Jo bedre barbere beina?
 I dag, ser vakker og godt vedlikeholdt bare etter lange arbeid enn dem. Beauty virkelig krever offer, selv om det bare er midlertidig offer, men de er. For eksempel er moderne jente ikke lov til å gå ut i det fri med klær og ubarberte ben. Det er ikke bare stygt, det er også respektløst overfor andre mennesker.
 I denne sammenheng oppstår spørsmålet, hva er å barbere beina? Hva er de verktøyene som brukes for å fjerne uønsket hår? Faktisk er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet er vanskelig å finne, fordi alle er forskjellige, alle har sin smerteterskel, mulighetene. Men du kan ta med de fordeler og ulemper med konkrete måter som vil velge den metoden som vil være best for deg mest.
 Tradisjonelt - Razor
 Den klassiske måten å fjerne hår fra leggene er barbering bruker barbermaskin. Den største ulempen med barbering kan anta utseendet av hudirritasjon, og risikoen for å kutte deg selv. Fordelene inkluderer den lave kostnaden for denne metoden, ingen smerte, mobilitet (evnen til å bruke på forskjellige steder).
 Denne metoden er ganske bra hvis huden din ikke er utsatt for irritasjon og flassing, skjære boder - dette er hva du trenger.
 Hårfjerning
 Fremgangsmåten er helt smertefri, til en viss grad, selv behagelig. Fordelene inkluderer hastigheten på fremgangsmåter og bruk av billige hårfjerningskrem og ingen smerte. Men ulempen er muligheten for bruk av allergi krem, i de fleste tilfeller - sin lukt, og puste oppnådde effekt (mindre enn en uke).
 Hvis du er glad holder ukentlig hårfjerning prosedyren, deretter den aktuelle krem ​​vil være uunnværlig assistent.
 Hårfjerner
 Dette er trolig en av de mest smertefulle måter å bli kvitt uønsket hår. Selvfølgelig, nå kan du finne epilatorer som har litt vondt, men de har riktig pris. Basert på dette, kan vi si at den største ulempen med denne metoden er den høye kostnader og smerte. Også ofte bruker epilatoren forårsaker betennelse i huden.
 Men plusser og denne metoden er nok: Resultatet lagres i lang tid, mens etter hvert prosedyre håret begynner å vokse saktere og er mye tynnere.
 Voks strimler
 Barbere beina ved hjelp av voks strimler - er en annen smertefull måte å fjerne uønsket hår. Følgelig, den viktigste ulempen - smerte.
 Kanskje etter bruk voks vises irritasjon.
 Pros - glatte legger er lange nok, og til slutt håret blir mykere.
 Enhver kvinne bør velge den metoden for barbering beina, i henhold til deres evner. I de fleste tilfeller er det beste en fornuftig kombinasjon av disse metoder.  
Hår på brystet hos kvinner
 Hår som dekker nesten hele overflaten av huden vår, bortsett fra håndflatene, såler, lepper og noen andre områder. De trenger for å beskytte huden mot eksponering for kulde og støv. Men slik er den kvinnelige natur, estetikk fremfor alt annet. Jentene prøver alle mulige måter å bli kvitt uønsket hår. Men en ting når det gjelder estetikk bare, og noe helt annet når det gjelder mulige patologier.
 Det er vanlig for kvinner til brystet vokse tynn vellushår, rundt brystvortene kan sees et lite antall terminal (en lang, tykk og mørk) hår. Men det skjer, og slik at terminalen hår på brystet hos kvinner vokser aktivt og synlig slik at det blir et problem, og er årsaken til kompleksene.
 Årsaker til uønsket hår på brystet
 1. Hormonelle lidelser. I en kvinnes kropp kan gjøres for mye testosteron - det mannlige kjønnshormonet. I medisin, er dette fenomenet som kalles hyperandrogenism. I sin tur, har hyperandrogenism også sine grunner: dysfunksjon av eggstokkene eller binyrene, menstruasjonsforstyrrelser, svulster i binyrene.
 2. Genetisk predisposisjon. Hvis pårørende i den kvinnelige linjen indikerte det samme problemet, er grunnen til arvelighet, og ingen abnormaliteter her.
 3. Bivirkninger ved bruk av visse legemidler. Denne effekten kan gis kortison, hydrokortison, prednison, minoxidil, ciklosporin, diazoksid, streptomycin, interferon, acetazolamid.
 4. De ukjente faktorer. Dessverre, noen ganger er det også skjer at selv legene ikke kan finne ut den egentlige årsaken til problemet.
 Hva gjør du når dreven vegetasjon på brystet?
 1. Oppsøk lege. Som en av årsakene til problemet vises hormonelle feil, må du sjekke med en endokrinolog eller gynekolog, endokrinolog. Spesialisten vil bidra til å fastslå årsaken og foreskrive behandling.
 2. trekke ut hår med pinsett. Hvis ingen medisinske faktorer ble funnet uønsket hår på brystet er ikke så mye du kan dra forsiktig ut med pinsett. Etter inngrepet må du desinfisere huden og fukte krem ​​for å forhindre betennelse. Denne metoden har en svært kortsiktig effekt: uønsket hår vil dukke opp igjen etter en og en halv uke.
 3. Bruk krem ​​for hårfjerning. Bruk denne kremen bør brukes med forsiktighet, og følger instruksjonene. Huden er ekstremt følsomme brystvorter, så det kan ikke brukes krem ​​- eller kan bli irritert og betent.
 4. Utfør voks hårfjerning. Ulempen med denne prosedyren - smerte. Imidlertid vil etter den første økten igjen voksende hår være mye mindre merkbar.
 5. Hold en aktuell hårfjerning (elektrolyse). Under elektrolyse hårsekken ødelegges under påvirkning av en elektrisk strøm. Denne fremgangsmåten er meget effektiv, men lang tid (i minutter fjernes fra 2 til 6 hår). Du må heller ikke utelukke forekomsten av mindre brannskader, som deretter blir til små arr.
 6. Gjør laser hårfjerning. Laser skade effekt på hårsekken, hindrer vekst av nytt hår. Flere av disse øktene med et intervall på seks uker kan løse problemet med uønsket hår en gang for alle. Men er det noen funksjoner. Laseren er effektiv i å håndtere mørkt hår, fordi de inneholder en stor mengde av melanin (fargepigment) i hårfjerning laser hårfjerning lyset vil være ineffektiv.  
Hvordan bli kvitt kviser på ryggen hjemme
 Ren og sunn hud - er grunnlaget for skjønnhet, klar hud og kropp like viktig som renhet huden. Mest kviser på kroppen vises i bryst og rygg, er dette på grunn av et stort antall talgkjertler som er forurenset og betent.
 De fleste kviser er et reelt problem ikke bare tenåringer, men også voksne. For å takle dette ubehagelig problem å anvende komplekse metoder kan bare håpe på et positivt resultat.
 Å bli kvitt kviser på ryggen, må du følge noen regler
 1. Nødvendig diett, som har en mye frukt og grønnsaker, minst mel, salt, stekt, krydret og søt. Du bør også utelukke sterk te, kaffe, alkohol, og foretrakk fruktdrikker, juice og mineralvann. Det er viktig at mengden av væske som ble anvendt var minst 2 liter per dag, hjelper det å fjerne giftstoffer og rense kroppen.
 2. Like viktig kroppshygiene. Daglig dusj vil hjelpe deg å holde kroppen ren, ikke slik at mikrober til å formere seg og forårsake betennelse i huden. Det er spesielt viktig å ta hensyn til problemområder.
 3. Flere ganger i uken bør ta luft og soling. Men som solen, er det viktig å ikke overdrive det, for ikke å ha enda flere problemer med huden - 10-15 minutter av soleksponering om dagen er nok til å få et positivt resultat i behandling av ryggen hud.
 4. Bruk klær laget av naturlige stoffer, fordi det gjør at huden å "puste".
 Tradisjonelle oppskrifter for hudbehandling tilbake akne
 - For behandling av akne anbefaler å drikke gjær, bra, nå kan du kjøpe i et apotek film;
 - Du kan også bruke tørket fond - kamille te, johannesurt, kjerringrokk, calendula skjær;
 - Kan kjøpes på apotek desinfeksjonsmidler - sinkpasta levometsytynovuyu salve, hydrogen peroxide;
 - Du kan også lage en maske med leire, selv sette sitt eget ikke veldig behagelig;
 - Bad med havsalt også kan bidra i kampen mot kviser på ryggen, hvis vi bruker dem regelmessig - 2 ganger i uken.
 Du trenger ikke å presse kviser på ryggen, fordi det truer utseendet på arr, som altfor lett å bryte.
 Hvis effekten av behandlingen ikke kommer innen en måned eller to, bør du oppsøke lege for å fastslå årsaken til kviser og plukke opp behandling.  
Hvordan lage en tynnere fingre
 Naturen har skapt oss som vi er, med våre styrker og svakheter. Ofte er misfornøyd med enkelte deler av kroppen. Til deres "fikse og forbedre" utviklet plastisk kirurgi. Men av forskjellige grunner er det ofte upraktisk, spesielt når det gjelder skjønnhets hender.
 I de senere årene i økende grad uttrykt problem spissfindigheter fingrene. Mange kvinner ønsker å ha en fin tynne fingre. Selvfølgelig kan tykkelsen på fingrene plantet genetisk, men et sett med spesielle øvelser og riktig omsorg gi mobilitet, fleksibilitet og gjøre dem tynnere visuelt.
 Hvordan lage en tynn fingrene gjennom musikk?
 Grunner puhlosty fingre kan være deres lav mobilitet, opphopning av fett. Det er et felles uttrykk - "Music" fingre. Så snakker om lange tynne fingre, flate, typisk for musikere (piano, fløyte). Derfor, den enkleste måten å legge elegante fingre - for å spille piano eller fløyte. Hvis du ikke kan spille, bør du ta leksjoner. Konstant praksis spille musikkinstrumenter "utviklings" fleksibilitet av fingrene, som virkelig blir tynnere og mer elegant.
 Substitute musikkinstrumenter kan være klasser, som også er involvert i motoriske ferdigheter av hender: korrekte (alle fingre) å skrive på tastaturet, strikke, sy.
 Massasje og øvelser for fingrene
 En grunn er de visuelle tykkelse fingrene løs rynkete hud. Spesiell fuktighetsgivende og nærende hud kremer hjelpe hånden se yngre ut. Hjelper også massere fingrene. Tommelen må massere hver finger pads på bunnen av bevegelser som ligner vhvynchuvannya. Husk å klikke på leddene i hendene.
 Gymnastikk finger ikke bare løser problemet med tykkelse, men påvirker den generelle tilstanden leddene i phalanges. For å inkludere fingergymnastikk komplekse roterende bevegelser zhynan-rozhynan fingre. Du kan bruke denne øvelsen. Hendene blir hevet til siden, fortrinnsvis i skulderhøyde. Hendene er avslappet. Det bør vinke hånden og fingrene som om stryahyvaete av lemmer vann. Massasje og gymnastikk fortrinnsvis daglig i 10-20 minutter.
 Feng Shui
 Hvordan lage en tynnere fingre ble kjent i Kina. Velkjente feng shui baller eller kuler helse. Den enkleste trener for fingre og håndledd hjelper ikke bare gi elegante fingre, men bidrar til å forbedre sin koordinasjon, noe som gjør massasje hender og nerveender andre deler av kroppen. Når rullende baller på hånd bør prøve å bruke alle fingrene. Jo mer kompleks øvelse (du kan også bruke tre baller), jo bedre for fingrene.  
Яндекс.Метрика