Hydrogen peroxide i øret
 Dreven opphopning av svovel i øret - en av de hyppigste årsakene pasienten til Laura. Tight svovelsyre kork, presset med smazkoobraznoy sekresjon kan føre til hørselstap, kvalme, migrene og selv beslag.
 Hos friske øret selvrensing av overflødig ørevoks, det samme som liker dette skjer, må vi handle mekanisk.
 Stor feil pasient er forsøk på å rense øregangen bruker bomullspinner eller vatochnoy turundas sår å matche. Å gjøre dette er uønsket av flere grunner:
 1. Tykk viskøs substans, som er svovel ekstraheres meget dårlig ved hjelp av fremmedlegemer. I stedet blir det komprimert og satt videre passasje.
 2. Risikoen for akutt tromme såret stokk svært store. Og skaden en person vet når membranen har sprukket.
 I stedet allerede kjedsommelige, metoden healere foreskrive en rekke andre måter varierende grad av effektivitet. Den mest vanlige og effektive vaske anses ører ved hjelp av hydrogenperoksyd.
 Du kan dryppe inn i øret av hydrogenperoksyd?
 Også utpreget antibakteriell virkning, har hydrogenperoksyd evnen til å oppløse lunger. Derfor er behandling av øre hydrogenperoksyd mye brukt i mellomørebetennelse forskjellig etiologi og for å fjerne overskudd av svovel.
 Dryppende hydrogen peroxide i øret, er det lurt å ikke overdrive det i ferd med behandling. Den overdreven mengde løsning stand svi veggen øregangen og trommehinnen. Derfor, for forebyggende og terapeutiske fremgangsmåter fortrinnsvis innpodet i ørene peroksyd-oppløsning, hvor konsentrasjonen ikke overstiger 03 til 05%.
 Tamponger dynket i peroxide - en annen måte å legemiddeleksponeringen. I motsetning til deponi, slike anvendelser er mer skånsom virkning og, om nødvendig, kan være umiddelbart fjernes fra øret.
 Hvordan å vaske ørene med hydrogen peroxide?
 Audiograf anbefalte peroxide innpodet i øret i 15-20 minutter for å rense ørene lenger. I løpet av denne tiden, på den ene side, kan det overskytende svovel zm'yaknuty, på den annen - aggressive væske gjør det ikke vesentlig skader epitelet av øregangen.
 Før fremgangsmåten, er det ønskelig å varmeherdetemperatur. Begrave kald peroxide i øret ganske smertefullt.
 Behandlingen gjøres best liggende på siden, fylling i hvert øre ikke mer enn 5-6 dråper. Etter liggende uten å flytte nøye lytte til sine følelser. Sterke smerter i øret indikerer mulig brudd eller perforasjon av trommehinnen, og denne skaden krever obligatorisk legekontroll.
 Gravende øret, dra forsiktig mot øreflippen. Av denne enkle manipulasjoner du helt rett i øregangen, og dermed bidra peroxide raskt og enkelt komme til pluggene.
 Etter en fjerdedel av en time roll med steril bomull lang turundochku og tørk forsiktig av øret. I de fleste tilfeller, kork, helt eller delvis, umiddelbart fjernet, deretter ren bomull flagellum igjen nøye tørke øret.
 Fremgangsmåten blir fortrinnsvis gjentas flere ganger, - som man rydde opp restene av kork, som selvsagt forbli på veggene i øregangen.
 Noen ganger, hvis pluggen er stor nok, kan du oppleve intermitterende ubehag - en følelse av et fremmedlegeme i øret, midlertidig hørselstap eller svimmelhet. Dette skjer fordi svellingen øket i størrelse kork press på trommehinnen og den indre overflaten, forårsaker ubehag.
 Senere, når svovelsyre korken vil være over, ved hjelp av hydrogenperoksid kan forhindres øret patologier. For dette formålet, er det ønskelig å regelmessig grave inn i øregangen til fem dråper av produktet minst 1-2 ganger i måneden.
 Hvis du lider av akutt mellomørebetennelse i den akutte fasen, i alle fall ikke begravet i ørene av hydrogen peroxide - kan det føre til store smerter og rette for økt tildeling av purulent eksudat.  
Duphaston ved en forsinkelse menstruasjon
 Regelmessig menstruasjon regnes som en av de viktigste indikatorene på kvinners reproduktive helse. Månedlig normal syklus er 27 dager, med mulighet for små variasjoner i begge retninger. Ofte slike forsinkelser er forårsaket av stressende situasjoner, tretthet eller værforandringer.
 Ved en forsinkelse på 8-10 dager å normalisere menstruasjonssyklusen, anbefaler legene å ta spesielle hormonelle. Duphaston er et medikament prohesteronoy gruppe bestående av en syntetisk analog av det kvinnelige kjønnshormonet som er ansvarlig for å opprettholde regelmessige menstruasjoner og normalt svangerskap og fødsel. Det er derfor å ta Duphaston ved en forsinkelse menstruasjon trygg selv om konjunktursvingninger ble forårsaket av forventninger baby.
 Hvordan stoffet?
 Bør bare foreskrive gynekolog, som en selvstendig beslutning om å ta medisiner kan føre til hormonelle ubalanser og dypere ovarial dysfunksjon. Som analog syntetisk progesteron, øker Duphaston nivåer av dette hormon i legemet, og dermed framkalle fremveksten perioden. I tillegg til normalisering av månens syklus, stoffet reduserer smerter under menstruasjon og eggløsning hastigheter.
 Før du begynner å ta Duphaston er å sikre at brudd på syklusen ikke er forårsaket av graviditet skjedde.
 Til tross for høy effekt Duphaston er ikke et rusmiddel, og omhandler ikke årsakene til misbruk syklus. Hvis du etter normalisering ikke har skjedd, skal kvinnen gjennomgå en detaljert medisinsk forskning, inkludert analyse av innholdet av hormoner og gjennomgang gynekolog. Ofte er disse svingningene er de første symptomer på alvorlige interne sykdommer som krever umiddelbar behandling.
 Lang smertefull menstruasjon forårsaket av utilstrekkelig progesteron formulering og spasmer av glatte muskler kjønnsorganer, også vellykket behandlet med hormoner. Duphaston slapper livmorveggen, som fører til å redusere smerte og forkorte varigheten av perioden. Men håper på en umiddelbar effekt av behandling er ikke nødvendig. For å hormonell ubalanse har endret seg til det bedre, lang ventetid og regelmessig behandling.
 Hvordan ta Duphaston?
 Som tablett narkotika Duphaston tas oralt og absorberes av kroppen, dynket med menneskelig fordøyelsessystem. Maksimal konsentrasjon sett 2 timer etter inntak, og i løpet av en dag stoffet med urin forlater kroppen.
 I strid med menstruasjons funksjon Duphaston er anbefalt å ta en tablett to ganger daglig i 15 dager med start på dag 10 i menstruasjonssyklusen.
 Hvis dysmenoré medisinering anbefales å starte på 5-6 dagers syklus, og senere, avhengig av effektiviteten av innflytelse, justere dosen.
 Syntetisk narkotika definerer en liten liste over bivirkninger er mulig med vanlige opptak:
 1. Duphaston kan forårsake smertefulle perioder og en svak reduksjon i menstruasjonssyklusen.
 2. Pasienter utsatt for forandringer i blodtrykket, mulige hodepine, søvnløshet, irritabilitet.
 3. Når en person intoleranse kan oppleve elveblest, kløe, hevelse. I alvorlige tilfeller, mulig angioødem.
 4. Sirkulasjonssystemet kan svare til øket destruksjon av røde blodceller, og utvikling av hemolytisk anemi.
 Som de fleste hormonelle legemidler, Duphaston påvirker funksjonen av kvinnekroppen, men i motsetning til sine forgjengere, er de første progesteron narkotika en av de mest forutsigbare og trygge legemidler.  
Klikk i øret
 I de fleste tilfeller, folk er bekymringsløse opphav til ulike utenforliggende støy i øret, og ennå, kan klikke i ørene være et tegn på alvorlige problemer med hørselen.
 Når det ikke er grunn til bekymring
 Otolaryngologist vurdere å klikke på en av de manifestasjoner av støy akkompagnement bare slыshaschehosya og plutselig høres en kort tid. Hvis dette plager deg sjeldent fenomen og er ikke ledsaget av smertesyndrom, er det sannsynlig, i spasmer Maxillofacial muskel eller brusk i strupehodet.
 Naturen i dette fenomenet er at muskelfibre festet til øretrompet spazmychesky presse luft ut av øregangen. Spesifikk lyd og oppfattes av oss som en skarp klikk.
 Hvis klikk i øret når du svelger og tygge, kan det være et resultat av krampaktige kramper i svelget muskler. Opptakskrav midler kan hjelpe mot stress og lindre pasienten fra ubehagelige problemer.
 Forresten, i alle tilfeller der årsaken er mus muskel støy, er dette fenomenet helt smertefri og gir bare moralsk ubehag for pasienten.
 Patologiske årsaker til mus øre
 Klikke ledsaget av en lav summende eller ubehagelig angiveri høy, kan føre til betennelse i det ytre øret eller mellomøret avdeling. For å bekrefte diagnosen, kraftig trekk øreflipp ned og lytte til dine egne følelser. Hvis denne handlingen fører du sterke smerter, er det sannsynlig, i det banale mellomørebetennelse.
 Hevelse i auditiv røret som forbinder øret og nesegangene, kan også oppfattes syk, høres så bestemt klikke. Dette skjer, mest sannsynlig på grunn av betennelse i bihulene eller ved halsbetennelse, og forsvinner etter bruk av vasodilatorer dråper og behandling av underliggende sykdom.
 Auditiv rør dysfunksjon av forskjellig genese fører ofte til museøre. I dette tilfellet kan hjelpe en øvelse for å hjelpe deg med å blåse sin egen trompet. Den enkleste måten å gjøre det, holder fingrene nese og kinn oppblåst ut sterkest.
 Ofte klikker feil okklusjon eller forårsake problemer med tann apparat. Proteser eller installere pakninger laget uten å ta hensyn til de strukturelle trekk av kjever pasient lasten jevnt felles, noe som fører til klart hørbare klikk eller selv tann sliping. Dette kan unngås ved å henvise til dyktige fagfolk og gjennomføre en omfattende diagnose før eventuelle tannbehandling.
 Diagnose
 For å vite nøyaktig hva som forårsaket patologi i mus øret, bør gjennomføre en grundig diagnose av organismen. Leger Otolaryngologer anbefaler CT bihuler å ekskludere dem deformere, og tympanometryyu utformet for å vise tilstanden i auditiv tube.
 Hørsel system regnes som en av de mest sensitive og skjøre kroppen, og derfor krever spesiell oppmerksomhet. Eventuelle problemer - eller klikk tinnitus krever nøye studie og en dyktig fagperson.  
Яндекс.Метрика