Hva er den beste blandingen for en nyfødt?
 I dag er problemet med kunstig fôring er svært viktig, ikke bare er det ikke mange mødre kan amme babyen minst seks måneder før, men Svak fordøyelse barn. Det er ingen universell melk formel, morsmelk helt identiske, så valget av blandingen bør nærmet tettest. Det første trinnet er å søke hjelp fra en kvalifisert barnelege for råd, så bør du nøye overvåke reaksjon på babyen.
 Typer av morsmelkerstatning
 Det finnes et stort antall forbindelser som sammensetningen og alder, bør den beste formelen for babyer ikke bli valgt ved prøving og feiling. En erfaren barnelege så nøyaktig plukke opp du trenger å blande.
 Velge en blanding av alder
 1. En blanding av merket pre. Den gjelder fra de første dagene av livet og optimalt tilpasset til den nyfødte. Den viktigste forskjellen er fraværet av en del av stivelsen, og den eneste karbohydrat er laktose.
 2. Blandingen №1. I denne blandingen tilsettes stivelse, så det er brukt etter seks måneder, og bør gi det strengt av time, eller som et resultat av ukontrollert adgang han kan raskt legge vekt, noe som negativt påvirke helsen hans.
 3. Blandingen №2. Denne type blanding er mer næringsrik enn den forrige, så dens forberedelser bør gjennomføres strengt Måleskje, bør det ikke være å skrive det på et lysbilde. Ved valg av en blanding av nøye studere dets sammensetning, at det ikke var krystallsukker.
 Valget av blandingen sammensetning
 1. Tilpasset. Slike blandinger er sammensatt av proteinfraksjoner så nær morsmelk, vanligvis et serumprotein, lett fordøyelig nyfødte.
 2. Mindre tilpasset blanding. De utnevnes til seks måneder, gitt utbredelsen består av kasein, har de pytatelney og må være strengt oppnevne en tid for fôring.
 3. Delvis. De er svært næringsrik sammensetning, inkludert de stivelse og kasein er delvis lik morsmelk.
 4. Andre typer blandinger mer næringsrik og inneholder et utvalg av proteinfraksjoner, vil de møte behovene til nyfødte, starter på seks måneder.
 Velge blandingen til pH
 1. Fresh. De kan bli tildelt ved fødselen, dersom dette er nødvendig.
 2. Dairy. Det er hensiktsmessig å oppnevne etter at barnet slår en måned, men heller kombinere dem med ferskvann blandinger.
 Moderne blandingen vesentlig forskjellig fra tidligere sovjetiske motstykker, er de beriket med mikronæringsstoffer, vitaminer og andre biologiske additiver, mange proteiner blandinger delt i lett fordøyelige aminosyrer.
 Hva er den beste blandingen for å mate en nyfødt?
Hva er den beste blandingen for en nyfødt?
 Hovedregelen for å gjøre det riktige valget av blanding for barnet ditt, er dette hans svar til mottak av blandingen. Når du kjøper anbefalingen barnelege blanding må følge nøye med hva reaksjon det vil gi babyen din, bare så du forstår at den beste formelen for nyfødte.
 Hovedtrekkene som bør betale mer oppmerksomhet:
 - Mulig manifestasjon av hudreaksjoner som rødhet eller utslett;
 - Endring i avføring;
 - Hyppigheten av oppgulp.
 Hvordan vet du at blanding valgt ikke sant?
 - Den mest truende karakter, utseende av ulike allergiske reaksjoner;
 - Akselerert stol, er hans urovekkende symptom økt 3-4 ganger per dag;
 - Fremveksten av lavgradig feber;
 - Restless oppførsel umiddelbart etter fôring;
 - Bad, søvnvansker, irritabilitet;
 - Dårlig vektøkning eller fullstendig mangel på sådan.
 Konklusjon
 Når du velger blandingen bør stole på den oppfatning av en barnelege, ikke spør på forumer og råd selgere. Når du har bestemt på valg, ikke eksperimentere og i alle fall ikke endre miksen til dyrere og som du føler deg mer bedre, ville det være en unødvendig belastning på den umodne fordøyelsessystemet av babyen. Og viktigst av alt, det beste du kan gi barnet ditt, morsmelk er, ingen den dyreste og tilpasset formel, er det ingen erstatning for morsmelk.  
Navlestrengen har 3 skip
 Utviklingen av fosteret i mors liv av kvinner skyldes næringsstoffer og oksygen leveres foster kvinner. Før fødselen, er fosteret strøm via navlestrengen, som han knyttet til mor. På grunn av det, får han alt som er nødvendig for deres vekst og utvikling, og det er fjernet gjennom avfallsprodukter, som deretter vises excretory system av moren.
 Ved første ultralydundersøkelse, obligatorisk for alle gravide, vurderer legen hvor godt dannet navlestreng og kvaliteten på sitt arbeid.
 Navlestrengen begynner å dannes i løpet av to uker etter dannelsen av embryoet og det andre måned av svangerskapet, den utfører sine funksjoner i sin helhet. Størrelser ledning med økende størrelse av fosteret. Flyten av stoffer som passerer i begge retninger, veldig intense. Hvis du mistenker en mangel på arbeid umbilical Legen kan foreskrive doplerometrycheskoe forskningen og dens resultater medikamenter som stimulerer navlestrengen.
 Hvor mange fartøy skal ha navlestreng
 I normal graviditet har navlestreng tre skip og en lengde på ca 60 cm og en diameter på omtrent 2 cm, sentrale eller ved sideveis feste til navlestrengen.
 3 skip i navlestrengen - to arterier og ett Wien - fullt tilfredsstille alle behovene til fosteret og funksjon av den excretory system. I Wien fosteret får oksygen og nødvendig kraft, arteriene i kroppen til fosteret avledet karbondioksid og avfallsstoffer. Ganske lang ledning gjør at fosteret å flytte inne i livmoren. Denne ekstremt lang hals (ca 1 meter eller mer) farlig for fosteret innpakket i barsel eller under svangerskapet.
 Noen ganger er det en mangel på et fartøy, vanligvis en arterie eller ingen ledningen. På første fartøy kan være tre, men man kan bli svekket i utviklingen er ikke skapt først. Hyppige feil leger som utfører ultralyd - noen ganger fartøyene er så tett, flette skjermen ultralyd enhet i ett. Gjentatt ultralyd i en annen spesialist til en annen enhet kan løse alle tvil vordende mor.
 Selve fraværet av en umbilical fartøy kan føre til ulike anomalier av fosteret: hjertesykdom, medfødte misdannelser i hjernen. Men noen kvinner kan gjøre og gi fødsel til en sunn baby med bare to skip i navlestrengen, som arbeider med dobbel belastning. I de fleste tilfeller er disse barna er forskjellige fra dem som navlestreng hadde tre skip mindre enn normal fødselsvekt. Ofte, i fravær av en vaskulær leger anbefaler kvinner føder gjennom keisersnitt. Dette begrunnes med at under fødselen av et barn kan komme placentasvikt.
 Siden diagnosen vaskulær aplozyy én kvinne er under økt overvåking, der tett spores fosteret.
 Selv om undersøkelsen viste fravær av et av fartøyene, bør en gravid kvinne opprettholde ro og husk at noen ganger to fartøyer takle problemet er ikke verre enn tre eller nervøsitet mor barnet vondt mye mer enn fravær av en umbilical artery .  
Bli kvitt diaré folk rettsmidler
 Oppdag din mage mat mix inkompatible produkter, stress, ikke mestre tarmveggen væske, gjæring, forgiftning, konstant mangel på søvn, virus - som alle kan føre til diaré. Og diaré kan være enkelt eller flere i tilfelle av infeksjon og krever en annen tilnærming.
 Hva som ville ha vært effektive legemidler mot diaré, men deres virkning er reflektert negativt på magen. Ettersom det finnes flere tradisjonelle metoder for å bekjempe diaré.

 Bli kvitt diaré folk rettsmidler Sterk te (Chifir ') og kjeks ikke irritere tarmmotiliteten og ikke provosere hyppige turer på do. Når diaré avstå fra fet, stekt, smaksatt med krydder og tilsetningsstoffer.

 Kyselepodibnyy buljong ris uten salt - kokk uvasket ris (30 g) i 05 liter vann i ca 40 minutter over svak varme, deretter press og drikke 2 timer 60 ml slurry.

 Legg den friske kirsebær diett eller drikke infusjon av tørket frukt - det har sammentrekkende effekt på tarmen.

 Vasket og hakket skall av granateple (30 g) hell 250 ml kokende vann og la det koke i 15 minutter. Ta før måltider for 10 ml

 100 g Viburnum bær kokt i 05 liter vann i 10 minutter, sil og blandes med 90 g honning. Ta en halv kopp (100 ml) fire ganger før måltider.

 300g valnøtter partisjoner hell 250 ml alkohol og la på et mørkt sted i 3 dager, så ta fire ganger om dagen for seks dråper fortynnet i 30 ml kokende vann. Insisterer du kan kutte ung valnøtt vodka (1: 5), ta to ganger om dagen for 10 ml

 60 g tørre blåbær helle kaldt vann (250 ml) og la stå i 8 timer, drikke en dag.

 Selvfølgelig, når rikelig diaré tapper kroppens bedre perevirytysya lege og identifisere årsakene til sykdommer i tarmen. Husk, jo raskere vil du begynne å helbrede, jo raskere tilbake til et normalt liv.

 Forebygging


 Bedre forebygges diaré enn kur. Så ikke spise store mengder av ukjente retter, ikke bland sammen produkter som ikke spiser på en gang ulike typer mat, ikke svelge ikke tygde maten. Også bruke på ulike dager eller meieriprodukter surkål som positivt påvirker tarmen, normaliserer sin balanse. Og gi en komplett daglig søvn, gå og positive følelser.  
Stearinlys terzhinan graviditet
 Graviditet - unik periode i en kvinnes liv, hvor hennes kropp med store endringer finner sted. Denne perioden, på den ene side, ekstremt fornøyd, men på den annen - er ekstremt vanskelig. Slik at kvinner bør være svært forsiktig, ikke bare for helsen til barnet utvikler inni henne, men sin egen.
 Dessverre, i dag tilfeller der kvinnen ikke trenger å ta ekstra medisiner under svangerskapet for å håndtere visse sykdommer, er sjeldne. Dessverre, under graviditet en kvinne kan være et stort antall helseproblemer. Derfor bør det bli tidlig registrering for å gå glipp av noe.
 En av de vanligste problemene med gravide kvinner har genital veisinfeksjon. Slike brudd i en eller annen måte er funnet i nesten alle gravide kvinner. Hvis dette skjer, kvinneklinikken hun foreskrive behandling. En god måte å bekjempe disse sykdommene er Terzhinan stearinlys.
 Stearinlys Terzhinan graviditet hjelp til å takle ulike sykdommer forbundet med en sykdom i kjønnsorganer mikroflora. Trouble kvinne må lide gjennom ulike bakterier, sopp og protozoer. Handling Terzhinan basert på felles handling komponentene i det som bekjemper betennelser, bakterier, sopp og protozo infeksjoner (de som er forårsaket av parasittiske protozoer).
 Medisinering er en vaginal tablett. Terzhinan vaginale stikkpiller er vanligvis brukes om natten. Behandlingsforløpet er ti dager, men det kan være unntak. For eksempel, hvis en kvinne funnet utøveren, varigheten av legemidlet økes til tjue dager.
 Kontraindikasjoner mot bruk av denne medisinen er intoleranse bestanddeler. Terzhinan under graviditet utpekt under strenge indikasjoner, så som en infeksjon, som er funnet i laboratoriet. Svangerskapsomsorgen lege er mikrofloraen analyse for å finne ut hvor den er følsom for antimikrobielle stoffer. Husk at i alle fall ikke til selvmedisinering!
 Terzhinan også brukes til forebygging i løpet av tredje trimester av svangerskapet, kvinner i forberedelse til fødselen. Hensikten med forebygge - eliminere muligheten for infeksjon av barnet under fødselen.
 Handling Terzhinan er lokalt, det vil si når du bruker det, betyr det ikke gå inn i generelle sirkulasjon, har bare en lokal effekt, noe som er svært viktig under svangerskapet. Siden barnet ikke utsettes for medikamenter. På grunn av denne eiendommen, kan Terzhinan brukes på en tid da en kvinne pleie baby.
 Det bør sies om bivirkninger Terzhinan. De er få, men de er. Tidlig bruk av stoffet en kvinne kan føle en brennende følelse eller irritasjon i skjeden. Mer alvorlige, men er ekstremt sjeldent allergisk reaksjon. For å unngå dette, før bruk, sørg for at personen ikke intoleranse mot visse ingredienser.
 Under behandling av infeksjoner, mens anbefaler også behandler seksuell partner som bidrar til å eliminere gjenta infeksjon.
 Vi oppriktig ønsker deg til enten under svangerskapet eller på et annet tidspunkt du ikke har noen helseproblemer. Men hvis de plutselig var deg, så ikke bekymre deg, bare begynner straks bli behandlet. Skål!  
Яндекс.Метрика