I lang tid ingen blir oppdagelsen at det moderne mennesket er så vant til den stillesittende livsstil som han ikke engang tenke på det faktum at ting kan være annerledes. Morgen våknet opp, spiste frokost, kom inn i bilen, kom til kontoret, satt der hele dagen ved datamaskinen og papirer, og deretter hell fikk en tur hjem og la seg under TV-en eller den samme datamaskinen, og skaper en såkalt kveld resten.
 Kjent ut? Selvfølgelig kan noen ganger variere, men de fleste moderne menneskeheten er så tilbringer sin tid, og så hver dag.
Hva er det aktive livet enkle ord

 Og da vi begynner å klage over konstant trøtthet, ønsket om å sove, noen ganger kan vi torturere svimmelhet og hodepine, og noen folk tror at alle symptomer på "sykdom i det moderne samfunn."
 Og du vet at menneskekroppen er konstruert for kontinuerlig bevegelse? For normal funksjon av det kardiovaskulære systemet og for å støtte muskler og leddbånd i god form, bør du ta en dag i minst 10.000 skritt.

 Mange tallet kan virke stor og urealistisk, selvfølgelig, fordi den gjennomsnittlige daglige antall skritt passert ordinær arbeidstid mann er nå er 2000-3000.
 Da vi var unge, hadde vi ikke føler meg så dårlig for helseproblemer fordi kroppen ble belastet en enorm mengde ressurser og "splitter nye mekanismer", men nå starter vi alle spyhaty av alder, noe som tyder på at det kanskje slik det skal være.
 Så veldig dum grunn, fordi det er svært mange eldre mennesker som er fysisk og mentalt friske deg i 10 år, og det er ikke noen fremragende idrettsutøvere eller folk de følger en sunn livsstil.
 En annen ting som kan bli hørt i svar - ". Jeg ble ikke gjort for aktivt liv" Mange er overbevist på forhånd at de ikke vil trene regelmessig, var det denne faktoren i deres forståelse, er den viktigste komponenten i en aktiv og sunn livsstil. For det første er det ikke slik, og for det andre, og når du prøvd? Tro meg, hvis du starter din vei i denne retningen, er det lite sannsynlig å ønske å komme tilbake, fordi du føler effektiviteten av en slik livsstil. Så, før du tar fatt på en aktiv livsstil, må du forstå hva det er og hva det "spiser".

 Hvor skal jeg begynne?


 Interessant, men veldig aktiv livsstil er svært populært, prøve å praktisere det i mange TV og aviser og magasiner.
Hva er det aktive livet enkle ord

 Men for å være en trend - denne, men virkelig feste med det - er en annen, mye foretrekker å si at de fører en sunn livsstil, men dette er ikke noe spesielt ikke gjør. Mange synes det er vanskelig å bare starte, de vet ikke hva de skal ta, fordi sirkelen er foreslått mange teknikker, ulike workshops og leksjoner.
 Og du bør begynne i det små - bare gå. Som en berømt filosof sa en gang - "bevegelse - det er livet! ". Og så, gå i timevis i gjennomsnitt skritt kan brenne ca 500 kalorier!
 Så, bare vandre, nyter synet og gatene i hans hjemby, kan du gå ned i vekt og gjenopprette tone musklene og stimulerer hjertemuskelen.

 Hvordan å holde seg aktiv?


 Lett å si - gå, og hvis det ikke har tid? For det moderne mennesket - blir alltid nysgjerrig, har alltid mye stress og problemer som må løses i dag.
 Det er veldig enkelt - å gå, ikke kjøre den, så gå til fots for å jobbe og må våkne opp litt tidligere, men det er verdt det. Hvis du går på jobb i lang tid, så i hvert fall gå noen stopp, dermed la kroppen din til slutt våkner opp fra søvnen halte muskler kommer i tone, og med det blir etablert hjernens aktivitet og økt oppmerksomhet, evne til å konsentrere seg.
 Med arbeid, forresten, er også mulig å gå, unngå heiser, trapper pobihavshy sør, du bare vikle halvparten av det nødvendige antall.

 Forresten, går for dagligvarer eller ting er også god fysisk aktivitet, skyve vognene, permanent montering, kjører fra boutique til boutique, dyktige fine strekke musklene. Så ta på gode sko og gå!
Hva er det aktive livet enkle ord

 Det viktigste at denne kampanjen er ikke over raid på noen restaurant "rask og billig mat." Hvis du er en ung mor, du også unngå den daglige turer, men det er opp til deg - eller alltid sitte på benken, uvirksom risting barnevogn eller gå stadig studere nye ruter og gater i hans distrikt, men stadig tynnere og anstreng kroppen din fysisk.
 Selvfølgelig, turgåing - det er veldig bra, men å legge til kosthold er også vanskelig øvelse, kan oppnå større og synlige resultater.

 Så finne en sport som du liker, kan det være fitness, svømming, jogging, aerobic, dans eller slåss, hva som helst, hvis bare det brakte deg nytelse. Selv om det vil være vanskelig å starte, og du har ikke tid til å se tilbake når du begynner å virkelig liker det, bør du bare "riste" kroppen din.
 Forresten, hvis du er en omgjengelig, kan du søke i byen de samme fagforeningsaktivister som danner klubber, som er konstant angrep på naturen, turer til sjøen, en rekke sportslige arrangementer og samlinger. I tillegg kan du få en ny og "sunne" venner.

 Sunn livsstil - det er ikke bare sport


 Sport - er selvsagt viktig og nødvendig for kroppen, men ingen sunn og aktiv livsstil vil ikke fungere uten noen flere elementer.
 Sannsynligvis ikke trenger noen å forklare avvisningen av dårlige vaner - et viktig poeng for denne livsstilen, røyking og alkohol, dessverre, har blitt en del av vår mentalitet, men det er nødvendig å ødelegge grunnlaget dannet. Tillat deg selv bare en liten bit av alkohol på store helligdager, men uten at det du ikke kan gjøre det bra, men det er absolutt en rent jordbruk.
Hva er det aktive livet enkle ord

 Huske riktig og sunt kosthold. Igjen, de fleste kvinner og jenter prøver å følge ulike dietter og kompliserte teknikker, ernæringsfysiologer gjennomført kompleks forskning til fordel for et sunt måltid. Dette er selvfølgelig flott, men i virkeligheten, i hvert fall i begynnelsen bare lære å spise naturlig mat.
 Det bær, frukt, grønnsaker, meieriprodukter, sjømat, fisk og kjøtt, urter og så videre. Selvfølgelig prøve å kjøpe alt som er dyrket naturlig, heller enn å bruke ulike kjemikalier og tilsetningsstoffer som er nødvendige for lang bevare mat og hyggelig utseende.
 På grunn av kunstige og syntetiske produkter bør forlates. Disse inkluderer karbonisert vann og kjøp juice, mel og søte, majones, ketchup, "fast food", pølser og pølser, melk ost og yoghurt.  
 I de siste årene en sunn livsstil - det er ganske vanlig, og enda viktigere, motefenomen som presser horder av unge mennesker ikke bare mangel på riktig ernæring og alkohol i kostholdet, men også til de aktive kampanjer i fitness klubber.
 Nå er en tredje mann kan skryte av å ha en seks-måneders gym medlemskap og noen selv fikk en personlig trener, sies det, for helse og skjønnhet.
Hvordan å pumpe opp bunnen pressen hjemme?

 Dette er selvsagt veldig bra, men hva med de som har å delta på slike steder gjør det, kan årsakene være mange, men ett resultat - ingen sport i livet mitt bare en negativ innvirkning på den generelle fysiske tilstanden til mannen.
 Utgang, selvfølgelig, er en vakker figur og hjelpemuskler kan kjøpes hjemme, viktigst av alt, det er fasthet, tålmodighet og ansvar.
 Nå som sommeren er i full sving som alltid ønsker å se perfekt, spesielt den nedre pressen før sin skjønnhet er svært vanskelig å motstå, både menn og kvinner.
 Men for å gjøre det sexy og lettelse, det viser seg, er ikke så enkel er ikke nok bare å svinge pressen, er det nødvendig å ty til et sett av øvelser og anbefalinger.

 Som du vet, presse rettigheter aksjer på topp, bunn og side, og, dessverre, pump opp bunnen trykker hardest på det faktum at han var minst involvert i livet til mannen, og mest mosjon påvirker maksimal øvre side og trykk.

 Svaret på spørsmålet om hvordan å pumpe opp bunnen av pressen hjemme raskt og riktig, består av flere elementer:
 •  riktig og sunt kosthold;

 •  opplæring som inkluderer cardio og styrketrening belastning.

 •  Selvfølgelig kan du ikke sitte på en diett og fortsette å mate på samme prinsipp som før, men du er usannsynlig å oppnå ønsket resultat: pressen selvfølgelig du blåse, men fettet som skjuler det, er ikke noe sted.
   Husk at mageøvelser ikke brenne overflødig fett, så det trengte ekstra kurs belastning cardio og riktig ernæring.

   Hva trengs for å pumpe opp bunnen gode nyheter?


   Primært Utvikle et klart program og når du kan bruke minst en halv time av sin opplæring. De er ikke å bli savnet, hvis vi tør, vi må jobbe for det.
  Hvordan å pumpe opp bunnen pressen hjemme?

   Ikke nødvendigvis forholde seg til hver dag, selv, eller rettere sagt, ikke nødvendig at kroppen tid til å samle krefter, eller en glut truer treningsøkter muskeltretthet. Mest for pengene en dag, om tre eller fire ganger i uken.
   Forberede en overflate som du kan sømløst laste magemusklene. Det må være ganske tøft på et mykt underlag, kan du ikke oppnå synlige resultater, og faktisk det truer med å skade ryggraden.

   Den passer best til den vanlige camping matte, som er spredt på et flatt gulv, sjekk til lokaler som skal beskyttes mot trekk, ellers kan du slappe tilbake eller nyrer.

   Hver treningsøkt bør ledsages av noen musikalske komposisjoner, er det ønskelig at de er rytmisk. Før du begynner å svinge pressen, trenger du en god varm kropp eller en foreløpig warm-up.
   For denne tilnærmingen kjøre utendørs eller på location, noen beveger aerobic eller henrettelse rozmynkovoho enkelt sett med øvelser i en akselererende tempo. Forresten, kan du plukke opp noen videoer som avslørte alle gode øvelser for lavere trykk mage, indikerer vanlige feil og funksjoner økter.
   Vanligvis de er profesjonelle trenings -instruktory at tipsene vil hjelpe deg så snart som mulig å oppnå sine drømmer. Så gi noen av de mest vanlige og effektive øvelser som vil hjelpe deg å pumpe opp bunnen pressen.

   Øvelser for lavere trykk mage


   Omvendt curl


   Denne øvelsen, selv om den ikke krever mye manipulasjon, meget effektive og populære. Du må ligge på ryggen, armene utvidet langs sidene med håndflatene ned. Benene løfte opp, vinkelrett på overkroppen.
   Da begynne å rive bekkenet fra gulvet og ben på denne tiden skal være mulig å se på taket, ikke trukket til hodet. Dette bør gjøres bare presser magemusklene, ikke hjelpe seg selv ben og andre kroppsdeler.
   Alle øvelser som vil bli oppført nedenfor, inkludert denne utføres 2-3 sett med 15-20 ganger. Flere reps ingen grunn til å gjøre, fordi etter 20 ganger kommer tretthet og muskelvekst er ikke langvarig.

   Sykkel


   Jente denne øvelsen er sikkert kjent fra barndommen, og det er utmerket i sin sak, hvis det gjøres riktig, musklene i nedre presse vingle ganske enkelt og raskt, fordi det involverte ikke bare de nederste magemusklene, men samlet.
   Fra det punktet som ligger på gulvet, bør hendene berører på hodet, albuene løses i hånden. Deretter begynne å stramme vekselvis motsatt albue til albue, men denne gangen gratis beinet er i en strukket posisjon parallelt med gulvet uten å berøre den.

   Løfte bena


   Ligg på gulvet på ryggen, armene strukket langs kroppen med håndflatene ned. Benene er løftet opp fra gulvet av 10 cm, men fra denne stilling å stige med en tilstand vinkelrett på gulvet. For nybegynnere er det bedre å lage en lett versjon av denne øvelsen: bena bøyd i knærne, og deretter tilbake til lasten er betydelig redusert.

   Saks


   Denne øvelsen er kjent for alle fra barndommen, er det en av de mest populære og mest vanlig, men ikke mindre effektiv. Ben hevet 10 inches over gulvet, og deretter må lage horisontale innsats, replikering av saks. Når du utfører øvelser hode bør forbli på gulvet, og de bør gjøre trekk så raskt som mulig.

   Krøll


   Også ligge på gulvet, bare trekke hånden over hodet og føttene litt høyne. Må da oppstå: på dette punktet armer og kropp drar føttene og bena trukket til kroppen. Gå deretter tilbake til startposisjon. Denne øvelsen gjøres best regelmessig, ta deg tid til å trene alle områder.

   Løfte bena på bar


   Dette kan gjøres i en domstol, hvor den horisontale linjen eller hjemme hvis du har en ribbevegg. Du må henge på stativet og deretter en kraftig bevegelse for å løfte bena, prøver å nå en parallell posisjon av føttene og gulvet.

   Unngå kroppen begynte å svaie, er arbeid magemusklene. For nybegynnere kan komme en lett versjon av øvelsen, som også hjelper ikke å pumpe mindre effektivt senke pressen. Løft ikke rette ben bøyd i knærne, og knær for å få ønskelig bryst, hold dem der i noen sekunder og slippe ned.  
  Яндекс.Метрика