Når kutte negler og føtter? Grunnleggende regler for manikyr og pedikyr
 Spikrene er utformet ikke bare for å beskytte fingrene, men ikke å forårsake ubehag som finger - er i virkeligheten en av de mest følsomme deler av menneskekroppen.
 Hvordan klippe neglene
 Negler bør være zakruhlyuvaty fordi hvis du ikke gjør det, risikerer det å skape forutsetninger for vekst av bakterier, hyperkeratose av huden og inngrodde negler plate. De fleste kutte sin egen svært kort tid. Men det bør bli husket at riktig lengde av neglen kan avgjøre bare synlig for det blotte øye hvit rim.
 Det er trygt å si at du ønsker å trimme neglene slik at de fullt ut oppfyller naturlige form. Enkelt sagt, for å samsvare med formen av fingertuppen begge hendene og føttene.
 Spesielle saks eller pinsett
 Vanligvis negleklipper er svært mye brukt for å kutte negler ikke bare inne, men også hjemme. Det er viktig å vite at når du arbeider med disse verktøyene er ofte ikke nødvendig å endre håndstilling. Som et resultat beskåret flate bør være en jevn glatt linje uten utstikkende kanter. Husk at alle disse verktøyene, som en tannbørste - en rent personlig, individuell måte.
 Før du trimme neglene, må de være grundig vasket eller vidparyty i vannochtsi bruker medisinske ekstrakter. Hvis du av natur ganske tørr hud kan være litt smøre fett nærende krem.
 Når skal klippe negler
 I utgangspunktet negler bør kuttes som de Veksten. Alle vet at neglene vokser ca 2 mm per måned. Derfor er det nok til å gjøre det en gang hver 2-4 uker.
 Hvis du i løpet av denne prosessen du ved et uhell skadet hud må behandles er dannet hydrogen peroxide eller bruke salve "Levomekol." For denne salven impregnere sterilt gasbind og gjelder for de berørte stedene om natten og bruke hansker for å komprimere ikke sove. Du kan også holde fingeren i varmt salt løsning (en teskje salt oppløst i 1 l. Vann).
 Hvordan å kutte tåneglene
 Tåneglene vanligvis mer tykkere og grovere. Det er der feil vare kan være nervøs med konsekvenser. Før omskjæring direkte damp ønskelig gode ben å lande negler blir mykere og smidig. For at de ikke brakte deg noen problemer og ikke begynner å vokse, må du kutte dem bare i en rett linje uten å kutte hjørner og spylyuyuchy dem.
 Prosessering
 Flere negler polert diamond cutter er anbefalt for behandling av negler. Å starte, bør de behandles for å justere lang. Pollen bør plasseres nesten vinkelrett på kanten av neglen. Under prosedyren må du følge for å sikre at ikke berører overflaten av neglen cutter, som det er en risiko for skade. Touch kan bare flå fordi det ikke vil skade neglefil. Også, ikke slipe kanten for lang eller vanskelig å trykke så det.
 Selvfølgelig kan ikke alle virkelig effektivt utføre prosedyren hjemme. Så ideelt klippe og håndtere negler du kan bare neglesalong.
 Vi håper du vil ha nytte av tipsene ovenfor og neglene vil alltid se feilfri.
Kaffe skrubb hjemme
 Hovedformålet med noen skrubb - dyp og effektiv rensing av huden. Anvendelsen av denne fantastiske verktøyet gjør det enkelt å kvitte seg med døde eller gamle celler, mens i det neste laget av huden, som består av yngre celler forbedrer blodtilførselen betraktelig. Som et resultat, etter påføring av skrubb huden blir myk, glatt, lys glans og ser mer preparert.
 Det finnes ulike typer av Scrubs. De avhenger av det som ble brukt som basis, og at - som slipepartikler. Fans av malt kaffe vaniljesaus enkelt kan tilberede kaffe skrubb hjemme. Etter kaffegrut, som fortsatt er i koppen, har en masse nyttige egenskaper, fremmer dyprens ansiktshuden, bidrar til å bryte ned fett, toner og selv fjerner overflødig væske.
 Kaffe ansiktsskrubb hjemme
 Den enkleste og mest vanlige oppskrift skrubb med kaffe, som er egnet for alle hudtyper, tilberedt av kaffegrut og havremel, tatt i like proporsjoner. Ingrediensene er blandet grundig og sette på fuktig ansikt hud for et par minutter. Deretter skrubbe vaske av med vann uten såpe, hud og forsiktig tørkes av med mykt håndkle. Hvis du trenger ekstra rengjøring av huden av hudormer og kviser, deretter skrubb kan legge til en rekke bord eller havsalt. Det bør bemerkes at kaffen skrubb med salt har tørket svak effekt, så det skulle ikke bli misbrukt.
 Også, for å bekjempe svarte prikker eller kviser perfekt følgende oppskrift: en spiseskje med kaffegrut blandet med en spiseskje av papirmasse av moden avokado og samme mengde olje (helst oliven). Blandingen ble satt på pre-renset ansikt. Hvis kratt er for tykk, og i stedet ligge flatt film kommer til en ball, kan den fortynnes med litt kokt vann og blandes godt.
 Kaffe Scrub Foot
 Kaffe Skrubb trette ben ikke bare gjør huden glattere, men lindrer også hevelse og bidrar til å kvitte seg med følelsen av tyngde. Optimal bruk en skrubb før sengetid, fordi før du påfører blandingen etappe kan ha å poparyty i varmt vann (du kan med litt havsalt). Så en spiseskje med appelsin eterisk olje og et par spiseskjeer med malt kaffe blandet med samme mengde bord eller havsalt. Den resulterende blandingen kraftige bevegelser gnidd inn i huden på føttene i 10 minutter, vask deretter av med vann. Ytterligere føtter sette fuktighetskrem og bruke sokker.
 Kaffe skrubb cellulitter
 Kaffe skrubb er også et utmerket verktøy i kampen mot cellulitter. Malt kaffe aktiverer produksjon av enzymer som er ansvarlige for kolesterol og stimulerer metabolismen i kroppen.
 Økt sirkulasjon blod i huden reduserer lymfødem og normalisering hidrobalansu. Kaffe cellulite skrubb maske forberedt fra kaffegrut, leire og mineralvann. Clay tidligere fortynnet med varmt mineralvann til en tilstand av rømme. Da er det lagt vekt kaffe. Før du påfører masken rasparyvayutsya problemområder (f.eks badestamp). Kaffe skrubb maske påføres sterke massasje bevegelser og venstre for en time. Etter inngrepet skrubbe vaske av med varmt vann uten såpe.
 For mest grundig rengjøring av huden før påføring fundament kratt kan brukes som en krem-gel. Nye unge celler (som er det øverste laget av huden etter bruk av en skrubb) er en svært delikat og følsom. Derfor bør normal hud skrubb ikke brukes mer enn en gang i uken. For fet hud, kan mengden økes til to eller tre behandlinger. Og hvis du ønsker eller trenger å bruke en skrubb hver dag, vil bruken av nye fundamenter redde deg fra unødvendige skader på celler, som vil bli slettet eneste som virkelig er gamle eller døde.  
Striplastika hjemme
 Strip-plast eller sex dans, er en sjarmerende, sensuell og åpen dans, som harmonisk kombinerer rask og skarp, bokstavelig talt lyser opp blod og langsomme, flytende bevegelser. Alle kvinner ønsker å være som gudinnen for kjærlighet å sjarmere sin ledsager til å forstå den indre verden av begjær og lære å utføre elskede ode til kroppen hans.
 Magi plast panter før hoppet er tilgjengelig for enhver kvinne, og alder er ikke kritisk. Det er ikke nødvendig for å mestre kunsten å striptease å lære å lytte til kroppen din.
 Skjønnheten stryplastyky at du flytter alle bevegelser studert uavhengig hjemme eller i klasserommet med en trener i hverdagen. Du begynner å bevege seg annerledes og endre ritualet er for deg nå et skikkelig show. Men viktigst: striplastika tillater hone ideelle figuren, som belyser fordeler og ulemper ved å fjerne bort.
 Sex dancing leksjoner eller striplastika hjemme
 Skyhet kan ikke la en jente eller kvinne til å studere denne typen dans i gruppe bevegelse ganske grei og ikke alltid åpne opp til 100% til tross for at du ser på deg et par dusin par øyne er involvert i gruppen. Derfor, mange går på hjemmebane skolegang. Under betingelsene i rommet kan du kombinere forretninger med fornøyelse: å få full frigjøring, velge den mest ønskelige karakter og ikke tenke på de komplekse "nysgjerrige øyne".
 For å starte, sjekk ut flere store typer dans: klassisk dans i en skjorte, slips og danseforestilling Strypa med en stol. Lær noen grunnleggende bevegelser, ikke nødvendigvis for å lære en komplett danseshow fantasi og du kan velge den mest interessante av dem, de som er bedre enn andre.
 De som er engasjert i flere ganger i uken, mestre kunsten av forførelse i 2-3 måneder. Du vil bli en bedre føle musikken, slippe noen ekstra pounds forsvinne usikkerhet og komplekser, og du kan få en grasiøs holdning til livet.
 Hva du trenger å danse huset?
 Du trenger en bit: kjøpe full-lengde speil og ikke glem vydeotrenere. Forresten, kan nettet finne mye nyttig informasjon og samtidig velge en kurs av leksjoner som du vil være mest hensiktsmessig.
 Velg et område, hvor du vil hele tiden jobbe med deg selv, velg passende kostyme (det kan være gymnastisk badedrakt eller en kombinasjon av gjennomskinnelig lys leggings hendelser over en skulder, etc.). Ikke glem skoene, som bør være myk og lett, og husk at i stryplastyke trenger for å lage et bilde av en sjarmerende kvinne, så plukke opp en elegant sko.
 Når du ser i speilet, skal du se det reflekterte Catwoman, vamp, kvinnelig gudinne. Dette vil hjelpe deg passende makeup.
 Striplastika hjemme er bra hva om noe du ikke husker første gang, kan du gjenta bevegelsen til du bevise det til automatisk.
 Øvelse Du kan også dosert seg selv, å ha et sett av øvelser for oppvarming holdning og stretching for å koordinere og plast.
 Fitness og gått, nå kommer ikke oppblåste muskler og vakker nåde på randen av å åpne nye muligheter i kroppen, som kan fås i alle aldre, uten å forlate hjemmet.
 Etter å ha mestret denne kunsten, vil du bli dronningen av dansegulvet på en fest med venner på en nattklubb og selvfølgelig være en kvinne fristeren til sin mann.  
Яндекс.Метрика