Hvite blodlegemer i smøre: normal, økt, redusert
 Hvite blodlegemer er involvert i gjennomføringsfasen av cellen antimikrobielle immunitet i utviklingen av aseptisk (ikke-infeksiøs) inflammasjon. Denne blodceller som tjener en beskyttende funksjon. Identifisere eventuelle fremmedlegemer i kroppens vev, om mikroben, fremmedlegeme eller dødt vev område eier et signal til migrasjon av leukocytter. De samles rundt en fremmed substans migrere gjennom veggen av blodårene.
 Inne i leukocytter er spesielle pellets av proteolytisk enzym. Når møtt med mikroorganismer eller fremmedlegeme enzymet frigjøres og begynner å ødelegge målet rester skadelige stoffer i leukocyttenes fangst og permanent nøytraliserer. Etter å ha utført sin funksjon leukocytt dør. Hvis prosessen er aktiv, og drepte mange hvite blodlegemer, pus former.
 Normale hvite blodlegemer i smøre
 Som en del av hemmeligheten av livmorhalsen og skjeden må være et visst antall hvite blodlegemer. Normen for vaginal pinne betraktes påvisning av leukocytter i en mengde på 10 - 15 i sikte. Hos gravide kvinner, kan deres antall være litt høyere - 20 i sikte.
 Slimhinnene i disse organer er stadig i kontakt med det ytre miljø, og derfor tilstedeværelsen av fremmede stoffer på overflaten av det uunngåelige. Hvite blodceller migrere til området for kontakt med et fremmed middel og et beskyttende funksjon.
 Legg merke til at antallet hvite blodceller øker i løpet av dagen, etter samleie eller intrauterin enhet installasjon, da dette uunngåelig microtrauma skjeden og healing skader i kroppen er med hvite blodceller. Dette vil i utgangspunktet danne nefahotsytyruyuschye leukocytter, som ingen smittsom betennelse og leukocytose er et svar på mekanisk skade.
 Forhøyede hvite blodlegemer i smøre
 Hvis smøre avdekket et stort antall hvite blodlegemer i genital infeksjon oppstår eller er betennelse og mikrobiell dysbiosis livmorhals og vagina. Det er mulig å diagnostisere:
 1. uspesifikk betennelse. Inflammasjon kan være forårsaket av noen ikke-spesifikke flora, og tilstedeværelsen av alvorlige smertesymptomer er ikke nødvendig. En kvinne kan lang tid å legge merke til betennelse. Det eneste tegn som ofte blir stående uten tilsyn, er tilstedeværelsen av sekreter i midten av syklusen. Derfor ta jevnlig smøre er viktig. Det er billig og informativ metode for foreløpig diagnose. Jo høyere innhold av leukocytter i de vaginale sekreter, jo mer fremgang betennelse.
 2. ubalanse i skjedefloraen - bakteriell vaginose. I dette tilfelle viste et stort antall hvite blodceller i smøre og rik flora og andre coccoide former av bakterier. Ved å øke antall hvite blodceller blir moderat.
 3. infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer. Således, i tillegg til leukocytter i blodflekker spesifikke patogen detekteres. På grunn av usikkerheten ved fremgangsmåten og dens subjektivitet, så vel som et stort antall hvite blodceller entydig identifiserer patogenet etter hverandre kan være vanskelig. Derfor er en mer nøyaktig diagnose utpeke ELISA, PCR eller en annen spesifikk reaksjon.
 4. Candidiasis (trost) er også ledsaget av utviklingen av betennelse, fordi leukocytter er også økt. Imidlertid vil smøre finnes spesifikke sopp som vil definitivt gjøre en diagnose.
 Reduserte hvite blodlegemer i smøre
 Redusert eller ingen hvite blodlegemer i smøre hvis alle andre indikatorer er normale kvinner og i ingen ubehag - variant regler. Dersom en kvinne ikke er seksuelt aktiv, ikke bruk en intrauterin spiral og nøye følger hygiene, ingen faktorer som tiltrekker leukocytter: alien mikrofloraen i skjeden eller microtrauma. I dette tilfellet er ikke noe ytterligere ikke trenger.
 Hvis parallell nedgang i antall hvite blodlegemer i blodet, for å utelukke brudd på immunitet eller blodsykdommer. Ved fravær av leukocytter i blodflekker avslørte et stort antall spesifikke bakterier eller patogener, er det heller ikke normen. Dette vil kreve ytterligere undersøkelse, omfanget og karakteren av som vil avgjøre lege, basert på den kliniske situasjonen.  
Såre føtter - hva gjør jeg?
 Den menneskelige fot er et meget komplekst system, som omfatter to dusin skjelett og mer enn 10 ledd. Fungerende som en unik våren, myker det belastningen på ryggen, hip bein og bein av mannen. Ikke overraskende, for slike belastninger føttene tilsvarer smerte og ubehag, kan begrense fysisk aktivitet av mannen. Mange pasienter bekymret spørsmålet om hva du skal gjøre hvis føttene såre, og hvilke signaler slike smerter?

 Årsaker til smerter i føttene
 Smertefulle opplevelser oppleves av en mann iført en diffus og begrenset.
 Diffus natur av smerte forklares ofte ved overdreven spenning og stress oppleves av pasienten. Men noen ganger disse følelsene kan besøke og i ro, aldri varte lenge, og uten å forårsake mye lidelse.
 Ofte slik patologi forbundet med kalsium mangel med rakitt, alder og systemisk osteoporose osteomalasi. Sjekk troskap diagnose i slike tilfeller er enkel - enkle fingertrykk fører til at pasienten kort skarp smerte.
 Sengeleie, lav mobilitet og rask samling av kroppsvekt kan også forårsake generell smerte i foten. Dette er på grunn av svakhet i foten sener og muskler som opplever høy belastning.
 Hvis smertene er sterke nok og ikke går etter en lang pause, er sannsynligvis vil føre til osteoporose og patologiske forandringer i fartøy som er funksjonelle eller organisk natur.
 Når EXPRESS plasseringen av smerte, er diagnosen laget av følelse føtter. Avhengig av plasseringen av kilden til betennelse, legen, med høy sannsynlighet kan begrunne patologi:
 1. Traumatisk natur smerte. Alle typer slag eller forstuinger diagnostisert ved hjelp av røntgen og pasient anamnese. Alvorlig skade på metatarsal bein som fører til misdannelse og lem utseende godt synlig hevelse på stedet av skader.
 2. plantar fasciitis. Stretching bue foten forårsaker smerter i hælen av foten og hvelvet, og i ankelen. Hvis behandlingen ikke er utført, spurs et sett av deformert, forming smertefull hæl.
 3. neuroma - en godartet nerve fortykkelse sone av passasjen, ofte lokalisert basis mellom tredje og fjerde finger. Grunnen til fremkomsten av slike tumorer er ofte ubehagelig sko med en smal tå.
 4. trykke på nervene, flere traumekapillærer og revmatoid artritt kan også forårsake smerte i foten. I dette tilfellet snakker vi om hendelsen metatarzalhyy - smerter i metatarsal leddene.
 5. Flate meter, er medfødt eller ervervet natur er ikke bare smerter, men også en alvorlig deformasjon av buen. Intens trening og vekt bare forverre problemet. Unnlatelse buer, kan karakteristisk for dette problemet forårsake brennende, kjører sterke smerter og hevelse.
 6. Ulike godartet overvekst og fortykkelse av hornlaget i huden som følge av dårlig kvalitet eller iført ubehagelig sko. Disse inkluderer flate vorter, liktorn og hard hud.
 7. Patologisk utvidelse av hudens blodkar, der svært såre føtter. Эrytromelalhyya ofte hjemsøker av gutter under 45 år.
 Behandling av smerter i føttene
 Det er noen ganske enkle regler kan følge for å helt bli kvitt problemet, eller redusere sitt uttrykk:
 1. Nekter selv ved å besøke podiatrist å gjennomgå en full inspeksjon.
 2. Endre livsstilen din, slik at ikke for mye vekt på beina. Enig, hvis selv etter en natts søvn i morgen såre føtter, eliminere irriterende faktor er nødvendig.
 3. Bruk komfortable sko kvalitet, laget av naturlige materialer.
 4. Prøv å unngå skader som fører til betennelse og patologiske prosesser i foten.
 5. Ikke prøv å drukne ut konstant ubehag gjennom å ta smertestillende. Lindring av smerte kan bare forsterke problemet.
 6. Øvelse utformet for å forbedre sirkulasjonen, regnes som en av de mest effektive måter å håndtere smerten.
 7. Den lokale innflytelse på den smertefulle området ved hjelp av decongestants salver (Troxevasin, lioton) og ulike kjøle komprimerer og bad - en annen måte å bli kvitt problemet, spesielt hvis de såre føtter når han går.
 8. Mange folks oppskrifter, som florerer på sidene av aviser og internettportaler bør bare brukes etter avtale en sertifisert podiatrist. Faktum er at smerter kan være forårsaket av så mange forskjellige grunner, er mye høyere enn sannsynligheten for skade mirakuløs helbredelse risikoen.  
Peel huden på føttene
 Folk ofte møte problemet når huden på fotsålene peeling og skrelle av filler. Foruten de åpenbare kosmetiske ubehag fenomen farlig og svært konkrete fysiske lidelser, fordi peeling ofte ledsaget av sprekker og skarp smerte. Hva som forårsaker dette problemer og hvorfor skrelle av huden på føttene?
 Hvorfor såler skrelle huden?
 1. En av de mest vanlige årsaker er overdreven tørrhet av huden, noe som fører til sprekkdannelse i de øvre lag av epidermis. Det vil hjelpe i dette tilfellet vanlig fuktighetsgivende og hud ernæring kombinert med forsiktig peeling utviklet for å fjerne døde hud filler.
 2. Soppsykdommer - en mye mer alvorlige problemer, som fører til peeling. Mikroskopisk hudskader og overdreven svetting skape et miljø som fremmer patogener. Det som trengs er en kvalifisert spesialist, har utnevnt en omfattende behandling.
 3. sesonger mangel på vitaminer i kroppen. Riktig ernæring, en multivitamin kompleks metode, spesielt sink forberedelser kan bidra til å håndtere problemet.
 4. Langvarig eksponering for ekstrem (høye eller lave) temperaturer. Som solen brenner og frostskader kan føre til at huden på føttene som går ned raskt. I alvorlige tilfeller kan det også ende nekrose av vev og koldbrann. Avhengig av graden av ødeleggelse dekker, må pasienten medisinsk nødhjelp.
 5. Depresjoner eller stress kan også forårsake intens beskytning. Som du vet, kroppen henger sammen, og til fots, dessuten er akupressurpunkter som påvirker nervesystemet.
 6. peel huden på føttene og på et langt opphold i for hardt eller klorvann. Hyppige besøk til offentlig svømmebasseng eller hvile på stranden fører til uttørkingen av det øverste laget av huden.
 Hvordan ta vare på føttene?
 Vant til å skjemme bort og gi næring bena, kan du enkelt beseire den snikende peeling. Dette krever litt tid, lyst og, selvfølgelig, streng overholdelse av den kloke råd av dermatologer og kosmetologer:
 1. Daglig kontrast fotbad hjelpe deg å styrke blodårene og forbedre hudens tone lemmer. Et par dråper aromomasel lagt til vannet, kan du slappe av slitne muskler.
 2. Spesial nærende krem ​​for føttene forårsaket av ytre bevegelse, fukter og gir næring til huden, renser små sprekker og hudskader.
 3. Spesielle øvelser for føttene og hvile med hevet over hodet hans lemmer gi lymfedrenasje og bedre blodtilførselen til beina.
 4. Unngå sokker og strømpebukser som inneholder en høy andel av syntetisk. Tunge svette føtter i disse produktene skaper et miljø som bidrar til utvikling av mycosis.
 5. Unngå iført ubehagelig eller trange sko. Permanente deformasjoner og kompresjon stopp er en slags ny giv for peeling.
 6. Tørr inneluft raskt desiccate huden og akselererer separasjon av døde epidermale celler. Hvis du gjør i løpet av dagen ofte nødt til å være i en slik atmosfære, med jevne jevnlig ventilere rommet eller inkludere en enhet for luftfukting.
 7. Utmerket resultat i fotpleie vise folk rettsmidler for å bekjempe sprekker. For eksempel, salt eller urte tinktur, oppløst i vann, for å fremme sunn hud og mykhet.
 Ta vare på føttene betyr ikke mindre enn hudpleie kropp og ansikt. Tross alt, hvordan bena ser avhenger din gange og holdning, noe som betyr helse og godt humør.  
Яндекс.Метрика