Svovelsyre plugg i øret: hva du skal gjøre?
 Vi vet at i det ytre øret, er det om lag 2000 svovel kjertler. Hovedfunksjonen er ingenting som arbeider ut ørevoks (15-20 mg per måned). Karakteristisk og at det ytre øret er satt opp slik at i prosessen med tygging, det samoochyschuyetsya. Derfor trenger ikke å trenge gjennom, for å gjøre den ren. Bare følge reglene for hygiene og periodevis tørke vasken området.
 Svovelsyre plugg i øret: Årsaker
 For å håndtere dette problemet er å finne ut årsaken til svovelsyre øreplugger. I - For det første kan det skje ved uregelmessig hygiene. Denne fremgangsmåten involverer fjerning av svovel bare liten bevegelse. I tilfelle av bomullspinner, alt er litt annerledes. Rensing vasken så ikke noe unntak er zashtovhuvannya sediment dybde og følgelig deres utrambovka. Derfor bør spesielle bomullspinner bare brukes til det ytre øret rengjøring.
 I - den andre egenskap kan være en grunn for at andre, så aktivert og forsterket talgkjertlene, som i seg selv fører til problemet med manglende evne til å rense seg selv.
 Den tredje grunn, kanskje kan være en fysiologisk struktur av øret. Vanligvis, i slike tilfeller, er den skyldige gener. I dette tilfellet, plugger øre Utdanning uunngåelig. Derfor bør du nøye overvåke luften i rommet boliger. Det bør ikke være for tørr.
 Symptomer på svovelsyre kork i øret
 Vanligvis gjør svovel plugger ikke levere mye ubehag. Men til tross for dette, kan deres tilstedeværelse oppdages visuelt. For å gjøre dette, du bare trekke øret og se på innsiden. Hvis du finner det komkoobraznuyu konsistens, er det første tegn på at du bør se din ØNH - kontor.
 I sjeldne tilfeller lider av denne sykdommen kan oppleve typisk mildning hørsel. Dette skyldes først og fremst det faktum av øret blokkering. Denne prosessen blokkeringen skjer gjennom direkte kontakt med ordinære innskudd rennende vann.
 Bortsett fra dette, kan ørepropper dannes når man bader i sjøen mens dykking med hodet (vanligvis tidlig i sesongen, når kroppen er uforberedt til betydelig trykkfall). I dette tilfellet, bør du ikke vente, fordi prosessen kan være ledsaget av feber, betennelse, følelsesmessig forstyrrelse, og så videre. D.
 Hvordan fjerne svovel fra ørepropper?
 Til dags dato, er den mest effektive måten å fjerne ørepropper sin utlekking. Denne prosedyren utføres på kontoret til Øre og forutsatt at korken ikke tørker og ikke vanskelig. Hvis støpselet er tørr, da trenger du en litt annen tilnærming. Vanligvis ca fem dager, må du prokapaty øre tre prosent hydrogenperoksid løsning (05 pipetter i øret). Som tidspress, er det tilstrekkelig og ett minutt, deretter fjerne overflødig peroxide bør være ull. I tillegg vil fremgangsmåten være mest effektiv hvis det er å bruke 4-5 ganger om dagen. Hva er fordelene? Svaret er enkelt: plug gjennomgår oppmykning, slik at så enkelt fjerne det ved vasking.
 De fleste tror at vaskeprosedyren - en smertefull og vanskelig å overføre metoden. Heldigvis er de dessverre feil. Du kan bare føle susing peroxide og ingenting mer. Hvis legen ikke se mye endring etter deg selv (hjemme) behandling, retten til Laura kontor, utpeke deg narkotika-Tserumen Og det i løpet av noen minutter til å forberede ytterligere hans øre kylling. Dette skyldes det faktum at produktet inneholder hydrolyserte kollagen polypeptider og midler bidra til å rense og andre oppløste stoffer.
 Det er et alternativ som ikke krever besøker ENT - kabinett. Men hjemme, dessverre, er du neppe til å bestemme tilfredsstillende tilstand av øret eller ikke. Det er derfor vi ikke bør overse behandling på en klinikk, som selv kan føre videre, økte utgifter.  
Fôring ammende mødre etter måned
 Helsestasjons- spedbarn er avhengig av kvaliteten av næringsstoffer inn i kroppen av morens melk. Siden amming kvinne tvunget til å spise for to, har det å ta hensyn til behovene i kroppen til barnet hennes.
 Fordøyelsessystemet til en nyfødt trenger spesiell mat - i morsmelk, barnet får ham en rekke stoffer som er nødvendige for videre utvikling. Fra settet av produkter som fôring mor spiser avhenger av kvalitet, mengde og sammensetning av morsmelk. Noen kvinner opplever at amming mor bør forlate de vanlige diett måltider og holde seg til en streng diett.
 Mange unge mennesker har en tendens til ikke å spise fet, krydret, salt og stekt mat, og ikke drikke alkoholholdige drikkevarer, tro som kan skade barnet ditt. I mellomtiden bør mat fôring mødre ikke avvike vesentlig fra prenatal kosthold. Spis sakte, nesten alle produktene er fra den andre måneden, forutsatt at barnet føles godt og utvikler seg normalt.
 Unødvendig å begrense deg til mat?
 Systemet for produksjon av enzymer hos barn er ikke perfekt. I løpet av de første tre ukene av livet barnet er mest sårbare kropp og fordøyelsesorganer første erfaring i et barns liv periode med tilpasning til ukjente matvarer - melk. Diett ammende kvinner under bygging på denne tiden på en enkelt prinsippet om "ikke skade! ".
 Ethvert produkt som brukes mor gjennom morsmelk inge baby i en annen, forskjøvet komplekse stoffer. Når man kommer inn i kroppen hans reagerer normalt, på andre han synes negativ reaksjon. I større grad ser det ut til magesmerter, hyppig oppkast og hikke, oppkast veksten, økt kroppstemperatur og generell angst baby.
 På samme produkt i bruken av brystmelk fra en ammende kvinner spedbarn observert i en rekke forskjellige reaksjons fordi kroppen av hver er forskjellig. Men det er ting som er avhengige av de samme fôring mødre. For eksempel, hvis det lider enzym mangel, behandling av mat som den bruker, kjører riktig.
 Noen av sluttprodukter (stoffer som dannes) ikke får den ønskede form og struktur. De kan kalles "semi", som i beste fall ikke er nyttige, og i verste fall - kan være farlig for legemet av den nyfødte. Det kan påvirke barnets forurensing som kommer til ham gjennom morsmelken når du bruker det alkohol, narkotika, visse medisiner og røyking.
 Liket av barn som ammes er svært følsom for ulike giftstoffer som dannes ved bruk av mor for å spise bedervet og bortskjemt mat. Mat for ammende kvinner bør alltid være frisk, bør det ikke inneholder konserveringsmidler. Det er ønskelig at produktene har blitt raffinert og inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer, fargestoffer, kreftfremkallende og andre skadelige stoffer.
 Det er gøy!
 I flere land som har en lav livskvalitet, forskerne gjennomført en rekke spesielle undersøkelser for å studere avhengighet av mat ammende mødre og kvaliteten på melken. Det ble funnet at selv med lite mat i de fleste ammende kvinner amming melk var vanlig på den mengden og kvaliteten på melk.
 Slikt resultat studier kan tyde på at noen viktige mekanismer lagt amming hos kvinner på gennivå, fordi kroppen hennes er i stand til å motsette seg de negative omstendigheter og ytre påvirkninger, som produserer en hel melk.
 Individuell tilnærming og sunn mat
 Hver fôring mor vet at hennes amming bør spise mat som er kvalifisert som "sunn mat". Men i dette tilfellet kan vi ikke ta hensyn til individuelle egenskapene til hver kvinnes kropp, og at den har midlertidige sykdommer og kroniske sykdommer. Kronisk sykdom patologi annet enn selve kroppen, må en kvinne er avhengig av kontinuerlig bruk av visse legemidler.
 Der det er nødvendig for livet av moren er en gruppe legemidler uforenlig med fôring barn dosering former, bør barnet bli overført til kunstig fôring. Risiko mors i dette tilfellet er umulig. Noen moderne morsmelkerstatning for deres kvalitative sammensetningen kan være sunnere og sikrere morsmelk.
 Spise en sunn kvinne som ammer er å bruke noen produkter som er klassifisert som "sunn mat". Naturligvis, i dette tilfellet mulig reservasjon grunnet personlige preferanser mor. Liket av den enkelte kvinne, det inkluderer også kosthold, hvile, stress og søvn. Graden av utholdenhet av kroppen av hver kvinne er forskjellig, så hans reaksjon på de samme skadelige stoffer, så begrepet "skade" og "nytte" hver kvinne er unik.
 Hver mor foring bør være forstått at det er produkter, kan overdreven bruk av noe som forårsaker en negativ reaksjon fra barnets kropp. Ideen om at bruk av farlige produkter i små doser påvirker ikke helsen til barnet - dette er ikke sant. Skadelig for ham selv i mikroskopiske mengder kan forårsake alvorlige toksiske eller allergiske reaksjoner.
 I medisinsk praksis faktisk en praksis administrering av små doser av allergener i kroppen av barnet gjennom morsmelk. Imidlertid kan denne praksisen ikke gjøres uavhengig, bare en lege kan avgjøre hvilken dose allergener kan få et barn til å unngå alvorlig allergisk reaksjon. Dette er spesielt viktig i husholdninger hvor faste predisposisjon for allergier minst ett medlem av familien.
 Introduksjon av nye produkter i kosten
 Med morens melk babyen får ikke bare næringsstoffer, men også "møtt" med en smak av ulike produkter. Kroppen hans lærer gradvis å produsere de nødvendige enzymer til nye produkter, snart det ikke vil konsumere dem med morsmelk, og deg selv. Skolegang fordøyelsessystemet til den nye babyen gjennom brystmelkeprodukter bør skje gradvis.
 Motta nye maten som vurdere helsen til barnet, bør mor være i morgen. Merk at fôring kvinner har råd til å spise visse matvarer som forårsaker babyen kolikk. Ifølge enkelte studier, et anfall av kolikk varer ikke mer enn 12 timer, og etter sine egne formål. Så hvis hun spiste kål blad i morgen og matet babyen fôring om natten vil være både fredelig søvn. Hvis et barn og ville bry buk problemer disse siste ikke mer enn 12 timer.
 Det er viktig å følge hovedprinsippet - ikke mer enn ett nytt produkt per dag med å ta det i morgen. I dette tilfellet er mor lov til å ta en kopp kaffe (helst utvannet melk) eller spise mat årsaker økt gassdannelse i tarmen og oppblåsthet. Som for teselskap, kan vi anbefale å ikke bli involvert i te, spesielt på ettermiddagen fordi alle dens varianter har en sterk tonic egenskaper.
 Diett amming etter måned
Fôring ammende mødre etter måned
 Maling måned dietter for ammende kvinner ikke gir mening fordi ikke hver familie har økonomisk evne til å gi "full kurv" næringsrik og sunn, og derfor dyre produkter. I tillegg bør det være skreddersydd for å passe enhver kvinnes kropp. Som en generell anbefaling nedenfor er tilgjengelig for de generelle regler og prinsipper for mors ernæring og fôring av barn med ulik alder periode på 15 år.
 1 måned
 Det er viktig å forstå at maten i den første måneden etter fødselen bør bestå av de produktene som ikke er allergifremkallende. Dette er ulike typer av sitrus, kondensert melk, honning, sjokolade produkter, frukt rødt, oransje og gult. Det bør reduseres til et minimum forbruk av meieriprodukter opprinnelse fordi kroppen på babyen kan tåle dem dårlig. Videre er det å motta en mor til et stort antall av meieriprodukter i de første måneder etter fødsel er ofte årsaken til barnet tilstander, allergiske utslett og utseende av skorper på kroppen på babyen.
 I løpet av de første tre ukene postpartum perioden fôring mor bør drikke en dag for 1 liter væske enn en vanlig person. Dette er nødvendig fordi vannet i kroppen er dannelsen av morsmelk, bør mangel på fluid alltid kompensere. Med forsiktighet konsumere rikelig med væske bør kvinner med nyresykdom og hjerte er utsatt for allergiske reaksjoner, fullstendighet og ødem.
 Den raske utvinning av kroppen barselkvinner fremmer mottak av ulike frukter. Imidlertid er det forbudt å spise frukten av rødt, gult og oransje, så vel som de som er klassifisert som eksotiske produkter. Menyen må inkluderes i følgende produkter:
 1. Kjøtt - ikke fett (diett varianter), kokt, kan være litt stuet, krydder ekskludert.
 2. fisk (hake, abbor, torsk) i intervaller på 1-2 g. Pr uke.
 3. Dairy gruppen (små porsjoner).
 4. Egg - en to ganger i uken.
 5. Rye brød (grovt).
 6. Kasha (bokhvete, havre, bygg og hvete).
 7. Noodles (fra hvete korn durum).
 8. Vegetabilsk (noen) Olje - 20 oz. dag.
 9. smør varianter - ca 30 gram. dag.
 10. Grønnsaker kokt, rå, stekt eller kokt damp metode - ikke mer enn 450 gram. daglig.
 11. Frisk Frukt og bær - 350 g. i løpet av første halvdel av dagen.
 12. Compote (med tørket frukt), bakt eple grønne varianter.
 13. Sweets (godteri, marshmallow) laget av naturlige produkter - i små mengder i morgen.
 Kostholdet i den første måneden postpartum perioden ammende kvinner bør være på listen over produkter. Etter hvert måltid og fôring babyen mor har plikt til å observere atferden til barnet i tid for å eliminere bruken av produkter som ikke har sett kroppen hans.
 2 - 6 måneder
 I løpet av denne perioden, bør kvinnen utvide sin liste over konsumert mat uten å bryte vanlige kosthold og ikke erstatte konvensjonelle produkter med nye. Det bør være hver 2-3 dager for å legge til et nytt produkt i menyen, og å følge nøye med trivsel for barnet. Hvis den nye maten ikke forårsaker ubehag i kroppen hans, kan du ta den med i listen over "godkjente" produkter og flytte til et nytt produkt.
 Produktet, som forårsaket en negativ reaksjon fra kroppen til barnet, bør utelukkes fra kostholdet til moren. Veldig nyttig baby og mor kornkimer, de kan dyrke sin egen og ta rå, som tilsetning i suppe, for eksempel, eller i salater. Liket av barnet i denne alderen fortsatt ganske sårbar, så den nye mor produktene bør brukes med forsiktighet.
 Ved slutten av de første seks månedene av livet mor bør spise mer mat på listen over forbudte ennå å være få. For eksempel er kål (spesielt surkål og lapskaus) anbefales ikke å bruke i fôring morsmelk barn som er under ett år.
 7-12 måned
 I den halvårlige alder barnet mor er ikke tillatt å spise fet stekt mat, men fortsatt en prioritet for kokte produkter med minimalt med salt, uten krydder og urter. I løpet av denne perioden, kan hun begynne å spise eksotisk mat, inkludert frukt, er det viktig å fortsette å overvåke barnets atferd. Du spiser (i morgen!) Sjokolade produkter, nøtter (peanøtter, valnøtter), litt forlenge porsjons desserter.
 1 - '15
 Denne gangen mødre tilbake til det normale for hennes diett, kan hun begynne å bruke disse produktene og retter som spises til graviditet og fødsel. Naturligvis, prinsippet om forsiktig introduksjon av hver ny tallerken eller et produkt som skal følges i denne saken. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot moren tilstedeværelse eller fravær av konserveringsmidler i mat, kreftfremkallende, kjemiske fargestoffer og smaker. Først, disse stoffene er skadelige for kroppen hennes, og hvis ammet, kan det føre til betydelig skade hennes baby.
 Kvaliteten og varigheten av fôring babyen morsmelk avhenger av hvor fullt og riktig næring mor selv. Fattige, monotone og uregelmessige måltider påvirker ikke bare hennes helse, men også på utviklingen. Til ammende kvinner og barn føler deg komfortabel, og min mor er ikke bekymret for helse og utvikling av barnet ditt, bør spørsmålet om ernæring under amming gis mye oppmerksomhet.  
Яндекс.Метрика