CTE foster i flere uker
 Fødselen av et nytt liv, bærer det ønskede barnet - en fantastisk tid modus, når foreldre forbereder seg til fødselen av et elsket barn. Under svangerskapet, trenger konstant tilsyn av leger. For dette finnes det spesielle prosedyrer, produsert nøyaktig diagnose av fosterutvikling.
 Hva er CTE fosteret?
 Alle fremtidige mamma nyttig å vite hvordan veksten og hva som er tilstanden til barnet å betimelig oppdage og forhindre mulige avvik. CTE foster - en krone-parietal størrelse baby. Spesiell bord har etter å ha passert ultra - lyd diagnose, som spores utvikling. Så det er noen overvåking av fosteret i mors liv. Metoden gjør det mest presise begrepet for å lære, som mindre mottakelige individuelle karakteristikker av kjønn og rase.
 Siden da, den fasen av svangerskapet en kvinne blir bestemt ved loddtrekning. Det finnes regler som kan variere litt i form av en til tre dager. Men når vesentlige avvik fra normen er et brudd og, viktigst av alt, trenger tid til å oppdage det. Dersom slike avvik fortsatt er, får i tillegg tilbyr kvinner testet og foreskrive riktig behandling.
 Tabell CTE foster i flere uker
CTE foster i flere uker
Hvordan å bli gravid første gang
 Kan du bli gravid første gang? Hvor ofte hører vi dette uttrykket fra det unge paret. Gå inn i voksen og selvstendig liv, de drømmer om en liten skatt. Det bør bemerkes at uskyldig i denne saken noen ganger overraskende. Hvorfor mange nygifte finne at ting vil ordne seg raskt hvis ofte gjør kjærlighet og helt glemme om prevensjon. Dessverre er naturen klok og er mer komplisert enn vi ønsker.

 Hvordan å bli gravid første gang
 1. Ovulation - telle riktig. Lese alle kvinnelige fysiologi, er det klart - graviditet ikke oppstår hver dag i menstruasjonssyklusen. Nytt liv oppstår bare i ett tilfelle, oppnådd fra gjødslet ovarieceller, klar til å møte sædceller. Denne dagen kalles eggløsning. En levedyktig egg er 48 timer, det er bare virkeligheten av perioden ikke mer enn en dag.
 Slik fastslår eggløsning, og dermed øke sjansen for å bli gravid?
 Hovedtrekk:
 - Antallet utslipp;
 - Tildeling har forskjellige struktur, blir strukket og slimhinner.
 En annen måte å bestemme gunstige dager - den såkalte basal temperatur planen.
 Begynnelsen av menstruasjonssyklusen - temperaturen på ikke mer enn 369 grader (målt i endetarmen).
 Eggløsning senker temperaturen, men når egget kommer ut, gjør temperaturen hoppet. 37 grader og oppover betyr én ting - er det ideelle tidspunktet for unnfangelsen.
 Forsiktig Det er viktig ikke å gå glipp av et øyeblikk av eggløsning, så det er tid for en hel menstruasjonssyklus.
 Den følgende fremgangsmåte for diagnostiske tester. I utgangspunktet, ligner de graviditetstester og bruke dem enkelt og komfortabelt. Det eneste negative - er forhånds satt seg på den tiden at testing vil ta flere dager. Det var to strimler - trygt omhandler kjærlighet.
 2. prevensjonsmidler. Høre ordet p-piller, mest forundret spør: "Hvordan sannsynligheten for å bli gravid kan økes? Vi gjør sex tryggere. " Nå forklare. Ja, virkelig hindrer den graviditet. Som nevnt ovenfor, avhenger eggløsning på helsen til kvinner eller anatomisk struktur. At for å stimulere eggløsning dråpe, leger foreskrive et kurs av p-piller.
 Eggstokkene hvile, skjer eggløsningen. Kurset dekket, og fritids eggstokker etter å ha jobbet med dobbel kraft, og sannsynligheten for å bli gravid første gang er nesten 100%. Leger bevisst tok opp effekten OK, anbefale ham infertile par. De eneste p-piller bør ikke begrense en måned. Optimal tid - 3-4 måneder.
 Viktig! Orale prevensjonsmidler har en lang liste med kontraindikasjoner. Det er bedre å oppsøke en spesialist heller enn å prøve å uavhengig velge ønsket produkt.
 3. Få detaljene. Lært å fastslå eggløsning? - Great! Sannsynligheten for å bli gravid øker. Dessverre er den prosentvise fremdeles ikke så høy, og dette skyldes flere faktorer. Kvinnelig eller mannlig patologi stand komplisere svangerskapet. Dersom avvik er svake, er sjansen for å lykkes er, ellers til bare komplisert behandling, ikke bare kvinner, men også menn, bidra til å implementere ønsket.
 Noen par blir foreldre trygt første gang, gi råd i valg posisjon. Det er bare ikke verdt det å ta alt på en gang for alle. Enhver kvinne er unik, kan det samme sies om kvinners kropper. Bare en lege er i stand til å sende og dele, å være utenfor perfekt å bli mor. Årsakene er mange og føre dem gjør rett og slett ingen mening.
 Som i slutten av vår samtale, la meg gi ett enkelt tips. Psykologisk stemning betydelig og svært viktig. Obsession problem kan drepe all gleden av en sunn og oppfylle sex. Kjærlighet mann vil jobbe med ett eneste formål - å bli gravid. Konstant stress vil føre til en manglende eggløsning og gleden av å kommunisere med hennes elskede mann kan gå tapt. Så, kanskje du ikke bør gjøre et mål i seg selv gravid første gang? Lykke til graviditet og lykke som gir alle kvinner som ønsker å bli mor.  
Endometriose - er ikke en setning!
 Før eller senere, hver kvinne ønsker å ha en baby, men ikke alle bli gravid umiddelbart kommer til hjernen forskjellige patologier og sykdommer sterkt redusere sjansene for å bli gravid og bære en baby. En av gjerningsmennene er endometriose er en alvorlig sykdom, preget fremveksten av slimhinnen utenfor livmoren. Det kan fikses på eggstokkene, leddbånd, blære, etc., danner en "knuter og svulster" som er "kritiske dager" er også i stand til å blø, forårsaker kramper, smerter og sammenvoksninger forming.

 Hvordan kan endometriose
 Symptomene ofte svært vage eller ikke-eksisterende, noe som kan være forvirrende selv kvalifisert lege. I en lignende uttrykk er påvirket av mange faktorer: type eller type, prevalens, tilhørende lidelser og plager samt intern humør. Men, til tross for dette, likevel identifisere flere egenskaper:
 1. Smerter i nedre del av magen eller nedre del av ryggen, noe som øker under menstruasjon og samleie.
 2. Tilstedeværelsen av smøre brun utladning før og etter menstruasjonen.
 3. Månedlig blitt lengre.
 4. Forsøk på å unnfange ikke bringe det ønskede resultat.
 5. Det kan være kvalme eller oppkast, ofte feber, noe som kan føre til feber.
 Årsaker
 Årsaker til denne sykdommen er et stort beløp, så den virkelige kilden sett er ikke så enkelt.
 Likevel, her er noen av dem:
 - Hormonell ubalanse;
 - Arvelighet;
 - Redusere den beskyttende funksjoner;
 - Metaplasi (transformasjon av vev);
 - Hyppige aborter og operasjoner;
 - Inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganene;
 - Prevensjon etter Dowsing, etc.
 Kan du bli gravid med endometriose
 Selvfølgelig du kan. Denne sykdommen er ikke en setning av infertilitet, det bare reduserer sjansen for graviditet. Vellykket befruktning skjer i praksis, men er sjelden og truet abort. Derfor slike kvinner anbefales konstant tilsyn av en lege og streng overholdelse av alle sine anbefalinger.
 Forskere har identifisert faktorer som kan føre til infertilitet hos endometriose:
 1. Alle typer skade egglederne og eggstokkene, forårsaker dannelse av bindevev adhesjoner og den resulterende interferens på utgangen av egget.
 2. Brudd på endokrine systemet, noe som virker negativt eggløsning, befruktning og implantasjon av egget.
 3. inflammatoriske prosesser.
 4. Failure tubal transport av oppdraget på grunn av økningen av prostaglandiner.
 5. Økt sannsynlighet for spontan abort.
 6. Ifølge den nyeste forskningen på kvinner med endometriose kan ikke være sant eggløsning, trans graviditet som uoppnåelig ønske.
 Hvordan å behandle endometriose
 Avhengig av typen og alvorlighetsgraden av sykdommen behandling varierer, alt fra fysioterapi og hormonelle stoffer, slutter kirurgi. De beste resultater oppnås vanligvis med en kombinasjon av disse metoder.
 Forebygging:
 1. Systematisk besøker gynekolog (en gang i 6 måneder).
 2. Ikke forsinke behandling av gynekologiske sykdommer.
 3. I dagene av menstruasjon avvisning av seksualitet.
 4. Den mest foretrukne bør være hormonelle metode for å hindre uønsket graviditet.
 5. Compliance sunn livsstil, regelmessig mosjon og riktig ernæring.
 6. Utelukkelse av stress.  
Kan jeg bli gravid etter eggløsning
 Planlegging og fødsel - er et viktig skritt i den felles liv av et par. Fysisk og psykisk beredskap for å bli far bestemmes av mange faktorer. Hovedproblemet med unge par i dag - en mangel på grunnleggende kunnskap base av fødsel, utdanning og selv unnfangelsen. Befruktning prosessen på cellenivå er ikke komplisert, og inngår i læreplanen for de fleste land.
 Men dette betyr ikke at alle voksne kan svare på spørsmålet: "Kan du bli gravid etter eggløsning? "I denne artikkelen nyttig informasjon, som skal gjennomgå hver av foreldrene.
 Hva er eggløsning?
 Mange par prøver å ha en baby, måned etter måned tolerere fiasko. Tiden renner ut og kjære på teststrimmelen ikke vises. Enhver kvinne bør vite at vellykket befruktning avhenger av timing og forekomst av eggløsning. Det er prosessorienterte kvinner over hele verden som ønsker å tilegne seg avkom. Eggløsning - en kompleks prosess i en kvinnes kropp, der kroppen hulrom egg fra eggstokken oppnådd. Vanligvis begynner eggløsning omkring midten av menstruasjonssyklus (tiden fra den første dagen av den siste måneden før begynnelsen av den neste dag).
 Metoder for å fastslå tidspunktet for eggløsning
 1. Telle dager i menstruasjonssyklusen og dele dem inn i to. For eksempel, varer syklusen 28 dager siden eggløsningen begynner et sted etter 14 dager.
 2. Tilstedeværelsen av slimete sekret og verkende smerter i magen.
 3. Bygging av planen for basal temperatur i løpet av menstruasjonssyklusen. Denne metoden er svært lang, som er å måle temperaturen i rektum om morgenen i månedsvis. Denne typen mini studie, hvor alle resultatene nøye registrert. På dagen for eggløsning basal temperaturen synker litt og deretter brått hopper til neste dag på grunn av den resulterende grafen enkelt spore under mest effektive befruktning.
 4. Gjennomføre spesielle tester i midten av menstruasjonssyklusen. Denne studien er lik holde en graviditetstest. Et positivt resultat blir registrert så snart tester vises to strimler.
 5. ultralydundersøkelse. Spesialisthjelp av spesialutstyr kan bekrefte eggløsning.
 Graviditet etter eggløsning
 Når egget er helt forlatt grensene av eggstokken, er det levedyktig innen en dag eller to, for som mannlige sperm kan befrukte det. Sjansene for å bli gravid i løpet av denne perioden er utrolig høy, fordi egget er i best posisjon og fortsatt levedyktig. Leger anbefaler utøve samleie, noen få dager før eggløsning, fordi sperm leve i kvinnens kropp sju dager og kan befrukte egget under frigjøring av et egg fra follikkelen i eggstokken.
 Kan du bli gravid på den tredje dagen etter eggløsning? Hva skjer med egget i denne perioden? Eksperter sier at sannsynligheten for befruktning er minimal, siden tredje dag vitalitet egg fade. I de fleste tilfeller, så det er, men ikke glem at forekomsten av eggløsningen prosessen er unik for hver kvinne. Kroppen kan reagere ulikt på endringer i miljøet, stress, sykdom, lavt immunforsvar. Disse faktorene direkte påvirke tidspunktet i menstruasjonssyklus, eggløsning, etc.
 Så kan du bli gravid etter eggløsning for en dag eller to, men ikke mer. Kvinner som planlegger å ha en baby, bedre å eie unnfangelsen kalender som vil gi fullstendig informasjon om de mest gunstige dager etter befruktning. Hvis foreldrene gjør alt riktig, vil resultatet ikke være lenge på seg.  
Яндекс.Метрика