Enkle tegninger på neglene
 Moderne kvinner har en tendens til å være godt preparerte og prøver å opprettholde et attraktivt utseende med midler tilgjengelig. Kosmetikk bidrar til å skjule ujevnheter i huden og justere formen på ansiktet. Verktøy for hår og legge glans og silkiness.
 Og opprettholde skjønnheten av damene fra kronen av hodet til tuppen av fingrene. Snakker av dette, manikyr - er dette en separat sak som fortjener ikke mindre oppmerksomhet enn huden din eller kosmetikk.
 Omsorg for negler regelmessig, ikke bare trimme neglebåndene og justere formen på neglene, men sette dekselet på den. Dette kan være et fast maling eller tegning. I dette tilfellet, alt avhengig av personlige preferanser og ønsker. Endre ornament kan i det minste hver dag - det er ingen grenser. Utviklet fantasi bidrar til å skape mesterverk av nail art.
 Hva trenger jeg?
 Du kan lære å utføre svært enkel maling og du trenger ikke å fullføre kurset profil. For å starte fremgangsmåten, er det nødvendig å tilkople en tynn børste, noe som er fordelaktig å male små deler eller linjer. Hår trenger ikke å henge rundt i forskjellige retninger, bruker saks er lett å trimme. Trenger også en tannpirker, nål, penn, bomullsdott, malingstynner. Bedre valg lakk én produsent som de er like tykk, men ikke tykk. Denne enkle bidra til å skape et sett av enkle tegninger på neglene i en kort tid.
 Alternativer for enkle tegninger
 For å skape et mønster eller ornament du må bare trene. Ikke bli opprørt hvis første gang ikke klarer å utføre det perfekte bildet. Hvis mønsteret gjenta flere ganger, flytter fra én til en annen spiker plate, vil slutten av prosedyren må jobbe ut noen taktikk.
 Husk at alle eksperter med manikyr på en gang også hvor du skal begynne, eller snarere fra bunnen av.
 Først kan du øve trekker en klar linje tegninger og sette et punkt. Nedenfor er de ordningene etter som enkelt lære å utføre intrikate mønstre som kan slå selv de mest stygge negler. Unike design, linjer og selv enkle gitterpunkter kan være original supplement til manikyr. Du trenger bare å øve litt og deretter denne prosessen kan gå bare 10 minutter.
Enkle tegninger på neglene
Ideer manikyr hjemme
 Det antas at i hendene på kvinner kan bestemme sin alder og karakter. For en pen, vil vakre negler snakke om hans elskerinne som en elegant, velstelt kvinne som kjenner henne verdt. Derfor er respekterer jenter og kvinner som kreves for å forstå detaljene av hjem manikyr.
 Siste mote trend er ryddig korte negler. Lang (naturlig eller kunstig) negler falming. Men husk at korte negler og trenger konstant omsorg kvalitet. Til å begynne, la oss snakke om den generelle regler manikyr hjemme.

 Enheter
 Enhver kvinne må ha et arsenal av instrumenter for manikyr.
 Blant annet: Hånd bad, havsalt og flytende såpe, neglelakkfjerner (aceton helst uten), variert palett av maling, bindende fargeløs neglelakk og fikse trepinne vidsunennya skjellaget, neglefil (helst glass), spiker clippers enhet papir betyr å myke opp neglebåndene og fjerne det.
 Så hvis du har minst fleste av de ovennevnte enheter, kan du lage deg en manikyr.
 Ideer manikyr hjemme variert, vi beskriver bare noen av dem.
 Hot manikyr
 I vannochtsi Manikyr trenger razmyahchayuschyy varm lotion. Hands satt på 10-15 minutter i et badekar, så en massasje, ikke glem å være spesielt oppmerksom på fingrene og neglebånd rundt hver spiker. Deretter presset mykgjørende neglebåndene forsiktig en trepinne (stokk så ikke å skrape i overflaten av neglene). Fjerne det krever spesiell pimpstein skjellaget. Ikke glem å sette på neglene en spesiell olje. Da gjelder noen favoritt måte å spikre to lag med et intervall på 5-10 minutter.
 Fransk manikyr
 Når du fjerner gammel lakk fra neglene, gi dem en oval form cutter. Det regnes som en klassiker for fransk manikyr. Bare ikke glem at neglene skal være tørr, slik at de er mindre skadet. Når du legger negler til ønsket form, få fjerne neglebåndene. Bosh negler i varmt vann med havsalt, deretter bruker oransje pinner skyve cuticle saks og fjerne det. Fukt håndkrem. Men tørk med en bomullspinne krem ​​polsk, spiker ellers er det ikke en løgn.
 Etter forberedende prosedyrer gjelder for negleplaten strøk, vente til det tørker.
 Nå kan du bruke lakk på neglene. Ikke glem at fransk manikyr er egnet for både hvite og andre farger. Så gjerne å eksperimentere. Til linje liner var glatt og ryddig, bruke spesielle klistremerker til negler formet kurve. Når malingen er tørr, dekke spiker fiksativ.
 Vann manikyr
 Denne type manikyr blir stadig mer populært på grunn av det faktum at det er lett å gjøre hjemme.
 1. Forbered neglene, fjerne gammel lakk gir den ønskede formen, fjern neglebåndene.
 2. Velg 2-3 nyanser av neglelakk som du ønsker å se på neglene.
 3. Roter slippe noen dråper lakk i en beholder fylt med vann. Ved hjelp av en tannpirker, lage bilde på overflaten som strømmet lakk.
 4. Før du flytte bildet av vannet på spikeren, må du beskytte fingrene. Du kan bryte dem med tape eller fett fett krem. Så du beskytte huden din, slik at malingen til å flytte bare på spikeren.
 5. Hold hånden til overflaten og dramatisk redusere neglene. Etter forsiktig fjerne overflødig maling med fingrene uten å påvirke den ene malt negleplaten.
 6. Etter tørking spiker dekke fargeløs lakk.  
Ideer for korte negler manikyr
 Bygge sterke og vakre negler kan være nesten hvilken som helst lengde. Men, som det gjorde ikke ser imponerende langstrakt negleplaten, er et praktisk valg ikke alltid tilfelle. Det finnes en rekke yrker der en kvinne må ha korte negler. Ser stilig, elegant og godt vedlikeholdt det vil hjelpe manikyr ideer for korte negler.

 Generelle prinsipper
 Vakker hånd - en hånd godt vedlikeholdt, ren og ryddig, ikke skrelle fra eksponering for husholdning rengjøring produkter og ikke for kaldt og kaldt. Alt dette kan tilskrives neglene. Alle vet kravet stadig vaske hendene bidra til å spare ikke bare helse, men også skjønnhet. En liten pakke med krem ​​for hender i vesken hennes er et must for rettidig levering og fukte huden og neglebånd.
 Regelmessig neglepleie er ikke vanskelig. Alt du trenger er:
 -vychyschaty spesiell neglebørste;
 -zvolozhuvaty cuticle krem ​​beregnet for henne;
 -pidpylyuvaty spiker plate så.
 En utmerket erstatning for cuticle krem ​​- mandelolje, som selges i apotek. Selv følge disse enkle reglene vil forbedre utseendet på korte negler.
 Manykor - en oppgave for fagfolk
 Den neste fasen i kampen for skjønnhet - en vanlig manikyr. Selvfølgelig kan du gjøre det hjemme, ved hjelp av bad av saltvann, til en slikkepott fjerne skjellaget og t. N. Men det er bedre å invitere en profesjonell mester i manikyr eller kontakte salongen. Det er flere gode grunner:
 1. Korte negler - negler er vanligvis problemet. De er sprø eller peeling, noen ganger - for tynn. Professional kan riktig behandle negleplaten og gi anbefalinger for daglig omsorg.
 2. Zrushuvannya eller kutte neglebåndene krever erfaring og sterilitet. Hjemme, lett skadet tynn hud infeksjon og swing. Rang rundt neglen ser stygt, og betennelse kan være en katastrofe for manikyr.
 3. Master bevandret i mote trender og stiler, kan det anbefale passende design og kjøre den.
 Alle som trenger ikke bare bryr seg, og virkelig fin manikyr, bør du gå til salongen.
 Form og farge
Ideer for korte negler manikyr
 Vanligvis korte negler gi en rund eller rektangulær form, forsiktig avrunding hjørner. Det antas at det siste alternativet gir flere muligheter for spennende design. For sirkulær plate er vanligvis valgt deksel lys, pastellfarger, men kan dekkes rektangulær og lys eller mørk lakk.
 Design Ideer for korte negler
 Hvis lange negler kan skape et bilde, bør det kort negleplaten male slik at visuelt forlenge den. Men noen elementer som volum negledesign og flotte bilder må bli forlatt.
 Den enkleste alternativet - å tilbringe noen tynne vertikale striper på lys bakgrunn. Med tilstrekkelig fingerferdighet kan det gjøres hjemme. Fargefeltene er kald eller samme nyanse som base, bare litt mørkere. Dette prinsippet - grunnlag av lys og tynne vertikale linjer - for korte negler anses som helt nødvendig, men det finnes andre alternativer.
Ideer for korte negler manikyr
 Den klassiske fransk manikyr bruker pastellfarger perfekt for hver dag. Det vil dekorere og forretningskvinne, avslappet og vakker. Og for spesielle anledninger trenger mer kompleks versjon.


Ideer for korte negler manikyr
 Du kan gjøre neglene i lyse kontraster mørke eller lyse nøtter, men ikke stor. Små blomster, prikkete, "tiger" striper vil se veldig interessant. Ikke gå ut av mote og lakk, som rozstriskuyetsya - craquelure. Skaden på fôr kontrast det vil se veldig stilig.Ideer for korte negler manikyr
 Ekstravagant jakt etter korte negler nyanser av "metallisk". Elegant utseende og "blonder" manikyr, hvor neglene belagt dobbelt lag med lakk, fast biter av blonder med et raffinert mønster.
 Noen ganger er det å dekorere den intrikate mønster bare én spiker for å gi manikyr smak. Selvfølgelig, det er ingen regler uten unntak. I negledesign er velkommen dristige eksperimenter selv i de korte negler.  
Яндекс.Метрика