Gode ​​hansker ble populære kvinners tilbehøret siden antikken til i dag, er de fleste kvinner vanskelig høst eller vinteren uten disse essensielle "hjelpere". Og dette er naturlig, fordi skjønnhet kvinnelige hender - dette er kriteriet som skal vurdere ikke bare graden av omsorg jente, men så å si, hennes virkelige alder.
 Lær Hånd - veldig søt og delikat, er det nødvendig å ta vare på og beskytte henne, fordi hverdagslige faktorer som værforhold og husholdning omsorg, meget raskt føre hånden i "uegnet". Men hanskene bare ennå i stand til å kvalifisere for forsvar fra den kalde vinden og regn, men det er ikke den eneste fordelen.
Hvordan velge en god hanske

 Som du vet, kan hansker bli vellykket og attraktiv del av den kvinnelige bilde, ett perfekt utfyller noen kveld og høytidelig stil, mens andre er uunnværlig hverdagslig ting som legger et notat av eleganse og romantikk, med mindre, selvfølgelig, for å vite hvordan du skal velge riktig hanske.
 For å forstå hvordan kvinners hansker er en viktig og integrert feminine toalett bør referere til historien om deres opprinnelse, og de har det ganske lenge og hardt.
 Hansker først dukket opp i det gamle Egypt, hvor de bare kunne være privilegert person, fingerløse hansker og så ut som en pose som perehvatыvalsya håndleddstropp.
 Men i middelalderen de kjøpte ikke bare en dekorativ forstand, men også funnet en beskyttende funksjon, deres obshyvaly tykke skinn og metall aksenter, disse hanskene måtte være i arsenal av noen selvrespekt ridder.
 Men senere hansker har blitt samleobjekter, damene var feil uten å vises på gata og i samfunnet, de alltid måtte skjule sine hender fra nysgjerrige øyne og den brennende solen. I de dager var de virkelig smykker kunstverk, de ble gjort av kostbare materialer og dekorert med juveler og broderi.
Hvordan velge en god hanske

 I våre tider med hansker, faktisk utføre de samme funksjonene som før: å beskytte og dekorere. Men, selvfølgelig, de har lang tilpasset moderne samfunn, de er akkurat som andre elementer av kvinners klær, modifisert i henhold til kanonene av mote og preferanser.

 Hva bør være de riktige hansker?


 Det antas at klassiske hansker bør lett dekker håndleddet er egentlig en form for universell, for eksempel lengde går bra med en jakke eller frakk noen modell, til det viktigste velge riktig farge og materiale.
 Også, ofte jenter kan ikke bestemme hvilke klesplagg bør overlappe hansker, eller kanskje de er ganske selvforsynt?

 Classics av ​​sjangeren - en fargekombinasjon hanske med sko og vesker, men nylig raffinerte damene ødelegge stereotypier og skape nye kombinasjoner: en kombinasjon av hansker, skjerf, lue eller noen annen merkbar tilbehør.

 Et annet alternativ - hansker kan være den eneste lyse detaljer i en helhetlig måte, slik som, for eksempel, svart frakk, svarte boots og en lyse røde hansker.
 Hansker kan skilles, avhengig av materialet som de er laget, og avhengig av deres form og ytre dekorasjon. Hansker kan være laget av lær, semsket skinn, ull, sateng eller silke, men de mest vanlige og praktiske hansker er laget av skinn, da disse produktene vanligvis ikke går ned og ser flott ut på kvinners penner.
 Den mest brukte shevret, eller med andre ord, sauer hud, som har en ganske løs og bløt struktur, men utenfor disse hanskene ser ganske bra.
 Men skinnhansker med lycra er den mest edle og kvalitet av lær kolleger, fremmer en spesiell formulering sine ekstraordinære elastisitet, noe som påvirker varigheten av slitasje, og elegant og harmonisk utseende.
Hvordan velge en god hanske

 Den varmeste anses semskede hansker, men de er ganske utslitt etter dem riktig omsorg er nødvendig, men samtidig er de svært elegant. Strikket ull hansker og varm og koselig, de går perfekt med vinter dunjakke eller en jakke, i tillegg er det mange av dem lyse og positive, noe som er gode nyheter i det kalde grå været.

 Hvordan velge høst- og vinterhansker?


 Når du kjøper hansker bør alltid måle dem, fordi de sy én standard, men hendene er forskjellige. Hansker størrelse bør ikke undertrykke hånden skal passere fritt, men stoffet bør beleire hånd stramt nok.
 Bevege fingrene, sørg for at huden er ikke morschynyt ikke kommer. Å skille naturlig fra kunstig hud, bare hold noen minutter hanske i hånden, hvis huden er naturlig, vil det raskt varmes opp varmen fra hånden din, vil erstatning forbli kaldt.
 De fleste hansker sydd ikke mindre enn 16 deler, og noen ganger enda mer.

 Men det er bedre å ikke kjøpe hansker som er laget opp av flere dusin små biter av huden, mest sannsynlig, denne modellen vil ikke vare lenge.

 Når kjøperne må også ta hensyn til sømmer, må de være ryddig og godt forsinket. Vanligvis, vinter og høst modeller foret hansker er gitt, så hånden vil være i bedre komfort og varme. Så det er bedre at underlaget var fabler, ull eller jersey, skinn fôr med små flekker av syntetisk - det beste alternativet, siden dette underlaget kan absorbere fuktighet og vil fange luft.

 Hvordan du lagrer hansker?


 Hansker med ull jersey eller ingenting å frykte lenge liggende i skapet, få dem til og med i et år med dem ingenting skjer. Men skinnet, for eksempel, krever spesiell omsorg som må gis til favoritt hansker ikke mister formen og mykhet.
Hvordan velge en god hanske

 For lengre lagring, må skinn hansker se til at man ikke legge en hanske på den annen, da dette forringer overflaten av huden, de kan, for eksempel, å skille papir. Bedre ikke holde dem i en plastpose, og, for eksempel, lin poser. Mest hud redd for direkte sollys, fuktighet og varme, så vær nøye med å beskytte sine dyr fra disse faktorene.

 Hva å kjøpe hansker?


 Som for den nye moten, hanskene kommer sesong preget av sitt mangfold og relevans. I fashion punk style hansker kan beskjæres fingrene og være dekorert med pigger. Fans av klassisk bør ta hensyn til korte hansker som er laget av farget lær, på toppen av popularitet - matt haug og tekstur.
 Farger hansker denne sesongen ganske lyse, populære nyanser av blått, rødt og gult, og uforanderlige classic - svart, grå og hvite modeller.  
 Vakker og velstelt hår - er en viktig del av kvinners utseende, noe som kan si med nøyaktighet hvordan engstelig kvinne til å vare.
 Det kommer en tid da vanlig og gjentas hvert år skjema håret begynner å likklede, jeg ønsker å få ut av sjakler av hverdagen middelmådighet, og å stå foran sine venner og kolleger i en helt ny, men enda viktigere, obvorozhytelnom og ideelle bildet, noe som oppnås gjennom en grunnleggende endring hårklipp.
Hvordan velge riktig frisyre for deg selv

 Men med et ungt og friskt sinn oppdatere seg selv, det er mye angst, noe som er ganske rimelig, fordi du kan kutte chic langt hår for å få ekstravagant kvadrat, og synes det absolutt ikke passer, men ødelegger hele utseendet.
 Og så mange lignende tanker sendes langt hjørne, aldri våget å forbli med sin vanlige hår virkelig vokse igjen så lenge er ikke lett, det kan gå en måned eller to, og et par år.
 Hvordan velge riktig frisyre for deg selv, så du trenger ikke å angre? Den ønsker å være stilig og moteriktig frisyre har også sine trender og tendenser som hver selvrespekt fashionista prøver å følge.
 Hvis vi ser tilbake i historien, kan vi konstatere at begrepet skjønnhet, som ble vedtatt århundrer siden, nå synes latterlig og absurd, og noen trender heller skinne igjen sin popularitet og relevans.
 Tidligere hår knyttet stor betydning i flettene vevd juveler, gull og perle strenger, kan damer slitasje parykker og selv stor ramme å matche kanonene av skjønnhet.
Hvordan velge riktig frisyre for deg selv

 Nå hverdags hårklipp og frisyrer ser mye enklere og mer naturlig, enda viktigere, å velge riktig form og volum for å hjelpe skjule feil utseende, samtidig, dekorere og uttrykke alle fordelene: distinkte kinnben, store øyne og vakre farger.

 Hva du skal se etter når du velger en frisyre?


 Å kvitte deg med smertefull refleksjon, samt fra dårlige beslutninger, bør være basert på to hovedfaktorer - ansiktsform og hårtype. For informasjon om hvordan du finner din ansiktsform og type frisyre perfekt for hver type, diskutere nedenfor.

 Den enkleste måten å bestemme form av sitt eget ansikt, denne tilnærmingen til speilet, pre håret zachesav tilbake, og noe å skrive, for eksempel leppe blyant, til konturen av skjermen.

 Når du gjør noen skritt tilbake, kan du tydelig danne en mening som til form av ansiktet hans. Hvis du ikke ønsker å skitne speil eller en måte for deg var ikke effektive nok, og deretter prøve å bestemme de visuelle funksjoner. For å være nøyaktig, er det nødvendig å bestemme verdien av ulike deler av ansiktet.
 Hvis du er eieren ovalt ansikt type, kan du gratulere deg, du er nær den ideelle søkt av mange jenter. I ovalt ansikt bredde på pannen bør omtrent stemme overens med bredden av haken. Jenter med utseendet som passer for nesten alle typer hårklipp, men korte pinnsvin, men langt krøllete hår, forresten, krøller kan eksperimentere nok.
 Kvinner med runde ansikter skal være glatt hake, som renner ut i kinnene og litt buet linje hår. Denne typen person er best å dekorere hårklipp middels lengde, for å trekke ut et lite ansikt, kan du spille litt og trappet kaskade hårklipp hvis du er en elsker av chilok, kan det tynnes og kuttet den ene siden, men i alle fall ikke å forlate leiligheten.
Hvordan velge riktig frisyre for deg selv

 Ansikt triangulær form ganske enkelt å definere: det zauzheno til bunn og strekker seg i pannen. For denne ansiktsformen passer perfekt curvy frisyre, langt krøllete hår i haken og frynser frisyre. Noen ganger den trekantede ris spesifikke klossethet mens kutte bedre følge strenge geometriske linjer.
 En firkantet ansiktsform karakteristiske brede ansikt, firkantet kjeve og strengt rett hårfestet. For denne type person er best egnet strukturelle hårklipp, tråder av forskjellige lengder, men rett hårklipp og rett smell jenter bare ikke dekorere med denne ansiktsformen.
 En talskvinne karakteristisk langstrakt ansikt samme bredde av pannen og haken, men på samme tid, har de fremdeles en langstrakt form. I dette ansiktet ser bedre til tilstedeværelsen av smell og lite eller kort, asymmetrisk hårklipp. Lang rett hår, høy hale - en variant ikke langstrakt ansikt.

 Måten å lenge å lide, vi kan velge en frisyre med en datamaskin, denne tjenesten har lenge vært å gi god frisør og skjønnhet, og helt gratis.

 Hvis du ønsker å se hvilke frisyre som passer deg, i dette kan du hjelpe programmer som Cosmopolitan eller Adobe Photoshop, der du kan endre ikke bare lengden på håret, men deres farge, form, selv utfylle diverse tilbehør.
Hvordan velge riktig frisyre for deg selv

 Hvis du ikke er sterk i informatikk, i stor frisørsalong, på forespørsel, vil du plukke opp håret, kan du velge ønsket lengde på håret styling funksjoner, fargetråder og røtter, kan slike programmer selv gi råd til rett makeup valgt type frisyre.

 Grooming avhengig av hårtype


 Til valg hårklipp så perfekt, bør du også vurdere din hårtype. For eksempel, hvis du har tynt og sprøtt hår, er det best ikke å vokse langt hår, og holde på de strukturelle hårklipp, de gir håret ekstra volum.
 Har du krøllete hår, kan du stoppe for en hårklipp middels lengde, men best unngås chilok, men for rett hår passer trappet hårklipp halvsirkel.

 Den mest vellykkede - en medium struktur av hår, vil de akseptere nesten alle frisyrer, og vil lenge holder annen konklusjon. Alvorlig hår bedre filiruvaty jevne mellomrom, slik at de i det minste en viss periode å holde volum og form.

 Hvordan velge riktig frisyre barnet?


 Det vil komme en tid da lite fidget også nødt til å kutte, for å bestemme form og lengde hårklipp. Den oppvoksende generasjon så vel som voksne, veldig snill mot sitt utseende, fordi du gjør frisyre valg for barnet, må være basert på de samme faktorene når du velger en frisyre voksen - type ansikt og hår.
 Du bør imidlertid unngå lang chilok og basert på deres egen sysselsetting, hvis du skjønner at du ikke vil ha tid hver dag for å flette fletter og hestehale barn, er det best å gjøre en firkant, som ikke vil kreve mye tid for styling, og barnet er vil stoppe i løpet av kampene.  
Яндекс.Метрика