Manikyr med en nål
 Moderne fasjonable er der svir. Nå er det så mange forskjellige typer manikyr teknikker opprette den. Selv profesjonell mester adresse ikke er nødvendig, kan det gjøres hjemme. Det viktigste - punktlighet, oppmerksomhet, begjær og de nødvendige verktøy og materialer.
 En av de mest enkle og tilgjengelige teknikker lage mønstre på negler manikyr er med en nål. Denne metoden innebærer skjønt arbeidskrevende, lang arbeid, men resultatet og berettiget, vil neglene dine se ut som ville misunne enhver fashionista som bruker bare de tjenester av fagfolk.
 Når du oppretter en manikyr med en nål alt avhenger av din egen fantasi. Men bør du følge noen generelle regler, ellers fin manikyr vil ikke fungere. Men som figuren er, er det alt i dine hender.
 Ny på kunsten å male neglene bør begynne å lage slike mønstre ukompliserte som gossamer, mesh, vertikale og horisontale linjer. Tegning disse mønstrene vil ikke ta deg mye tid og krefter, og verktøyene som trengs mest vanlig.
 Så for å gjøre en enkel manikyr negler med en nål, forberede følgende:
 - Synål №90 (det kan lykkes med å erstatte konvensjonelle tannpirker)
 - Nail basen uten farge;
 - Nail fiksing;
 - Flere farger maling, fortrinnsvis en bedrift, som i dette tilfelle, vil de ha samme tetthet;
 - Neglelakkfjerner, selvfølgelig, uten aceton;
 - Et stykke glass for eksperimenter;
 - Noen bomulls pinner for kirurgisk korreksjon manikyr.
 Som alltid, før direkte påføring av maling, fjerne restene av den forrige spiker manikyr. Deretter bruker negler neglefiler gi den ønskede formen. Fjerne skjellaget ved hjelp av spesielt laget for dette formålet verktøyet.
 Nå kan du bruke grunnleggende fargeløs lakk. La den stå i noen minutter til den tørke. Deretter slippe av lakk valgt farge, satt i midten av neglen og umiddelbart, uten å gi det tørt, deretter følger med en nål sirkulær bevegelse "fra en dråpe i drop", og skaper en rekke mønstre på negler. Dette huske deres bevegelser for å skape den neste spiker mønster identisk opprettet. Når mønsteret tørker, neglelakk må-fixers til manikyr holdt så lenge som mulig. Om nødvendig kan en bomullspinne fjerne overflødig maling som får på huden din rundt neglen.
 Strimlene er utstyrt med noen få dråper av neglelakk angitt i like avstander fra hverandre ved å strekke dem fra den ene siden til den andre. Shaver gode resultater, bare slippe en nål og strukket horisontalt og vertikalt.
 Dermed bruker nålen - er dette den enkleste måten å gjøre sine negler uvanlige, vakre manikyr.  
Hvordan ta vare på øynene dine?

 Det blir ofte sagt at øynene - sjelen. Faktisk kan de fortelle mye om en person. En sunn og strålende utseende tiltrekker seg alltid oppmerksomhet. Men de med betente øyelokk umiddelbart pålagt å ta de nødvendige tiltak.
 Blant de faktorer som negativt påvirker helsen til våre øyne- Dårlig belysning, søvnløshet, lang tid foran datamaskinen og TV, røyking, lang lese og lese i busser og andre kjøretøyer, ikke følgende enkle regler for øyehelse.
 Siden hver dag anbefalte forebyggende tiltak for å unngå farlige symptomer på øyesykdommer. Den enkleste, men ikke dårligere enn sin effektivitet, måte å ta vare på århundrer - en sterk te lotion som vil ta presset bort fra deres øyne og rødhet.
 Før du begynner, ta vare på riktig belysning, inkludert bord lampe kraft på 60 watt, og med datamaskinen i et mørkt rom leger sterkt anbefales. Hvis du bestemmer deg for å se på TV, så roztashuytesya ikke mindre enn to meter fra ham.
 Også nøkkelen til akutt visjon er også et riktig kosthold, noe som bør gi deg nødvendig tilførsel av vitaminer.
 Så sjømat, gulrøtter, tomater, grønnsaker inneholder vitamin A, som er involvert i dannelsen av immunsystemet og er ansvarlig for syn i mørket.
 Nøtter, dadler, mais, aprikos, rødbeter, epler er rike på vitamin C, som forhindrer lopannya fartøy, fremmer riktig blod og eliminerer ubehagelig brennende følelse.
 Vitamin C, som i våre organer kommer fra inntak av sitrus, ananas, løk, solbær, pepper, rose hofter, en gunstig effekt på blodårene. Daglig inntak av vitamin C er svært viktig fordi kroppen ikke er i stand til å produsere sin egen.
Hvordan ta vare på øynene dine?
 Tåkesyn - Et sikkert tegn på mangel av kalium i kroppen. Et stort antall av kalium som inneholdes i epleeddik og honning. Ett glass vann oppløse en spiseskje honning og eple cider eddik hver dag og drikker denne elixir av helse. Salater av ferske grønnsaker fylle vegetabilsk olje med tillegg av eple cider eddik. Også nyttig i frukt og bakt og dampet skjema. Minimere bruken av sterk te, kaffe, sukker, alkohol og tobakk. Alt dette er svært dårlig for øye helse.
 Etter disse enkle tipsene, sikrer du deg selv skarpt syn. Hvis du har noen problemer med øynene ikke stram med tilreisende spesialister, eller kan være ubehagelige og uopprettelige konsekvenser.
 Det vil også være nyttig å vite hvordan du raskt bli kvitt kaldt på leppene.

 Hvordan å behandle øye video


Hvordan velge riktig makeup for ansiktet ditt. 7 grunnleggende regler

 Kosmetikk for enkeltpersoner - en måte å gjøre huden mer ungdommelig og attraktiv. Men bare hvis den rette typen kosmetikk. Ellers kan det være
 uopprettelig allergier og andre mer negative konsekvenser.
 Faktisk et valg mye enklere enn det kan virke ved første øyekast. Det viktigste å vite 7 regler for valg av kosmetikk og deretter de problemer ikke oppstår.
 Regel nummer 1
 Det er viktig å velge kosmetikk basert på hudtype. Det er en artikkel om hvordan å bruke sminke på øynene. Hvis du ikke kjenner din hudtype, men fortsette å velge kremen bare vite at du gjør en stor feil.
 Samråd med skjønnhetsekspert som vil si hva slags hudkrem og fortelle hvilke bør fortsette å ta seg opp, og som bør være forlatt.
 Regel nummer 2
 Kosmetikk må velges på grunnlag av alder. Det faktum at utviklere fløte først ta hensyn til egenskapene til huden ved en viss alder. Derfor
 krem for ung hud vil ikke hjelpe huden, som allerede er over 40. En krem ​​for moden hud kan skade unge jenter, forårsaker irritasjon.
 Regel nummer 3
 Det er viktig å vite at sensitiv hud, så det er alle forskjellige. Noen ganger utslett kan vises på en hvilken som helst komponent, og noen ganger på settet. I sistnevnte tilfelle bør du
 valg av krem, som er merket "hypoallergenic".
 Regel nummer 4
 Ikke velg kosmetikk, som sier at i løpet av minutter vil de være i stand til å løse alle problemene. Det er bare reklame som fungerer på det ubevisste,
 det bør unngås. Gode ​​kosmetikk løser ikke problemet raskt, siden den er konstruert for å gjenopprette funksjon av huden, en prosess som krever en viss tid.
Hvordan velge riktig makeup for ansiktet ditt. 7 grunnleggende regler
 Regel nummer fem
 Velge makeup, mange mennesker liksom glemmer å se på utløpsdato og klokkeslett med kosmetikk. Hvis dette er kvalitativ verktøy
 fremstilt av naturlige ingredienser, kan det ikke bli lagret i lang tid. I noe tilfelle ikke kan kjøpes utgått produkt, som det kan skade huden pen.
 Regel nummer seks
 Kjøpe kosmetikk kan være bare i spesialforretninger. Den eneste måten du kan beskytte deg mot å kjøpe forfalskninger.
 Regel nummer 7
 Aldri kjøpe kosmetikk uten spesifikk kunnskap om produktet, dets bruk og produsenten. Bare et solid fundament for å gjøre det riktige kjøpet.

 Hvordan velge riktig sminke for ansiktet video


Tall på negler for nybegynnere
 Et par tiår siden damer over hele verden, og kunne ikke tenke at negler blitt en av de mest staffelier. En spiker moderne utstyr vil være tilgjengelig til enhver kvinne. Videre kan det takle det på egenhånd, og vakre bilder på negler hjemme vil bli en daglig realitet. Selv om du pusser eller nål lære å adlyde hånd, en av teknikkene Dekorering av negler vil bli mestret, nødvendigvis.
 Så, la oss se på noen enkle teknikker bilder på negler for nybegynnere:

 Prosjektering tegning nål og pensel
 Snakker spesielt om tallene, er det i dag to separate metoder: børste og nål. Og andre, merkelig nok, enklere og så mye mer vanlig. Med pensel enkel: velge et bilde og kopiere, eller bruke din egen fantasi. Også, ved hjelp av en pensel kan brukes skillelinjer eller selvklebende strass. Med nålen kommer ut separat samtale. Det er strenge regelen: jo tykkere verktøyet, jo mer vil bildet.
Tall på negler for nybegynnere
 Teknologien består av flere etapper. Første basislaget påføres. Få vakker, hvis det er intens, jevn og god kvalitet. I noen tilfelle kan ikke gi det til tørk, og umiddelbart satt på toppen litt konvekse dråper kontrasterende farge. Egentlig nål dråper koblet til hverandre, og skaper en delikat og unikt design. I en slik teknikk opprettet malerier Paper marmorering - malerkunsten på vann. Av og store, er den beste forklaringen forståelig faset beskrivelse med bilder, så her er det:
Tall på negler for nybegynnere
 Sammensetningen valgt den enkleste, ligger i sentrum av spiker og er like velegnet til hvilken som helst lengde. Nødvendige materialer vil være fire spiker, nål, plast tannpirker og glatt overflate som vil bli brukt som en palett.


 Så begynner leksjonen:
 Åpne alle fire lakkpensel, men ikke nok. Sett deg et nøyaktig og rask jobb.
 1. På en spiker satt hoved tone. Kjapt de "våt maling" dråper er den andre og tredje farger.
 2. Den skarpe enden av nålen går strekningen, holde en retning. Nålen bør ikke lage riper i spiker, dvs. trykker det for mye ikke verdt det. Mens baren er ikke et velprøvd verktøy i alle fall bør ikke koble fra tegningen.
 3. Gjenta hele igjen ni ganger - hver spiker individuelt. Selvfølgelig, vil bildene være annerledes, men forbli samlet avgjørelse og farger stil.
 4. Når vil alle ti negler er klar, vil hver av dem trenger å sette to dråper, mørk og glitter. Tannpirker gjennom slag og prikker podrysovыvaem finpuss. De balansere sammensetningen ensartethet godt.
 5. Tørket negler bør dekke gjennomsiktig lakk. Denne leksjonen er over.
Tall på negler for nybegynnere
 Dekaler
 Denne metoden for å dekorere negler perfekt mestret noen. Selv en mann eller barn - enda mer. De viktigste anbefalingene i forbindelse med riktig valg. Vi må starte fra det faktum at bildet skal være i overensstemmelse med størrelsen av spiker. De fleste dekor bør ikke være skadet - så ofte. Og spesiell oppmerksomhet bør rettes mot det faktum at bildene var annerledes par av størrelse - fra størst til minst. Vanligvis satt er fullført seks eller sju par, og i så fall mer sannsynlig å treffe en størrelse over.
 Prosedyren for å overføre bilder på negler krever ingen spesielle ferdigheter. Overflaten av spikeren skal fremstilles - dekke den virkelige tone maling og grundig tørket. Så alt akkurat som et barn: image dyppet i varmt vann, og deretter flyttet den til spiker. Promoknuvshy pent med en bomullspinne. Denne teknikken krever ingen hastverk med å handle bør nøye lim denne etiketten etter forrige tørr. Resultatet skal også dekke gjennomsiktig lakk, som i tilfellet av tegningen. Faktisk en scene for alle typer spiker - art, selv når ett lag og en farge.
Tall på negler for nybegynnere
 Gel penner
 Egentlig er dette også en måte for de som vet hvordan å tegne. Det er spesielle gel penner til å tegne den på neglene. Hvis talent er opp, vil det være nok. Hvis ikke, er det verdt minst et par ganger for å prøve - kanskje det? Figur tilføres den fremstilte fundament, og resultatet er fast gjennomsiktig lakk.


Tall på negler for nybegynnere
 Dekorasjon stoff
 Brukte mikroskopiske tøystykker av forskjellige former, fra mest til minst. Disse kan kjøpes ferdige og kan kutte deg selv. Hver brikke er limt til en farget base og toppen fast i samme gjennomsiktig lakk, men denne gangen vil det ta flere lag. Legg spesielt merke i denne teknikken fortjener blonder - negler ham ta en uvanlig effekt som ikke kan oppnås ved noen annen teknikk.

 Folie for manikyr
 Denne spesielle folie, som er festet til spiker med lim. Noen ganger kan en slik folie av to typer: preget og blad. Ingeniør tegningen minner sin slipe: den tørkede basis lagret farge folie overflate gnir hard og stump gjenstand, og deretter fjernes den gjennomsiktige båndet, idet resten av folien. Og ikke glem om å fikse resultatet av en gjennomsiktig lakk.
Tall på negler for nybegynnere
 Perler, krystaller og alle liknende
 Kanskje det er elegant dekorasjon. Mestring av denne teknologien er skjult i den enorme tålmodighet og dyktighet avfall. Fag og små runde, flate negler. Beste bruke pinsett, tannpirker eller nål punkt - til tross for som dekorerer skjema element vi har å gjøre med. Disse dekorasjoner vil holde godt hvis sette dem på våt bakgrunn og "drukne" i seg. Og fikse fargeløs lakk, selvfølgelig.
 Når alle teknikker benyttes mer eller mindre god fantasi selv vil kalle for nye ideer, tilkoblinger og vev folie, rhinestones og oversatte bilder. Slike forbindelser veldig mye, vil alt avhenge av farger og materialer. En ekte artist fantasi er grenseløs generelt.  
Яндекс.Метрика