Manikyr på vannet. Hvordan gjøre vann manikyr?
 Blant de ulike moderne teknikker for nail art manikyr har en spesiell plass på vannet eller den såkalte "marmor manikyr." I motsetning til andre teknikker for vannkvalitet ytelse manikyr er ikke nødvendig å være i stand til å trekke godt, og spikrene ut meget imponerende og original. Noen kunne ha forestilt meg at en slik skjønnhet du har laget selv, hjemme, og ikke gi et betydelig beløp i kabinen.
 Dette manikyr kalles marmor fra slående likheten spiker mønster mønstret naturlig mineral. Hver spiker går unik fordi hvis de ønsket nøyaktig gjenskape bildet aldri svikter. Til tross for noen fussiness og riznobarvnist som manikyr alltid få subtile og ikke prangende.
 Så hvordan gjør manikyr på vannet? Teknikken med denne uvanlige spiker kunst er enkel, men det vil kreve at du utholdenhet, tålmodighet og oppmerksomhet. Men, trygg på at selv den første gangen du får noe uvanlig og interessant!
 Å utføre manikyr nødvendig
 - Gjennomsiktig lakk;
 - Bred kapasitet;
 - Vann;
 - Greasy håndkrem;
 - Noen flaske med maling i forskjellige farger;
 - Papir servietter;
 - Neglelakkfjerner;
 - Tannpirkere.
 Vi gjør manikyr på vannet
 1. Dekk til spiker gjennomsiktig lakk. I rollen som stiftelser kan også fungere, og en av de fargede lakk som har blitt valgt for manikyr. La det tørke godt brukt lakk.
 2. Den fargede lakk bør være tilstrekkelig flytende i konsistens. Avhenger nesten alle av suksessen manikyr. Ikke forsøk å utvanne sin løsemiddel, eller lakk kan bare blande med vann. Det anbefales ikke å bruke mer enn to eller tre farger.
 3. Fyll beholderen med varmt vann. Temperaturen bør ikke overstige 40 grader. Dette er ekstremt viktig! Lac grundig oppløses i vann. Hvis det er varmt det bare minimerer forrædersk.
 4. Sjenerøst smøre huden rundt neglen noen krem, bør det være fet. Det er nødvendig for enkel fjerning av maling fra huden, som sikkert får neglene når nedsenket i vann med lakk. Hold kremen fikk ikke til å møte neglelakk ellers det ikke vil holde.
 5. Ta en flaske lakk og vekselvis dryppe vann. Når den første bit uskarpe dråper, drypp male en annen og så videre. Slippe den første lakk er dominerende i din marmor mønster. Eksperimentere med farger.
 6. Ta en tannpirker og gjøre henne skilsmisse i hvilken som helst rekkefølge. Dette abstraksjon og vil dekorere neglene. Prosedyren for å blande maling bør ikke vare mer enn et minutt.
 7. Dip spiker i vannet og trekk den forsiktig fjerne restene av maling rundt. Du kan videre dekorere spiker glitter, spiker mens ennå ikke fullt pidsoh. Etter det bør det dekke gjennomsiktig lakk for større konsolidering. Dette i stor grad forlenge levetiden gjort manikyr.
 8. Gjenta samme prosedyre med de andre neglene. Vannskifte er ikke nødvendig. Oppholdt seg etter hver spiker maling kan alltid plukke tannpirker og overflaten er ren. Mønsteret av hver spiker vil bli plassert i den samme fargepalett, men det vil alltid være annerledes, unik! Denne funksjonen manikyr og vann.
 Det ser spektakulært fransk manikyr gjort også på vannet. Som et resultat av å kombinere to svært forskjellige teknikker ut stilig cocktail - marmor jakke. Det er nødvendig å dekke spiker basen. Stokk strimler for fransk. Forbered marmormønstre på vannmetoden som er beskrevet ovenfor, og den nedre kant av spiker henne. Datoer negler tørr og dekk dem med fiksativ.  
Tall for negler hjemme. Tall for negler nål.
 Male negler - virkelig bunnløse boks kunst, fordi det ikke krever noen spesielle utstyr og eksperiment kan være en rekke. Ikke liker bildet eller ristet hånden - alt kan fjernes på ett punkt.
 Det finnes dusinvis av kurs som lover å lære å male neglene, tilgjengelig gratis på nettet vydeorekomendatsyy, men lære hvordan hyggelig og profesjonell maling på negler umulig uten konstant trening. Masters of nail art (såkalt offisielle kunst maleri negler) i tidlige studier anbefaler daglig mosjon to til tre timer å "lære" hånd av verktøyet. Noen tog på kunstige negler (beruset), noen malte negler på føttene - som du foretrekker.
 Hvis du er ny på denne virksomheten, og bare ønsker å lære å lage tegninger på neglene hjemme, ikke alle forstår det grunnleggende spiker kunst nok til å mestre den såkalte "våt" teknikk av maleriet. Den er basert på det faktum at bildene på neglene farget lakk dannet om gangen til den grunnleggende malingen er ikke tørr. Gjennom blanding av grunnleggende og dekorative malinger ut bisarre blomster, snøflak dråper - i noen fingerferdighet kan tegne noe.
 Den våte maleteknikken gir ikke spesielle enheter - tegninger utført konvensjonell nål (du kan bruke en tannpirker, men det er ikke praktisk: tannpirkere kant har en tendens til å fort bli kjedelig og fuzzy bilder ut).
 Hvordan tegninger på negler nål. Den generelle algoritme:
 Påfør enkel (frakk), gi tørr, deretter bruke en andre strøk. Male en annen farge (farge) sette poenget, som deretter raskt selskap av en nål i et mønster. Denne hastigheten er viktig: hvis en dekorativ maling tørke før du gjør et mønster ut slurvet maleri.
 Noen enkle teknikker for bildeskaping:
Tall for negler hjemme. Tall for negler nål.
 1. "roser". Som grunnlag av en perle eller hvit lakk, i en dekorativ - rød eller rosa. Vi dekker neglelakk primære, og deretter sette spikeren i sentrum av en stor dråpe dekorativ maling, og dens sentrum var hovedinnholdet i den lille lakk.
 På tre sider, som vist i figuren, den overliggende nålen fra de ytre kantene av spiker. Den siste linje i anlegget i en hvitpunkt, og det raskt tegne en sirkel, slik at det er blandet med dekorative lakk. Må få ut blomst som ligner en rose.

Tall for negler hjemme. Tall for negler nål.
 2. "Kvist". Et veldig enkelt mønster. Påfør grunnleggende maling, deretter bruke tre dråper dekorativ maling som vist. Bunnen opp hold raskt linjen til kanten av neglen, som vil koble prikkene i en sofistikert kvist.Tall for negler hjemme. Tall for negler nål.
 3. "Butterfly". For dette mønsteret vil trenge to farger dekorative lakk. Vi dekker neglelakk primære, deretter trekke en tykk linje. To lange linjer henrettet dekorativ maling én farge (f.eks blå), to kort - male en annen farge (rosa). Deretter raskt mens malingen er ikke tørr, holder dash som peker pilen i figuren. Et bilde kan suppleres med en strålende lakk.  
Hvordan fjerne fett fra armhulene
 Skjøre skuldre understreket åpen kjole, gi kvinner spesiell sårbarhet. Alt er bra, men hvor ofte det ødelegger uestetisk linje armhulene, som plutselig reduserer mannlige blikket! Hva gjør jeg? Hvordan fjerne fett fra armhulene og trekke ekkel hevelse? La oss høre hva ekspertene mener om det.
 Fitness prosedyrer
 Selv om noen sier at det er "tingen i genetikk, og det kan ikke argumentere", men uten sport er fortsatt ikke nok. Faktisk, hvor mange av dere har sett de slanke tenåringsjenter (og ikke så slank) det samme problemet? 99% fett folder - en konsekvens av vår mangel på måtehold i å spise og stillesittende livsstil. Vi snakker om mat litt under, men for nå fokusere på hvordan å fjerne underarm fett gjennom trening:
 1. Klassisk spin vil ikke bare fikse hånd, men brystpumpe, noe som gjør den mer elastisk. Belastningen på alle muskelgrupper gir plikt posisjon av hender: do 5 pushups ups i håndflaten plasseres i skulderbreddes avstand. Nå spre hendene om to ganger bredere. Ja, fem! For deg betyr det ikke laste? Øke antall pushups til 10. I kontrast, skjer absolutt ingenting? Gjøre noe, men hver dag - en uke musklene blir vant til ideen om at nå må de jobbe.
 2. Det er mulig å kjøpe et hjul Pilates (ny oppfinnelse Utviklere trimutstyr, som er en ring av gummi, som er utstyrt med to håndtak)? Kjempebra! Holde din holdning, komprimere sirkel foran ham, prøver å slå den inn i en oval. Armen parallelt med gulvet. Hver kompresjon zamyrayte tær, telle til syv. Har tre sett med 20 ganger. Nå løfter sirkel over hodet (ja, som en glorie!). Klem på samme prinsipp - la arbeid og andre muskelgrupper.
 3. Øvelser med manualer, liggende på gulvet, spre hendene fra hverandre vinkelrett på kroppen. Nå langsomt bære dem fra dem, dreie i et plan vinkelrett på gulvet. Etter 20 ganger perevernitsya magen. Naturligvis, i denne posisjonen fullt oppreist blader du ikke får. Mål - å streve for dette, trygt og greit. Vekt hantelok? 1-3 kg, avhengig av nivået på din forberedelse.
 Korreksjon diett
 Bli kvitt fett er bare mulig hvis sunn mat blir din livsstil. Og vi snakker om et balansert kosthold, og ikke på strenge dietter visstnok tillate tre dager for å slippe til 10 kg.
 Bruk tabellen kalorier, bør en dag forbruker ikke mer enn 2000-2500 kalorier. Spis mini-måltider, men ofte (5-6 ganger om dagen). En av disse måltider (kveld) kan være, for eksempel, et glass kefir eller oransje. Den nest siste metoden bør være solid nok til å ikke våkne opp om natten med en brutal ønske om å tømme kjøleskapet. Halvparten av maten bør være grønnsaker og frukt.
 Fat i armhulene kommer sakte, men sikkert, selv om de er - din "evig fortapelse" ved analogi med "ører" på hoftene.
 Visuell maskering
 Helt fjerne underarm fett før det snur og sexy antrekk ønsker å ha i dag? Trekker kjole med bare skuldre, utstyrt med små rukavchykamy- "lommelykt" style "Mistress inn Maid"). Denne stilen vil gjøre det legges vekt på den slanke linjen i nakke og skuldre - uestetisk området forbli "bak kulissene".
 Eller elegante åpne skuldre vektløs silke sjal, gjennomskinnelig materiale zadrapuvavshy alt du ønsket å skjule. Ekstra vekt kan tjene som en rød hansker opp til albuen og frimodig stor kjede eller tratrendovoe denne sesongen smekke halskjede ,.
 Listen bør suppleres daglig kald dusj - det vil forbedre hudens tone. Massasje? De beundrer ikke nødvendig - som oppleves av en massasjeterapeut og vil påta seg (som er i området av underarm lymfeknuter er mange). Bedre registrere deg for svømming eller dans for å korrigere din holdning samtidig. Og enda bedre - i vannaerobic!  
Яндекс.Метрика