Kvinnen er ikke mange sko, så et annet par ikke være overdreven. Hva kan du kjøpe vakre jenta? Selvfølgelig, ikke gå ut av mote elegant domstol sko. Men hvordan du velger og hva du skal ha?

 En bit av historien


 I dag, disse skoene er tilgjengelige i nesten hver fashionista garderobe. Og ingen tenker på hva historien de blir tilgjengelige. Og skoene er som følger merkelig nok, fra menns sko.
Hva kan er populære klassiske sko?

 Disse var enkle sko med høye hæler og spenner slitt tilbake i XV århundre domstol sidene. Så disse skoene er kalt «pumper». I dag er de nesten det samme, men noe modifisert navn, de kalte «pumper».
 Så skoene lagt til en liten hæl, som stadig brøt sammen, noe som er grunnen til at han satte en metallstang (denne teknologien brukes den dag i dag).
 Rundt midten av det nittende århundre, har denne skoen blitt obligatorisk for English som jobbet i retten eller besøkt dette stedet. Forresten, noen land er fortsatt i forhold til skoene brukte uttrykket «domstol sko», som betyr "sko på banen." Da den grunnleggende materiale for fremstilling av vevet var.
Hva kan er populære klassiske sko?

 Da siste XX århundre ble populært hud og direkte påvirket mote og sko var skinn. Endret og deres form. Berømte mote mens Roger Vivières lagt og utvidet nese pin, og senere Salvatore Ferragamo hevet hæl bare til ekstraordinære høyder, noe som resulterer i pin høyde var 10 inches. Disse skoene, forresten, var berømt Merelim Monroe.
 I de 60 årene av forrige århundre designere har en tykkere hæl og bærekraftig, og senere den berømte Coco Chanel introduserte mote av neser som var mørkere farge resten av skoene. Så langt er denne skoen populære og svært populær blant kvinner.
Hva kan er populære klassiske sko?

 Hvordan du skal velge?


 Hvordan velge en domstol sko? Hva du bør se etter når du velger?
 •  Først av alt, ta hensyn til de materialer som skoen er laget. Det beste alternativet - lær eller semsket skinn. Disse skoene, den første "puste" og behagelig for føttene, andre, vare lenge. Men du kan også velge sko med stoff, men det bør være av høy kvalitet og tett.

 •  Det er viktig høyde hæl. Det hele avhenger av deg. Hvis du skremme pin høy, så kast den, fordi ingenting er mer meningsløs enn jenta chic sko som kan bevege seg med så høye hæler. Prøv å bruke sko med en hæl stabil, de er tyngdepunktet fordeles jevnere. Redusere høyden på hælen, fra dette du ikke vil se mindre attraktive.

 •  Vær oppmerksom på nesen sko. Klassisk og avlange med spisse nesen, og denne modellen er perfekt kombinert med strenge og formelle kjoler eller elegante aftenkjoler. I så sko føttene vil virke lengre og slankere. Men avrundet nese - er en romantisk og kontinuerlig. For øvrig, skiller denne versjonen bekvemmelighet, er denne form som ligner formen av fingrene, slik at de ikke zdavlyuvatysya.

 •  Hvis du ønsker å redusere mengden av føtter, bruker et enkelt triks: den dypere kutt i sko, slankere bena vil se. Men ikke overdriv, ellers skoene du bare ikke kan gå.

 •  Hvis du ønsker å se litt høyere? Velg sko med høye hæler. Men husk, for kraftig økning av foten - er svært upraktisk og farlig. Men så kan du spare en liten plattform som vil gjøre overgangen fra nesen til hælen glattere.

 •  Ikke glem montering. Butikken må ha to sko, båt, gå, setter pris på bekvemmelig. Hvis du er ubehagelig, gi opp kjøpet. Vent en sko. Hvis dette er du nødt til å bøye seg fremover eller kan ikke holde balansen, er det lite sannsynlig at du vil være i disse skoene komfortable.

 •  Hva kamp?


  Hva kan er populære klassiske sko?

   Hva du kan bære domstol sko? Alternativene er mange:
 •  Classic båt sko, er svart skinn ikke veldig høye hæler perfekt kombinert med streng kontor dress er rett eller litt smal bryuchkamy og en montert jakke. Ikke glem å plukke opp en streng bluse.

 •  Sorte sko på høye hæler skape vakre tandem med en nydelig aftenkjole. Hvis kjolen er svart så vil du bli en promenadekonsert dronning eller en jente, et mysterium. Men det bildet virket altfor mørkt, fortynne det med lyse tilbehør. Forresten, vil bildet legge sjarm til gulvet lang kjole med bølgete kant.

 •  Når du velger fargede sko, kan du følge flere baner. Prøv å kombinere dem med en kjole som passer til, i noen tilfeller, er det veldig harmonisk. Men du kan velge en av vinn-vinn av fargekombinasjoner, som gul, blå, rød, svart, beige, brun og andre. Og hvis du ønsker å bryte stereotypier som spiller på kontrasten og prøver å kombinere urimelig, i noen tilfeller, slik innsats er de nye motetrender.

 •  De røde domstol sko - det er ikke vulgært, men utrolig sexy. Kombinere de kan, for eksempel, hvit eller svart smalere og kortere bukser eller blå kjole eller skjørt. Du kan bruke en hvit eller beige dress (ikke veldig strenge).

 •  Domstol sko er mange jeans. Det beste alternativet - det er sexy jeans skinni. Men andre stiler også tilgjengelig. Ja, noen slitasje rette jeans eller kjæreste jeans med klassiske sko hæler. Dette er en svært dristig og kreativ.

 •  Sko med rund nese kan kombineres med korte shorts eller et skjørt, det er et flott alternativ ungdom.

 •  Beige sko lage vakre tandem med en lys hvit kjole og hvite bukser.

 •  Domstol sko nesten enhver stil perfekt kombinert med korte trange bukser.

 •  Fra sko med avrundede tær ser flott skjørt eller kjole stil nytt utseende med sleng hem. Lengde, forresten, kan være nesten hvem som helst.

 •  Hvis du planlegger å ha en cocktail kjole, og velg deretter en romantisk båter med rund tå til hæl stabil.

 •  Kan ikke bestemme på yttertøy? Klassiske sko med smal nese bedre å kombinere med en frakk eller jakke montert, det vil se elegant og feminin. Men båten med en avrundet nese er ganske slitt med en skinnjakke eller cardigan, dette stilige og komfortable.

 •  Denne skoen selv er feminin og elegant, og hvis følger med i pakken blyant skjørt til kneet eller like over, så du vil definitivt gjenstand for mannlig oppmerksomhet, fordi denne tandem er utrolig sexy.

 •  Hva kan kombineres?


  Hva kan er populære klassiske sko?

   Du har allerede sikker på at pumpene kan kombineres med mange forskjellige ting. Men det eneste hva du skal ha disse skoene absolutt ikke kan - det er sportsklær.
  Hva kan er populære klassiske sko?

   Denne kombinasjonen ser ut slike dumme tandems som klassiske menns bukser og sko eller støvler og klassiske sports tights. Samlet, morsom, smakløst og dumt.
   Sørg for å få domstol sko hvis du har dem ikke! Kombiner det med klærne ordentlig å være et stilikon.
  Hva kan er populære klassiske sko?

  Hva kan er populære klassiske sko?

  Hva kan er populære klassiske sko?

  Hva kan er populære klassiske sko?

  Hva kan er populære klassiske sko?
  Symptomer på giardiasis hos barn
   Mange foreldre ikke legge vekt på slike sykdommer som giardiasis. Men ifølge statistikk, hvert tredje barn rammet av parasitter giardia. Symptomer på giardiasis hos barn er mangfoldige, som er de fleste Giardia er delt inn i to grupper.

   Typer av Giardia


   Cyster
   Når Giardia flyttet fra tynntarmen inn i den tykke, de umiddelbart endret siden faller under vanskelige forhold. Parasitter slå inn cyster, forskjellig oval form og størrelse på ca 1 mm. Cyster er ute av stand til å bevege seg fordi de fortsatt er. For reproduksjon lamblia cyster er svært viktig. De er utledet krakk. I miljøet cyster leve lenge og utsatt hele stor risiko.
   I førti dager giardia bevare sitt liv. En gang i kroppen, Giardia løslatt fra membraner og er i gang igjen, er det tegn på giardiasis hos barn. Overnatting Giardia - kloakk, forurensede farvann, sand i barns sandkasser.
   Den vegetative skjema
   Flytting av Giardia har en pære form og størrelse på 05 mm. Ljamblii flytte med flageller og drive godt fast på tarmslimhinnen.

   Tegn og symptomer på giardiasis hos barn


   Symptomer på giardiasis kan være av forskjellig art og ut til å være lik andre sykdommer. Når foreldre har lagt merke til et par av symptomene bør umiddelbart gå til sykehuset for å bli testet og motta avtale for videre behandling.
   Den tidligere start på primærbehandling og fjerne parasitter fra kroppen, jo raskere vil komme en full gjenoppretting.
   Symptomer på giardiasis hos barn kan omfatte:

   Lavgradig feber opp til 375 grader i to uker.

   Brudd på fordøyelsen. Det forlenget forstoppelse, eller omvendt, diaré. Denne stolen sier ljamblii infeksjon.

   Barnet ble strøing tennene i søvne, som giftige stoffer i blodet, forstyrrer det sentrale nervesystemet.

   Lav vitalitet barn, tretthet, mangel på oppmerksomhet.

   Magesmerter.

   Smerter i den øvre kvadrant.

   Angrep kvelende hoste.

   Forstørret lever og milt.

   Forstørrede lymfeknuter.

   I et stort antall blod eosinofiler.  
  Яндекс.Метрика