Hvordan øke neglene hjemme
 Hvor lenge har du drømmer om sofistikerte lange negler, men, dessverre, for å øke sin deg, uavhengig av hvilken grunn, er det ikke mulig? Ikke fortvil! I dag forteller vi deg hvordan du bygger neglene hjemme.
 Kontraindikasjon
 La oss starte med de triste, dessverre negler hjemme tillater leger ikke alle. Spesielt ikke øker neglene lider av diabetes eller vanlige tarmlidelser. Hvis du er for tiden under antibiotikabehandling, bør prosedyren negler utsettes til slutten av kurset.
 Kunstige negler bør ikke brukes til enhver tid. Minst en hver 2 måneder for å ta en pause for en uke å tillate naturlige negler igjen, og bare "få litt" frisk luft.
 Forbereder seg på å bygge prosedyrer
 Hjemme, ofte økende kunstig negler gel. Det er mye lettere og enklere enn akryl, og sannsynligheten for feil som ødelegger alt, samtidig som man bygger gel er mye mindre. Hvis du følger våre anvisninger nøye, viser elementær nøyaktighet, har du sannsynligvis få en sofistikert og sterke negler med gel som tilsynelatende vil avvike fra disse.
 Men svært ofte samtidig bygge gel er det spørsmålet om peeling gel spiker plate. For å unngå dette, må du forberede neglene til å bygge.
 1. Ikke bruk før oppbyggingen til håndkrem!
 2. Rene negler med spesiell børste støv.
 3. Spesiell forsiktighet rene negler i skjellaget.
 4. Et lite obpylyayete neglene, men ikke til å gjøre det i en sirkulær bevegelse.
 Kunstige Skjemaer
 For negler hjemme med gel selge spesielle former laget av silikon. Disse skjemaene er utformet for flergangsbruk - ett skjema kan brukes til førti ganger.
 Så, hvordan å bygge spiker gel, ved hjelp av skjemaet?
 1. Sørg for at alle hadde neglen fri kantlengde på minst 1,2 mm.
 2. Under den frie kanten av neglen godt feste skjema.
 3. Påfør første strøk på spikeren gel.
 4. Fest den til UV lys etter å ha blitt holdt der i 1-2 minutter.
 5. Tilsvarende gjelder en andre lag av gel og sikre den i UV-lampen også i 1-2 minutter.
 6. Fjern spiker form.
 7. forsiktig pidpylyayte negler at de fikk den ønskede formen.
 8. Påfør et lag av gel.
 9. Tørre negler i UV-lampen. Men denne gangen bør de ikke holde det i 1-2 minutter., Og 3-5 minutter.
 10. Etter prosedyren smøre hendene nærende krem.
 Kunstig via pussa
 Et annet alternativ spiker gel - en bygge ved hjelp av tips. Den største vanskeligheten er å gi neglene en form aktuelle tips. Hvis ikke, vil denne metoden trolig øke enda enklere ved hjelp av former, og dessuten mye hurtigere. Styrken i forlengelsen er så negler vil først og fremst avhenge av kvaliteten lim du brukte da liming tips.
 Så, hva gjør du?
 1. Skjær kanten av neglen i skjema tips.
 2. Fjern cuticle pinne med en spesiell appelsintre eller plate.
 3. Gi neglene en form hensiktsmessig form for tips.
 4. Fest pussa å spikre å bruke et spesielt lim.
 5. Påfør hele overflaten av neglen (eller snarere beruset) du er kjente gel negler.
 6. Fest gellaget ved hjelp av en ultrafiolett lampe, setter spikeren der i 1-2 minutter.
 7. Om nødvendig, påfør et lag av gel og bare fikse det.
 Fjerning av skjøte negler
 Hvis du trenger å kvitte seg med gel negler Dessverre kan du bare sympatisere.
 Det viktigste - ikke gjør dumme ting, og ikke begynne å kle av kunstige negler pinsett eller en kniv!
 Bare kjøpe en ganske tøff neglefil for å glatte og sakte, gradvis kutte ned gel negler. Dessverre, vil prosessen ta en anstendig mengde tid, men skjønnheten krever ofre! Og etter at du spylyayete gel negler, kvitte seg av høyttaleren kanten ved hjelp av spiker pinsett.  
Ribbet negler
 Vi ønsker alle å ha vakre negler, men noen ganger hender det at spiker plate dekket med riller, ser ut som en rib. Dette er et signal om at kroppen er en slags sykdom, eller resultatet av en ugunstig ytre miljø. Spiker ribbing er annerledes. Ribbeina forlenge eller vertikalt, eller horisontalt. Det første alternativet er mer ufarlig, men i det andre tilfellet, må du seriøst tenke ikke bare om estetikk, men også på din generelle helse.
 Først må du undersøke din diett og kosthold. Det er mulig at legemet dannes mangel på visse vitaminer og mineraler. Disse er vitaminer så som A og B, så vel som kalsium- og selen, som er involvert i konstruksjonen negler. Med deres mangel på neglen vokser ujevnt. Om vinteren og våren som forebygging av beriberi vil ikke være overflødig inntak av multivitaminer. Selen er stort sett funnet i planteføde, det er at det har i stor grad avhenger av tilstanden til jord som plantene vokste. Dersom sporstoffet fra mat i minutters volum, er det mulig å kompensere for mangelen av selen i form av kosttilskudd.
 Ribbing negler kan dannes og hva kroppen ikke får inn nok vann. Hver dag av hans behov for det er 15-2 liter.
 Det bør også nevnes, ikke poshkodzhuvalas eller skjellaget under kosmetisk behandling av negler - inne pronyknuvshaya infeksjon kan føre dem til å hoppe av.
 En annen mulig årsak som det ribbet negler er Fungal spiker plate overflaten. Eksem er også endrer spiker.
 Ribbet negler kan indirekte at det er feil av det kardiovaskulære systemet og luftveiene. Pålitelige stoffskifteproblemer eller jernmangel. Denne listen er festet diabetes, feilfunksjon i mage-tarmkanalen og til og med enkelte sykdommer.
 Vi må vite at slike bivirkninger negler forårsake ikke bare sykdommen, men også noen medisiner som vi behandler dem. Tilstedeværelsen av giftstoffer (for eksempel arsen) i kroppen påvirker også kvaliteten på negler.
 Returnere negler normale statlige anbefalte daglige salt bad: 1 ss. teskje salt (regulær eller maritim) i 05 liter varmt vann. Ikke dårlig det legge sitronsaft og noen dråper jod. Varighet av behandlingen - 15 minutter. Etter tørke hender og negler og tilstøtende hud fett befestet olje eller nærende krem.  
Gule tånegler
 Mange kroppen signaler om problemene i sine funksjoner forbli uoppdaget. Men gule tåneglene så ødelegge utseendet av overraskelse og dens uvanlig farge, som straks reiser spørsmålet om natur og fare for gulning. En dødelig gulning sykdom i det, men skal analysere situasjonen.
 Halvparten av dem provoserer gulnede negler sopp som infisert negler, onykomykose syk, slo de dermatofytter - disse er kalt patogener.
 Er det farlig sykdom? For å svare på dette spørsmålet er det verdt å nevne at dermatofytter dekomponere keratin, og den består av en fingernegl. I naturen, sopp rotne evne selv nyttige, de er naturlig avfall døde fugler, dyr, ødelegger fjær, hover, ull. Samme skjebne venter pasienten og spiker hvis venstre ubehandlet. Med alderen blir faren for fungal neglesykdom høyere som hastigheten av dermatofytter begynner å overstige hastigheten av regenerering, vekst av negleplaten.
 Behandling av Fungal spiker sykdom er gjort under medisinsk tilsyn og disse stoffene han foreskriver, avhengig av den spesifikke type sopp, men folk rettsmidler hjelpe i behandlingen av sykdom hjemme.
 En av disse behandlingene er godt etablert seg smøring negleplaten tea tree olje, sterk naturlig desinfeksjons anstrøk av propolis.
 Gode ​​resultater oppnås ved å dyppe spiker i naturlig epleeddik, halvt fortynnet med vann.
 Soppinfeksjoner behandles i lang tid, så rollen til forebygging er å ikke få sopp i bassenget, badstuen, den offentlige stranden når du kjøper sko. Etter å ha besøkt risikoområder er det lurt å smøre de eneste soppdrepende kremer.
 Heldigvis er ikke alltid gule tånegler indikerer tilstedeværelse av soppsykdommer. Noen ganger kan det være en kosmetisk feil på eksterne faktorer: bruk av lav kvalitet lakk, reaksjon for ultrafiolette stråler, bivirkninger av røyking. Å bleke negler for sikker og effektiv hjelp er sitron. Du kan rett og slett tørke neglene daglig med frisk sitronsaft, gjør bad med tillegg av havsalt. Og du kan fortynne sitronsaft blandet med olivenolje. Så får de ekstra mat og noe vitamin E. Med jevne mellomrom må du gi neglene puste uten lakk.
 Lang bruk av ulike antibiotika, som begynte gulsott, kronisk bronkitt, funksjonsfeil av det endokrine systemet av både kvinner og menn gir også effekten av gule negler. Å se dette signalet kroppen, bør undersøkes i et sykehus.  
Å forbedre peristaltikk

 Arbeid av tarmen er nøkkelen til god utseende og helse. Det er denne kroppen absorberer så nyttige komponenter og skadelige stoffer som produseres under fordøyelsen som kommer med mat.
 Men i alle disse stoffene er lett avledes, intestinal peristaltikk må holdes i god stand, og hvis det falt, må personen gjennomføre en omfattende restaurering.
 Til mage-tarmkanalen fungerer som den skal, må en person spise en balansert kombinasjon av karbohydrater, proteiner og fett må være riktig. Overvekt av noen komponenter kan føre til langsiktig retardasjon av mat i tarmen, og dannelsen av et stort antall av sine avføring, som er grunnen til normal tarmaktiviteten er gradvis brutt.
 Hvis en person har en tendens til forstoppelse, kan det antas at han atoni tarmen. I dette tilfellet bør hans diett være en rekke produkter som peristaltikk øke. Disse produktene omfatter salt mat, kald drikke, sirup, honning, salt, sukkerholdige matvarer, grønnsaker, frukt med skall, bokhvete, rugbrød, yoghurt, kefir, kirsebær, plommer, tomater, kål, rips.
 Til skjedde i tarmen hos stagnasjon, er det nødvendig å redusere antall produkter som minsker tone av tarmen. Disse produktene omfatter varme drikker som kaffe, te, varmt vann, mat som inneholder en slags tannin og bindemidler, som kakao, rødvin.
 Du trenger også å forlate bruken av skjerming påfunn - bygg og ris. Det anbefales å slutte å spise bagels, fersk loff, gelé, kaker, egg, kjøtt, fett melk, smør. Hvis en person bruker disse produktene, bør han drikke rikelig med væske mellom måltidene er frisk frukt og grønnsaker.
 Å gjenopprette normal tarm motilitet og øke sin mann må venne å drikke rikelig med rent vann. Det er ikke nødvendig å skifte ut noen drinker som mage-tarmkanalen oppfatter som matvarer som er fordøyelsesprosessen.
Å forbedre peristaltikk
 Man trenger bare vann kan lett og raskt komme inn i tarmen, fremme opptaket av næringsstoffer og forhindre forstoppelse. På dagen bør du drikke minst en halv liter kaldt, rent vann. Drikkevann bør slurker i mellom måltidene. Mesteparten av vannet bør du drikke i løpet av første halvdel av dagen, og resten - i ettermiddag. Dette vil bli kvitt nyre ekstra belastning.
 En årsak til den lave tonen i tarmen er mangel på vitaminer og mineraler, spesielt magnesium. Det er dette elementet er ansvarlig for peristaltikk. Blant annet er det regulerer nervesystemet, et brudd som kan atoni tarmen.
 Derfor, for å eliminere mulig mangel magi mann må daglig bruke produkter der elementet er holdt. Disse produktene omfatter bokhvete, havregryn, hirse, nøtter, grønne grønnsaker og sjømat. I tillegg bør en person drikker en kombinasjon av medisiner klar magnesium og vitamin B6.

 Å forbedre peristaltikk video


Яндекс.Метрика