Hvordan å bære en medisinsk maske?
 Nå i økende grad bruke spesielle forholdsregler for å beskytte deg mot bakterier, virus, forhindre infeksjon med influensa, akutt luftveissykdom. Spesielt stor etterspørsel begynte å bruke medisinske masker etter ulike rapporter om farlige typer influensa som provoserer en forverring av kroniske sykdommer betydelig undergrave helse, mishandlet. Det er viktig å forstå: medisinsk maske kan ikke være en garanti for at du ikke vil bli smittet infeksjon. Spis en omfattende forebyggende tiltak. I tillegg har du rett til å bære en medisinsk maske, ellers er det bare ikke vil gi den ønskede effekt, men kan i seg selv føre til infeksjon. Sørg for å huske viktige tips, enkle anbefalinger. Slitasje og bære en maske ta ordentlig ytterligere tiltak for å hindre smitte.
 Velge en medisinsk maske
 På markedet finnes forskjellige typer av masker. Du kan velge den mest egnede middel maske eller lage din egen. Merk at effektivitets masker stor rolle å spille nøyaktig hvor godt du bruker den.
 En enkel gasbind maske. Mange tror at å gjøre medisinsk maske sine egne hender - en ganske enkel oppgave. Faktisk, vil du være i stand til å ta gasbind, brettet den i tre lag, sel, knytte spesielle bånd. Men dette kan maskere dårlig pinne i ansiktet, vil materialet være impregnert med en spesiell antibakteriell sammensetning. Imidlertid vil det rette være mer effektivt hvis du nøye vыstyraete maske, tørk den, og deretter prohladyte på begge sider av jern. Men følge sikkerhetsregler, for å sikre sterilitet når du arbeider med masken er veldig vanskelig. Du må ta stoffet, vaske den, tenke gjennom hver bevegelse, slik at de ikke tar like maske, da hun var nesten sterilt.
 Medisinsk maske. Selvfølgelig er det best å kjøpe en maske på apoteket. Der engangsmasker selges i en praktisk pakke. Materiale som allerede er behandlet med et spesielt preparat, maskere helt klar til bruk. Du vil ikke være vanskelig å fjerne den ut av esken for zavyazochky og forsiktig satt på uten å berøre vevet.
 Maske med kullfilter. Hvis du velger å maksimere høy sikkerhet du optimalt egnet maske med kullfilter. Den er litt tettere enn vanlig, mer effektiv. Mellom lagene av materiale som er lagt inn effektive filter som beholder mikroorganismer. Selvfølgelig er dette mindre praktisk tilbehør, har en høy tetthet, men også beskytter mot infeksjoner er det mye bedre. Denne masken er nyttig i direkte kontakt med pasienter som du trenger hvis du ønsker å gå til bassenger av pasienter under epidemien. For eksempel, er et middel til kullfilter uunnværlig når du trenger å gå til klinikken.
 Merk: medisinske masker med ulike former laget av materialer med ulik tetthet, med tilbehør. Det finnes masker med små forsinkelser på toppen, noe som sikrer en tett forsegling til ansiktet, ingen hull i nesen. Deres kjole og slitasje komfortabel, fordi de tar de nødvendige skjema, praktisk talt etterlot ingen hull.
 Du kan kjøpe en maske med et tett materiale med komplekse former. Det vil være lettere å puste, det vil gi en behagelig miljø, men vil også være en god passform til konturen av ansiktet. Disse rettsmidler er litt dyrere, men for å frelse dem bør ikke være.
 Vi satt på en medisinsk masken riktig
 Husk hvordan å bære en medisinsk maske. Pass på å ta forholdsregler opprettholde renhet, eller tilbehør du bare vondt. Hvis masken til jord, for å ta opp sine skitne hender og deretter satt på ansiktet, oppretter du ideelle forhold for oppdrett av bakterier. Dette bør unngås.
 1.  Ta en pose med medisinsk maske. Koble den nøye. Holde masken på ham ikke hadde.
   Forsiktig nå for en maske, hold den i bånd. Frem vevet kan ikke røre.
   Strekk maske, holder hennes tannkjøtt bånd. Holde det oppreist, i kort avstand fra personen. Fargen partiet må returneres utenfor, og hvit - til deg.
   Sakte nærmer masken til ansiktet, forsiktig kan du lage strenger ved øret. Holde på rezinochki, rett maske for å gjøre det holder seg til ansiktet.
   Det er tilrådelig å bruke en maske maksimalt 2-4 timer. Etter bruk, må den fjernes og kastes. Slik beskyttelse kan ikke brukes på nytt. Når du prøver å sette på masken igjen, det har blitt en kilde til bakterier. Hvis du ved et uhell rørte materialet, fjerne den brukte maske, sørg for å vaske hendene grundig.
   Godta og ytterligere tiltak. For eksempel, hvis du går til steder der sannsynligheten for smitte er svært høy, bør ikke bare ha på seg en maske, men briller. Bakteriene kommer på slimhinner, som nese og øyne. Fremfor alt, alltid bruke riktig medisinsk masken ikke takle hennes hender for å gjøre det virkelig effektivt middel.  
Gjøre små krøller?
 Krøllete hår - er det alltid hyggelig! Det er ingen tilfeldighet krøller blitt synonymt med luksus og appell. Og forskjellige former og størrelser gjør krøller vise fantasi og understreke individualitet av hver frisyre. Men hvis du ønsker å virkelig skille seg ut fra mengden krøllete skjønn - lage små krøller. Disse lekne krøller gi håret ekstra volum, og hele bildet - utrolig sjarm og friskhet. For eksempel trenger ikke å gå langt: Recall, fantastisk Julia Roberts eller søt heltinne rørende film "Curly Sue". De hadde ikke bare kucheryashky dekorasjon, men også misunnelse av mange kvinner rundt om i verden. Vi foreslår at du ikke å misunne, og lære å lage sine egne små krøller.
 Hva og hvor liten skrue krøller
 Profesjonelle frisører danne små krøller ved hjelp av flere ulike teknologier. For å gjøre dette, de holder er spesialverktøy og legemidler som kan skape en kortsiktig effekt og lang perm. For langtidseffekter, krever ikke daglige oppdateringer, bedre å slå til en skjønnhetssalong. Men en dag du kan lage små krøller hjemme. Du trenger tålmodighet, grundighet og et sett med verktøy for styling:
 Ansiktshår;
 gel som kan oppnå effekten av "vått hår";
 elastisk spiker fiksering av medium;
 curling rund liten diameter eller tilsvarende dyse Curlers;
 Spole tynn;
 roll matlaging folie;
 tøystykke ca 30 * 30 cm;
 gre med tykke tenner og sparsom;
 Massasje bred pensel kam;
 usynlige, klipp, liten scrunchy.
 Små krøller har viktige fordeler krøller: de kan gjøre håret på nesten hvilken som helst lengde, bortsett fra veldig kort guttenes hårklipp. Det legger til hårstrå og forkorte grunn av sin mengde og form. Derfor, den beste tiden for en slik styling - varm sommer, når fjærene på håret vil ikke prymynayutsya caps og falle på skuldrene og ryggen. Men du kan begynne å trene når som helst på året, fordi disse krøllene ikke mister sin relevans og ser bedre jo mer du opplever i sitt skaperverk.
 Måter å lage små krøller
 Fint hår vaier i hjemmet åpner for flere varianter. Det endelige valget avhenger av lengden på håret, tilgjengeligheten av verktøy, kosmetikk og bare ditt ønske. Men i alle fall, skal håret forberede seg til å vinke og styling. I de fleste tilfeller bare vaske dem og sette balsam på midten av lengder til endene. Deretter blot vått hår med et håndkle og påfør i fuktig tråder av en liten mengde skum jevnt distribuere sin sjeldne groove. Umiddelbart etter det, til du er helt tørr, fortsett å lage krøller en av disse metodene:
 1.  Små krøller på langt hår Gjør enkleste, og med riktig nøyaktighet på din side, ingen av de andre ikke engang gjette at du brukt som en enkel måte. Del håret i tynne tråder - jo mer vil de være, jo bedre resultat. Hver tråd flettet i stram flette. Det kan gjøres på kvelden før sengetid eller i morgen på dagen - viktigst av alt, å få tilstrekkelig tid og håret er helt tørt. Deretter tørre flettene bør nøye untwist og prøver ikke å løsne strengene. Hender gir dem ønsket posisjon og lås lakk.
   Små krøller for kort hår Gjør det meste vanskelig. Skille nøye håret i så mange tynne tråder. Deretter hvert hårstrå på curling minimum skrue diameter. Fest kort hår på curlers enkle, så prøv å kjøpe Bobbin og borrelås. Deres design gjør avstå selv på svært kort hår - så lenge de har nok lengde til å vikle rundt en strand av krølltenger. Når alle låser er omstendelig, bør vått hår være helt tørt tørketrommel eller vente til de tørker seg. Nøye fjerne curlers er ikke rozpushyvshy borrelås dannet krøller. Tuppene gjelde plassere gel og distribuere det på håret samtidig gi dem riktig retning og form.
   Små krøller ved hjelp Curlers en enkel og relativt rask. Men ikke utnytt måte som å bruke en annen enhet for varmt styling. Starten av perm baksiden av hodet, bosatte seg tilbake til speilet og andre speil motsatt innstilling for å se sin refleksjon i aksjon. Separat ene tråden og klemme endene av Hårruller plater. Skru hele lengden av trådene til røttene til varmeelementet. Du kan gjøre en enkel spiral krøller eller. I det første tilfellet, holder krøll horisontalt i den andre - sende den vinkelrett på håndtaket ned. Hold Hårruller for ikke lenger enn 10 sekunder, deretter slappe av og slippe sin lås. Unngå å berøre håret bare zavytыm før de har kjølt seg ned og krøller ikke zafiksuyutsya. På samme måte alle krøllet hår. Da gjelder det lakk og riste på hodet, krøllete låser som fant naturlig posisjon på hodet, men ikke børste håret ditt. 
   Små krøller med en krølltang liten diameter vil ta lengre tid, men mindre skade håret. Velg mellom eksisterende konvensjonelle spiral spoler, form, henholdsvis tentakler av en eller annen form. I tillegg passer - for å tynne mykt skum curlers med silikon eller som ikke hindre deg sove om de sikkert om natten. Uansett hvilken type du velger curlers, er deres bruk nesten identisk: vind tynne tråder atskilt fra tips til røttene. Kjør ovenfra og baksiden av hodet til templene og prøve så mye som mulig for å trekke en tråd av krølltenger som de tett ved siden av hodet. Vær spesielt oppmerksom over håret for å løsne fra curlingspillere etter at de dannet en ryddig curl. Når alt håret vil være på curlers, tømme dem tørketrommel, vente på selvtørking eller gå til sengs. Morgen forsiktig fjerne spoler og ikke gre håret med fingrene gi dem ønsket fasong og volum. Sikker lakk. 
   Små krøller ved hjelp av jern gjort en spesiell vedlegg som heter "bølge". Bruk samme konveks modifikasjon for å gjøre imitasjon curling håret ditt, eller en glattet versjon for å gi håret en liten undulation. I alle fall starte behandlingen håret på hans hode. Først gre håret børste, og deretter skilt fra den totale massen av en flate rygger og klemme den mellom endeplatene av jern dyse. Dolichit tre og bevege jernet på samme tomten tråder trinn ovenfor. Et skritt i denne saken skal behandles bredde varmeelementer - dvs. mellom korrugerte deler ikke bør forbli ubehandlet hull. Således danner en lettelse for hele lengden av hver streng, til røttene. Vent til håret er helt kult, og zbryzkayte med lakk. Når malingen er tørr, riste på hodet for å gi håret en naturlig posisjon.
   Små krøller ved hjelp av folie gå sikksakk og krever litt mer innsats enn å vinke til curler. Umiddelbart forberede verktøy, mat folie skåret i strimler ca 3 inches bred og lang sammenfaller med langt hår. Del håret inn i tråder og hver smal stripe av folie wrap. Du må logge særegne metal "dreadlocks". Nå kaster hvert hårstrå i folie trekkspill, prøver å gjøre mindre trinn som mulig. Sikker stealth eller andre flate klemmer. Vente 2-3 timer før tørt hår i folie og forsiktig fjerne folien. De resulterende krøller distribuere armer og lås lakk.
   Små krøller ved hjelp av filler laget av våre bestemødre, men ingen måte mistet relevans på grunn av sin effektivitet og tilgjengelighet. Du vil trenge mye av tynne strimler, minst 5 cm i lengde. De, som krølltangen, skru tynne tråder fra røttene til endene av håret. Klut tie knop, gjør håret ikke gled. Tørre omstendelig hårstrå tørketrommel eller naturlig og deretter forsiktig angre eller kutte vev. Hair rozsyplyutsya på dine skuldre veldig naturlige krøller. Fikse dem med lakk ikke er nødvendig, men du kan gjøre det hvis vinduet fuktig vær eller hvis du ønsker å fortsette lengre bølgeeffekt.
   Secrets stabling små krøller
   Små vakre krøller ved det faktum at de er relevante, ikke bare i form av en kveld rik klær, men også i dagligdagse omstendigheter. For eksempel kan du lage en slik perm søndag tur med henne hele dagen, og mandag morgen for å samle håret i en hestehale og gå på jobb. Fint omstendelig løse tråder vil ikke se trassig. Men for å gjøre perm "overlevde" av mandag eller i det minste kvelden den dagen, sørg for å ta følgende behandlings krøller:
  1.  Begynn alltid spy trådendene, flytte opp til røttene. Det gjelder for alle metoder vinker, og Curlers og curlers, og eventuelle andre skrap materialer angivelig filler.
    Del håret inn i tråder strengt lik tykkelse til klar perm så slurvet.
    Stormkroker tett som mulig, ellers vil håret være klar til å stikke i forskjellige retninger.
    Hvis hårtuppene zakrutylysya rotete, sette dem på en liten mengde voks og festeskrue på lillefingeren for å gi en avrundet form.
    Aldri børste håret såret hvis du vil beholde krøller lettelse. Hvis du vil, kan du gjøre det motsatte: å gre håret etter curling at de har fått en uniform beløp for hele lengden av midten eller slutten. Dette frisyre a la "etter permanent bølge" var populær på 1980-tallet og fortsatt kan ses på hodet motedesigneren Sonia Rikel.
    Som du kan se, er det mange måter å gjøre små krøller huset: Curlers, krølltenger, strykejern og selv bestemor metoder. Som en alternativ metode for curling kan også bruke en hårføner med munnstykke-diffuser. Men, fascinert av transformasjonen av deres eget utseende, ikke glem om helsen til håret. Ikke bruk varme styling instrumenter for mer enn en gang i uken og alltid bruke pre krem ​​eller spray for å beskytte håret mot overoppheting. Som en siste utvei - alternative metodene beskrevet ovenfor curling håret en pause fra ensformig tid til å påvirke. Og husk at skjønnhet - en naturlig og mangfold. Ta små krøller humør eller anledning tilsvarer bosette dekorasjon, ikke bli rutine.  
Яндекс.Метрика