Når man skal gjøre en graviditetstest?
 En av de vakreste perioder i livet til hver kvinne yavyalyaetsya graviditet. De sier at det er for de første ni månedene av svangerskapet kvinnen helt gjenfødt. Det er ikke bare utad, men også internt. Det er en følelse av at det snart vil bli en mor ikke kan uttrykkes i ord. Det føles lykke og glede. Det er også plaget av tvil om det vil være en god mor. Endre hennes syn på de vanlige tingene, meninger.
 Svangerskapet - en kompleks prosess som involverer ikke bare glade tanker. Det er viktig å vite så tidlig som mulig om sin nye stilling. Først av alt er det nødvendig å utelukke mulige uønskede problemstillinger knyttet til utviklingen av fosteret, helsetilstanden av mødre. I tillegg bør alle gravide følge visse regler. Dette er å spise riktig og leve en sunn livsstil og slappe av og kontrollere følelser.
 Selv om hver kvinne uten hvis hjelp og tips alene kan svare på om hun er gravid, trenger fortsatt sine følelser og antakelser bekreftet. Spesielt fordi det er noe slikt som en falsk graviditet, som er ledsaget av de samme funksjonene som den virkelige. Den sikreste måten - er å rådføre seg med eksperter og må undersøkes av ultralyd. Bare ultralyd vil vise den eksakte resultatet.
 Imidlertid har ikke alle kvinner evne og vilje til å kjøre på grunnlag av svangerskaps og gå all seriøs undersøkelse. Og her for å hjelpe vanlige graviditetstest. Selvfølgelig, de sier at disse testene ikke gir garantier og nøyaktighet av resultatet. Men, som det viser seg i praksis, bare i sjeldne tilfeller tester hvis de er riktige, feil.
 Det vanligste spørsmålet er når man skal gjøre en graviditetstest at resultatet blir mer nøyaktig. Legene sier at resultatene kan sees i løpet av få dager etter den første forsinkelsen. Men denne dommen kan de seriøst argumentere. Graviditetstest utført på urin. Kvinner i urinen etter en uke av svangerskapet er hCG - et hormon som oppstår når morkaken utvikling. Men her bør vi huske at den opprinnelige unnfangelsen skjer, og etter befruktning. I dette henseende, er det bedre å teste et sted på den tiende dag etter befruktning mulig.
 Likevel, helt graviditetstest er ikke nødvendig tillit. Uavhengig av om det skal brukes for denne felles strimmel eller en dyrere test tablettfeil tillatt. Fordi hver kvinne er en individuell organisme. I tillegg vil nivået av hormon fremdeles utilstrekkelig. Også falsk teste ytelsen kan være forbundet med å ta visse medisiner eller tilstedeværelse av alvorlige sykdommer, svulster. For eksempel, hvis en kvinne som lider av nyresykdom, hormonet kan ikke ganske enkelt falle ned i urinen.
 Det hender også at etter en strimmel er godt synlig, og den andre - knapt merkbar. Dette er årsaken til refleksjon. Dette resultat kan skyldes eller fordi hormonnivået er for lavt og må gjentas over tid, eller hadde ikke helt fikk testkvaliteten.
 Og, selvfølgelig, å definere hennes graviditet, bør ta hensyn til de åpenbare forhold som tilsier det. Denne forsinkelsen menstruasjon, og konstant vannlating, og brystspreng. Noen kvinner under graviditet oppstår føler de ønsker å spise et måltid av rik smak. For eksempel, syltet agurk eller røkt fisk, fruktkurv eller rå grønnsaker. Også tegn på graviditet anses å være en permanent endring i humør og utseende av plutselige ønske om å gråte eller medlidenhet noen.  
Hvordan bli gravid hvis svikter
 Hver kvinne ønsker å bli mor, men noen ganger hender det at raskt bli gravid betyr ikke at kan være forårsaket av ulike grunner - stresset, dårlige vaner, dårlig ernæring, og mer. Og, selvfølgelig, er spørsmålet hvordan man skal bli gravid hvis problemer? Hvis du organisere en spesiell handling program, kan du raskt få resultater.
 Forebyggende tiltak
 Avslag på dårlige vaner. Du må helt gi opp sigaretter og alkohol fordi disse stoffene er ikke bare forstyrre bli gravid, men kan utløse ulike sykdommer i det ufødte barnet. Også er det nødvendig å gi opp kaffe og drikke grønn te fordi koffein reduserer sperm motilitet.
 Et balansert kosthold. Riktig kosthold kan ikke bare forbedre den generelle helsen, men også øke sannsynligheten for unnfangelse. Kvinner ønskelig å ha mer frukt, vitaminer og melkeprodukter, og menn - fisk, nøtter og kjøtt. Du må også se på vekten som altfor tynne eller overvektige kvinner har hormonelle problemer som kan dårlig påvirke fruktbarheten.
 Ansvarsfraskrivelse stress. Konstant stress og nervøse sammenbrudd kan være en viktig årsak til manglende evne til å bli gravid, så du trenger å lære å slappe av mer og ikke bli nervøs over ingenting. Det hjelper massasje og spa-behandlinger. Hjemme, kan du også arrangere en avslappende omgivelser, for eksempel, vil aromatiske bad med myk musikk og lys være en fin måte å slappe av etter en hard dag og melodi i en intim måte.
 Også er det nødvendig å ha en ficus hjem, som det antas at denne planten absorberer all negativ energi, og en mann er reddet fra problemer, aggresjon og negative følelser. Selvfølgelig, ikke alle tror det, men det er en fin måte å gjenoppbygd sine energistrømmer og ren aura. Hvem vet, kanskje på denne måten vil bli gravid og vakker plante i huset i alle fall ikke vondt.
 Endringer i intime liv
 Hygiene. Hvis du ønsker å bli gravid, bør være spesielt nøye med å overholde hygiene, og veldig godt til vanning. Denne prosedyren ikke bare hjelper i behandling av trost, men også skape en god mikroflora for sperm. Leger rådes til å holde den i 20 minutter før intimitet.
 Nye positurer. Monotont holdning vanligvis administrert i rutine kjærlighetsliv, fordi noen ganger de trenger å forbedre eller erstatte den andre. Hvis du ønsker å bli gravid så snart som mulig, er det best å øve stillinger som fremmer dyp penetrasjon. Oftest denne holdning når hip kvinne hevet. I tillegg trenger i tre timer etter samleie ikke trenger å vaske med såpe og vann til levedyktighet av sperm bevart så lenge som mulig. Det er også verdt å merke seg at hyppig utløsning bidra til den lille mengden av sæd, så bedre å elske hver dag og hver 2-3 dager.
 Hygiene av oral sex. Mange par oral sex spiller en viktig rolle i nære relasjoner, men hvis du ønsker å bli gravid, de trenger bare forholde seg til kondom. Det faktum at i munnhulen er litt forskjellig mikroflora og spytt enzymer er i stand til å dekomponere sædceller.
 Tradisjonelle metoder
 Sage kjøttkraft. En av de mest populære folke oppskrift er et avkok av salvie. En teskje av denne urten bør gjøre et glass vann. Etter menstruasjon bør drikke et avkok 2-3 ganger om dagen for en spiseskje i 11 dager.
 Hjelper buljong med ortyliyi ensidig. Ta 2 ss ortyliyi, hell henne et glass med kokende vann og legg den på svak varme i 10-15 minutter. Tillate buljong til kjølig, belastning og drikke det før måltider for en spiseskje 4 ganger om dagen.
 Spise gresskar grøt. I gresskar kjøtt inneholder mye vitamin A og E. Hvis du raskt vil bli gravid, spesielt vitamin E du trenger.
 Det er mange andre populære oppskrifter som vil øke sannsynligheten for unnfangelse. Men hvis innen 5-6 måneder, til tross for etterlevelse av disse anbefalingene, bli gravid fortsatt ikke fungerer, er det nødvendig å se en lege og gjennomgå en grundig undersøkelse.  
Normal hCG graviditet
 HCG (humant korionisk gonadotropin) fremstilles på den syvende dag etter befruktning, embryo cellemembraner i nærvær av, som er etablert av svangerskapet. Sin hensikt - å beskytte fosteret mot de negative effektene av morens kropp. Dette hormonet fører til at kvinnelige kjønnsorganer funksjon, slik som å fremme utviklingen av embryoet.
 Under påvirkning av hCG i en gul kroppen produserer et stort antall ovarian hormone progesteron. Dette hormonet hjelper kroppen flytte morskap graviditet og fører til at livmoren i beredskap for svangerskapet.
 HCG gir vordende mor nervesystemet stress og beskytter embryoet fra mor til mulig avvisning, svekke dens immunsystem.
 Målet med hCG
 1. En analyse av HCG i kroppen kan etablere graviditet eller vice versa, eliminere all tvil om det. For å bekrefte graviditetstest reagerer på bruken av hormoner hCG i urin.
 2. Nivået av hCG kan bestemme karakteren av svangerskapet. Med en blodprøve kan finne den eksakte verdien av hCG på et relativt tidlig stadium av apotek test. Med utviklingen av embryoet og øker konsentrasjonen av hCG i blodet.
 3. data hCG kan diagnostisere svulster hos kvinner cystisk drift, amenoré og andre sykdommer.
 Normal hCG graviditet
 I den innledende fasen av svangerskapet og øker nivået av hCG dobles hver par dager til ti uker peaking. Med dette merket hCG gradvis avtar som hormonelle miljøet etterpå dannet morkake.
 La oss ta en nærmere titt normale hCG-nivåer under graviditet (MED / ml):
 - I den første uken av begrepet - 16-156;
 - Maksimal verdi for andre uke av HCG - 4870, men minst 101;
 - Den tredje uke - opp til 31500;
 - Den fjerde uke - opp til 82300;
 - Den femte uke - 151 000;
 - Den sjette uke - 233 000;
 - Sju til ti uker - 291 000;
 - Eleventh-femtende uke - 103 000;
 - Å tjue uker - 8100;
 - Gjennomføring av svangerskapet - 78100.
 Hvis hCG verdier redusert
 Det er flere svar.
 1. Fosterets alder er feil.
 2. Stopp i svangerskapet og fosterets utvikling. Det samme kan sees i abort. Men hvis bare fosteret dør og shell skiller hCG restene, så en økning i hormonet. I alle tilfelle, savnet abort eller embryo overlevde må bekrefte gjennomgå hCG.
 3. Svangerskap utenfor livmoren. Ved at hCG øker sakte eller gir en negativ verdi.
 4. Trusselen om abort eller dysfunksjon av morkaken, er hCG halvert fra normen for planen, i en tid da det skal vokse.
 5. Den overtidig svangerskap, fosterdød.
 Vanligvis, i tillegg til analysen av hormonnivåer som er nødvendige for ultralyd og ny analyse av hCG.
 Oppblåste tall hCG
 1. Hvis det er mulig feil definisjon av begrepet, kan dette være flerlingesvangerskap hvor verdien av hCG øker mange ganger som embryo i livmoren.
 2. Bruk av syntetiske hormoner under svangerskapet.
 3. Sykdommer under graviditet: toxemia, preeklampsi, diabetes, horyonkartsynoma.
 4. misdannelser hos fosteret.
 5. Aksept av produkter som inneholder HCG komponenter.
 6. analyse gjort i de fem første dagene etter aborten.
 Analyse av hCG for å bestemme svangerskapet utført i en periode på fem dager etter forsinkelsestiden. For å avdekke mulige avvik i fosterutviklingen krever analyse av blod fra 14 til 18 en uke. Blod bør tas på tom mage om morgenen.  
Яндекс.Метрика