amming. Analogien kan gjøres med et rødt lys som sier: "Stopp! "Likeledes bør ethvert produkt rød fargetone føre til en kvinne protest. Ved å følge disse retningslinjene, moms begynne å fullstendig eliminere røde produkter, utarme ditt daglige kosthold, og med hendene i elskede frata mange næringsstoffer, som fører til vekttap.
 Rødbeter, forresten, er også i den røde listen, men det er ikke forbudt, men heller selv nyttig amming, det viktigste - beholde proporsjonene riktig produkt og følge den påfølgende reaksjon på babyen. I tillegg har andre produkter fra rødlista også kan og bør ta, for eksempel gulrøtter. Den eneste uønsket rød fiende anses kanskje tomat.
 Rødbeter, til tross for tilhørighet til rødliste er ganske nyttig produkt fordi det inneholder sårt tiltrengte helse kroppen stoffer som jod og kalsium. I tillegg er bete pektin og cellulose fører til "poslablyayuschemu" effekt, slik at maten ammende mødre rødbeter slett uerstattelig produkt. Fordi morsmelk, er denne effekten ikke er i stand til å bli overført, men det finnes noen unntak. Rødbeter stimulerer bloddannelsen og opprettholder den nødvendige nivået av hemoglobin. Saften av dette produktet har utmerket anti-inflammatorisk funksjon, slik at du kan lage kompresser med potets rødbeter i tilfelle av betennelse i brystkjertlene hos kvinner.
 Hvis du skriver inn et produkt i dietten til ammende mødre skal lystre "råd" av din baby. Hvis etter en liten mengde av et produkt i et barn ingen bivirkninger og allergiske reaksjoner, kan moder trygt fortsette å bruke rødbeter i matproduktet kom som en baby.
 Anbefalt kokt rødbeter amming, men i likhet med andre grønnsaker. Tidlige fôring Eksperter advarer mot å spise rå rødbeter, ville den beste løsningen være - dampede grønnsaker. I løpet av denne prosessen med forberedelse, beholder de nesten alle næringsstoffer. Til produktet er ikke trøtt, kan det kombineres med gulrøtter. Mødre som ammer rådes til å koke grønnsaker uten olje, men bare med vann. Men etter beredskap stuinger grønnsaker kan fylle en liten mengde olje, for eksempel olivenolje. Ikke bruk krydder til grønnsaker, som skarpe og salt mat ammende mødre ikke er anbefalt.
 Hvis du fortsatt angrepet av tvil om bruk av bete, så kan du prøve å spise svært lite stykke bete å bekrefte sin nødvendighet barn. Hvis han godkjent av ditt valg, kan du trygt starte matlagingen lapskaus med dampede grønnsaker!  
Яндекс.Метрика