Velg sko er noen ganger veldig vanskelig, fordi det må være både behagelig, vakker, stilig og moteriktig. Og kombinasjonen av klær bør ikke bli glemt. Ikke kjøp allerede blitt populært byrkenshtoky? Og det beste med det de skal ha?

 Hva er det?


Hva kan bæres byrkenshtoky?

 Byrkenshtoky - en komfortabel tøfler eller sandaler med tykke såler. Til å begynne med ble disse sko anvendes for ortopediske og forebygging av flate føtter og leddsykdommer. Men komfortabel sko anatomisk form og komfort tiltrukket seg oppmerksomheten til mange. I dag byrkenshtoky kan sees på bena av kjendiser, de populære motebutikker og moteshow bygninger.

 En bit av historien


 Historie byrkenshtokov forankret i en liten tysk by Lanherberh. Det var der han bodde på den tiden ukjent skomaker Johann Adam Birkenshtok. Den første omtale av det daterer seg tilbake til den fjerne året 1774.
 Da dynasty ikke visste det, men i 1896 en etterkommer av Adam Conrad har eid to skobutikker, raspolahavshymysya i Frankfurt. I 1902, Conrad Byrkenshtoku fikk ideen til å lage en komfortabel innersåle som er fullt gjentatt for å danne foten og foten støtte mens du går. Og ideen ble implementert, og komfortable sko var villig til å kjøpe.
Hva kan bæres byrkenshtoky?

 Omtrent 10 år senere støttet ideen om Adam, hans eldste sønn Charles. Med to herrer har vedtatt ortopediske sko for soldater som deltok i første verdenskrig. Senere erstattet av en fabrikk verksted, og i 1925 sluttet seg til mestere til den yngste sønnen Conrad. Anlegget begynte å jobbe aktivt, sko levert til Østerrike, Norge, Belgia, Italia, Nederland, Danmark, Sveits, Sverige og noen andre land.
Hva kan bæres byrkenshtoky?

 Siden 1932, familien var å drive opplæring for leger, som fremhevet har ortopediske sko. I de 60 årene utviklet en unik mekanisk innretning som blokkerer produsert individuelt. Og enda senere ble oppfunnet materiale for innleggssåler, som for øvrig brukes i dag. Et særtrekk (unntatt såle) var tykke stropper.
 Byrkenshtoky ble mer og mer populært, og i dag er de ikke bare behagelig, men også fasjonable fottøy. Dette er en reell trend forrige sesong!

 Hvordan du skal velge?


 Hva du skal se etter når du velger byrkenshtokov? Her er noen viktige punkter:
 •  Kvalitet. Ideelt sett bør alle deler bli sydd. Ta hensyn til kvaliteten på sveiser, må de være like, tråder må ikke forveksles eller sitter fast i noen steder. Men du kan kjøpe og tapet byrkenshtoky, som brukes i moderne fottøy industrien klebemiddelblandingene like holdbare og pålitelige enn tråden. I dette tilfellet, sjekk skoene og sørge for at ingen flekker av lim (det generelt ikke skal være synlig).

 •  Materiale. Det beste alternativet - lær eller semsket skinn. Men høykvalitets lær er også fint. Noen foretrekker en modell med tekstiler, de er perfekte for sommeren turer.

 •  Flip-flops eller sandaler? Flip-flops har ryggen, slik at de er enkle å bære og ta av. Men disse skoene på de mest uventede øyeblikk kan gå tapt (for eksempel hvis du kjører fort eller gå i trapper). Sandaler er mye tryggere og mer praktisk, fordi fikse opp bakbånd ikke vil byrkenshtokam "fly" med føttene.

 •  Farger kan variere. Den mest allsidige og praktiske - svart. Men denne sommeren farge varmt under den brennende solen, som ikke er veldig hyggelig. I varmt vær er det best å bruke lette sko, for eksempel hvit. Hvit også kombineres med nesten alle toner og frisker opp bilde og ikke varmt. Men hvis du vil at lysstyrke, gjerne velge lyse og friske farger: rosa, mint, lys gul, turkis, rød, fiolett og andre. En pastellfarger som beige og hvitt, vil gjøre bildet en romantisk og søt.

 •  Dekor. Hvis enkel byrkenshtoky uten unødvendige detaljer du synes å være kjedelig og kjedelig, velger interessante modeller. Dekorasjoner vil gjøre dette lyse og feminine sko. For eksempel kan de dekorative elementene oppfører seg forskjellig farget strukturert stropp. Uvanlig og interessant vil se perler, krystaller, steiner, buer og andre romantiske detaljer. Hvis noe lignende i butikkene ikke kan bli funnet, fantasi og dekorere sandaler eller flip-flops med sine hender. Disse skoene vil sikkert være unike og eksklusive.

 •  Stropper. Husk at mange tynne stropper kan støte opp og levere ubehag når man bærer. Så det er bedre å foretrekker komfortable modeller med tykke stropper og myk, ikke sdavlyvayuschymy etappe.

 •  Sole. Høyden varierer. Så, er for tynn såle mer feminin, men det kan ikke være veldig behagelig. Tykke såler vil være en god løsning for kvinner med liten vekst, men i noen tilfeller er det uhøflig og dum (spesielt liten smal stilk).

 •  Selv den mest fasjonable byrkenshtoky bør du nærmer deg. Så hvis du har en liten og smal etappe, ikke velg en modell med et massivt sett av såler og stropper. I tillegg, blanding av klær sko i stil.

 •  Hva kamp?


  Hva kan bæres byrkenshtoky?

   Fra hva du skal ha byrkenshtoky? Mange tenker kanskje at disse skoene ikke er matchet nesten tom, men det er det ikke. Alternativene er mange:
 •  Jeans. Dette er en universell ting, så gjerne bruke den med byrkenshtokamy. Velge hvilken modell: kjæreste, skinni, rette jeans, dratt og så videre. Eksperimentere og improvisere!

 •  Sommer bukser. Disse kan bli smalere beskjæres bukser og bukser, rett eller bananer. Gjenopplive og oppdatere bildet av fet farge som tandems gule og blå, rød og svart, og andre.

 •  Byrkenshtoky - den perfekte sko for stranden, så gjerne for å blande dem med badedrakter, sjal og annet badetøy.

 •  Skjørt ser også bra med byrkenshtokamy. Det kan være kort eller strikket denim smale skjørt eller lange skjørt til gulvet.

 •  Kjoler. Ja, dette tilsynelatende feminine ting passer også inn i bildet. Forresten, i dette tilfellet en massiv sko gunstig heve femininitet og letthet av bildet. Modeller kjoler kan variere: lyse sommerkjoler uansett lengde (se mer lønnsomt mini og midi-versjoner), kjoler, skjorter, kjoler, skjorter og så videre. Men cocktail eller kjole med byrkenshtokamy ville se latterlig og dumt.

 •  Sundresses også aktuell sommer og fremheve din kvinnelighet.

 •  Du kan bære en lyse sommern leggings.

 •  Korte shorts kombinert med byrkenshtokamy heve slanke ben.

 •  Prøv å bære med sko lette denim jumpsuit år.

 •  Passe perfekt inn i bildet av ungdom mote topper, skjorter, t-skjorter og singleter.

 •  I kaldt vær, kan du bære en cardigan eller blazer.

 •  Tilbehør trim og lyse ungdom: Bright bulk poser med skinn eller tekstil, bred plast eller tre armbånd, halskjeder store, lyse belter av alle tykkelser og så videre.

 •  Få byrkenshtoky og nyte komforten av hver dag!
  Hva kan bæres byrkenshtoky?

  Hva kan bæres byrkenshtoky?

  Hva kan bæres byrkenshtoky?

  Hva kan bæres byrkenshtoky?
   Det er mange forskjellige stiler. Noen av dem er unge og moderne, mens andre kan innebære bruk av smart eller antikviteter. For eksempel, boho-stil - en feminin og moderne chic. Hvordan å kle seg i en stil?

   Hva er denne stilen?


   Boho stil var ikke så lenge siden, nemlig på 90-tallet av forrige århundre. Men den første retning av trenden kan observeres i 60-70 år. Og egentlig, denne stilen var populær på begynnelsen av 2000-tallet. Det antas at navnet kommer fra ordet «bohmiens», som kalte på romani språk av sigøynere og nomader fra Sentral-Europa.
  Boho stil i moderne klær og mote

   Disse menneskene var givende livsstil, holdning til penger uansvarlig, men søkte lys og vakker kjole. Senere kom dette ordet for å bli kalt ikke bare Roma, men de kreative mennesker som også ønsket å skille seg ut fra mengden. Så det var en bohem chic.
   Faktisk, det var noen respons glamour, men denne stilen er ikke bare glamour, men også elementer av retro klassikere, gotisk og enda etniske linjer og hippie stil. Her er en merkelig blanding.
  Boho stil i moderne klær og mote

   En viktig rolle i utviklingen av dette stilistiske retning spilte kjente mennesker. Grunnleggeren av moderne boho finne Syennnu Miller og Kate Moss. Deretter støtte en slik en interessant idé Christina Ricci og Ashley og Mary-Kate Olsen. I dag, kan i det minste en liten ting i bohem stil finnes i nesten enhver jentes garderobe.

   Områder


  Boho stil i moderne klær og mote

   Boho stil har flere områder:
 •  Boho hippie-- originale og fargerike stil med masse frynser, broderier, baggy klær, fargerikt tilbehør og strikket elementer.

 •  Boho-glamour - feminin og elegant stil. Den er dominert av flytende stoffer lys, feminine silhuetter og romantiske notater.

 •  Boho-eco. Kun naturlige stoffer, romantiske bilder og vintage ting.

 •  Boho-klassiker. Dette er en ekte elegant og feminin glamour: lange kjoler og skjørt, jakker, fløyel, sateng og så videre.

 •  For å passe?


   Hvem andre passer bohem stil på kjolen? Hvis du ønsker å være feminin, men foretrekker komfort, slik retning - det du trenger! Alle bilder er veldig feminin og romantisk, men praktisk er et grunnleggende element i valg av klær. I tillegg er hver suite unik, så et bilde og har sin opprinnelige smaken.
   Med hensyn til aldersgrenser, gjør de ikke. Garderobe boho-stil - er klær for alle. Denne stilen kan slå fordelaktig alder og skape en unik aura.
  Boho stil i moderne klær og mote

   Mange tror at ting bohem-stil - ikke det beste alternativet for komplette og deilige damer. Ja, kan noen klær virkelig legge volum, men bare noen. Hvis riktig setter opp og matche elementer, du kan imidlertid skjule noen feil og markere meritter.

   Hovedtrekkene i den stilen


  Boho stil i moderne klær og mote

   Her er de viktigste funksjonene og egenskapene bohem-stil:
 •  Naturlige stoffer. På syntetiske ting kan trygt glemme bare naturlige materialer kan fremheve feminine skjønnhet og naturlighet. Trekker stoffer som jersey, lin, bomull, silke, ull, fløyel, chiffon og lignende.

 •  Komfort og bekvemmelighet. I denne stilen kan bli funnet smale, korte og trange kjoler, det er ubehagelig! Men jeans, bukser, lange skjørt, løse kjoler, posete topper og tunikaer, bluser fly - alle er til stede i overflod. Og disse tingene du kan nyte livet og føler bare komfort.

 •  Lett, femininitet, eleganse. Klær som flyter, med vekt på den unike naturen av kvinnelig skjønnhet. Men denne skjønnheten er bevart og bare florerer. Men dyp utringning og korte kjoler og skjørt i denne stilen er ikke til stede.

 •  Lagdeling. Vi kan bryte mange regler av moten. For eksempel, hvis kjolen hem lang pels ikke er forbudt, men heller oppmuntres.

 •  Kombinasjonen av stiler. Du kan trygt kombinere ting helt forskjellige stiler. Men dette betyr ikke at du kan blande klippe retning. Bildene må være harmonisk og komplett, husk dette. Ellers vil du se ut som en sigøyner.

 •  Som for farger, den mest brukte myk pastell eller dype edle farger: smaragdgrønt, fersken, beige, grått, brunt, burgunder, korall, rød, blå, plomme, lilla. Men i noen tilfeller kan du velge noe lys, rosa, turkis, gul. Men altfor lyse og prangende farger bør ikke være.

 •  Tegninger og utskrifter. Det bør foretrekker abstrakt, etnisk, geometriske og floral print.

 •  Lyse tilbehør. De er høydepunktet i bildet og oppdatere den.

 •  Vi velger ting


  Boho stil i moderne klær og mote

   Så ting må nødvendigvis være til stede i garderoben?
 •  Maxi skjørt. Skjørtet kan lin, chiffon, jersey eller silke. Stilen skal være bølgete, løs og feminin. Lengden av kobber også tillatt og oppmuntret, men alle de samme lange skjørt gi en spesiell sjarm.

 •  Kjoler. De kan være lang eller middels lengde. Du kan velge en modell med frodig eller bølgete kant. Nyere høy innsnevrede kjoler. I noen tilfeller kan du råd og montering strikket kjole, men det sikkert vil trenge å supplere og slå. Men om kjoler og stroppeløs behå Cases har glemt.

 •  Sarafan. Lett, løs og lang.

 •  Skinny jeans. Ja, kan dette tilsynelatende moderne og ungdom ting også være feminin hvis kombinere det med de riktige tingene.

 •  Leggings også søke.

 •  Trikotasje cardigans.

 •  Tilgjengelig strikket genser.

 •  Tunikaer. Det er mange i bohem stil skjer ikke! Kjøpe en modell i forskjellige farger, med broderi, brodert med steiner, med applikasjoner.

 •  Skjorter og topper kan også brukes, men velger modeller med geometriske eller etniske utskrifter eller vanlig.

 •  Tilgjengelige bluser og skjorter.

 •  Vest. Dette kan være denim, stoff, pels eller skinn vest.

 •  Ideell yttertøy - strøk. Det er bedre å velge en modell med lukt og med et belte.

 •  Sørg for å kjøpe en hatt med bred brem.

 •  Hensiktsmessig å klassisk vest.

 •  Velg sko uten hæler, sandali- "rymlyanky" eller "Gladiator", støvler eller cowboy kosakker. Winter frimodig slitasje støvlene.

 •  Vesker velkommen store, posete og formløse, brodert og fringed eller med praktisk stropp skulder.

 •  Velg lyse tilbehør, anheng med steiner, armbånd, store øreringer, halskjede. Og hvis de er laget for hånd, vil bildet bli mer original.

 •  Lage bilder


  Boho stil i moderne klær og mote

   Vi tilbyr flere moderne måte boho-stil:
 •  Sett skinny grå jeans, rød cowboy boots, en hvit tunika med broderier og reven pels vest. Komplett bilde av brun semsket utkant bag med tre perler og armbånd.

 •  Du kan opprette en tandem: hvit løs skjorte, skjørt til gulvet med etniske mønstre i pastellfarger, stoff vest sandali- "rymlyanky" skulderveske med broderi, store anheng med steiner, store øreringer.

 •  Annet sett: kjole, brodert med perler, cardigan med lukt-kosakker støvler, bag bag, armbånd og øredobber med perler.

 •  Skape levende bilder og tiltrekker seg hundrevis av utsikt!  
  Яндекс.Метрика