Hvordan vet du at du er gravid å utsette syklus?
 Mangelen på forutsigbare mensen, som skulle komme på en bestemt dag i måneden gjør en kvinne tenke på muligheten for graviditet. Men veldig ofte damene begynte å lide tvil før begrepet forutsigbar månedlig. Grunnen til det - tegn på graviditet. For mange kvinner de første tegn på graviditet å utsette syklus - et spesielt signal som reiser spørsmål om livsstil, kosthold endring, ta viktige beslutninger. For andre kvinner tidlig diagnose - en sjanse til å raskt og smertefritt avslutte en uønsket graviditet i tidlige stadier. Det er å håpe at den første gruppen består av et absolutt flertall, kvinner ser nøye disse "tegn" som et par dager med glede å se to vakre strimler som "trekker" for å teste for graviditet ufødte baby.
 Alle funksjoner kan deles inn i sannsynlige og troverdige.
 Ved vesentlige egenskaper inkluderer: tilstedeværelsen av hCG i blod og urin fra kvinner, tilstedeværelsen av et befruktet egg i livmoren og dens økning. Begynnelsen at før graviditeten troverdig bevis, kan vi ikke fastslå. Først etter en forsinkelse menstruasjonssyklus, kan en fødselslege-gynekolog diagnostisere angrep og utvikling av svangerskapet.
 Hver enkelt kvinne. Det er derfor hver graviditet er ikke som de andre. Noen kvinner føler stor og aktiv livsstil for varigheten av andre - lider av tidlig og sent giftighet, diverse komplikasjoner, drømmer om en lykkelig slutt snarest ni måneder.
 Graviditet krever en restrukturering av alle kroppens systemer: fordøyelses, endokrine, nervøs, immun, hjerte. Med utbruddet av svangerskapet en kvinnes kropp begynner i første omgang, "arbeid" for behovene til barnet, og sekundært på sine egne behov. Fra de tidligste dagene kroppen begynner å gi signaler, lytte til dem, kan du forstå, graviditet eller ikke.
 De viktigste symptomene på graviditet å utsette syklus
 1.  Svimmelhet, besvimelse. I et tett rom ble du syk? Etter å ha tatt et bad mann knapt hatt tid til å ta deg? Svimmel når trapper? Tenk på det. Lavt blodtrykk og uforklarlig tretthet og svakhet, svimmelhet, tap av bevissthet, gravide uvanlig. Ofte er dette på grunn av økt blodstrøm til livmoren. Imidlertid kan en årsaks sykdom være banal Abraham stress på jobben eller etter familieproblemer. Vurdere de siste ukene av sitt liv - hvis grunner til bekymring, er det mulig at din familie venter snart ferdigstillelse.
   Endring av basal kroppstemperatur. Mange kvinner over tid ved hjelp av basal kroppstemperatur graf som en av de store skiftene vellykket graviditet planlegging. Support rektal temperatur på rundt 372-373 grader indikerer hormonelle endringer i kroppen og mulig forekomst av en lykkelig begivenhet. Men stole på basal temperatur ikke kan. Resultatet kan være feil på grunn av sannsynligheten for unøyaktige målinger, og nærvær av feil i termometeret.
   Hyppig vannlating. La merke til at ble ofte gå på toalettet, og daglig urinvolumet økes? Dette kan være et sikkert tegn på graviditet! Faktisk, ved å styrke blodsirkulasjonen i bekken og nyre, begynner blæren til å arbeide i nød modus uten å la hans elskerinne ingen hvile. Imidlertid kan hyppig vannlating også være et tegn på infeksjon i urinveiene. Derfor kan denne funksjonen bare bli vurdert sammen med andre symptomer.
  Hvordan vet du at du er gravid å utsette syklus?

   Følsomheten av brystet. Sensibilisering bryst observert 1-2 uker etter befruktning. Bryst hevelse, glorier rundt brystvortene mørkere. Imidlertid kan disse følelser være en konsekvens av tilnærming av menstruasjon og mulige brystsykdommer. Ofte jenter som led av før menstruasjon fylde og smerter i brystet, vanligvis i løpet av svangerskapet føler meg mye bedre.
   Feber. Responsen av det autonome nervesystemet til skiftende hormonelle nivåer kan være lav feber opp til 370-372 grader. Denne tilstanden kan være ledsaget av hodepine, slapphet, feber. Disse symptomene er svært lik den manifestasjon av en kald eller virussykdommer.
   Dette er viktig! Når kroppstemperaturen bør sørge for at det ikke er forbundet med graviditet, og bare da begynne å motta antivirale medikamenter. Noen medisiner kan forårsake alvorlig skade på fosteret, spesielt under dannelsen av alle vitale organer.

   Utflod. I de tidlige dagene av en mulig graviditet en kvinne bør vies spesiell oppmerksomhet utflod. De kan være zheltohovatoho og kremet farge.
   Dette er viktig! Hvis du finner deg selv spotting er føre til umiddelbar spesialist. Vanligvis kan slike valg være en budbringer av trusselen om spontan abort. Det kan imidlertid være innenfor normale grenser.

   Emosjonell ustabilitet. Apati, plutselige humørsvingninger, nevroser, etc. - Emosjonell ustabilitet ofte en trofast følgesvenn gravide kvinner. Endringer i kroppen bidrar til at kvinner ofte føler seg forlatt, forvirret. Den minste ordensforstyrrelser kan føre til hysteri og depresjon. Men følelsesmessig ustabilitet kan føre til problemer på jobben og problemer hjemme. Så klart dømme tilgjengeligheten av denne graviditet symptom er umulig.
  Hvordan vet du at du er gravid å utsette syklus?

   En positiv graviditetstest. Tellere supermarkeder og apoteker gråsprengt rekke graviditetstester. Noen av disse produkter gir påvise tilstedeværelsen av graviditet for å forsinke syklus. Faktisk, kan testen vise i omtrent en uke før de forventede forsinkelser positive resultater på grunn av tilstedeværelsen av hCG i urinen til kvinner. Det bør bemerkes at i dette tilfelle den andre strimmel er noe lysere enn den første. Testen bør utføres regelmessig, og baren vil ha blitt lysere dag for dag. Tilstedeværelsen av to forskjellige band - dette er gode nyheter for mor og signal kroppen din som graviditet utvikler seg.
   Dette er viktig! En positiv test kan være en graviditet utenfor livmoren. Så, etter at du har sett den verdsatte to striper må kontakte fødselslege-gynekolog for å få råd.

   Endringer og smak, kvalme, oppkast. Morgenkvalme og oppkast - konstant følgesvenn av mange gravide kvinner. Svært ofte kvinner lider av toksisitet, siden de første ukene av svangerskapet til slutten av første trimester. Dette er på grunn av hormonelle endringer i kroppen. Men husk at banale forgiftning har ofte lignende symptomer. Hvis kvalme og oppkast som varer i lang tid, oppstår dehydrering - ringe lege umiddelbart!
   Graviditet - er den lykkeligste tiden i livet til hver kvinne. Nesten hver forventningsfull mor, å være i en tidlig fase og ikke vite om hans tilstand, på jakt etter alle de nye funksjonene interessant posisjon. Å være glad lengsel, være objektiv. Hvis du kvalm om morgenen, og du kan ikke spise noen stykke, betyr det ikke at du er gravid. Du kan ha spist noe ikke frisk på middag og forgiftet. Pålitelig tegn på graviditet er en positiv test og ultralyd resultater, ta opp tilstedeværelsen av et befruktet egg i livmoren og babyens hjerterytme. Sannsynlige tegn på utbruddet interessant stilling bør kun vurderes samlet sett. F eks om morgenkvalme for dager du drømmer om pickles og sovner på farten. Lytt til kroppen din - det tar deg i de rette signalene. Lær å forstå sine følelser - det hjelper deg til å forsinke syklus er trygt å si: "Ja, jeg er gravid! »  
Hvordan å øke bryst hjemme?
 Vakre kvinnelige bryster sikkert blir gjenstand for oppmerksomhet av alle menn, uansett hvor det var "elskerinne." Mange menn, i møte med en jente, først og fremst ta hensyn til brystet. Som den første kvinnelige natur iboende ønske om mannlig oppmerksomhet og ønske om å glede mange jenter ofte kompleksuyut om størrelsen og formen av bysten din, og noen ganger feilaktig.
 Brystet kan være liten av flere grunner, blant annet problemet med endokrine og reproduktive systemer, knallhard diett eller bestemte fysiologiske karakteristikker av kvinnekroppen. I alle tilfelle, mange eiere av små bryst større drøm om, mens de radikale metoder som kirurgi ikke løses hver. Og med rette, fordi for å oppnå en økning i bryststørrelse kan uavhengig ved hjelp av utprøvde metoder for tradisjonell medisin i kombinasjon med en kompleks øvelse. Så, prøv å finne ut hvordan å øke bryst hjemme.
 Alle slags oppslagsverk om folkemedisin tilbyr ofte å øke bust bruk infusjon av humle. Du må brygge disse humper på frekvensen av en spiseskje per kopp hop kokende vann, drikke i 7 timer, så ta en halv time før du spiser en halv kopp infusjon. Effektiviteten av denne metoden er bekreftet enda Mammology, fordi hopp er analoger av kvinnelige kjønnshormonet - phytoestrogen inntak som fører til hormonelle endringer i en kvinnes kropp og fører til "innhold" av brystet. Men hvis du ønsker å øke bust denne metoden, bør du oppsøke legen din for å unngå uønskede virkninger på kroppen på grunn av endringer i hormonnivåer.
 På grunnlag av fytoøstrogener gjøres og forskjellige kosmetiske produkter for å øke bust som aktiverer brystet lunger, for derved å akselerere forbrenningen. Ved bruk av disse stoffene virkelig bryst hevelse, men etter avslutningen av deres opptak kan gå tilbake til den opprinnelige form og størrelse.
 Bryst massasje er ikke bare veldig effektiv måte å øke den, men god forebyggende kreft. Tekniker av denne massasje er mange, og kan holde sine egne. Tradisjonell medisin anbefaler for massasje gni inn i huden øl skum, som er i stand til å gi silkiness og elastisitet, og gjøre mer frodig brystet etter en måned med slike prosedyrer. Spesielt produktivt å gjøre en slik rubbing om natten.
 De fleste eksperter på området av kvinners helse og skjønnhet mest effektive måten å øke bryst hjemme vurdere gjennomføringen av spesielle systemer for trening kombinert med riktig ernæring. Utføre øvelser for å øke bust kan være i hjemmet, men hvis mulig, alltid godt å først kontakte en profesjonell trener for å fastslå en individuell kompleks av øvelser og gjøre det riktige menyen, basert på egenskapene til kroppen din.
 Ved begynnelsen av settet av oppgaver, og bør øke inntaket av mat, spesielt protein. Best lønnet arbeid i 15-20 minutter om dagen 3-4 ganger i uken, ettersom musklene vokser når vekslende mosjon og hvile.
 Vurdere de grunnleggende øvelserKonstruert for å øke bust, øke sitt volum og tone gir bryst og spektakulært utseende.
 1. Dumbbell benkpress liggende. Ligg på gulvet på ryggen, trykker manualer til brystet. Sakte løfter og slå sin opprinnelige posisjon. Det er best å utføre 3 sett av åtte ganger. Du kan starte med liten dumbbell vekt, så vekt bør gradvis øke.
 2. Push-ups på gulvet. For å holde brystene i god form, og dessuten søke å øke den, må du utføre push-ups på gulvet minst 10 ganger. Men hvis du ikke er i stand til så mange, vidzhymaytesya som du kan, gradvis økende belastning. Trening kan forenkles, gjør push-ups, knelende eller lener seg på opphøyethet, for eksempel en stol.
 3. Spin veggen. Denne øvelsen er lettere å forrige vanskelig hvis du gjør push-ups på gulvet, begynne å gjøre det fra veggen. Stående Hvil håndflatene mot veggen og gjør push-ups. De fleste av fremgangsmåtene gjør 3-5 øvelser i minst 2 minutter hver.
 4. Trening med vekter i sittende stilling. Sitt på en stol, rette ryggen. Bøy armene ved albuene med manualer, push albuene til sidene og manualer til brystet. Sakte avlet hender med manualer i hånden, uten å ta albuene, deretter tilbake til utgangsposisjonen. Gjøre 2-3 sett med 8-10. Over tid, kan belastningen økes.
 5. Høyde i baren. Bare henger på veggen barer eller bjelke så mye du kan. Denne øvelsen vil utføre brønnkomplettering komplisert fordi det bidrar til å strekke brystmuskulaturen og konsolideringen av resultatet. Alternativt kan du bare stå en stund, holder i hendene descended ganske tunge manualer.
 Så enkel øvelse kan til slutt føre til effekten av å øke bust. Selvfølgelig, du trenger å gjøre nok innsats, men resultatet er definitivt verdt det!  
Яндекс.Метрика