Bruken av korn arr
 Corn - den første kulturen som begynte å vokse mennesker. Og den gamle legenden om Aztec indianerne, og han var mennesket skapt gud Quetzalcoatl maiskolbe. Uansett hva det var, mais i flere århundrer vært den viktigste (og ofte eneste) mat for de stammene som bebor Sør-Amerika og India. Men mais er verdsatt ikke bare for sine deilige og næringsrik kvaliteter. I antikken, stammer det ble brukt som byggemateriale for hytter, vevd fra bladene og sko laget leker, fjernstart og bønner servert utmerket materiale for røyking rør. Fibrene som omgir aks - kalt mais eller mais arr hår - lenge ansett som en reell pantry helse.
 Tradisjonell medisin aktivt bruker mais silke som en kraftig vanndrivende og cholagogue, ulike påfunn av arr anbefalt i sykdommer i det kardiovaskulære systemet og mage-tarm. Like populær hår i mais skjønnhetseksperter og ernæringsfysiologer er hva vi skal snakke i artikkelen.
 Kosmetiske midler
 Mais stigma hjelp rens og forynge huden, blir de brukt som otshelushyvayuscheho og regenerativ ressurser. Så, for å bli kvitt akne arr og pigmentflekker mais silke helle varmt vann og insisterer 15-20 minutter. Dampet hår lagt ut på problemområder ansikt - panne, nese, hake, kinn. Etter 10-15 minutter, skyll grundig og ansikt smurt med krem ​​eller maisolje.
 Slå fukt eller frost vind tørket hud, kan du bruke denne oppskriften: ss tørket mais arr grundig blandet med eggehvite og en teskje honning og brukt til ansiktet. Når masken er helt tørr, tar du den med en fuktig klut, vask (ikke såpe) og smøre huden krem.
 Neste verktøy - en flott måte å gjøre huden en sunn farge. For å gjøre dette, en spiseskje med knust mais hår, kremfløte og honning. Alle ingrediensene er blandet og jevnt påført huden. Etter 15-20 minutter masken er fjernet, restene ble vasket med varmt vann og såpe.
 Positive resultater og bruk av mais arr å gjenopprette skadet hår: det friske eller tørre råvarer er blandet med burdock eller maisolje gnidd inn i hodebunnen, sjenerøst smøre hele lengden på håret. Hode vikle et skjerf eller håndkle. Etter 40-60 minutter nærende maske vask, skyll håret med varmt vann (du kan legge saften av en sitron). Prosedyren bør gjentas ukentlig i to måneder.
 Bistand i håndteringen av pounds
 Og mais silke er avgjørende for de som prøver å gå ned i vekt. Kokt i en buljong stigma kjedelig sult, har hemmende effekt på appetitten. På samme tid, uten å forstyrre normal metabolisme. Forbered deg kjøttkraft er enkelt: ta en teskje av arr, helte et glass med kokende vann. Avkjølt og filtrert avkok tatt en halv kopp halv time før måltider. Den vanligste feilen - denne bruken buljong i stedet for rent vann. Drikker 2-3 kopper kjøttkraft per dag, faktisk, sult knapt merkbar, men det er bivirkninger som økt blodpropp og "vaske bort" fra kroppen av kalium og magnesium salter.
 Det er derfor mais silke kontraindisert for folk som lider av tromboflebitt, blodsykdommer og nyresvikt og blærekatarr. Og selv de som anser seg selv helt frisk før bruk buljong med arr bedre å oppsøke lege.
 Flere nylig, ble mais silke brukt som materiale for å pakke for dem som sliter med cellulitter. Etter å ha tatt en dusj, noe som bidrar til å åpne porene i huden, blir kroppen varm mais hår. For å forsterke effekten, kan du skjule et varmt teppe. Etter 15-30 minutter mais silke fjernet, smurte body lotion eller krem. Det fine med denne prosedyren er todelt: For det første, blir kroppen kvitt cellulitter og ødem, og for det andre, er prosedyren fullt mulig å gjøre selv og spare på å besøke spa.  
Tørking Body for jenter, menyer og mosjon
 Uttrykket "tørken" skal bety et sett av konkrete tiltak og tiltak rettet mot å brenne kroppsfett masse. Faktisk er dette karbohydrat sult, som er basis for en måte å gå ned i vekt hvor ingen endring skal forbli muskelmasse og kroppsfett - brent.
 Denne måten Slimming aktivt bruker profesjonelle idrettsutøvere og kroppsbyggere. Nylig, ved hjelp av denne metoden, hell forming lindring av sin egen kropp. For øvrig, takket være disse personer og ble begrepet "tørking av legemet." I språket kroppsbyggere, betyr det en periode med opphør av normal mat etter at betongen har økt i muskelmasse.
 Det er viktig å utføre tørking av kroppen for å forhindre manifestasjonen av en rekke uønskede bivirkninger og komplikasjoner som kan forårsake et alvorlig slag mot kroppen. For å drive kroppen stress, engasjerende tørken skal håndtere i mekanismen for gjennomføringen og for å forstå hvilke endringer du kan forvente kroppen.

 Mekanismen for tørr kropp
 Karbohydrater er den rimeligste og raskeste måten å fylle energien i levende organismer. De prosesskostnader av denne energien flyter gjennom legemet på forskjellige måter, men alltid med deltagelse av den biokjemiske element som glukose. Både enkle og komplekse karbohydrater splittet i magen av mannen under påvirkning av stoffer som er involvert i fordøyelsesprosessen.
 Nedbrytning av karbohydrater - en kompleks biokjemisk prosess hvor kjeden er dannet og monosakkarid, bedre kjent som "glukose". For eksempel, for å bedre absorpsjonen av glukose i kroppen det er behov for insulin - en av de hormoner som produseres av bukspyttkjertelen. Der er bruken av karbohydrater i kroppen en intensiv-modus, og øket innhold av glukose. Hun begynner å raskt samle seg i muskelfibrene og leverceller, danner et lager av slike stoffer som glykogen.
 Overflødig karbohydrater
 Hvis du fortsetter karbohydrater inntatt, antall høyere enn normalt, og muskelfibrene og leverceller "poengsum" glykogen, er glukose omdannes til fett. Denne "overflødig fett og akkumuleres i fettceller (adipocytter). Denne prosessen er reversibel, så føler mangel på glukose, kroppen "stammer" fra sine reserver av glykogen. Når denne kilde er ferdig, begynner "produksjon" av glukose fra fettceller. Prosessen med lipolyse i kroppen tilhører kompleks prosess og krever mye energi.
 Mangel på karbohydrater
 I akutt mangel av glukose lipolyse prosess utføres inntil slutten. Nødstilfeller "velge" glukose, forlater kroppen ingen splitt elementer og ketonlegemer. Akkumulerende, fører de til utvikling av ketoacidose. Nok til å ta en liten del av karbohydrater for å brenne ketoner og hjelpe kroppen. Ellers øker ketoacidose, forgiftning og forgiftning øker, kroppen faller i koma. Ved overdosering av insulin hos diabetikere kan observere et lignende bilde.
 Funksjoner tørke jenter
 Følgelig er bruken bezvuhlevodnoyi diett - en meget effektiv metode for vekttap og fettforbrenningen, på den ene side, og på den andre - en farlig tiltak kan føre legemet i en tilstand av koma ketoatsydoznoy. Derfor tørker kroppen for jenter - er ikke en måte å rense kroppen for overflødig væske og effektiv metode for å brenne fett. Den viktigste kilden til energi i denne prosessen karbohydrater.
 Kvinnelige kroppen mer utsatt for ulike biokjemiske endringene som skjer i kroppen sin. Å bringe den til utmattelse, forgiftning og trusselen om steder, bør kvinner ikke helt gi opp søtsaker. Dessuten er det umulig for tørking de som ikke har godt utviklet muskelmasse. Det må bli husket at en lignende måte å brenne overflødig fett bør ta med bare positive, ikke skade.
 Hva å vite for å tørke kroppen?
 Det er viktig å vite noen grunnleggende regler som kan bidra til å få den ønskede effekt uten noen trussel mot kroppen.
 1. Hold jevn forbrenning (heller følge brøk makt).
 2. Konsumere minst 25 liter (rent vann) for en dag.
 3. Unngå å ta korn etter 17:00 pm.
 4. Lær å telle kalorier gradvis reduserer sitt forbruk.
 5. Ikke glem at i et par timer før trening og to timer etter det umulig å spise.
 Det første trinn omfatter tørking av legemet fullstendig utelukkelse fra kosten til karbohydratprodukter. Husk at dette bør gjøres gradvis redusere antall dramatisk avslag kan skade kroppen din.
 For eksempel, som frokost er nok å spise en liten fettholdige og karbohydrat produkter. I dette tilfellet, til middag du har råd til å spise noe lett for fordøyelsen. Ikke glem at grunnlaget for denne dietten er å bruke produkter med lehkousvayvaemыm protein. Forresten, tørkeprogrammet for jenter kroppen inkluderer ikke bare regler om en slik diett, men krevde gjennomføring av spesiell opplæring.
 Meny tørking
 Trenger for å nekte å ta en annen type produkter tørking kroppen vil gi mange fordeler, fordi bruken av noen av dem nyttig bare i begrensede mengder. Overskudd deilig mat for kroppen, i nær fremtid, vil uunngåelig påvirke i kroppsfett. Nedenfor er en liste over produkter som er det nødvendig å gi opp i første omgang:
Tørking Body for jenter, menyer og mosjon
 - Eventuelle søtsaker (de skal erstatte forbruket av små mengder av honning og frukt);
 - Type av mel produkter (korn de trenger for å bli erstattet med en hastighet på opp til 200 gram om dagen);
 - Melk og animalsk fett.
 Hva anbefales å bruke under den tørre kroppen:
 - Bokhvete;
 - Kjøtt (sanger varianter);
 - Avlingen;
 - Grønnsaker og belgfrukter;
 - Melk og ost;
 - Frukt.
 Denne menyen bør holde under tørkingen, som varer i gjennomsnitt ikke mer enn fem uker - ". Semydnevok" 5
 Syklus tørken for jenter
 En tørkesyklus består av en 5-ukers kurs der hver uke for å endre kostholdet og øke intensiteten på treningsøktene dine.
 1 semydenka
 I den første uken spiser mer fiber, mindre - frukt. Dette kan være fullkorn frokostblanding, blekksprut filet og hvit fisk, eggehviter, kokt kyllingbryst, litt ost. Mengden av salt i kosten skal reduseres, som en metode for krydder og olje. Forsiktighet må være slike opptaksregler karbohydrater: for hver kilo kroppsvekt karbohydrater bør ikke overstige det beløp som tilsvarer to år.
 Den første uken anses vann, karakterisert ved at den gradvise opphør av flere produkter. Du bør også lage en blogg for å telle kalorier. Dietten må oppfylle følgende prosentvise sammensetning: protein (50%), fett (20%) og karbohydrater (30%).
 2 semydenka
 Dietten består av den andre uken av tørkehastigheten av 1 g karbohydrat per kilo kroppsvekt. Denne uken bør helt forlate salt, øke protein forbruket til 80%, fett - 20% karbohydrater bør slettes.
 Det anbefales å bruke lav-fett ost, biff, melk, sjømat, yoghurt, fisk stekt kyllingbryst. Det er heller ikke forbudt å spise kli (1 liter / dag), agurk, persille, tomater og kål.
 3 semydenka
 I løpet av denne perioden bør karbohydratinntak reduseres til nivået på 05 gram per kilo kroppsvekt. Se nøye ditt velvære: svimmelhet, bør aceton lukt fra munnen eller svette umiddelbart drikke noe søtt juice. Den daglige mengden av vann som forbrukes bør begrense på 15 liter. anbefales å spise meieriprodukter, kokt kyllingbryst, egg protein og kli (tre ganger daglig). Forstyrrer ikke tilsetning av et multi-vitamin kompleks diett.
 4 semydenka
 På dette punktet, kan du velge riktig kosthold, lik den andre eller tredje uke av tørking.
 5 semydenka
 Forrige uke bør gjennomføre lik den første semydenky.
 Obligatorisk betingelse for tørking er konstant overvåking av kalorier, å telle antallet av karbohydrater som er tatt. Hvis du ignorerer disse beregningene, vil alle arbeid og innsats være forgjeves og kroppsvekt svært raskt tilbake til forrige figur. Lær hvordan du kan holde kroppen i god form og kontrollere sine egne lyster.
 Øvelser for tørken for jenter
 Trening under tørking sinn trening og arbeid med de kroppsdeler som trenger korreksjon. Kan være problematisk, for eksempel en stor isjias region, svært bredt hofter eller fravær av pressen. Noen presis og universell system for opplæring "for alle" ikke finnes, siden tørking er nødvendig å bruke en individuell tilnærming.
 Anbefalt nivå av leksjoner:
Tørking Body for jenter, menyer og mosjon
 1. Gå sykkelen.
 2. Running (helst om morgenen).
 3. Push-ups (inkludert vertikal benkpress, for eksempel fra veggen).
 4. Knebøy (laden last).
 5. Klasser bar.
 6. Implementering fløyen øvelser for beina (liggende, stående).
 7. Svømming (ulike typer), etc.
 I korte, fritidsaktiviteter i noen manifestasjon - er velkomne.
 Kontraindikasjoner mot tørken
 Å gå gjennom denne metoden og få et positivt resultat, må vi først undersøke indikasjoner og kontraindikasjoner for det. Blant de store, for eksempel, vises:
 1. Amming.
 2. Ulike stadier av svangerskapet.
 3. Tilstedeværelsen av diabetes.
 4. Sykdommer i fordøyelseskanalen.
 5. Sykdommer og nyresykdom.
 6. leversykdom.
 Aktiviteter knyttet til psykisk stress.
 Blant disse kontraindikasjoner kan legges kontraindikasjoner og individuell karakter. Tilstedeværelsen eller fraværet av dem kan defineres i samråd med legen din.
 Tørking av kroppen - er svært effektivt og nyttig metode effektivt bidrar til å bringe i din egen kropp tone og gi den en fin visuell look, sikre forsvarlig helse. Ikke bli for ofte ty til det hvis den andre serier du ikke får ønsket resultat. Fremgangsmåten er meget effektiv i det tilfelle hvor alle anbefalinger er utført.  
Яндекс.Метрика