Som avfallsvann i svangerskapet
 Alle ni måneder fosteret vokser og utvikler seg i sitt indre miljø - fostervann mødre på slutten unna, og det er et signal om å starte prosessen med direkte lønnskostnader. Vann kan bevege seg bort så brått at den vordende mor er skremt, går inn i en panikk, og vet ikke hva jeg skal gjøre, fordi hver kvinne informert i detalj om hvordan avløpsvann hos gravide kvinner.
 Symptomene begynner levering
 Fra tredje trimester av svangerskapet, kan kvinner lekke litt fostervann, er det uttrykt i flere store utvalg.
 Gynekolog med manuell gjennomgang nøyaktig bestemme om en overtredelse av strukturen i livmorhalsen. Gravid i seg selv kan bestemme lekker vann: det er behov for en ren bleiens skrittdel og sette på øyet for å bestemme mengden av tiden som følge av væske. Noen kvinner hevder at avløpsvann med et klikk, andre sier at vannet kommer ut raskt, som om du oporozhnylys ut. Vanligvis ekstern vann varierte fra 100 til 200 ml, de kan gå samtidig og kan lekke i løpet av de siste to ukene, slik at kvinnen psykologisk syndrom for prematur fødsel. Når alt vannet er borte, vil det være smerter umiddelbart, trekke små trefninger. Husk at et barn kan dreneres i mors liv er ikke mer enn 12 timer etter at han kommer anoksi og fosteret kan dø.
 Vi minner om at slutten av normal graviditet hos friske kvinner er omtrent en og en halv liter fostervann. Boble består av to deler, og avslørte cervix lukkes foran, og hvorfor vannet strømmer ut. Det sies at når vannet er liten, er det ille. Dette - myte at det ikke er nødvendig å vedlikeholde, som indre farvann, som er direkte miljøet til fosteret, alltid forbli.
 Hvordan vet du at vannet gikk rett
 Når vannet bort og generisk prosess ikke starter, er det ansett som normalt. Nå skjer det i hvert tiende graviditet, aller viktigst - tid til å kontakte sykehuset for å unngå å forårsake ytterligere sykdom.
 I perioden på 35 uker eller mer vann kan trekke seg når som helst, så anbefalingene gynekologer peker i denne perioden for å begrense antall aktive bevegelser turer. Frukt er store nok, den presser på veggen av uterus, noe som igjen kan forårsake ufrivillige utlevering av halsen, og med det utslipp av fostervann. Lekkasjer i noen uker for et barn er den mest farlig siden den åpne halsen gjør inngå infeksjoner utenfor det gjennom fostervannet kan leveres til babyen.
 I medisin er innovative metoder fostervann membran integritet. Nå apoteket kan du kjøpe en spesiell test som nøyaktig si når de forlater lekker vann.
 Vann kan gå bort når du tar et varmt bad eller varm dusj fordi kvinner ofte unngå data hygieneprosedyrer, fryktet skade babyen. Du må vite at deres egen fostervann har ingen lukt, ingen farge i normal graviditet. Hvis væsken er grumset struktur, så hos kvinner oppstår negative endringer, og selv om begrepet kom til fødselen, vil de kunstig føre til at barnet i mors liv ble skadet.
 Eksperter blir bedt om å ta hensyn til fargen på vannet hvis det er en grønnaktig skjær, så fosteret lider av hypoksi - det vil signalisere til leger som vil lette med medisinering rask levering. Generelt, "farget" vann er spesielt farlig fordi det er et tegn på at foster boblen var farlig mekonium (nedbrytningsprodukter eller ellers, avføring barn), i dette tilfellet for å unngå døden for et barn kan bli tilbudt med keisersnitt.
 Det patologi ved hvilken vannet kan bevege seg bort på grunn av manglende tetthet i livmorhalsen. Leger kan foreskrive sengeleie og medisiner er i stand til å slappe av livmoren. I tidlig utslipp av vann i løpet av andre trimester barnet kan bli frelst, men hvis vannet gikk i de første tre månedene, vil det være en spontanabort.
 Normalt etter vann brøt, blir barnet født i løpet av de neste 6-10 timer.  
Fruktbare dager
 Den moderne verden har gitt oss mange muligheter - mobil kommunikasjon, Internett, sosiale nettverk, muligheten til å velge jobben for sjelen, å kommunisere med hvem som helst, uavhengig av tid og avstand. Dessverre, for alle disse gaver til menneskeheten måtte betale viktige ting, hvorav den ene er evnen til å bli gravid. Det er mange måter å hjelpe en kvinne blir gravid, men for noen grunn, noen bruker bare de mest enkle og rimelige - beregningsfruktbare dager.

 Fruktbare dager - hva er det?
 Hvis du husker faser av menstruasjonssyklusen, det viktigste for unnfangelse eggløsning fasen vurderes. Dessverre, finne tidspunktet for eggløsning hjemme veldig vanskelig, fordi det var noe slikt som fruktbare dager. Denne definisjonen kalles menstruasjon som begynner 5-6 dager før eggløsning og ender på en dag etter utgivelsen av et egg fra hårsekken.
 Å identifisere gunstig periode for unnfangelse riktig, er det ønskelig at menstruasjon hos kvinner var vanlig, ellers all innsats vil være forgjeves. Også, for et mer pålitelig resultat, eksperter anbefaler å bruke eggløsningstest som vil bestemme utgangspunktet for referanse dager.
 Metoder for å bestemme fruktbare dager
 Det er tre metoder for å hjelpe deg å finne denne perioden:
 1. Eggløsning syndrom.
 2. Overvåking av endringer i livmorhalsen flytende konsistens.
 3. Måling av basal temperatur.
 De fleste kvinner kjenner følelsen av ubehag og smerter i magen litt i den andre uken av menstruasjonssyklusen. Noen ganger ubehag ledsaget av krampaktige muskelrykninger ben. Ubehag under eggløsning fagfolk forbundet med en viss mengde blod som kommer inn i bukhulen på follikkelruptur. Denne metoden er svært upålitelig, som Eggløsning syndrom er sjelden vanlig hvis blodvolum er ubetydelig, og smertene vil være borte. I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til smerteterskel, som er alle forskjellige, og inkluderer betennelse i bukhulen.
 I livmorhalsen er den såkalte slim plugg som hindrer gjennomtrengning av mikroorganismer i livmoren. Det meste av sin eksistens stopperen har en tett tekstur, men ved slutten av den første fase av menstruasjonssyklus under innflytelse av hormoner det begynner razzhyzhatsya. På dagen for eggløsning slim støpselet blir tyktflytende og ligner kylling protein. Mistet tetthet, kommer det fra livmorhalsen inn i skjeden, slik at sæden komme inn i livmoren. Ser på hans utflod fra skjeden, kan en kvinne bestemme tidspunktet for slim plugg, som i sin tur gir henne grunn til å anta at eggløsningen skjedde. Umiddelbart etter menstruasjon og en og en halv uke før hennes snaut utflod, hvilket betyr at sannsynligheten for graviditet i denne perioden er ubetydelig. Den oppgitte teknikk kan anbefales til kvinner som har svak utflod gjennom hele menstruasjonssyklusen, samt de for prevensjonsbruk stikkpiller og kremer. 
 Den mest nøyaktige metoden for fastsettelse fruktbare dager kalles basal temperatur målemetode. Temperaturen måles daglig fra dag en måned i endetarmen. Denne prosedyren skal utføres uten å komme ut av sengen, og på samme tid. For termometeret opp en tidsplan der og bestemt det optimale tidspunktet for unnfangelsen. Prinsippet for metoden er at dagen før eggløsning, under og etter den rektale temperaturen øker med 1-15 grader. Måling av basal temperatur bør holdes i minst 6 måneder. Bare da kan bestemme maksimal tillit fruktbare periode.
 Alle de ovennevnte metoder gir ikke en hundre prosent resultat, er det ikke mulig å utelukke påvirkning av miljøet (stress, hypotermi, traume) eggløsning. Men disse metodene malozatratnы og tilgjengelig til enhver kvinne, selv om hun ikke er veldig fokusert på sin egen fysiologi.  
Hvordan å stoppe oppkast i et barn
 Pjokk syk følelse som kom ut alt som kunne gå ut og brekninger fortsatt forekomme. Du har ringte legen, men han kom til å trenge noe annet å holde på. Dette er ikke et dårlig alternativ, mye verre hvis du sier, i landet. Og to helger fremover og ta babyen til byen i en tilstand truet. Vi må snarest ta affære! Men først prøve å forstå årsaken til denne situasjonen.
 Årsakene til oppkast hos barn
 1. Den mest klare - forgiftning. Barna ofte prøve ting som vi ikke drømme, inkludert gips og jord - det tryggeste alternativet. Vstezhyly ikke, det er resultatet. Forgiftning kan være ledsaget av feber, eller kanskje ikke.
 2. Dette er et veldig lite barn? Mulig liste er ganske ufarlige grunner overfôring (hvis det ikke er oppkast og oppstøt) rezhuschyesya tenner, reisesyke, pneumophagia (til meget grådig suger barnet svelger luft).
 Men det kan være mer farlig, er en medfødt sykdom som pylorusstenose. Denne hypertrophied musklene i tarmen ikke passerer mat fra magen. Hver fôring - oppkast fontene
 3. Stress og nevrose.
 4. Det starter med hjernehinnebetennelse og andre sykdommer i hjernen.
 5. sykdom i mave-tarmkanalen, infeksiøs eller ikke.
 6. Sterke forkjølelse hoste, for eksempel kikhoste.
 7. inflammasjon av ansiktsnerven, er det en kald (noen ganger i stedet for forkjølelse), dersom barnet spilles gjennom. Det er ledsaget ikke bare av kvalme og oppkast som ikke kan stoppe noe, men dårlig koordinering av bevegelser, så er det ofte forveksles med hjernehinnebetennelse. Det mest karakteristiske symptomet vises rundt en uke etter oppstart: halv nummen passende person opphører lukkede øyne. Og nesten umiddelbart vises små utslett bak øret og like under ørene, halsen.
 Hvordan å stoppe oppkast i et barn
 Velge hva du skal gi barnet oppkast notat symptomer, vekt baby og hvor raskt du kan vise det til legen (noen ganger bedre å ikke skyte ned kliniske symptomer til legen det lettere å fastslå diagnosen).
 Etter at saken i den gjennomsnittlige forgiftning? I går var midlertidig syk familie rundt, berøres bare lille mannen vannmelon plantevernmiddel mest? Da er det viktig å vaske kroppen så godt som mulig. I denne situasjonen bør brekninger ikke stoppe, men snarere for å provosere. Oppløse kaliumpermanganat, må løsningen komme ut blek blek rosa. La oss drikke som du kan (og med glass), og deretter lagt i munnen med to fingre, stimulere brekningsrefleksen. Gjenta periodisk i 20 minutter babyen var i stand til å puste. Gi litt vann å drikke normalt. Sørg for å gjøre en klyster la rengjøring er på begge sider.
 Legg merke til at mange leger ikke tar kaliumpermanganat, så det er sammentrekkende effekt kan utløse forstoppelse og oppbevaring av giftstoffer i kroppen. Dette er en relativt konsentrert oppløsning. I vårt tilfelle, ved hjelp av svake, som har som oppgave - å absorbere giftstoffer i deg selv og deretter ta dem ut.
 Ungdom (6 år) kan gis aktivt kull, svart eller hvit, i tablett per 10 kg. Det vil hjelpe hvis det tilgjengelige lyset forgiftning og nappe ikke, absorberende rushing inne i magen og tarmene matrestene. Klyster nepremenna her!
 Hvordan å stoppe oppkast hvis et barn er ikke syk den første dagen
 Hvis du besøker Dr. forsinket eller annen grunn, og barnet prøver å snappe for andre eller tredje dag på rad, å gi tilbake alt det du prøver å mate ham, kan vi anta noe, fra betennelse i ansikts nerve ending og hjernehinnebetennelse. Fjerne symptomene, ikke helse zashkodyvshy mer hjelp Atoxil. Den består av en vanlig fin silisiumdioksyd enn den ligner det samme aktiverte karbon, som bare opptrer raskere og jevnere. En pose pulver oppløses i et glass vann, kan drikke. Hendelser etter en halv time.
 Oppkast fører til dehydrering og vasker verdifulle mineraler. Mest la barnet drikke rent, kokt vann (ikke juice, ikke søt kompott og absolutt ikke brus!). Ønsker ikke å? Gjør! Ikke prøv å behandle deg selv baby, fôring hans gastrointestinale narkotika - du vet ikke den eksakte årsaken oppkast. Og, som vi har sett, er listen over grunner ganske stor. Derfor bruker minst muligheten og vise barnets lege. Funksjoner som ikke? Lag en!  
Яндекс.Метрика