Ved hjelp av gass-tube baby
 Kommer inn i denne verden, begynner babyen å bli vant til det, og gradvis tilpasse seg. Og denne prosessen i det første året av livet babyen, bringer han en masse ikke veldig god følelse.
 Og noen ganger til og med de mest alvorlige og gjennomtenkte foreldre prøver å gi alle detaljer om barnet ditt kan ikke beskytte den mot sykdom og ubehag. Hva kan vi si om den unge og uerfarne?
 En årsak til tårene og skrikene fra den lille mannen er en smerte i magen. Ofte er det - hazyky akkumulert som ikke kan finne en vei ut av kroppen gjennom muskelaktivitet er svak barnet og ikke forståelse de har av sin tilstand og manglende evne til å hjelpe seg selv.
 Akkumulerte gasser begynner å blåse opp tarmen, forårsaker smerte. Det er egentlig ikke liker en baby, og han begynner å gråte høylytt.
 Opplevelsen av generasjoner som gikk fra bestemor til mor til mor til datter, tyder på at du trenger for å hjelpe barnet ditt til å slippe disse hazyky. Men hvordan?
 Mange bruker termometeret. Men hvor praktisk denne måten, så og farlig. Spesielt fordi modernitet ga mødre og deres babyer damp tube.
 Hva er gasslangen for nyfødte?
Ved hjelp av gass-tube baby
 Dette - et tynt rør med en diameter på 25 til 3 mm, som er laget av fleksibelt plast. Ved oppvarming, kan det mykne. Tube lengde kan variere 18-22 cm.
 Hvis barnet er svært liten, kan røret og du velger mindre og tynnere.
 Nyfødte vanligvis anbefalte antall rør 15 og 16, og barn over to til tre måneder for å kjøpe gass rør nummer 17 eller 18 rør med stor åpning annen (tredje) og er mer komfortabel.
 Gassen tube har to ender - en normal og den andre - avrundet.
 Ved hjelp av gass-tube - Instruksjon
 Før du bruker gass rør, bør det være en liten byll. Først vil det bli mykere og vil tilbringe hele prosedyren uten komplikasjoner. Dernest bør spørsmålet om sterilitet, selv i et slikt tilfelle følger. Inntrengning i tarmen der det er fortsatt utilstrekkelig utviklet mikroflora mangler sin egen immunitet bør være på alle reglene for sterilitet. Og for det tredje er det damprøret, kokende fargebad som en gang vyvaryuyetsya. Dette er også bra. Hvorfor ham en så liten, ekstra belastningen? Tross alt, våre viktigste mål - å hjelpe ham, ikke gjøre ting verre.
 Avrundede enden på gasslangen skal smøre vaselin eller baby krem. Det var hans mor må legges inn i ræva baby.
 Du kan legge inn opp bør roterende bevegelse, for å gjøre litt vondt.
 Dybden av gass innføring røret bør ikke være mer enn halvparten - to centimeter. Hvis det var ingen utslipp av gass eller avføring, vi kan, fortsetter svært sakte og forsiktig rulle det enda en tomme. Ikke i noe tilfelle skal ikke skyve og skyve. Selve prosessen er ikke vanskelig, men svært viktig. Tube bør litt hold at det ikke glapp.
 Varighet av behandlingen - fra 5 til 10 minutter. Hvis resultatet er åpenbar - popukal baby og gikk til badet, fjern forsiktig røret, vaske den med varmt vann og baby.
 Hvis det under hazyk frigjøring, går tvil om at prosedyren er fullført, og i så fall den andre enden av den gass røret dyppes i en bolle med vann. Bobler i vann, vil forstå at hazyky unna. Om nødvendig, gjenta prosedyren fra gass-rør, kan følgende prosedyre være bare 3 timer.
 Ikke glem å stryke magen klokken bøye beina slik at trykket på magen massasje. Dette vil hjelpe barnet ditt bli kvitt muchyvshyh sin gass og avføring og heve alle ånder.
 Ikke tenk på en riktig eller ikke riktig å bruke damprøret. Uten tvil - rett.
 Å vite vel som ubehagelig og smertefullt når akkumulerte gasser kan bare forestille seg hvordan det gjør vondt babyen!  
Tykkelsen av placenta i uker
 Fødselen av en ny mann - den største mirakel på jorden. Som de to nye cellene voksen mann? Og hva en lang vei du må gå en ny skapning, når det er i min mors liv! Og all denne måten beskytter mor og alt du trenger til babyen det blir det fra henne.
 Og alt dette hjelper morkaken - en spesiell kropp som vises, og "lever" bare under svangerskapet. Dette organet kobler mor og baby, noe som gir alt nødvendig for livet.

 Hvordan lage og morkake?
Tykkelsen av placenta i uker
 Vanligvis placenta er på baksiden eller foran veggen av uterus. Utad ligner det en pannekake. Ved slutten av svangerskapet, den veier en halvkilo, når tykkelsen to eller tre inches. Den er delt i to deler. En av dem er tilstøtende til veggen av uterus, kalt "foreldre" til barnet og den andre kalles "frukt".
 Morkaken utfører mange funksjoner:
 1. Hazoobmennuyu, gjennom morens blod med oksygen leveres til barnet og fra barn til mor gitt karbondioksid.
 2. Levering av næringsstoffer for barnet. Samt morkaken fra babyen er avfall fra hans liv.
 3. Den beskyttende funksjon. På grunn av morkaken babyen reddet fra smittsomme sykdommer.
 4. Morkaken produserer hormoner som er nødvendige for full løpet av svangerskapet.
 Vanligvis morkaken er født etter fødselen av barnet. Leger studere den nøye for å sørge for at det gikk bra, og at på den for å finne ut hvordan svangerskapet fortsatte.
 Hvordan tykkelsen av morkaken i ukevis?
 Ved slutten av det første trimester placenta i struktur anses å bli dannet, men den fortsetter å forandre seg, avhengig av behovene til voksende liten. Siden 20 ukers leger er konstant overvåking at morkaken var normal og riktig utføre alle sine funksjoner (opptil 20 uker morkaken forske bare dersom det er tegn til det). Ved hjelp av ultralyd finner sin struktur, plassering og tykkelse.
 Overholdelse tykkelse på graviditet er en indikator på at morkaken er normal, så ungen får all nødvendig. Dersom tykkelsen er mindre eller større enn det normale, kan det tyde på patologi. La oss se hvordan endres tykkelse av morkaken.
 Ved 21 uker morkaken skal nå en minimumstykkelse på 174 mm. Men det er en grense for akseptable standarder for alternativer - 174-297 mm. Neste uke morkaken bredde vil øke med om lag én millimeter. Her er noen av dem for eksempel.
 Dermed begrepet av 25 uker gjennomsnittlig rente vil være lik 2622 og de tillatte grensene for 203-340 mm.
 I uke 32-3218 mm, og den tillatte grensen for normal 253-416 mm, og 33 uker - fra 3304 av rekkevidde 26-427 mm. Så morkaken fortsetter å øke i tykkelse av trettisjette uke, og vil enten bli satt eller redusere. Dermed ved 36 uker morkaken tykkelse er ca 3559 mm, rekkevidde 282-46 mm, og 40 uker - 335 mm, rekkevidde 267-450 mm.
 Dersom tykkelsen av placenta hos kvinner mer eller mindre normen, legene begynner å undersøke årsaken til sykdommen. Hvis dette skjer med deg, trenger du ikke å få panikk og til selvmedisinering. Vi må lære å stole på legene og følge sine instrukser. Måten hun oppfører seg under svangerskapet, hvordan det overvåker deres helse og helsen til det ufødte barnet, avhenger i stor grad av hvordan leveransen vil finne sted. Og så hvor lite man vil vokse og tilpasse seg livet i vår kompliserte verden. Vi ønsker deg å være sunn, men hvis du venter en baby nå at svangerskapet gikk uten komplikasjoner, og at du kan føde et friskt barn på rett sted med de rette folkene til rett tid!  
Høy temperatur på et barn uten symptomer
 Dersom barnet har ingen avvik i utvikling, er det ikke avdekket alvorlige sykdommer i indre organer, og i en kald, gjør det ikke syk, bør feber uten symptomer varsle foreldrene. Vi vet at kroppen reagerer på infeksjon eller tilstedeværelse av fremmede proteiner forsterket immunsystemet, som fører til en temperaturøkning og integument.
 Årsaker til feber uten symptomer
 Kampen mot interne infeksjoner i voksen, vanligvis ledsaget av feber. Men barnet kan reagere, og den minste endring i miljøet. I den varme som er nødvendig for å sikre at barnet ikke blir overopphetet, som sin termoregulerende system gjennomgår en periode på tilpasning i flere år. Dette gjelder også med nyfødte barn som, i tillegg til morsmelk, får ingen andre væsker. Kroppen først reagerer på overopphetes, kan barnet være potnychka og temperaturstigning.
 Fra tørr luft over barnet kan være tørr nese, så selv spedbarn har spesielle nesedråper fra tuten. Individuelt, kan de forårsake en reaksjon, allergi, som vises fra langvarig bruk av stoffet. Immunsystem vil kjempe medisiner som vil føre til økt kroppstemperatur. Det er viktig å huske at selv de mest harmløse stoffer ikke kan brukes til mer enn to uker.
 Brudd på termoregulering mekanisme av huden resulterer i vegetative-vaskulære dystoni perifer (overflate) sirkulasjon. Barnet blir altfor begeistret, kroppen hans dekket deretter handle på huden kapillærer. Hvis du legger merke til disse skiltene rundt babyen din, du babyen det er på tide å slå til nevrolog.
 Immunisering - en annen grunn babyen feber. Kroppen reagerer på utenlandske bakterier ved å sjekke immunforsvaret styrke. Det antas at temperaturen på 372 til 385 grader etter vaksinasjon for disse dager - er det normale, kalt pyrogent reaksjon. Men hvis det varer lenger og er mer enn 385 barn trenger hjelp.
 Høy temperatur på et barn kan "hoppe ut" på dette stedet innsiden av betennelse, som kroppen prøver å takle på egen hånd og "overvinne" bakterier. Noen ganger også bare slappe ledsaget av feber, og ingen andre tegn (rennende nese, hoste) barnet ikke er til stede. Kid lethargic, grinete, snakker av måltidet - alt typisk for tidlig forkjølelse. Avvik i vanlig oppførsel bør varsle foreldre. I løpet av denne perioden, er det viktig å overvåke dynamikken i temperaturen, og hvis den blir høyere enn 385 for å fjerne den anbefalte stoffer.
 Merk: Barnet med Air Force
 Hos barn med medfødt hjertesykdom kroppstemperatur "hopper" når de fremmede bakteriene trenge den skadede delen av hjertet med blod. Children of the Force skal være under granskning barnelege som gir nødvendig veiledning til foreldre så vel som noen sykdom gir komplikasjon på hjertet. I babyen kan begynne akutt endokarditt, gir stabil temperatur 372-377 grader. Det haster med å legge inn på sykehus et barn at han var under konstant oppsyn av en kardiolog. Selvbehandling i tilfelle av Air Force livstruende baby.
 Når og hvordan skal få ned feber i et barn?
 Hvis det er ingen baby halvår, normalt spenner hans kroppstemperatur 366-372 grader. Du kan måle det daglig kvikksølv eller elektronisk termometer.
 Barn under seks år med temperaturen til 38 grader ikke velte de første dagene etter utbruddet av de første tegn på sykdom. Men i noen tilfeller kan barnet være aktiv til høyere priser på termometeret, så må du gi frisk luft i barnehagen og gi barnet en varm drikke i store mengder, ikke glem å måle temperaturen hver time.
 Hvis barnet er en lang tid "av", kan han få anfall lemmer på grunn av brudd på normal blodsirkulasjon samt blodpropp øker med økende temperatur flere ganger. De fleste pasienter rådes til å sette en liten gnist, ta av varmen. Disse inkluderer "Tsefekon" og etter et år med et barn kan plasseres og "Paracetamol". Tabletter, selv om de knuse i en morter, et barn kan ikke svelge, slik at legen foreskriver deg en sirup temperatur er den mest effektive blant de "Nurofen." Du kan rotere, tenne et lys om natten og i morgen - for å gi en sirup.
 Assistanse er nødvendig hvis barnet du oppdager bremse puste eller omvendt, rask puls. Hos spedbarn med alvorlige symptomer til legen kaller tilbaketrekkfjærer og sirkler rundt øyet groper.
 Selv om du klarte å håndtere selvstendig med høy feber, bør barnet fullt undersøke, så jeg ringe legen hjem, som noen sykdom utvikler seg hos barn er ikke akkurat fort, vil det fortsette raskt.  
Яндекс.Метрика