Roten av ginseng for menn
 Om de fantastiske egenskapene til ginseng roten har vært kjent i lang tid. Våre forfedre brukte dette anlegget til å håndtere en rekke sykdommer, og ifølge legenden, kan ginseng root spare enda en person som er på kanten av graven. Er det egentlig, er ikke kjent. Men om hvor nyttig ginseng root for menn selv ikke trenger å krangle! Dette fantastiske anlegget, navnet som oversettes som "mann-rot", kan ha en positiv innvirkning på funksjon av det mannlige reproduksjonssystemet og til sin seksuelle aktivitet. Og alt dette - uten den minste risiko for alle andre organer og systemer!
 Hvorfor ginseng rot er bra for menn?
Roten av ginseng for menn
 Strukturen i den foreslåtte anlegget roten er et bredt utvalg av stoffer, blant annet bør allokeres saponiner. Hver av saponiner har sine egne helbredende egenskaper, men bare en av dem, saponin Rg1 stand til å ha en positiv innvirkning på funksjon av det mannlige reproduksjonssystemet og seksuell aktivitet av gutter. Og det er for dette stoffet leger ofte anbefaler sine pasienter å ta ginseng rot skjær.
 Til dags dato, vinduene i mange apotek har et spekter av virkemidler for å bedre potens. Så hvorfor eksperter anbefaler å gi preferanse til ginseng? Hele poenget med fordelene som skiller dette anlegget fra andre legemidler. De er:
 1.  Ginseng rot er svært effektiv (ikke uten grunn at denne oppskriften mange år gått fra generasjon til generasjon), mens mange legemidler er helt ubrukelig, og du kan bare tjene som et placebo.

   Ginseng - et naturlig middel, som, hvis den brukes riktig, ikke medfører noen negative endringer i kroppen.

   Kjøpte ginseng rot kan uten å nøle, mens apoteket for å spørre et bestemt medikament for å forbedre styrken av mange av våre medborgere rett og slett ikke tør.
   Således er fordelene med ginseng før medisinering ganske åpenbart. Du må imidlertid huske på at roten av denne planten er giftig, så behandle ham bør være svært forsiktig, forsiktig etter dosering og uten å bryte reglene for lagring av ferdige medisiner. Men det samme oppskrift bør være forberedt anstrøk av ginseng, noe som ville hjelpe mannen? La oss undersøke dette nedenfor.
   Tincturation Ginseng
   Å forberede healing skjær, vil du trenge frisk (50g) eller tørr (15 g) roten av denne planten, og 05 liter vodka. Roten bør nøye hogge - kuttet med en kniv eller rist, hell vodka og to uker til å sette i et mørkt kjølig sted. Etter 14 dager medisinen er klar til bruk, men holde det du vil ha samme sted insisterte - i et kjølig og mørkt.
   Ta ginseng skjær for å styrke deres reproduktive system og å forbedre seksuell aktivitet er nødvendig, etter nøyaktig dosering. Avhengig av størrelsen på egenhånd, ta 10-25 dråper alkohol skjær tre ganger om dagen for tretti minutter før måltider. Og behandling er 30 dager - du bare nok for en som serverer tinkturer for denne perioden.
   Ginseng kan behandles uten først å rådføre deg med legen din? På den ene siden, som, du kan - det er urtemedisin, og du vil ta det i svært små mengder. Men det ville være bedre hvis du gjør prokonsultuyetesya en spesialist som ginseng skjær, som alle andre medisiner, har sine kontraindikasjoner.  
Hvordan å behandle seboreisk eksem
 Moderne medisin og kosmetikk er tilstrekkelig rike arsenal av verktøy og metoder for behandling av seboreisk eksem, men dessverre er den rette til dette ikke veldig kompleks sykdom er fortsatt der. Til tross for at sykdommen manifesterer seg utad som utslett, flassing og kløe på hudoverflaten, er det inne i cellen. Så før du behandler seboreisk eksem bør etablere natur sin opprinnelse diagnostisk ved samtidig å identifisere eller utelukke beslektet eller lignende i symptoma tegn på sykdom.
 Som tilfellet er med andre sykdommer, seborrhea først manifestert i akutt eller mild form. Tar haster og nødvendige tiltak for å drepe sopp, og ikke gi slipp på sykdommen i kronisk forløp, kan du kvitte deg med ytterligere langsiktig lidelse.
 Det faktum at seboreisk eksem har stort potensial for fremgang, og grundig slått seg ned i kroppen, ikke bare kategorisk ikke ønsker ham å forlate, men raskt og hell erobre nytt territorium, eller er aktivt utvikler seg i de berørte områdene. Etter å ha mistet beleilig øyeblikk i begynnelsen av sykdommen, i fremtiden vil måtte investere mye penger og arbeid mot det uten å ha absolutt ingen garantier for riktig behandling.

Hvordan å behandle seboreisk eksem
 Individuell tilnærming til behandling av seboreisk eksem


 Dersom årsaken til sykdommen ligge i genetisk disposisjon, og deretter behandle seboreisk eksem har hele tiden fra tidspunktet for sin forekomst. Tucking den optimale behandlingsregime og følge den gjennom hele livet kan opprettholde olje balansen i huden på riktig nivå og hindre tilbakefall. For slike tilfeller den beste løsningen - et sett av aktiviteter og hjem besøker kosmetolog for medisinske skreller og andre lignende prosedyrer.
 Hvis diagnosen er mer trøstende og seboreisk eksem som oppstår som en komplikasjon etter lidelse eller nåværende sykdom, bør i løpet av behandlingen observeres ikke bare trikologi lege, men en spesialist, hvis jurisdiksjon omfatter den observerte sykdom: det kurert, kan pasienten bli kvitt fet . Disse kildene som provoserer seboreisk eksem er hormonelle forstyrrelser i kroppen, nevrologiske lidelser, sykdommer i mage-tarmkanalen eller andre indre organer. Utviklingen av sykdommen bidrar også klar ubalanse i kosten og usunn livsstil.

Hvordan å behandle seboreisk eksem
 Generelle prinsipper for behandling av seboreisk eksem


 Basert på det faktum at en forverring av sykdommen forekommer om høsten og vinteren, på grunn av mangel på sollys på dette tidspunkt bør regelmessig utsatt for moderat hud eksponering for UV-stråler.
 Store fordelene med havsalt gjøre det helt uunnværlig i behandling noen hudsykdommer, inkludert seboreisk eksem. Ledet 2-3 uker på havet i stand i lang tid for å dempe sykdommen. Litt mindre, men bringer også positiv mottakelse bad med tillegg av salt hjemme.
Hvordan å behandle seboreisk eksem
 Normal virkemåte av alle systemer på grunn av den optimale mengde av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som kommer inn i kroppen, enten uavhengig syntetisert på den. Utseendet til mangel av noen av disse stoffene bør unngå å ta vitamin og mineral komplekser eller enkeltvitaminer. Kostholdet bør berike matvarer rike på svovel, sink og selen. For utvortes bruk god bruk grå og sinkholdig salve.
 God effekt gi medisinsk sjampo som inneholder ketokonazol, selen sulfid eller tjære. For å skylle håret etter vasking, spesielt i nærvær av oljeholdig seborrhea anbefalte vann for å fortynne eplecider eddik i et forhold på 10: 1. Over tid, kan andelen endres oppover på eddik. Før vask hodet kan lage en maske med aloe juice eller løk. I den tørre formen for seboreisk eksem bør brukes sulsenovoe søt, men strengt kontrollert og godkjent av en lege.
 Spesielt alvorlige former av sykdommen noen ganger krever bruk av kortikosteroider som for utvortes bruk. Men husk at disse stoffene alle deres unektelig fordeler og positiv terapeutisk effekt, kan forårsake hudatrofi.
Hvordan å behandle seboreisk eksem
 I spesielle medisinske og kosmetiske produkter for å behandle seboreisk eksem, kan du bruke urter eller homøopatiske midler. Men til tross for den tilsynelatende sikkerhet av disse stoffene, bør bruken diskuteres med legen din. I tilfelle av homøopati spiller en viktig rolle, ikke bare riktig valgt medikament, men dens verdi avhenger av typen og formen av sykdommen.  
Bli kvitt seboreisk eksem
 Seboreisk eksem er nå utbredt kronisk hudsykdom. Utslett vises ofte i hodebunnen, ansiktet, brystet, hudfolder, og tilbake. Sykdommen er ledsaget av skalering og rødhet viss sterk hud. Hvis sykdommen har spredt seg til hodebunnen, og pasienten vises flass, og hvis sykdommen er i den kroniske fasen, så er det en dannelse av skorper eller vekter.
 Ved første tegn på tiltak bør iverksettes for å bli kvitt seboreisk eksem, som i fremtiden kan være en fare for fullstendig skallethet.
 Oftest denne sykdommen oppleves av barn i alderen 3-5 måneder eller 12-17 år og voksne 20 til 50 år. I sommer planlagte forbedringer og forverring i høst, så du bør søke hjelp fra en lege for å bli kvitt seboreisk eksem.

 Symptomer på seboreisk eksem


 Seboreisk eksem kan være ledsaget av kløe sterk nok, og hvis lokalisering av sykdommen står for navlen, inguinal folder, aksillær region, folder under brystene - kan forårsake sprekker, og sykdommen kan være på vulva. Inflammasjon blir rødaktig, er det en sterk avskalling, som kan være krepnoplastynchatыm eller mukovydnыm (som mel). Å behandle seboreisk eksem vil hjelpe kvalifisert lege som vil foreskrive en helhetlig behandling.
 Hvis sykdommen er utsatt hodebunnen, og du vil sjelden vaske håret mitt, da sykdommen vil utvikle seg, og seborrhea vil påvirke nye områder av kroppen, og peeling vil øke. Vanskeligere vil bli kvitt seboreisk eksem, seborrhea hvis ledsaget av erytematøse patcher, som er dekket fettete eller mukovydnыmy skalaer, og de mest avanserte tilfeller av hemoragisk skorpe vises.

 Bli kvitt seboreisk eksem? Behandling av sykdom


 Seboreisk eksem er en kronisk sykdom, fordi det krever en lang og alvorlig behandling, og følgelig foreskrevet en lang og støtteterapi. For utvortes bruk kortikosteroider er effektive. Men hvis disse stoffene er brukt i lang tid, spesielt i ansiktet, kan være en bivirkning - begynner atrofi eller uttømming av huden, kan rødhet synes sterk, begynner å bli synlig fartøy (telanhyэktazyn). Dessuten kan denne behandlingen provosere rosacea eller eksisterende okolorotovoho dermatitt.
 Hvis slo seborrhea hodebunnen, da legen foreskriver bruk av spesiell sjampo, som inkluderer ketokonazol, tjære og sink. Dette betyr at du må bruke minst to ganger i uken etter vil forbedre sjampo brukes en gang i måneden. Til neste gang verktøyet anbefales som et forebyggende middel minst en gang annenhver måned.  
Яндекс.Метрика